Miracole înşelătoare: Sai Baba, India; John of God, Brazilia

Miracole înşelătoare – Sai Baba, India

Un documentar despre un vindecător şi un făcător de minuni care a uimit nu numai India, ci o lume întreagă, care spune despre el că poate face minuni mai mari decât a făcut Isus Cristos. Dacă este aşa sau nu, puteţi să decideţi singuri, dar cu siguranţă el nu are nimic cu Dumnezeu. Miracolele şi vindecările sale sunt de origine satanică.

Miracole înşelătoare – John of God, Brazilia

Miracole şi vindecări incredibile făcute de vindecători care, în realitate, nu au absolut nimic de-a face cu Dumnezeu. Nu credeţi? Vizionaţi acest documentar şi fiţi atenţi la detalii pentru că ele vorbesc de la sine, oricât de incredibil ar părea.

Print Friendly, PDF & Email

One comment

  1. Ionel says:

    Uitaţi aici cazuri de adevărate posedări al zilelor noastre! – duhurile rele iau în primire oamenii când se pun la dispoziţia lor şi se folosesc de ei – oare nu aceasta este dorinţa lor pentru care se luptă cu atât înverşunare şi viclenie ca să între şi să locuiască în om?

    John of God este posedat de vreo 30 de entităţi, care îl ajută să facă operaţiile de vindecare a bolnavilor. O recunoaşte chiar el. El nu mai are voinţă… se simte ca un adormit. Ori omul a fost făcut ca Duhul lui Dumnezeu să locuiască în el.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *