Când fantomele vin să te cheme: Adevărul despre fantome

de Stacie Spielman

Dacă ai fost vizitat de un spirit care arăta, suna, poate chiar mirosea cum mirosea cineva drag care este mort, atunci când era în viaţă, poate nu vrei să auzi ceea ce sunt pe cale să spun. Este important totuşi să citeşti.

O prietenă mi-a spus odată că în timpul nopţii fantoma mamei ei venise să o viziteze. Ea a spus că „spiritul mamei ei” era înconjurat de lumină şi că în prezenţa sa, dragostea părea să umple camera. Îi lipsea mama ei foarte mult, şi de-abia aştepta ca „spiritul mamei ei” să se întoarcă.

I-am spus lui Megan că acel spirit fantomă nu fusese mama ei, şi că spiritele celor morţi nu se întorc să ne viziteze. I-am spus ce să facă în caz că „spiritul mamei ei” se întorcea. Când spiritul care pretindea că era fantoma mamei ei s-a arătat o săptămână sau cam aşa ceva mai târziu, Megan a făcut cum am sfătuit-o. Când a făcut aceasta, faţa frumoasă a „mamei” ei s-a contopit cu faţa unui demon, apoi apariţia a dispărut.

Aceasta nu înseamnă că eu spun că mama lui Megan era un demon, sau că se transformase într-un demon când a murit. Ceea ce spun eu este că un spirit demonic se deghiza în fantoma mamei lui Megan.

Eclesiastul spune că cei morţi nu ştiu nimic şi nu mai au nimic de-a face cu nimic din ce este sub soare. Eclesiastul 9:5-6: „Cei vii, în adevăr, măcar ştiu că vor muri; dar cei morţi nu ştiu nimic… Şi dragostea lor, şi ura lor, şi pizma lor demult au şi pierit, şi niciodată nu vor mai avea parte de tot ce se face sub soare.”

Aceasta nu înseamnă că versetele spun că sufletele noastre nu merg în rai când vine ultima zi. Ci ele vorbesc despre ceea ce se întâmplă între moarte şi Ziua Judecăţii. Ele dovedesc că cei morţi nu îi protejează pe cei vii, şi nu se întorc pe pământ ca să-i viziteze. Cei morţi nu vorbesc prin mediumi spirituali şi nu ne bântuiesc casele. Cei morţi nu zăbovesc în jurul pământului aşteptând să fie eliberaţi. Şi nu se întorc ca să încheie lucruri neterminate, sau ca să ducă la bun sfârşit răzbunări. Ideea că „fantomele” sunt spirite legate de pământ, care au nevoie să fie eliberate, nu este biblică. Este o credinţă falsă, perpetuată de mediumi şi spirite demonice.

Spiritele care ne bântuiesc casele, ne cheamă pe nume, trântesc uşi, aprind sau închid lumina şi dispozitivele, se arată ca umbre care dispar, fac jucării mecanice să pornească, fără baterii sau cu baterii, vorbesc prin mediumi spirituali etc., nu sunt spiritele celor morţi. Sunt spirite demonice care se deghizează în spiritele oamenilor care au murit.

Familia care obişnuia să vorbească cu bunicul lor mort la mormânt, avea mai mult de 39 de grupuri de spirite în casă, toate pretinzând a fi bunicul.

Când victimele hărţuirii cu care am lucrat eu au fost nedoritoare să mustre spiritele care pretindeau a fi fantomele celor dragi ai lor care erau morţi, de teamă de a nu-i mustra pe cei dragi ai lor efectiv şi de a nu le răni sentimentele, întotdeauna le-am spus ceea ce vă spun vouă acum. Nu există absolut niciun risc ca fantomele să fie cu adevărat spiritele celor morţi. Ele sunt spirite demonice – şi nimic mai mult.

Adesea, când victimele hărţuirii sunt vizitate de o apariţie, aceasta nu îi sperie pentru că arată ca cineva drag care este mort, iar camera este umplută de un fals sentiment de dragoste. Dar lucrurile nu stau întotdeauna aşa. Există la fel de multe cazuri – chiar poate mai multe – când apariţiile iau înfăţişarea de monştri, strigoi sau baborniţe hidoase. Indiferent cum aleg ele să apară, sunt îngeri căzuţi. Biblia îi numeşte demoni.

Deci data viitoare când auzi cântecul country „Sunt găuri în podeaua raiului”, fereşte-ţi urechile. Podeaua raiului nu are găuri, iar sufletele celor morţi nu se uită atent la noi de sus! Ele s-au dus acolo unde le-a trimis Dumnezeu ca să aştepte sfârşitul lumii, iar acel loc nu este aici pe pământ cu noi!

Dacă locuieşti într-o casă bântuită şi vrei să ştii cum să scapi de spiritele care o bântuiesc, noua mea carte, Ceea ce spiritele demonice nu vor să ştii, este disponibilă pe acest site în format PDF şi va fi în curând disponibilă prin Amazon ca volum broşat.

[Stacie Spielman, When Ghosts Come To Call: The Truth About Ghosts. Copyright © Stacie Spielman. Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul www.staciespielman.com, unde nu mai este disponibil.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *