Poate fi un creștin demonizat?

Întrebări esențiale – Poate fi un creștin demonizat?

De fapt ce este demonizarea? Este un fel de „virusare”. Aceasta înseamnă o pătrundere demonică în fiinţa omului a duhurilor rele de diverse feluri, atunci când păcătuim.

Deşi demonizarea este indiscutabil un fenomen negativ, cu siguranţă foarte mulţi nu înţeleg corect, sau mai bine zis înţeleg exagerat ce este aceasta.

Cred că în mintea celor mai mulţi, ideea de demonizare se leagă doar de ideea de spital de nebuni şi de personaje ciudate şi sălbatice precum îndrăciţii din Gadara din Biblie. Acestea sunt însă doar exemple extreme ale demonizării.

Cursul SOS sintetizează mai multe principii de bază pentru eliberare şi vindecare interioară, punându-le la dispoziţia creştinilor, pentru a-i ajuta să ajungă cât mai aproape de starea cerută Bisericii de a fi fără pată, fără zbârcitură, ci sfântă şi fără prihană (Efeseni 5:27). Temele abordate sunt cruciale: pocăinţa, acordarea de iertare altora, vindecarea arborelui generaţional, dezlegarea legăturilor nedumnezeiesti, legarea demonică şi eliberarea de acestea, ruperea blestemelor, ungerea cu undelemn, vindecarea supranaturală.

Accesează şi parcurge cursul SOS, gratuit: https://alfaomega.tv/viata-spirituala/eliberare/cursul-sos#axzz3csE2IedI

Leave a Reply

Your email address will not be published.