Film – Exorcizarea lui Emily Rose

The Exorcism of Emily Rose, film online subtitrat în română

Exorcism of Emily RoseAvocata Erin Bruner (Laura Linney) apără un preot, Părintele Richard Moore (Tom Wilkinson), acuzat de omorul prin imprudenţă al lui Emily Rose (Jennifer Carpenter), ceea ce a inclus o şedinţă de exorcizare eşuată care a condus în cele din urmă la moarte. Procesul începe cu judecătorul Ethan Thomas ascultând o serie de mărturii ale experţilor medicali. Unul dintre ei mărturiseşte că Emily suferea de epilepsie şi psihoză. Apărarea constă în susţinerea faptului că ea chiar a fost posedată şi a fost tratată într-un mod delicat. Avocata apărării explică faptul că atât medicina, cât şi psihologia, au eşuat în a o face bine pe Emily, iar familia a apelat în cele din urmă la biserică. În câteva imagini din trecut ni se prezintă modul în care au început problemele lui Emily.

Într-o noapte, exact la ora trei dimineaţa, Emily observă un miros ciudat de ars venind de pe hol. Când se duce să verifice, vede uşa de la intrare deschizându-se şi închizându-se de una singură. Înainte de-a se întoarce în pat, ea vede un recipient cu pixuri şi creioane mişcându-se singure. Cearceafurile sale se rulează singure şi o greutate foarte mare o apasă, strangulând-o. Cum aceste evenimente continuă să se desfăşoare, ea merge să ceară ajutor medical, deoarece nu mai este în stare să discearnă adevărul de halucinaţie.

Ea are tot mai multe halucinaţii, este apoi spitalizată şi diagnosticată cu epilepsie. I se oferă anumite medicamente, despre care ea susţine că n-o ajută cu nimic. Halucinaţiile continuă şi, de asemenea, apar contorsiuni severe ale corpului. Emily renunţă la şcoală şi se duce să locuiască împreună cu părinţii. Niciunul dintre ei nu consideră că ar fi epileptică sau bolnavă mintal; bazându-se pe comportamentul şi simptomele ei, consideră că este posedată de demoni şi merg să-i ceară ajutorul Părintelui Moore, care primeşte permisiunea bisericii să facă o exorcizare. Pe măsură ce procesul continuă, Bruner începe să aibă parte de evenimente ciudate ce se petrec la ora trei dimineaţa – Moore o avertizează că ar putea fi ţinta demonilor, deoarece încearcă să-i expună. Mai târziu în film, el explică faptul că ora 3:00 este „ora diavolului”, pe care spiritele rele o folosesc pentru a batjocori Sfânta Treime.

Vizionează filmul The Exorcism of Emily Rose 2005 (Un caz de exorcizare), cu subtitrare în limba română. Pentru condiții optime, nu folosi Firefox, ci Google Chrome sau Opera.

The Exorcism Of Emily Rose Trailer HD

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *