Extratereştrii îi violează pe oameni

[Notă: Noi credem că extratereştrii sunt îngeri căzuţi, demoni sau fiinţe spirituale căzute din alte dimensiuni.]

Întâlnirile sexuale cu extratereştrii sunt destul de obişnuite. Ele sunt un fapt destul de asemănător cu atacurile succubus şi incubus.

nordici„Uşa camerei s-a deschis, iar o femeie bine proporţionată şi complet goală i s-a alăturat pe canapea. Avea ochi mari, albaştri, care păreau să se încline în afară, un nas drept, pomeţi înalţi, o gură aproape fără buze şi o bărbie ascuţită… În ciuda luării de sânge şi a extracţiei de piele pe care tocmai le îndurase, şi în ciuda jenei de a se trezi gol în prezenţa unei femei care putea să fie din spaţul cosmic, Antonio a simţit că răspunde la avansurile ei făţişe… Mai târziu Antonio i-a spus Dr. Fontes că probabil extratereştrii îi dăduseră un afrodisiac, ca să-l facă să intre într-o unire sexuală atât de rapidă cu femeia… După ce actul sexual s-a terminat, unul dintre bărbaţii extratereştri a apărut în cameră şi s-a răstit la femeie. Înainte de a părăsi camera, ea s-a întors la Antonio, a arătat spre stomacul ei şi înspre cer.” Real Aliens, Space Beings, and Creatures from Other Worlds, Brad Steiger, Sherry Hansen Steiger, pag. 157.

„Şi după cum ai văzut picioarele şi degetele picioarelor parte de lut de olar şi parte de fier, tot aşa şi împărăţia aceasta va fi împărţită; dar va rămâne în ea ceva din tăria fierului, tocmai aşa cum ai văzut fierul amestecat cu lutul. Şi după cum degetele de la picioare erau parte de fier şi parte de lut, tot aşa şi împărăţia aceasta va fi în parte tare şi în parte plăpândă. Dacă ai văzut fierul amestecat cu lutul, înseamnă că se vor amesteca prin legături omeneşti de căsătorie, dar nu vor fi lipiţi unul de altul, după cum fierul nu se poate uni cu lutul.” (Daniel 2:41-43)

„Şi s-a întâmplat când copiii oamenilor se înmulţiseră, că în acele zile li s-au născut fiice frumoase şi graţioase. Iar îngerii, copiii cerului, le-au văzut şi le-au poftit, şi şi-au spus unul altuia: «Veniţi, să ne alegem soţii dintre copiii oamenilor şi să ne nască copii.»” (Enoh 7:1-2)

Următoarea istorisire susţine că un extraterestru violează o fată minoră. De ce ar face asemenea lucruri o specie morală sau binevoitoare de extratereştri?

„Cea mai dramatică experienţă a lui Mary a avut loc când ea avea aproape paisprezece ani. A fost vizitată în camera ei de entităţi, care au stat într-un colţ în timp ce o figură care arăta mai umană s-a apropiat de ea. În ciuda tinereţii şi a lipsei ei de experienţă, Mary ştia că ceea ce făceau ea şi bărbatul era un contact sexual. Bărbatul a mângâiat-o, dar nu a vorbit.” Real Aliens, Space Beings, and Creatures from Other Worlds, Brad Steiger, Sherry Hansen Steiger, pag. 160.

Încă o dată extratereştrii arată că nu le pasă de oameni. Îi forţează pe oameni să facă sex cu ei, asemenea violului din partea incubus şi succubus. Observaţi de asemenea că abilităţile lor supranaturale sunt identice cu fenomenul demonic asociat în mod tipic.

nordic alien 6„Luaţi, de asemenea, în considerare un caz mai contemporan privitor la o persoană numită Dan (pseudonim). Cazul lui Dan a fost investigat şi documentat de un bine-cunoscut cercetător al răpirilor, Budd Hopkins. Sub hipnoză, Dan a retrăit o experienţă foarte asemănătoare cu cea a lui Antonio Villa-Boas. Extratereştrii au apărut în dormitorul lui, cu o femeie descrisă ca fiind jumătate umană. Prin control mintal, Dan a fost forţat să aibă raport sexual cu ea. Amintirile şi coşmarurile despre experienţă l-au condus pe Dan la Budd, pentru ajutor. Pe vremuri, entităţile feminine întâlnite de Antonio, Dan şi de alţii ar fi fost numite succubus!” The Watchers, Raymond Fowler, pag. 212

Aceste rapoarte despre contactul sexual cu extratereştrii sună exact ca atacurile incubus şi succubus care se întâmplă în starea de paralizie în somn. Această stare este legată de ocult.

„Mulţi cititori ne-au scris, uneori cu detalii captivante, despre propriile experienţe cu acest fenomen straniu”, a spus Keel. „În cele mai multe cazuri experienţele nu au fost repetitive. Ele s-au întâmplat doar o dată şi nu au fost însoţite de alte manifestări. În unele cazuri martorii au experimentat paralizia totală a corpului. Martorul s-a trezit, dar a fost incapabil să mişte un muşchi când apariţia era prezentă… Asemenea viziuni ar putea fi create de un anumit fel de proces hipnotic, sau de unde de energie electromagnetică care transmit gândul şi impresia direct creierului. Ceea ce ar însemna că experienţa nu a fost întru totul subiectivă, ci a fost cauzată de o influenţă inexplicabilă din afară… Keel ne-a spus odată că ajunsese la concluzia că astfel de cazuri de legături sexuale OZN sunt de fapt o variaţie a fenomenului inbubus din vremurile trecute.” Real Aliens, Space Beings, and Creatures from Other Worlds, Brad Steiger, Sherry Hansen Steiger, pag. 162.

„La scurt timp după reperare, am fost conştientă că se afla ceva în dormitorul meu, într-o noapte, în timp ce mă pregăteam de culcare. Nu am putut să văd nimic, dar nu am putut să înlătur sentimentul de tulburare… Încă nu adormisem, când am simţit o apăsare pe pat lângă mine. Când m-am ridicat în capul oaselor, nu am văzut nimic, dar am simţit că ceva mă atingea. Am vrut să ţip, să ies din pat, dar nu am putut să mă mişc… Nu îmi amintesc nimic mai mult până m-am trezit în dimineaţa următoare, dar am motive să cred că ceva a făcut dragoste cu mine în timp ce dormeam. Cred că incidentul a fost asociat într-un anumit fel cu reperarea de către mine a OZN-ului.” Real Aliens, Space Beings, and Creatures from Other Worlds, Brad Steiger, Sherry Hansen Steiger, pag. 161.

Următoarea povestire descrie în mod evident în amănunt, cum un extraterestru iniţial urât, s-a transformat într-un bărbat foarte atrăgător, pentru a seduce o femeie.

nordic alien 5„În umbrele create de lanternele lor, ei aveau înfăţişări groteşti, ca de gargui. Se uitau la Lona ca şi cum erau şerpi sau amfibieni, fiinţe ca nişte broaşte cu două picioare, mişcându-se prin pădure. Ochii lor erau neobişnuit de mari şi păreau să nu aibă buze, doar o linie dreaptă pentru gură… Au început să se uite în jurul lor, în întunericul pădurii. Un fior a străbătut-o pe Lona când a avut impresia clară că într-un fel… ei detectaseră prezenţa ei, iar acum oamenii broască o căutau… Stătea întinsă acolo în linişte deplină, fiindu-i teamă să respire, simţind transpiraţia prelingându-i-se în dosul gâtului… A numărat şase sau şapte entităţi ciudate, iar concluzia ei a fost că era mai bine să încerce să o ia la sănătoasa… Chiar când era pe cale să sară din sacul de dormit şi să se îndrepte înspre pădure, o atingere blândă pe umăr a făcut-o să se întoarcă înspăimântată. Groaza ei a cedat repede, când s-a trezit privind faţa celui mai frumos bărbat pe care îl văzuse vreodată. Avea un păr lung, auriu, care îi atingea umerii. Ochii lui păreau mari şi iubitori… Ea a simţit că erau de un albastru profund, frumos… Orice îngrijorare faţă de figurile extraterestre mici a fost înlăturată din gândurile ei… El a început să o mângâie, să-şi pună braţele în jurul ei. Lona a simţit că răspunde într-un mod foarte deschis. Deşi nu era virgină, activităţile ei sexuale fuseseră foarte limitate… Când străinul a luat-o în braţe, a simţit că devine excitată sexual, cu o intensitate pe care nu o experimentase niciodată înainte. Ea îşi aminteşte că au făcut dragoste lângă izvorul din pădure. Nu avea nicio grijă pe lume.” Real Aliens, Space Beings, and Creatures from Other Worlds, Brad Steiger, Sherry Hansen Steiger, pag. 171-172.

Povestea care urmează descrie amănunţit cum o femeie, alternând între stări de paralizie în somn, a curvit cu un demon incubus. Aceste entităţi absorb forţa energiei din partenerii lor sexuali.

„Ultima şi cea mai recentă întâlnire a mea a fost noaptea trecută. Visam/eram semi-trează, când am simţit ceva atingându-mi picioarele. Uneori dorm pe spate, iar noaptea trecută aşa am adormit. Am simţit că entitatea îmi desfăcea picioarele şi îmi atingea partea interioară a coapselor. Am simţit că mă atingea şi în alte locuri, iar la un anumit moment am simţit ca şi cum făceam sex. Partea ciudată este că vorbeam cu entitatea, stârnind-o, dacă vreţi. Chiar mi-am ridicat cămaşa şi i-am permis accesul la sâni. Nu am idee de ce i-am permis. Era ca şi cum îmi influenţa comportamentul şi mă făcea să o doresc. Era un sentiment cald şi cred că este posibil să-mi fi plăcut. Această parte a întâlnirii mele am crezut că era un vis, dar în anumite momente îmi amintesc distinct că mi-am deschis ochii şi chiar am auzit televizorul. (Pe care îl las deschis când dorm.) Apoi m-am trezit complet (poate că fusesem trează tot timpul), dar eram incapabilă să mă mişc sau să vorbesc… În cele din urmă am fost în stare să mă ridic în capul oaselor, iar entitatea a plecat. Totuşi, de îndată ce m-am aşezat la loc am simţit-o iar, iar zgomotul acela care zbârnâia şi sentimentul cald de excitaţie s-au întors, şi am fost din nou paralizată. A devenit un tipar. Mă luptam cu paralizia şi mă ridicam în capul oaselor, dar apoi pierdeam controlul, mă aşezam la loc, iar entitatea venea asupra mea… Un ultim lucru care mă deranjează puţin: îmi amintesc că mi-am deschis ochii în timpul părţii sexuale, şi am văzut o rază de lumină ieşind din gura mea, ca şi cum absorbea energie din mine. Ţineţi minte că nu era altceva, era doar un curent de energie/lumină intrând într-o persoană invizibilă. Am citit că ei au nevoie de energie, dar nu m-am simţit nicio clipă epuizată, de fapt m-am simţit bine odihnită şi mai puternică atunci când m-am trezit. «Energia» ieşea din mine, sau intra în mine? Entitatea îmi dădea ceva, sau lua ceva?” Incubus in the Night. True Ghost Tales. N.p., 3 Sept. 2010. Web. 26 Ian. 2012.

O femeie descrie întâlnirea ei cu trei incubus. Observaţi cum corpul ei astral se separă de corpul ei fizic.

„Aşa cum am spus, eram în pat, privind la televizor cu sonorul dat tare, şi am început să adorm. Şi bineînţeles, ce s-a întâmplat? M-am trezit, dar corpul meu era încă paralizat. Totuşi, mi-am deschis ochii. Am văzut şi am auzit televizorul, şi am observat cum câinele meu era întins lângă patul meu. Apoi am văzut două fantome/doi demoni, orice au fost, venind la stânga mea şi începând să mă molesteze/mângâie pe rând. În acest moment al vieţii mele, sunt atât de obişnuită cu aşa ceva, încât doar accept şi mă bucur de experienţă. De obicei sfârşesc prin a avea un orgasm grozav. Din ceea ce îmi amintesc, cei doi erau mai mult în forme umane. Apoi a treia entitate vine din dreapta mea. Numai că acea entitate era o figură neagră, mai mare. Părea mai rea şi mai puternică. A început să plutească încet deasupra mea. Am simţit apăsarea deasupra corpului meu fizic, şi a început să mă penetreze şi să facă sex cu mine. Am început să mă bucur într-un fel de asta. Dar teama m-a copleşit, şi am început să încerc să mă lupt să o îndepărtez de pe mine. Corpul meu fizic era încă paralizat, dar am putut să văd braţele spiritului meu încercând să o împingă. De fiecare dată când încep să văd părţi din corpul meu spiritual ieşind din corpul meu fizic, încep să fiu şi mai înspăimântată. Întotdeauna sunt speriată că nu mă voi putea întoarce în corpul fizic. De îndată ce am început să fiu înspăimântată, cu colţul ochilor l-am văzut şi pe câinele meu devenind înspăimântat. Atunci am ţipat deodată: «În Numele lui Isus Hristos, pleacă d*** de pe mine!»Do Incubus Really Suck Your Energy?

Iată o poveste asemănătoare.

Stăteam întinsă în pat cu soţul meu şi cu fiica mea. Fiica mea era între noi, ca întotdeauna. Am deschis ochii, dar eram încă adormită. Pe fereastra care dă în exterior i-am observat pe copiii vecinului de sus (eu locuiesc într-un apartament), alergând în jos pe scări. Era o dimineaţă frumoasă, numai soare strălucitor şi culorile verii. Mă gândeam să încep acea zi devreme, când am simţi un braţ sprijinit uşor de partea mea laterală. Nu uitaţi, este clar că am crezut că eram pe deplin trează. Imediat am simţit căldură, mângâiere şi pace pură străbătându-mă, chiar dacă braţul lui era gri şi avea trei degete. Un extraterestru! Nu am înnebunit de groază datorită păcii imense pe care o simţeam, şi de fapt am început să avem o conversaţie despre cum mergea viaţa pentru mine. Nu-mi amintesc exact cuvintele acum, dar era vorba despre familia mea şi alte lucruri normale. Îmi amintesc că extraterestrul m-a întrebat dacă vroiam să facem sex, iar eu am vrut, dar am oftat şi am spus că va trebui să aştepte, fiindcă aveam lucruri de făcut. M-a bătut uşor pe cap, iar apoi am fost singură. M-am «trezit» în aceeaşi lumină veselă a soarelui, cu fiica şi soţul meu care dormeau, şi cu copiii vecinilor care alergau plini de viaţă ca mai înainte. Tot restul zilei, NU am putut să scap de disperarea cumplită de a fi pierdut sentimentul de pace, şi de dorinţa ca extraterestrul să se întoarcă, sentiment amestecat cu teama de a mă simţi destul de OK cu privire la sexul cu o asemenea fiinţă… A fost ciudat.” link

Observaţi cum acestor fiinţe nu le pasă dacă victima este căsătorită sau nu. Le lipseşte morala.

Aceste atacuri incubus şi succubus li se întâmplă practicanţilor filozofiei New Age. Mulţi practicanţi ai meditaţiei şi ai yoga Kundalini experimentează acelaşi gen de atacuri.

[Aliens rape humans. Extras din Demons Will Pose As Aliens. Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul www.johnthewitness.wordpress.com, unde nu mai este disponibil.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *