Medicina alternativă – Homeopatie, acupunctură, bioenergie, radiestezie, cristaloterapie

Vladimir Pustan – Medicina alternativă (Cireşarii TV, 05.10.2014)

Terapii alternative, vindecare cu orice preț? Invitaţi: pastorii Ilie Popa și Fănel Şerban, David Moza de la Ellel Ministries (Alfa Omega TV, 03.08.2016)

Acupunctura și principiile medicinii tradiționale chineze

Pe ce principii spirituale funcționează acupunctura? Este posibilă corelarea ei cu medicina clasică? În acest episod încercăm să înțelegem bazele spirituale ale acupuncturii, inspirate din taoism, logica pe care o urmează în asocierea organelor corpului cu elementele fundamentale definite în taoism, precum și măsura în care principiile ei pot fi urmate de un creștin practicant. Pe scurt, abordăm și practici derivate din taoism precum Tai Chi și Qi Gong, precum și alte ramuri ale medicinii alternative, precum auriculoterapia și reflexologia. – Ernest Valea (Cugetări apologetice, 22.04.2021)

Homeopatie pentru creștini? Pe ce principii funcționează homeopatia? Ce este forța vitală? Ce legătură are cu sufletul? Ce este miasma numită psora? Cum de pot da rezultate în vindecare remediile homeopate, dacă majoritatea lor nu mai conțin nici măcar o moleculă din substanța inițială din care sunt preparate? În acest episod se argumentează că homeopatia are o componentă spirituală pe care ar trebui să o cunoaștem și care ar trebui să ne pună serioase semne de întrebare asupra compatibilității ei cu credința creștină. – Ernest Valea (Cugetări apologetice, 12.05.2021)

Medicina alternativă. Homeopatie, acupunctură. Ioan Ciobotă în dialog cu Ernest Valea (Radio Vocea Evangheliei Timişoara). Pentru a asculta sau downloada, clic pe linkurile de mai jos.

Homeopatie, acupunctură. Episodul 1

Homeopatie, acupunctură. Episodul 2

Homeopatie, acupunctură. Episodul 3

Homeopatie, acupunctură. Episodul 4

Homeopatie, acupunctură. Episodul 5

Homeopatie, acupunctură. Episodul 6

Homeopatie, acupunctură. Episodul 7

Homeopatie, acupunctură. Episodul 8

Homeopatie, acupunctură. Episodul 9

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *