Termeni și condiții

Niciun material conţinut pe acest site nu poate fi folosit spre publicare sau comercializare decât cu permisiunea noastră.

Este absolut interzisă vânzarea oricărui material de pe acest site, sub orice formă şi în orice condiţii.

Ne rezervăm dreptul de a selecta şi modera comentariile şi mărturiile pe care le primim.

Informare asupra datelor cu caracter personal

Date colectate de Satanism.ro colectează minimum de date posibil necesar funcționarii siteului. Pentru utilizatorii care nu au cont și accesează Satanism.ro pentru a citi articole, noi nu logăm nimic. Pentru utilizatorii care nu au cont și postează comentarii, logăm adresa IP pentru a preveni abuzul prin postări. Pentru utilizatorii care au cont pe site, la crearea contului se înregistrează adresa de mail (ce trebuie confirmată pentru a activa contul), restul câmpurilor (nume, prenume) nefiind verificate în niciun fel. La postarea comentariilor înregistrăm contul care a postat, data, adresa de ip. În plus, utilizatorii înregistrați pot vota comentarii. Utilizatorii înregistrați pot activa opțiunea de newsletter, caz în care vor primi cele mai relevante informații (știri) prin email. Fiecare email trimis are în subsol linkul către adresa de dezabonare automată.

Satanism.ro nu a înstrăinat și nu va înstrăina către terți niciodată aceste date. Dacă doriți ștergerea tuturor datelor colectate de Satanism.ro despre Dumneavoastră, trimiteți un mail la contact@satanism.ro și ne vom ocupa cu celeritate de acest lucru.

În afară de datele colectate de Satanism.ro, pe paginile noastre există cod din alte domenii. Acest cod are fie rol funcțional, fie legat de modul în care se servește publicitatea.

Satanism.ro folosește pentru contorizarea vizualizărilor serviciul Google Analytics. Daca doriți să nu fiți contorizat în Analytics va trebuie să folosiți pluginul special dezvolat. Mai multe detalii aici.

Satanism.ro folosește funcțiuni de share din Facebook. Puteți verifica politica Facebook și modifica preferințele pe pagina https://www.facebook.com/policies/cookies/

În cazul în care doriți să vă exercitați drepturile menționate de regulamentul GDPR în privința contului dumneavoastră vă rugăm să transmiteți solicitarea dumneavoastră către contact@satanism.ro.