Vindecat de coşmaruri

de Mandy

Mandy, BEd - Coffs Harbour, Australia

Mandy, BEd – Coffs Harbour, Australia

Numele meu este Mandy şi locuiesc în Coffs Harbour, în Australia, împreună cu soţul meu Lars şi cu cei trei băieţi ai noştri.

Aş vrea să vă povestesc cum ne-a ajutat Dumnezeu să ne confruntăm cu coşmarurile fiului meu.

Josh a avut coşmaruri rele timp de un an şi se părea că lucrurile mergeau mai degrabă spre rău decât spre bine. Uneori se trezea asudând, plângând şi tremurând fiindcă îi era atât de teamă să închidă din nou ochii. Am încercat multe, să învăţăm versete pe de rost precum „Pot totul în Hristos care mă întăreşte” (Filipeni 4:13) şi „Domnul este păstorul meu…” (Psalmul 23:1), şi alte versete care spun să nu ne fie teamă. I-am spus poveşti frumoase înainte să meargă la culcare, ne-am amuzat, am avut momente de gâdilat, am cântat cântece, am pus muzică creştină sau poveşti creştine când s-a dus la culcare, dar cumva, de îndată ce închidea ochii, vedea demoni şi vrăjitoare, şi lucruri despre care nu am vorbit niciodată sau cu care nu intrase niciodată în contact. Îi era teamă să nu moară şi mă implora să mă rog să nu moară. Sincer, nu a fost uşor.

După un alt coşmar, Lars şi-a făcut timp pentru Josh şi i-a spus despre demoni şi cum reacţionează ei când Îl văd pe Isus. Am citit în Biblie că ei se temeau cu adevărat de Isus şi ori de câte ori L-au văzut, au spus: „Du-te, lasă-ne în pace etc.” Lars i-a explicat foarte clar lui Josh cum reacţionau demonii şi cât de teamă le era de Isus. şi că nu aveau nicio putere când venea Isus. Tremurau şi se temeau de El atât de mult.

Cumva aceasta a făcut clic, iar Josh a primit descoperirea că Isus are autoritate peste orice. A fost uimitor, dar de atunci este fericit să meargă la culcare şi are încredinţarea că în Hristos Isus are putere peste toate forţele Diavolului. Lăudat să fie Domnul! Cred că această descoperire îl va ajuta într-o zi şi în situaţii diferite.

Este minunat să vedem cum l-a schimbat Cuvântul lui Dumnezeu, iar eu am realizat din nou că numai Cuvântul lui Dumnezeu ne poate ajuta şi schimba. Lăudat să fie Domnul! Sper că această mărturie te va ajuta, dacă ai probleme asemănătoare.

Cu dragoste în Hristos,

Mandy

[Mandy, Healed of Nightmares. Copyright © Christian Assemblies International. Mandy locuiește în Coffs Harbour, Australia. Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul www.cai.org, unde nu mai este disponibil.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *