Spirite care îi imită pe cei în viață – nu numai pe oamenii indiscutabil morți sau animalele de casă!

de Laura Maxwell

Laura Maxwell

Laura Maxwell

Spune prietenul tău că locuința lui are spirite prietenoase, fantome ale celor decedați sau că este chiar „bântuită”? Te rog, fă-i cunoscute cele ce urmează.

Am fost asaltată de e-mailuri și de întrebări pe YouTube, Facebook etc. despre spirite sau „vânătoarea de fantome”, în special între septembrie și noiembrie, în fiecare an, fiindcă Halloween-ul provoacă întotdeauna asemenea discuții. Astăzi mi-am amintit de un incident de acum trei ani, care rezumă experiențele și opiniile mele!

Am fost chemată la o casă în apropiere de Glasgow, care de 30 de ani avea spirite zgomotoase, deoarece vârstnica mamă și fiica ei ținuseră ședințe de spiritism cu mulți mediumi de-a lungul anilor. În ziua aceea spiritele aruncaseră un bărbat de cealaltă parte a camerei și îi rupseseră nasul! Uneori spiritele apăreau arătând și vorbind ca și cum erau fantome sau „rudele lor moarte”, alteori spiritele imitau membri de familie și oameni care erau ÎNCĂ în viață!!!

Oamenii mi-au spus chiar că fantomele apăruseră și imitaseră propriile lor voci! De ce ți-ar imita un spirit vocea? Pretinde că este geamănul tău? Nu, spiritele sunt maeștri ai imitării și înșelăciunii.

Familia care a cerut să o vizitez se temea și ura spiritele care locuiau acolo. În special când apăreau pretinzând că sunt rude în viață, fiindcă asta îi făcea să fie confuzi.

Adesea credeau că rudele veneau cu adevărat în vizită, apoi realizau că fuseseră complet păcăliți! Nu este interesant că spiritiștii și mediumii pe care îi știau nu au înțeles de fapt că acele spirite erau mincinoase? De ce nu? În mod clar, toți mediumii erau, de asemenea, înșelați nu numai de acestea, ci și de propriile lor spirite călăuzitoare/ghizi călăuzitori.

Fie că îi imitau pe cei în viață sau pe cei morți, spiritele îi supărau întotdeauna pe câinii lor, care lătrau înnebuniți și erau înspăimântați.

Am întrebat familia, îmi puseseră vreodată întrebarea de ce ar imita spiritele pe cei în viață și de ce ar fi capabile să o facă atât de precis?

Am spus, de asemenea, că asta implică faptul că sunt la fel de capabile să-i imite pe cei morți! Astfel, nu „rudele lor moarte” îi vizitau, ci demonii care îi imitau pe oamenii în viață și pe cei morți.

La fel cum spune Biblia despre „spirite familiare”, când explică spiritualismul. Nu se gândiseră niciodată la asta și vroiau ajutor ca să fie eliberați. Binevoitori, mediumii încercaseră să scoată spiritele din casă, dar nu reușiseră.

Un demon imitându-l pe bunicul nepotului

Un demon imitându-l pe bunicul nepotului

Le-am explicat că dacă acele entități ar fi cu adevărat îngeri buni, spirite bune sau oameni morți, atunci nu se vor supăra și nu vor pleca dacă le voi mustra în Numele lui Hristos. Așa că l-am sunat pe dragul meu prieten Michael Cummins, care slujește în lucrarea de eliberare și este adesea văzut la Revelatio Tv, și ne-am rugat și am poruncit tuturor spiritelor rele/demonice să înceteze să imite oameni și să plece în Numele lui Hristos.

Cei care erau în cameră au văzut o lumină intrând în cameră și în întreaga casă. Au văzut, de asemenea, pe acei demoni răi care se deghizau, ieșind prin ușă!

Aceea a fost prima noapte, de mulți ani, în care familia și câinii lor au dormit în pace, lăudat să fie Dumnezeu! La un an după aceea, o membră a familiei mi-a spus că acea casă era tot liberă de demoni și plină de pace, pe când înainte de a mă duce acolo ca să mă rog, avuseseră probleme cu spiritele de mai mult de 30 de ani!

Ea este creștină și acum înțelege că ea și familia ei fuseseră înșelați de decenii. Totul din cauză că nu cunoșteau că Biblia explică toate acestea și ne sfătuiește să „testăm spiritele” și să punem sub semnul întrebării adevărata lor identitate, în Numele lui Isus. Un adevărat înger al lui Dumnezeu va rămâne, dar dacă este un demon imitator de la Satan, pretinzând că este un înger sau o persoană moartă etc., va fugi în Numele lui Isus. Aleluia!

Bunul meu prieten Vince McCann, fost ocultist, are relatări similare de împărtășit. Pe care le puteți vedea pe canalul său YouTube, Shazoolo. Am auzit asemenea relatări de multe ori, ca cele pe care le împărtășește Vince.

Iată una. El a auzit despre o familie care frecventa un medium, iar un spirit a apărut, a vorbit și s-a comportant exact ca vărul lor, deci nu au avut niciun motiv să se îndoiască de el cum că ar fi fost mincinos.

Totuși, fiindcă pierduseră legătura cu vărul, nu știau că murise. Deci mai târziu în acea zi au telefonat familiei ca să le spună că le-a părut rău să audă că murise, fiindcă tocmai le apăruse în lumea spiritelor. Imaginați-vă șocul lor când li s-a spus că vărul nu era mort! Din nou, asta arată că dacă spiritele îi pot imita pe cei în viață și pot să-i facă pe mediumi și pe clienții lor să creadă că sunt persoanele respective, atunci sunt capabile și să pretindă că sunt „rude” decedate.

Adesea primul răspuns al oamenilor este că poate unele spirite sunt imitatori răuvoitori sau demoni, dar sunt 100% convinși că spiritele cu care vorbesc ei sunt cu adevărat cei dragi ai lor care au murit sau ghizi spirituali. Dar unde este dovada că spiritele tale nu sunt maeștri ai înșelăciunii, dacă nu le-ai testat literalmente în Numele lui Isus și nu le-ai poruncit să-și reveleze adevărata identitate?

Înșelătoria într-adevăr funcționează, pur și simplu pentru că o crezi și nu o pui sub semnul întrebării! De asemenea, Biblia arată că oamenii morți se află în rai sau în iad și că oricum nu se pot întoarce pe pământ, este imposibil. Deci chiar dacă spiritul tău vizitator se poartă frumos și pare plauzibil, nu este un om mort, asta este imposibil.

Chiar sataniștii și foștii sataniști mi-au spus că ei știu că mediumii nu sunt conștienți că sunt în legătură cu demoni imitatori. Sataniștii pot să aibă ședințe spiritiste, pot să vadă spirite și știu că ele nu sunt în realitate oameni morți! Diferența este că ei aleg să i se închine lui Satan și să primească sfaturi de la demoni, dar este trist, mediumii nu sunt conștienți că sunt victime ale acestei înșelătorii.

Dumnezeu să fie lăudat că oamenii din toată lumea chiar aud aceste adevăruri, iar când pun sub semnul întrebării spiritele care îi vizitează în Numele lui Hristos, „măștile” lor cad, revelând adevărata entitate demonică ascunsă. Diferiți oameni, inclusiv mediumi, mi-au spus că au făcut asta, după ce au văzut pe YouTube interviurile mele la televizune, iar apoi L-au acceptat pe Isus ca Mântuitor și au renunțat la spiritism. Aleluia, mulțumesc Isuse!

Pentru mai multe pe această temă și pentru relatări adevărate ale multor altora care au experimentat și ei așa ceva, vezi paginile din partea de sus a meniului acestui site web, intitulate „Foști ocultiști”, în special „Testează spiritele!” Cea din urmă subliniază cum trebuie să testăm adevărata identitate a spiritelor – aceste pretinse „rude moarte”, „ghizi călăuzitori”, „extratereștri”, „maeștri înălțați”, „zâne” sau orice îngeri etc.

1 Ioan 4: „Preaiubiţilor, să nu daţi crezare oricărui duh; ci să cercetaţi duhurile, dacă sunt de la Dumnezeu; căci în lume au ieşit mulţi proroci mincinoşi. Duhul lui Dumnezeu să-L cunoaşteţi după aceasta: orice duh care mărturiseşte că Isus Hristos a venit în trup este de la Dumnezeu; şi orice duh care nu mărturiseşte pe Isus nu este de la Dumnezeu, ci este duhul lui Antihrist, de a cărui venire aţi auzit. El chiar este în lume acum. Voi, copilaşilor, sunteţi din Dumnezeu; şi i-aţi biruit, pentru că Cel ce este în voi este mai mare decât cel ce este în lume.”

2 Corinteni 11:14-15: „Şi nu este de mirare, căci chiar Satana se preface într-un înger de lumină. Nu este mare lucru, dar, dacă şi slujitorii lui se prefac în slujitori ai neprihănirii. Sfârşitul lor va fi după faptele lor.”

O explicație completă a celor de mai sus și sfaturi practice despre cum să testezi și să pui sub semnul întrebării fiecare entitate care îți apare sunt oferite în secțiunea respectivă.

Dumnezeu să vă binecuvânteze!

Laura Maxwell

[Laura Maxwell, Spirits mimic the LIVING ~ not just apparent ‘dead’ people or pets! Copyright © 2012 Laura Maxwell & YourSpiritualQuest. Fostă spiritualistă, Laura îi educă pe oameni cu privire la pericolele New Age, ocultului etc. Este fondatoarea misiunii A Spiritual Quest.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *