Cum să recunoști un satanist

de „Samuel Butler”

Cât de bine îi cunoști pe oameni?
Cei periculoși par nevinovați și respectabili

Mulți cred că un satanist arată deplasat. Unii arată, cei mai mulți nu. Uitați-vă doar la Robert Yates[1] (ucigaș în serie din Spokane, Washington). Arăta normal ca Ted Bundy,[2] corect? Apropo, Yates era și diacon în biserică. Deci cum devenim înțelepți, cum îi identificăm pe acești oameni, ca să nu devenim victime?

Mai întâi, să știi că adevărații sataniști arată și se îmbracă normal – nu ca bikerii sau goticii sau hipioții. Cu privire la cei care crezi că vor face probleme (cu tatuaje, păr verde, piercing-uri) nu trebuie să te îngrijorezi. Afară doar dacă te droghezi cu ei, caz în care păzește-ți spatele. Cei care sunt sataniști de mult timp ascund cu seriozitate cine sunt. Cei noi se vor lăuda și vor face caz de asta, ca și când ar fi cool.

Cei care sunt sataniști de mult timp au secrete ascunse (fiindcă au făcut deja sacrificii) și sunt foarte tăcuți cu privire la asta. În general, cei de rang inferior sunt dealeri de metadonă și cocaină. Mulți dealeri de droguri nu sunt ei înșiși în ocult, dar cunosc oameni care sunt.

Și ar putea să-și vândă clienții, cu știrea sau fără știrea lor, vrând sau nevrând. Ai fi uimit ce face un dealer care are datorii la un alt dealer. Cele mai multe culte satanice fac metadonă și o vând. Vorbesc de cantități mari, și mulți bani sunt plătiți poliției pentru protecție. Mulți din poliție sunt implicați în aceste culte. De obicei, când auzi de un polițist brutal care apare la știrile locale… ei bine, ghicește motivul.

Cultele satanice

Cultele satanice sunt pretutindeni, dacă știi ce să cauți. Este unul în Roy [la 42 mile la sud de Seattle], care are un complex rezidențial păzit de bărbați înarmați cu arme AR-15. Ei folosesc legile federale cu privire la religie și al doilea amendament cu privire la arme ca să-și păzească complexul. Eu știu despre trei astfel de culte satanice în Florida și, doar dacă le atingi gardul, vor trage. Nu te joci cu astfel de oameni. Asemenea locuri întotdeauna au locuințe în bunkere subterane.

Toate cultele satanice construiesc bunkere și tunele subterane mari. Partea de deasupra este păstrată „curată”, în subteran sunt ținuți oamenii și se fac faptele. Nimeni, nici măcar poliția nu îndrăznește să facă raiduri în aceste complexe. Cel mai adesea asemenea oameni se întâlnesc în diferite locații, în funcție de ceremonie. Adesea în casa unuia dintre membrii conducători.

În funcție de venitul grupului, se întâlnesc în păduri sau au un tip de complex cu bunker. Bineînțeles, nu toți locuiesc în complex. Mulți membri sunt francmasoni și știm cum sunt ei când este vorba să-și păstreze secretele. Multe culte satanice se susțin făcând obiecte pe care le vând publicului. Obiecte ca bijuterii, în special cruci pe care le găsim în magazinele creștine. Au companii de fațadă, cu un nume creștin care sună bine.

Principalul motiv pentru care fac ei asta este înșelăciunea, fiindcă în timpul ceremoniilor atașează spirite demonice de fiecare piesă de bijuterie pe care o fac. De aceea vând ei cruci creștinilor. Cred că toți am văzut acele castele fantastice din Temnițe și Dragoni cu arcade oarbe, druizi și dragoni, făcute adesea din aliaj alb, așa-i? Acum, știi cine le face pe cele mai multe dintre ele. Multe sunt vândute în locuri precum Disney World, de asemenea, în magazinele din malluri care vând lucruri ciudate și altele asemenea. Deci vedem că au o mulțime de bani.

Acum, adevărata amenințare este satanistul care arată nevinovat și respectabil. Au servicii bune, cariere ca avocați, polițiști, clerici, piloți, profesori, îngrijitori de zi, sunt vecini etc. Aceștia sunt cei pe care trebuie să-i cauți. Asemenea oameni obțin cel mai adesea posturi și cariere în care lucrează cu copii, ca să poată găsi potențiale victime pentru ceremonii. Iar dacă copilul tău dispare, nimeni nu l-ar suspecta pe cel care se ocupă de cazul lui la Departamentul Social și de Sănătate al Statului, pe cel de la centrul de criză sau chiar pe profesorul de la școala copilului. La urma urmei, ei știu totul despre copilul tău, caracteristicile lui și orarul lui. În schimb, poliția și mass-media vor căuta să pună vina pe un pedofil fugar, fără să suspecteze măcar că copilul răpit a fost vândut de unul dintre oamenii în poziții de răspundere, membri ai aceluiași cult satanic.

Reține că 80% dintre crimele violente sunt comise de cineva pe care victima îl cunoaște direct. Există șansa ca noi TOȚI să cunoaștem pe cineva care este satanist sau să cunoaștem mulți sataniști și poate că nici măcar nu-i suspectăm. Dai din cap în semn de „în niciun caz”, la fel cum spun prietenii ucigașilor în serie, când descoperă cine este de fapt prietenul lor. Cert este că cine cunoaște pe cineva atât de bine? Nu fi paranoic sau speriat… gândește doar neconvențional și fii în siguranță, nu victimă.

100000 de culte

Există un număr estimat de o sută de mii sau mai mult de culte satanice în America. Din păcate, numerele sunt depășite și datează din anii 1980. Bineînțeles, numerele sunt acum mult mai mari. Dar nu este o prioritate a FBI să dea de urma mai multora. Poliției nu-i este permis să numească o crimă drept ritualică. Există anumite coduri pentru acest tip de crime satanice. Este un fapt, întreabă un ofițer de poliție. FBI-ul a aflat cu mult timp în urmă că atunci când menționează la știri „cult satanic”, oamenii văd roșu în fața ochilor.

Așa că cele mai multe cazuri sunt ascunse, fiind prezentate ca niște crime comise de oameni țicniți. Dar nu se menționează niciodată cultul satanic implicat sau ritualul real. Când dispar copii, investighează și persoanele care se ocupă de caz, îngrijitorii de zi, chiar și profesorii. În mod garantat, cineva apropiat de copil știe ceva… întrebarea este cine anume. Pun pariu, copilul a fost luat pentru ceremonii. Știu că este greu, dacă ai pierdut un copil. Dar există posibilitatea ca acești oameni să fi avut ceva de-a face cu aranjarea răpirii, nu un pirat beat, așa cum inventează mass-media.

Fă cercetări cu privire la unii din cei care lucrează cu copiii și s-ar putea să găsești alte cazuri de copii care lipsesc, pe care i-au cunoscut. Apoi ia în calcul probabilitatea. Motivul pentru care nu se găsesc cei mai mulți oameni care lipsesc este că nu se iau în considerare alte opțiuni ca informații potențiale. Sau nu se vrea să se afle asemenea informații și se ascund aceste grupuri. La urma urmei, cultele satanice spun ele însele ce fac și ce cred, deci de ce să nu batem mai întâi la ușile lor, când oamenii dispar chiar înainte de datele ceremoniilor lor? Nu este așa greu de făcut și nu este așa greu de creat un profil al acestor ticăloși, așa-i?

Amintește-ți că sataniștii au dreptul de a-și practica religia, conform legilor federale care protejează libertatea religiei. Acum, cele mai multe națiuni au în vigoare aceleași legi încă de la începutul anilor 1980. Uniformitatea și globalismul sunt grozave, eh?

Fiecare cult satanic/wicca are treisprezece oameni. Calculează câți oameni omoară fiecare anual. Nu este o „opțiune” pentru ei, ESTE religia lor, reține asta. Cele o sută de mii de culte menționate sunt doar culte satanice. Numerele nu îi includ pe luciferieni, cultele naziste ale morții, sacrificiul iudaic ritualic (numai iudeii talmudici), santeria mexicană, voodoo, inițierile în bande sau ucigașii în serie.

Scenă din filmul „Cu ochii larg închiși”

Scenă din filmul „Cu ochii larg închiși”

Deși sataniștii se ocupă cu vrăji și invocă demoni în timpul ceremoniilor, adesea ei nu pot controla demonii, nici să-i facă să plece. Reține că dacă nu primesc ce vor din ceremonii, în timp vor renunța. Ceea ce înseamnă că este ceva real și că primesc lucrurile pe care le doresc. Luciferienii controlează efectiv demonii și îi consideră pe sataniști ca foarte periculoși pentru ei. Luciferienii sunt linii de sânge vechi. Sataniștii sunt ca soldații din infanterie pentru luciferieni. Oricum ar fi, ei toți omoară oameni și slujesc același stăpân. Poți viziona Cu ochii larg închiși ca să ai idee cine sunt luciferienii.

Nu presupune că cei un milion de oameni care dispar în America în fiecare an au fost stupizi sau s-au lăsat înșelați cu ușurință. Dar dacă ții garda sus cu toată lumea, acești oameni se vor arăta și îi vei prinde pe picior greșit, la fel cum un tigru nu își poate ascunde dungile decât un anumit timp.

Întotdeauna fii atent cu oamenii noi pe care îi cunoști, până ce îi cunoști destul de bine. De fapt, să faci asta foarte bine și întotdeauna să testezi oamenii, pentru a fi în siguranță. Dacă nu faci asta, tu sau cineva care îți este drag ați putea deveni victime ale sataniștilor, ei aproape întotdeauna își aleg victimele cu mult timp înainte. Este un fapt. Satanistul adevărat întodeauna arată normal. Sataniștii vor încerca să te facă să încerci lucruri noi, să mergi în locuri noi, ca să capeți încredere și să te prindă cu garda jos, când va veni timpul programat de ei.

Abuzul Satanic Ritualic

Amintește-ți că cei care arată normal sunt cei care îți vor face rău. Păstrează în minte că adevărații sataniști sunt răul în stare pură. Este ceva real și înțelege că nu vor avea milă să te ucidă pe tine sau pe copiii tăi. Modul în care creează monștri aceste culte este simplu, trist și foarte îngrijorător. Toate familiile satanice sunt programate prin Abuz Satanic Ritualic. Acesta este control mintal. Abuzul îngrozitor fragmentează mintea omenească și cauzează personalități multiple. Din cauza șocului, creierul uman creează compartimente sau ascunzători. Vorbesc aici despre o traumă REALĂ, nu doar bătăi. Cele mai rele lucruri la care te poți gândi nici nu sunt rele, în comparație cu ce suferă copiii sataniștilor. Este nevoie de asta pentru a le fragmenta mintea devreme în copilărie.

Odată produsă fragmentarea, sataniștii intră apoi în mintea copilului, făcându-l să intre într-o altă personalitate, apoi o abuzeză și pe aceea. În timp, copilul nu mai are un loc sigur unde să se ducă, nici chiar în mintea lui. Această violare a minții este complicată, dar odată ce este făcută, copiii nici nu îndrăznesc să se gândescă să se revolte. Fiecare personalitate este găsită, apoi programată pentru diferite sarcini. Cei mai mulți dintre cei care suferă de tulburare de personalitate multiplă nici nu știu că au alte personalități. Nivelul abuzului fizic asupra copiilor în cultele satanice este dezgustător, pentru a nu mai menționa tortura mintală, de care este nevoie pentru a crea următoarea generație.

În aceste culte au fete pentru reproducere și folosesc bebelușii pentru ritualuri. De asemenea, toți membrii alcătuiesc o familie completă. Astfel încât toți copiii sunt violați sexual de cei mai mulți membri. Unii copii nu se supun programării sau refuză să omoare animale, atunci sunt omorâți de către alți copii mici, după cum li se comandă. La vârsta de 5 ani copiii trebuie să ucidă alți copii, apoi să le scoată organele. Atunci își fragmentează personalitățile, pentru a face față îndatoririi impuse.

La cinci, șase ani li se dă să fumeze marijuana. La zece ani să ucidă devine pentru ei o rutină. În Abuzul Satanic Ritualic singurul moment când copiilor li se arată atenție și dragoste este în zilele ceremoniilor. În timp, copiii așteaptă cu nerăbdare ceremoniile. Atunci li se dă voie să iasă din izolare, sunt hrăniți bine și li se arată efectiv dragoste și afecțiune. După aceea sunt din nou izolați de lume. Sunt din nou înfometați, lipsiți de apă, dacă o cer sau plâng după ea, adesea zile în șir.

Ceea ce îi face să aibă o natură dură și crudă. Când au opt sau nouă ani, copiii sataniștilor/luciferienilor sunt obișnuiți să omoare alți copii, de obicei tovarăși de joacă de la școală sau din vecinătate. Atunci sunt pregătiți să „recruteze” sau să aducă tovarăși de joacă de la școală pentru a fi uciși. Și vor face asta pentru acceptare și dragoste. Așa își pregătesc ei copiii. De asemenea, așa își păstrează secretele în familie.

Deci vezi că oamenii aceștia nu se joacă și că este ceva foarte serios. Amintește-ți că nu contează religia pe care o ai tu sau dacă nu ai religie. Contează religia lor, fiindcă religia lor cere să te ucidă. Avertizează-i pe alții și stai întotdeauna cu garda sus, nu te încrede în nimeni nou, în special în cei pe care i-ai suspecta cel mai puțin, precum clerici și membri ai bisericii.

Mulți sataniști sunt membri activi în biserică. Este un adevăr că fransmasonii și sataniștii donează cei mai mulți bani în cele mai multe biserici, totul ca să câștige poziții care să le asigure putere și încredere. De acolo pot să călăuzească turma la ce pasaje vor ei să învețe, nu la altele. Toate acestea sunt fapte susținute de agentul FBI pensionar Ted Gunderson (sunt videouri disponibile cu el, dă căutare pe Google și vizionează-le.)

Fii înțelept ca șerpii!

Am observat că oamenii au întrebări despre cum să identifice un satanist.

Depinde dacă satanistul este dintr-o linie de sânge generațională sau este nou în satanism. Dacă este nou, îi place să se laude cu asta și să le arate altora ce înspăimântător este sau arată. De obicei acest gen de sataniști mai degrabă latră decât mușcă. Cei care se pot pierde în mulțime și care pot să ocupe poziții care să le asigure putere sunt cei cu privire la care este cazul să te îngrijorezi.

Oamenii ar trebui să înțeleagă diferența dintre sataniști și luciferieni. Sataniștii nu sunt luciferieni. Adesea ei sunt considerați o amenințare pentru un luciferian, din cauza lipsei lor de dedicare și cunoaștere. Un luciferian este generațional. Luciferienii cunosc mai multe, fiindcă sunt expuși la societăți secrete care au contact direct cu Lucifer.

Lucifer este Satan. Satan este un titlu; Lucifer este numele lui. Cei mai mulți sataniști se angajează din propria lor voie în satanism, nu sunt întotdeauna dintr-o linie de sânge generațională. Cei din liniile de sânge generaționale sunt învățați cum să invoce un demon. Apoi controlează demonul. Iar când treaba este făcută, trimit demonul înapoi.

Majoritatea sataniștilor își supraestimează abilitățile. Și adesea sunt novici amatori când invocă un demon, lipsindu-le cunoașterea de a trimite un demon înapoi când treaba este făcută. Adesea ei înșiși pot fi vătămați. Astfel că în ocultism mulți sataniști sunt considerați inferiori wiccanilor.

Bohemian Grove

Bohemian Grove

Da, și wicca este periculoasă. Deși sataniștii ucid cu adevărat, diferența este că poate ucid câțiva oameni pe ani. Când un luciferian are putere, poate să ucidă milioane într-un război planificat. Luciferienii au putere. Își petrec timpul la Bohemian Grove. Asta când nu sunt în saunele pentru homosexuali.

Semne

Semne de căutat la un satanist sunt lucruri precum timpul lipsă, prezent în tulburarea de personalitate multiplă/tulburarea de identitate disociativă. Acesta poate fi un semn al traumei din copilăria timpurie. Cercetează despre asta, dacă nu ai cunoștințele necesare. Hristos a spus că îi vei cunoaște după faptele lor. Ei adesea se fragmentează.

Acum, o persoană care suferă de tulburare de personalitate multiplă poate să fie un predicator respectat, care nu are idee despre celelalte personalități ascunse ale sale. Fragmentarea minții explică cum de acești sataniști respectați Îl pot lăuda pe Isus o oră făcând fapte bune, ca apoi să meargă la liturghia neagră după liturghia de Crăciun.

Dar cei mai mulți dintre acești oameni au priviri goale, ochii lor par lipsiți de empatie, dragoste, compasiune și preocupare. Deși se pot preface, îți poți da seama că este un rol (semnal de alarmă).

De asemenea, sunt liberali cu privire la evenimente precum petreceri de Halloween în biserică. Pot să continui, dar pricepi ideea. Ei corup și pervertesc bisericile.

Se simt inconfortabil într-o biserică temătoare cu adevărat de Dumnezeu. În slujirea creștină, satanistul caută poziții de vârf pentru a controla doctrina, ca și pentru a predica din anumite pasaje, nu din altele. Cu alte cuvinte, slujirea care îi face pe oameni „să te simtă bine”, pentru a-i face să revină pe cei care vizitează biserica pentru a vedea cum este.

Un bun exemplu pentru aceasta ar fi ucigașul în serie Robert Yates din Spokane, Washington. Era diacon, iar una din victimele pe care le-a omorât era de fapt din biserica lui. Deși nu l-am auzit niciodată mărturisind că este satanist, poți gândi altceva când auzi despre faptele lui?

Cele mai multe crime satanice nu sunt raportate ca atare de poliție. Dacă oamenii ar ști cât de răspândite sunt, ar fi linșări în masă. Crede-mă, poliția știe cât de gravă este problema. Fă un calcul… numărul de ceremonii înmulțit cu adunările de sataniști din toată națiunea, dau ca rezultat o mulțime de oameni care dispar în fiecare an în toată țara. Calculează și pentru întreaga lume.

Acum, cei mai mulți sataniști sunt oameni foarte confidențiali, solitari. Se pot lăuda cu religia lor pentru a-i intimida pe vecini, dacă sunt de rang inferior. De obicei acest gen de sataniști au câini negri, mari și răi.

Sataniștii respectabili nu sunt atât de nesăbuiți; sunt diferiți, sunt serioși. Dețin poziții în locuri cheie, adesea în preajma copiilor sau poziții de autoritate. Au motiv să fie discreți. Sunt discreți.

Pisicile care lipsesc sunt un semn al activității sataniste.

Pisicile care lipsesc sunt un semn al activității sataniste.

Dacă ești suspicios, doar urmărește-i în nopțile în care au loc ceremonii. Fă o cercetare despre calendarul de sărbători satanice. Un lucru pe care par să-l aibă în comun sunt bunkerele subterane. Mai multe semne pe care să le cauți sunt pisici care lipesc din cartierul tău. Chiar copii mici care ajung să lipsească. Notează-ți datele ceremoniilor satanice. Fii vigilent cu privire la copiii tăi și la alți copii din vecinătate în săptămâna dinainte. Se spune că anumite bande de bikeri, cunoscute ca demonice, sunt implicate în răpiri.

Alte semne de căutat ar fi grămezi de oase de animale în pădure. Gropile pentru foc, cu oase carbonizate de animale, sunt obișnuite. Întoarce-te acolo în nopțile în care au ceremoniile, dar ai grijă! Folosirea lumânărilor negre este un alt semn. (Fă cercetări despre lumânările de diferite culori folosite în satanism pentru ceremonii.)

Dacă ai un sentiment interior al răului sau că „ceva nu este în ordine” în zona ta, probabil ai dreptate. Energia negativă pare să rămână după ceremonii în zonă. Caută semne păgâne în locuința sau biroul lor. Se pare că le plac animalele cu coarne, chiar dragonii.

Cele mai multe complexe satanice au garduri metalice de sârmă foarte înalte, poate prevăzute cu sârmă ghimpată. Va exista în ele și un bunker subteran.

În concluzie, cercetează cât poți de mult despre sataniști, dacă vrei să le expui locațiile. Sau cine sunt ei. Poate ar fi bine să începi în biserica ta locală.

Fii înțelept ca acești șerpi!

Note

[1] Robert Lee Yates, Jr. (născut în 1952) este un criminal american în serie., Se cunoaște că între 1996 în 1998 Yates a ucis cel puțin treisprezece femei care lucrau ca prostituate. Yates a mărturisit, de asemenea, alte trei crime. A fost condamnat la moarte pentru două crime, iar în prezent se află pe culoarul morții.

[2] Theodore Robert Bundy (1946-1989) a fost un criminal american în serie, răpitor de persoane, violator și necrofil care a atacat numeroase femei și fete în timpul anilor 1970 și posibil mai devreme. La scurt timp înainte de execuția sa, după mai mult de un deceniu de negare, a mărturisit treizeci de omucideri comise în șapte state între 1974 și 1978. Adevăratul număr de victime rămâne necunoscut și ar putea să fie mult mai mare.

[How to Recognize a Satanist (Part One & Part Two). Copyright © 2012 Henry Makow. Pentru articolul în engleză, clic aici și aici.]

Print Friendly, PDF & Email

4 comments

 1. jivi says:

  Cred că şi în anumite centre ale Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului sunt satanişti /sataniste. Acolo se constată în general o lipsă de activitate în afară de servirea mesei şi tratament, personalul lâncezea, pleca şi venea când vroia, pentru că aveau relaţii cu dealeri de droguri. Drogurile se plasau inclusiv prin intermediul copiilor, care erau scoşi la diverse activităţi „educative”: rarele drumuri la şcoală şi mai rarele excursii la cinematograf. Copiii puteau fi uşor şantajaţi, având diverse malformaţii sau boli incurabile, fiind abuzaţi de personal cu bătăi, pentru a fi puşi la muncă în locul personalului (de fapt nişte bestii cu chip de om) sau fetele, erau chiar duse la produs. Erau menţinuţi într-o stare semiamețită – nu se ştie dacă din cauza tratamentului psihiatric continuu sau dacă li se puneau în mâncare diverse substanţe. Mâncarea era proastă, iar bucătăresele cu obiceiuri dubioase, ca de altfel întreg personalul, îşi arătau o faţă de instituţie săracă, dar se fura pe rupte – conserve, mâncare, haine, mobilier, electrocasnice, televizoare fiind înlocuite periodic, ca urmare a unor defecţiuni provocate, apoi erau luate, sortate şi ajungeau la second hand sau reciclare. Aceste centre mai degrabă constituie un pericol social, ca şi majoritatea personalului, şi orice control de la primarii sau sanitar veterinar era inutil, deoarece controlorii plecau fie cu bani, fie cualimente, iar controlul pe teren consta în servirea unei cafeluţe într-o cameră.

 2. Laura says:

  Cum poate fi DE-satanizată o persoană adultă având fragmentarea personalității/tulburări de personalitate multiplă (rezultate în urma controlului mental)? Ce se poate face pentru a-și recăpăta personalitatea inițială, naturală (nu cele induse)?

  • Kiss-Bartok Zoltan says:

   Cartea :CEL CE SFĂRÂMĂ LANŢURILE ROBIEI de Neil T. Anderson iti da raspunsul complet la aceasta intrebare.

 3. Admin says:

  La acest link https://satanism.ro/2014/04/08/articole/ găsești articole despre tulburarea de personalitate multiplă, personalitățile multiple (insideri), abuzul satanic ritualic și de alt gen care produce așa ceva, care îți vor oferi răspunsuri la întrebarea ta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *