Am fost implicat în magia neagră

Allan Rich

Allan Rich

Reporter: Îl am lângă mine ca oaspete pe evanghelistul Allan din Franţa, şi vorbim despre pericolul de a face un descântec, de a te implica în vrăjitorie şi chiar de a folosi puterea de a omorî oameni. Deci, evanghelistule Allan, bine ai venit din nou la emisiunea „Femei în mişcare”. Vrem să vorbim datorită implicării tale în vrăjitorie, spiritualism, în lumea întunericului. Ai fost implicat în a face descântece asupra oamenilor. Dar înainte de a răspunde la întrebare, vreau să citesc ceea ce a spus Biblia în Deuteronom, capitolul 18, şi voi citi versetele 10 şi 11: „Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor, de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morţi.” Evanghelistule Allan, ai fost de asemenea implicat în facerea de vrăji, în uciderea oamenilor. Spune-ne ceva despre aceasta.

Allan: Ei bine, cum am explicat anterior în prima emisiune, am fost mai întâi implicat în ceea ce numim magia albă. Există diferite magii, pe care le numim albă, verde, albastră, roz, roşie şi neagră. Deci magia neagră face lucruri ca să-i vateme pe oameni, ca să-i facă să moară, sau să-şi piardă slujba, sau să le facă ceva rău. Magia roşie este pentru motive de dragoste, poate să facă pe cineva să se îndrăgostească de tine. Sau poate că eşti supărat pe o femeie fiindcă nu a vrut să se căsătorească cu tine, deci trimiţi spirite ca să nu se mai poată căsători niciodată. Iar într-o zi ele trimit un spirit şi au o căsătorie spirituală, iar apoi spiritele vin pe viaţă în timpul nopţii şi ea are vise, şi vin demoni şi fac dragoste cu ea.

Reporter: Din punct de vedere sexual.

Allan: Da, da, iar apoi niciun bărbat nu mai este interesat de ea, iar ea va rămâne toată viaţa necăsătorită. Deci aceasta este. Dar nu despre asta vorbim, vorbim despre magia neagră. Deci am început cu magia albă, ceea ce înseamnă că nu făceam rău nimănui. Deci ştiu că există o mulţime de oameni implicaţi în magia albă, şi care spun: „Da, dar eu nu sunt ca tine, fiindcă tu ai făcut şi magie neagră. Eu nu fac rău nimănui. Deci de ce…?”

Reporter: „Sunt un vrăjitor bun.”

Allan: Da. „Deci de ce nu vrea Dumnezeu să o practic?” Ştiţi, este ca şi cum este ceva bun, iar Dumnezeu nu vrea să ştim. Dar precum am văzut în cealaltă emisiune, când Adam era în grădina Edenului, pomul vieţii era în mijlocul grădinii, iar altundeva era… „Vezi acest pom al cunoştinţei binelui şi răului, iar Dumnezeu nu vrea ca noi să mâncăm din el.” Şi de ce? Nu pentru că era bun…

Reporter: Sau pentru că deschidea ochii.

Allan: Da, ci din cauză că – şi putem vedea unde suntem acum – ci din cauză că a spus: „Când veţi mânca din el, veţi muri.” Deci Dumnezeu nu vrea să murim. De aceea nu vrea să practicăm. Sunt anumite lucruri de care nu trebuie să ne atingem. Biblia spune că lucrurile ascunse sunt ale lui Dumnezeu, iar lucrurile cunoscute sunt ale omului, pentru om. [Deuteronom 29:29] Deci trebuie să avem încredere în El. Cum dacă avem părinţi, ei ştiu mai bine decât noi. Dacă suntem copii nu ştim nimic, iar dacă părinţii spun: „Nu te du să traversezi strada”, noi spunem: „De ce? Trebuie să fie ceva bun pe partea cealaltă.” Dar Dumnezeu este la fel. El ne iubeşte şi dacă ne interzice să facem ceva nu este fiindcă nu vrea să avem ceva bun, dimpotrivă. Deci este o problemă de încredere, şi chiar dacă nu înţelegem, trebuie să-L ascultăm. Pentru că unele lucruri nu le înţelegem. Iar Dumnezeu spune: „Nu atinge asta.” Şi poate că ştim de ce, deoarece avem experienţa anterioară, deci spunem: „A, asta? Da.” Dar apoi Dumnezeu spune: „Nu atinge asta!”, iar noi spunem: „De ce?”

Reporter: Da, aşa este. Fiindcă vrem să dăm lucrurile în vileag pentru telespectatorii care ne urmăresc. Cred că sunt atât de mulţi oameni care intră pe internet, care vor să se implice în vrăjitoria albă, vrăjitoria neagră, vrăjitoria albastră, în indiferent care vrăjitorie, chiar pe internet, copiii, chiar şi tinerii sunt într-o stare de receptivitate. Deci vrem să dăm lucrurile în vileag pentru telespectatori, nu numai pentru creştini, ci şi pentru oamenii care nu sunt în Hristos. Deci nu ai fost implicat doar în facerea de farmece, nu ai fost implicat doar în spiritualism, mediumnitate şi vrăjitorie şi ghicitorie, ai fost implicat şi în uciderea efectivă a oamenilor.

Allan: Da, da. Aceasta a avut loc când am intrat în magia neagră. Am fost implicat direct cu un spirit, care este o fiinţă spirituală. Nu s-a întâmplat printr-un grup de oameni sau prin cărţi care mi-au explicat ritualuri, nu ştiam nimic fiindcă nu citeam. Deci a trebuit să învăţ direct de la un spirit rău. Iar un spirit rău a venit fiindcă ştia că vroiam putere, şi a făcut un târg. A spus: „Dacă vrei îţi dau puterea de a face o vrajă pentru a omorî oameni.” Nici nu ştiam că exista aşa ceva. Cunoşteam cuvântul „voodoo”, îl auzisem, dar credeam că era dintr-un film de la Hollywood, unde vezi oameni că omoară oameni, nici măcar nu credeam asta. Tocmai am spus că a venit şi mi-a vorbit, şi am zis: „O, vreau să încerc să văd dacă este adevărat. Este posibil?” Deci mi-a arătat cum. Deci m-am gândit la cineva, am spus: „OK, voi încerca. Voi arunca o vrajă asupra cuiva pe care îl cunosc, deci când va muri, voi şti.”

Reporter: Dovada pentru tine că funcţionează.

Allan: Da. Deci m-am gândit la cineva, la cineva care era departe de mine. Era destul de bun, fiindcă era o persoană bună, iar eu uram oamenii buni. În societate era într-o poziţie bună, iar eu eram gelos. Deci am spus: „Acest tip este destul de bun.” Deci am spus: „OK, îl vreau pe tipul ăsta mort.” Şi m-am uitat la ceasul de mână, şi apoi am uitat, iar trei zile mai târziu am aflat că a murit exact în acel moment.

Reporter: Dumnezeul meu! Dumnezeul meu!

Allan: Deci m-am dus la înmormântarea lui, la funeraliile lui, iar apoi mi-am spus: „Deci e grozav, funcţionează! Dar acum vreau să văd amploarea puterii mele, acum vreau că ştiu că pot ucide aşa. Pot să omor pe cineva pe care nu-l cunosc?” Am vrut să ştiu…

Reporter: Ai vrut să cercetezi.

Allan: Am vrut să cercetez puterea pe care mi-a dat-o acel spirit. Am crezut că mi-a dat-o pentru că mă iubea şi mă plăcea, şi vroia să am putere.

Reporter: Minciuna diavolului.

Allan: Dar este o minciună, pentru că de fapt vroia să mă omoare. Am descoperit aceasta mai târziu.

Reporter: Deci ţi-a dat talentul, dă-mi voie să spun puterea de a ucide…

Allan: Da, puterea.

Reporter: Dar de asemenea ai sigilat, ai sigilat…

Allan: Prin practică. Fiindcă aş fi putut să refuz. Aş fi putut să spun: „Eşti nebun? Nu o să omor pe nimeni.” Şi ar fi plecat. Dar am intrat în asta. Deci după aceea…

Reporter: Te-ai predat lui.

Allan: Da. Deci am încercat cu oameni pe care nu-i cunoşteam. Îmi era teamă că eram manipulat de acel spirit. M-am gândit că totul este o manipulare, şi că spiritul ştia că tipul avea să moară şi m-a făcut să cred că aveam puterea de a-l omorî, şi deci mi-a spus, poţi… Deci am vrut să fac lucruri ca să fiu sigur că eu sunt stăpânul.

Reporter: Deoarece cu diavolul, ştiai că erai implicat cu diavolul, erai implicat în vrăjitorie…

Allan: Înainte de a fi implicat în magia albă…

Reporter: Şi în magia neagră. Nici în stăpânul tău pe care îl slujeai nu aveai încredere.

Allan: Da. Fiindcă nu ştiam cine era. Nu ştiam cu cine aveam de-a face, cu cine. Când ai de-a face, când eşti implicat într-o practică, spui: „Am încredere în spiritul unui înger”, dar nu ştii cine este.

Reporter: OK.

Allan: Poţi pune pariu că este un spirit rău.

Reporter: Când ai ajuns la acel punct în viaţa ta când Satan s-a revelat că este Satan? Când ai ajuns la nivelul la care ai realizat pe cine slujeşti? Pentru că…

Allan: Când… La următoarea vrajă am omorât doi oameni şi am privit-o pe faţă sângerând până la moarte în faţa mea. Deci am fost fericit, dar m-am gândit că a fost puţin cam încet deoarece… Aşa că mi-am spus: „Voi fi mai bun data viitoare”, fiindcă vroiam să fie instantaneu. Iar în acel moment am spus: „O, este grozav, sunt foarte fericit, sunt mulţumitor acestui spirit că mi-a dat această libertate şi această putere. O voi explora.” Iar în acel moment a fost sfârşitul jocului, pentru că în acel moment a intrat în mine, m-a posedat. Şi atunci am realizat că intenţia lui şi motivaţia lui, erau să mă distrugă, să mă omoare şi să mă chinuiască.

Reporter: Ţi-a dat puterea de a ucide, dar în acelaşi timp…

Allan: Da, acesta este preţul.

Reporter: Când ai realizat că spiritul te poseda? Când ai descoperit?

Allan: Ei bine, când tocmai o privisem pe acea fată murind, şi am făcut stânga împrejur şi am spus: „Uau, acum mă voi gândi la următoarea mea vrajă”, plecând de acolo, câteva minute mai târziu acel spirit a intrat în mine. Avea dreptul, pentru că există reguli spirituale, pe care poţi să le cunoşti sau nu, dar va trebui să le accepţi. Dacă nu accept regulile atomice, legile, adică există legea atracţiei terestre. Pot să spun: „Nu cred în ea”, dar dacă voi cădea de pe un vârf de munte, voi cădea. Deci din punct de vedere spiritual este la fel. Fiindcă nu cunosc legea, nu înseamnă că nu voi plăti consecinţele legii. Eu nu ştiam nimic despre ea. Deci el avea drept legal asupra vieţii mele. Deci a venit şi m-a chinuit ş după doar, cred că între treizeci şi patruzeci şi cinci de minute de chin, nu am mai putut suporta. Deci am făcut un târg cu el. Am spus: „OK, acum ştiu că ai dreptul să mă chinui. Nu mai rezist. Deci te rog, fac un târg cu tine. Lasă-mă, şi în noaptea asta la miezul nopţii mă omor. Jur!”

Reporter: O! O, Dumnezeul meu! O, Dumnezeul meu!

Allan: M-a crezut. Ştia că nu mă voi răzgândi. A respectat ce am spus. A zis: „OK, la revedere.” A plecat. Şi am fost liniştit tot restul zilei. Era după-amiaza. Ştia că nu mă voi răzgândi, fiindcă ştiam ce se întâmpla. Era fericit că a câştigat. Şi-a spus: „Allan e terminat, următorul, el nu e mântuit, victima următoare.” Şi la miezul nopţii am luat treizeci de pastile ca să mor.

Reporter: Dumnezeul meu! Ai vrut să te sinucizi.

Allan: Vroiam să mor. Nu vroiam să fac o încercare, vroiam să mor.

Reporter: Deci ai băut pastilele.

Allan: Am făcut-o. Am luat treizeci de pastile, erau singurul lucru pe care îl aveam. M-am gândit: „Cum pot să o fac?” Mi-am spus: „Într-un accident de maşină mi-e teamă că poate dau greş, voi fi paralizat.” Îmi era teamă să sar de pe o clădire. Mi-am zis: „Poate că mă voi răni.” M-am gândit că cea mai bună cale era să înghit acele pastile. Şi eram atât de fericit. Mi-am spus: „Ascult cea mai bună muzică.” A fost cea mai bună jumătate de oră din viaţa mea.

Reporter: Deci nu ai avut nevoie de pregătiri ca să ieşi în oraş.

Allan: Da. Mi-am spus: „Este sfârşitul. Sunt fericit. Problemele mele s-terminat acum. Voi muri, iar acesta e sfârşitul problemei mele.”

Reporter: Iar acesta nu este sfârşitul.

Allan: Nu este sfârşitul, deoarece când m-au adus la spital…

Reporter: Spune-ne experienţa ta în apropierea morţii.

Allan: Da. Am avut o experienţă în apropierea morţii, mergând la spital, adică m-am aflat în afara trupului. Şi am fost surprins că încă trăiam, deşi eram în afara trupului. M-am întors şi am văzut o femeie care zgâlţâia pe cineva şi am văzut că avea să-l rupă în bucăţi, şi m-am uitat şi am văzut că eram eu. Şi eram în trupul spiritual, şi am fost surprins că nimic nu se terminase, şi că ceea ce crezusem că era o cale de ieşire, era o cale de intrare.

Reporter: Dumnezeul meu, era doar începutul, aha.

Allan: Da. Este starea eternă a sufletului nostru. Şi am văzut că trebuia să plătesc consecinţele pentru tot ce făcusem şi că sfârşitul nu este moartea.

Reporter: Deci aceasta este experienţa pe care ai avut-o fiindcă spiritul tău era în afara trupului, ţi-ai privit trupul zăcând mort acolo, l-ai privit.

Allan: Nu eram mort.

Reporter: Era vreun fel de teamă în tine? Dumnezeul meu, nu-L am pe Isus în viaţa mea, stau aici.

Allan: Nu am gândit: „Nu-L am pe Isus în viaţa mea” pentru că nu-L cunoşteam pe Isus. Dar îmi aveam emoţiile, îmi aveam intelectul, îmi aveam amintirile, 100% cum sunt cu dv. acum. Eram intact. Şi mă aflam acolo pentru eternitate, şi am privit înaintea mea lumea spirituală, şi am văzut spiritele rele aşteptându-mă, urându-mi bun venit.

Reporter: Dumnezeul meu!

Allan: Şi am spus: Este imposibil să fiu pentru eternitate în acest loc. Vreau să mă întorc în trup şi să fac pace cu mine însumi.

Reporter: Ai experimentat vreo formă de iad, de ai spus: „Nu vreau să mă duc acolo!”? Ai avut…

Allan: Ei bine, pentru mine iadul…

Reporter: Erai deja în afara trupului.

Allan: Eram în afara trupului, dar în acel mediu, adică ce vedeam era ceea ce puteam vedea cu viaţa mea spirituală, privind în jur cu ochii. Nu m-am dus milioane de kilometri în iad. Eram acolo. Dar deja erau spirite aşteptându-mă chiar acolo, gata să mă întâmpine. Şi am simţit chin, am simţit teamă.

Reporter: Demonii aceia.

Allan: Da. Am spus: „Realizez că trebuie să plătesc în eternitate consecinţele pentru ceea ce am făcut în trup”, deci trebuia neapărat să mă întorc în trup ca să fac pace. Deci le voi spune şi oamenilor care cred că acum au probleme şi se gândesc să se omoare deoarece cred că ar fi sfârşitul problemei: este cea mai rea soluţie. Fiindcă este începutul. Şi atât de mulţi oameni nu mai pot să se întoarcă în trup.

Reporter: Este prea târziu.

Allan: Este prea târziu. Deci astăzi este ziua care contează.

Reporter: Astăzi este ziua care contează. De aceea vorbim în această emisiune, fiindcă vrei ca oamenii, vrei să le spui telespectatorilor care ne privesc, care sunt în exact aceeaşi situaţie ca Allan. Ascultaţi această emisiune. Acesta este un om care are experienţă în vrăjitorie, în vrăjitoria adâncă, în omorârea oamenilor, în vărsarea de sânge. A ieşit din trup, a avut o experienţă în apropierea morţii, a realizat că este prea târziu. Dar prin harul lui Dumnezeu te-ai întors în trup. Vrei să le spui telespectatorilor chiar acum, celor care se bălăcesc în exact aceeaşi situaţie în care erai tu, în vrăjitorie. Dacă te uiţi la cameră, vreau să le spui acelor spectatori şi să-i avertizezi despre pericol înainte de a fi prea târziu.

Allan: Pentru cei care tocmai au început să se bălăcească în vrăjitorie sau în magia albă, vă spun că sunteţi în pericol şi trebuie să acţionaţi corect. Dacă sunteţi creştini, trebuie să vă opriţi şi să mărturisiţi lui Dumnezeu, şi să vă întoarceţi de la aceasta, fiindcă este păcat. Trebuie să aveţi un singur Dumnezeu, şi trebuie să vă supuneţi Lui şi să-L lăsaţi pe Duhul Sfânt să vă călăuzească, iar Dumnezeu nu vă poate binecuvânta dacă slujiţi altor dumnezei. Deci faptul că sunteţi în magia albă şi nu omorâţi oameni nu este ceva inofensiv, fiindcă este foarte primejdios. Sunteţi sub influenţa spiritelor rele şi vă gândiţi: „De ce nu sunt binecuvântat? De ce nu-mi vorbeşte Dumnezeu? De ce nu pot înţelege nimic când citesc Biblia?” Este din cauză că spiritele rele vă împiedică, şi spiritele rele sunt în jurul vostru şi vă influenţează din cauza practicilor pe care le aveţi. Deci trebuie să părăsiţi acele practici şi să vă întoarceţi la Dumnezeu cu toată inima şi să vă supuneţi Lui. […]

Reporter: Vroiam doar să te întreb înainte de a încheia emisiunea. Cunoşti din experienţa ta din trecut, ştii chiar, fiind într-o biserică, unde l-ai văzut pe slujitor, i-ai văzut pe creştinii din biserică, că îi poţi discerne pe cei care au gloria Domnului şi pe cei care sunt profunzi în Domnul, şi pe cei care nu sunt. Era posibil să discerni: „OK, acesta este un creştin mort, acesta moare deja, acesta nu se roagă, acesta…” Cum discerneai?

Allan: Da. Ei bine, este posibil, dar depinde ce fel de vrăjitorie faci. În cazul meu, nu am avut atât de mult timp, fiindcă m-am dus la două întâlniri. Iar la prima întâlnire creştină, nu am ascultat nimic sau nu m-am uitat la nimic.

Reporter: Cu ce scop ai fost acolo?

Allan: Fiindcă un prieten mi-a spus că este ceva fantastic să vii la o întâlnire creştină.

Reporter: Doar ca să te aducă la biserică.

Allan: Da, da, a vrut să mă aducă acolo, iar în cele din urmă m-am dus fiindcă eram sătul de toate, iar el a spus că e plin de fete şi că este una frumoasă pentru mine dacă mă duc. Şi am spus OK. M-am dus pentru fată. Deci m-am dus pentru toate motivele greşite. Dar la un moment dat, când predicatorul vorbea, i-am văzut aura, şi atunci am văzut că are putere intimă, puterea spirituală, şi am vrut acea putere. […]

[Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul ww.sharing-center.com, unde nu mai este disponibil. Clic aici pentru mărturia lui Allan Rich.]

Video: Witchcraft in the Church – TV Talk Show with Allan Rich

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *