Despre vrăjitorie

Păcatul vrăjitoriei | Pastor Vasile Filat (Moldova Creștină TV, 05.04.2017)

Păcatul vrăjitoriei nu este glumă sau distracție. Este un păcat grav, condamnat de Dumnezeu, iar cei care îl practică nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu. Mersul la vrăjitori sau la vrăjitoare, magia neagră, zodiacul, descântecele, chematul morților, ghicitul în boabe de cafea etc., toate acestea sunt practici interzise categoric de Dumnezeu. Dacă te-ai spurcat prin ele, află din acest mesaj cum poți căpăta iertare de la Dumnezeu și eliberare deplină.

Pentru a asculta sau downloada, clic pe link.

Iosif Anca – Vrăjitoria 01

Iosif Anca – Vrăjitoria 02

Daniel Briciu – Despre vrăjitorie (Radio Unison Zalău)

Daniel Briciu – Despre vrăjitorie și vremurile din urmă (Radio Unison Zalău, 05.07.2007)

Dan Bercean – Haiti – voodoo și nenorocire (Radio Unison Zalău, 10.10.2013)

Ioan Ciobotă – Vrăjitoriile din Alexandria şi misionarul Nelu Şandor (Radio Vocea Evangheliei Timişoara, 10.01.2014)

Daniel Ciupe – Cum ne raportăm la păgânism și vrăjitorii (05.02.2016)

Caleb Nechifor – Farmecele fără farmec – Vrăjitoria (27.04.2017)

Marius Margea – Horoscop, vrăjitorie și ocultism – ajutor sau pacoste (Radio Vocea Evangheliei Timișoara, 07.05.2021)

Ioan Ciobotă – Untold, vrăjitorul, templul Lunii și Dumnezeu (Radio Vocea Evangheliei Timișoara, 09.08.2022)

Eliberat de blestemul unei vrăjitoare | De Vorbă Podcast (secvențe) | Nico Marian & Andrei Baciu (Anca & Andrei Baciu, 08.04.2022)

În România există vrăjitorie, blesteme, oameni mânați de duhuri ale Celui rău care citesc viitorul în cărți, indivizi care distrug destine și fură bucuria celor care nu Îl au pe Dumnezeu. Prietena familiei noastre, Nicoleta Marian, a fost eliberată de blestemul unei vrăjitoare prin sângele Domnului Isus Cristos, prin credința în ceea ce a făcut Mântuitorul la cruce.

„Orice armă făurită împotriva ta va fi fără putere şi, pe orice limbă care se va ridica la judecată împotriva ta, o vei osândi. Aceasta este moştenirea robilor Domnului, aşa este mântuirea care le vine de la Mine, zice Domnul.” Isaia 54:17

Dragi tineri, nu cochetați cu vrăjitoria, cu evenimente care par inofensive, dar sunt controlate de Cel rău. Nu vă uitați la filme/seriale horror – deschideți o portiță prin care dracul intră cu bocancii. Băgați în inima voastră Cuvântul lui Dumnezeu, care vă va întări și vă va păzi de Cel rău. Învestiți în cunoașterea Duhului Sfânt, care vă va autoritate în lumea spirituală!

„Supuneţi-vă dar lui Dumnezeu. Împotriviţi-vă diavolului, și el va fugi de la voi.” Iacov 4:7

Cuvântul lui Dumnezeu pentru noi. Vrăjitoria, spiritismul și divinația. Perspective biblice (Trinitas TV, 22.08.2022)

Spiritism, necromanție, ghicitorie sau divinație; toate aceste practici stau sub denumirea generică de vrăjitorie și sunt menționate în mai multe pasaje din Sfânta Scriptură. Ce este vrăjitoria? Am căutat răspuns la această întrebare și la multe altele, împreună cu invitatul ediției din această săptămână, Lect. Univ. Dr. Cristinel Iatan.

Puterea Evangheliei și vrăjitoria | Pastor Claudiu Lăpădat (Biserica Creștină Sfânta Treime Timișoara, 15.01.2023)

De la inimă la inimă. Vrăjitorie și blesteme | Biserica Cuvântul lui Dumnezeu (14.02.2023)

Biserica și oamenii lui Dumnezeu au fost cheia succesului. Doar fiind în biserica lui Isus boala și blestemul au plecat din viața lor. Vrăjitoria nu a mai avut niciun efect în viața lui, iar bolile și malformațiile congenitale au plecat. O altă poveste despre biruitori!

Print Friendly, PDF & Email

One comment

  1. Mesajul Pastorului Vasile Filat a fost extrem de edificator și alarmant – vrăjitoria este răul care se răspândește pe pămant și ne poate răpi Împărăția lui Dumnezeu. Îi admirăm curajul și îndemnam pe toți ascultătorii să ia aminte și să trăiască după Cuvântul lui Dumnezeu. Credința în Dumnezeu și respectarea poruncilor sale ne vor aduce bucuria veșnică și mântuirea!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *