10 motive pentru care extratereştrii sunt în realitate îngeri căzuţi sau demoni

ET1. Extratereştrii din vremea noastră se potrivesc exact cu comportamentul demonilor şi îngerilor căzuţi menţionaţi în Biblie.

2. Extratereştrii nu afirmă niciodată dumnezeirea lui Hristos, nici nu susţin că vin în Numele Lui.

3. Extratereştrii îşi schimbă povestea, pentru a-l înşela pe om să creadă minciunile lor. Un exemplu este că înainte ca omul să fi fost în spaţiul cosmic sau să fi trimis sateliţi acolo, extratereştrii susţineau că sunt de pe planete ca Jupiter, din sistemul nostru solar. Când timpul a trecut şi omul a învăţat mai multe despre planetele noastre – realizând că nimeni nu ar putea trăi pe o asemenea planetă de gaz – extratereştrii şi-au schimbat povestea. Acum ei susţin că sunt de pe alte sisteme solare şi din constelaţii ca Andromeda şi Pleiade etc.

ET 24. Se spune despre extratereştri că sunt atât de avansaţi şi de atât de departe, dar ei par să aibă nevoie de noi pentru a supravieţui.

Există diferite relatări despre extratereştri care iau mostre de ţesut (pentru clonare?) şi care impregnează femei, de aici entităţile cunoscute ca incubus şi succubus.

5. Răpirile de către extratereştri sunt oprite prin invocarea Numelui lui Isus.

6. Extratereştrii aduc idei precum că omul trebuie să se unească în întreaga lume, pentru o nouă eră de conştienţă.

Această unire implică faptul de a li se spune să fie gata pentru liderul lor (Antihrist?) şi să uite de religia proprie, ceea ce va face loc unei singure religii mondiale/unui singur guvern mondial.

ET 37. Extratereştrii contactează adesea adepţi New Age şi ocultişti.

Lucrurile nu stau întotdeauna aşa, pentru că au fost şi alte tipuri de oameni care au fost contactaţi de „extratereştri”. Totuşi, poziţia mea este că aceşti „fraţi din spaţiu” nu sunt prea interesaţi de contactarea creştinilor, şi pentru un motiv evident.

8. Extratereştrii nu se opun ca oamenii să li se închine, şi în general Îl neagă pe Creatorul lor – în schimb îşi asumă acest rol.

ET 49. Extratereştrii îi dau omului tehnologie, dar de obicei astfel de „îmbunătăţiri” sunt pentru distrugere.

Există „proiecte întunecate” pe care guvernele le au în bugetul lor, iar asemenea proiecte sunt de obicei legate de arme de război. Mare parte din tehnologia pentru astfel de arme se spune că vine de la extratereştri. De ce extratereştrii nu ne dau niciodată tehnologie care salvează viaţa?

10. Extratereştrii emană adesea mirosuri oribile, ca sulful.

Unii îi spun duhoarea răului.

[10 reasons why aliens are actually fallen angels/demons. Copyright © Explore. Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul www.planoslie.hubpages.com, unde nu mai este disponibil.]

Print Friendly, PDF & Email

5 comments

 1. Leonard says:

  Bună ziua!

  Am 26 de ani şi sunt din Bucureşti.

  De fiecare dată când încerc să meditez, cineva îmi dă palme. Când zic că îmi dă palme vorbesc foarte serios… îmi zboară capul… FIZIC! Ştie totul despre mine, până şi trecutul… Bănuiesc că sunt extratereştrii gri, dar nu sunt sigur.

  Aş face ritualul de iniţiere, dar nu m-ar ajuta cu nimic, dacă nu pot medita…

  Ce pot face?

  • Leonard says:

   Bună ziua, mulțumesc foarte mult pentru răspunsul dumneavoastră. Sărbători fericite!

  • VoceaAdevarului says:

   Practica Yoga este demonică. De aia îți iei pălmuțe la funduleț, băiete!

  • Darien says:

   Bună. Du-te la Mănăstirea Frăsinei la călugarul Ioanichie Bălan și te va ajuta. Cu puțină credință vei învinge. Nu face niciun fel de ritual tu, căci îți vei complica și mai mult situația. Mult succes și Doamne ajută. Numai bine!

 2. crina says:

  De acord. Prima dată am crezut că e un site de sataniști, dar văd că nici vb.
  P.S. Și nu ti se pare ciudată paralela între reptilienii (o specie de extratereștri) și Satan („sarpele cel vechi”)??

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *