Copiii cu Ochi Negri: Hibrizi nefilim sau altceva?

[Notă: Noi credem că fenomenul copiilor cu ochi negri ține de lumea întunericului.]

Copiii cu Ochi Negri – întoarcerea nefilimilor!

Black-Eyed-Kids-3În ultimele postări am încercat să prezint elementele de bază ale legăturii dintre activităţile Veghetorilor, îngerilor căzuţi, şi cele ale fenomenului OZN şi a ceea ce eu cred că este agenda extratereştrilor. M-am concentrat pe aceasta din mai multe motive; în primul rând, cei mai mulţi nu înţeleg sau le-a scăpat una dintre principalele caracteristici ale „zilelor lui Noe”, aceasta fiind prezenţa nefilimilor şi a „taţilor” lor, Veghetorii. Ei erau activi, răi şi violenţi. Amintiţi-vă că în zilele lui Noe prezenţa lor era clară, iar eu cred că va fi din nou aşa.

Deci gândindu-mă la postarea de astăzi, m-am întrebat dacă ar trebui să trec la o altă temă relevantă a profeţiei biblice, dar am simţit o nevoie urgentă să postez despre un alt fenomen care are loc astăzi: întâlnirilor oamenilor cu Copiii cu Ochi Negri. Sunt ei urmaşii Veghetorilor şi ai celor răpiţi de „extratereştri” în zilele noastre? Îngerii căzuţi fac din nou sex cu femeile? L. A. Marzulli întreabă pe blogul lui: „Sunt aceşti hibrizi un fel de test care se desfăşoară?” Eu cred că răspunsul este da, Copiii cu Ochi Negri sunt nefilimi, hibrizi înger/om. Poate că au „perfecţionat” extratereştrii gri (amintiţi-vă de postarea de ieri de pe blog) şi acum procreează nefilimi care arată ca nişte copii. Diferenţa grăitoare sunt ochii!

Ochii acestor „copii” au o asemănare misterioasă cu ochii extratereştrilor gri. Sunt negri precum cărbunele, foarte mari, fără iris sau alb în ochi. Oamenii care i-au întâlnit îi descriu adesea ca „fără suflet”.

BEK 2Copiii cu Ochi Negri se dezvăluie de la primul incident înregistrat în 1998; dar ca în cazul frecvenţei apariţiilor OZN, apariţiile lor au fost în creştere în ultimii câţiva ani. Ceea ce dă credibilitate existenţei lor este similaritatea întâlnirilor relatate de martori, care au experimentat ceea ce ei spun că este o întâlnire înfiorător de înspăimântătoare. Iată povestea primei întâlniri înregistrare cu aceşti hibrizi.

Pe 16 ianuarie 1998, Brian Bethel stătea într-o parcare, cu motorul maşinii pornit; Brian este jurnalist. În timp ce stătea acolo, doi băieţi s-au apropiat şi s-au oprit lângă geamul deschis, au cerut ca el să-i ducă acasă şi au cerut cu insistenţă să fie lăsaţi înăuntru. El îşi descrie reacţia imediată ca experimentând un răspuns biologic tipic în caz de atac, o descărcare de adrenalină şi anxietate. A rezistat impulsului de a-i lăsa înăuntru, iar „copiii” au devenit extrem de agitaţi şi solicitanţi; când a închis geamul de la maşină, au devenit agresivi în cererile lor. El afirmă că atunci când geamul s-a închis, s-a uitat în ochii lor negri precum cărbunele, foarte mari, şi a simţit o teamă inexplicabilă, aproape paralizantă. Atunci a pornit maşina, lăsându-i pe marginea drumului.

Există cazuri documentate şi declaraţii înregistrate ale celor care au avut întâlniri cu Copiii cu Ochi Negri; mai jos sunt caracteristicile comune fiecărei întâlniri:

• Au ochi mari negri, fără iris şi fără alb.

• Pielea lor este descrisă ca palidă şi „ca de ceară”, aproape ca plasticul.

• Fie unul, fie doi copii par să vină de nicăieri (niciodată mai mult de doi).

• Întotdeauna spun că vor „înăuntru”; comentariile lor sunt: „Lasă-mă înăuntru; nu va dura mult.” „Noi/eu vreau înăuntru.”

• Dacă nu îi laşi înăuntru, devin extrem de agitaţi şi mai agresivi în cererile lor şi în tonul vocii; DAR niciodată nu forţează intrarea.

• Iradiază răul, fac ca oamenii să simtă o teamă incontrolabilă, care este extremă.

• Sunt în haine care întotdeauna par prea mari pentru ei; cele mai multe par făcute manual, deşi unii sunt în bluză de sport cu mâneci lungi şi blugi.

• Dispar când sunt refuzaţi, aparent „volatilizându-se”.

black-eyed-children-01A avut loc o întâlnire în care un Copil cu Ochi Negri a fost lăsat să intre într-o maşină, iată detaliile oferite despre acea întâlnire. O femeie l-a luat cu ea pe fiul ei cel mic, care avea cam 9 ani, în cartier, la un mini market, ca să cumpere lapte. Fiul ei era pe bancheta din spate şi avea centura pusă; el i-a spus că va aştepta în maşină, adesea făceau asta împreună, deci ea a alergat în magazin. A fost înăuntru mai puţin de cinci minute. Când a ieşit, un alt „copil” era pe bancheta din spate cu el, stând chiar lângă el, în mijlocul banchetei.

Femeia a avut o reacţie instantanee de teroare, a scăpat laptele, a deschis uşa din spate şi l-a scos pe fiul ei din maşină; atunci a văzut ochii negri precum cărbunele. Ea a descris asta ca o privire a răului pur. A alergat înapoi în magazin şi i-a spus vânzătorului să sune la 911, iar ea l-a sunat pe soţul ei. Când s-au întors, copilul plecase şi nu era de găsit nicăieri. Poliţia a făcut un raport, dar niciun copil cu descrierea respectivă nu a fost localizat sau văzut de poliţie.

Soţul ei a venit cu maşina familiei, iar femeia l-a întrebat pe fiul ei cum a ajuns copilul să fie în maşină. El i-a spus mamei lui că copilul a venit la geamul maşinii şi a spus: „Vreau înăuntru.” El a zis că s-a gândit că va fi amuzant să aibă pe cineva cu care să se joace, şi astfel l-a lăsat pe copil în maşină. Fiul le-a spus mamei şi tatălui său că copilul s-a urcat peste el şi s-a aşezat lângă el; atunci a venit mama lui.

Mamei îi era încă atât de frică, încât l-a pus pe soţul ei să conducă maşina sport, în timp ce ea a luat maşina familiei. Pe drumul spre casă, soţul ei a avut un accident care a făcut praf maşina sport. A doua zi fiul s-a îmbolnăvit, iar în următoarele opt luni a continuat să aibă boli inexplicabile, ale căror simptome păreau să se schimbe de fiecare dată când se ducea la medici. În cele din urmă părinţii au cerut ca biserica lor locală să vină să se roage pentru ei şi fiul lor; au făcut aceasta săptămâni întregi! Ca rezultat al rugăciunii continue, fiul a fost vindecat, iar teama de întâlnire a început să cedeze pentru toţi membrii familiei.

Iată o altă întâlnire, descrisă de un prieten al cuiva care a avut o întâlnire cu Copiii cu Ochi Negri.

Kyle, Boise Idaho: „Un prieten m-a sunat noaptea târziu, complet îngrozit. Era în oraş cu prietena lui şi s-au oprit la un mini market ca să ia nişte snacksuri, înainte de a se întoarce la apartamentul lui, ca să înceapă o şedinţă maraton de vizionat filme „Ştiinţa războiului”. Când erau în parcare, doi copii s-au apropiat de maşină. Lucrul care mă înspăimântă cel mai mult cu privire la aceasta este că prietenul meu era atât de zguduit de ce se întâmplase, încât m-a sunat să-mi spună, înainte chiar de a pleca de acolo cu maşina. Am putut auzi teama în glasul lui, când am răspuns. Mi-a spus că cei doi copii au bătut la geamul lui şi i-au cerut să-i ducă la o staţie de autobuz, la o depărtare de câteva mile. Dar prietenul meu a spus că amândoi copiii aveau ochi negri, solizi, şi vorbeau cu o asemenea încredere stranie, încât era aproape ca şi cum erau mai în vârstă decât arătau. Acum toate acestea, în aparenţă, nu mi-au părut atât de ciudate. Dar ştiţi, prietenul meu era atât de zguduit. Ca şi cum era chiar supărat. A spus că singurul copil care a vorbit, doar a continuat să insiste, ca şi cum ştia că dacă cerea destul de mult timp, prietenul meu avea să-l lase înăuntru. El spune că s-a trezit chiar că mâna i se mişca pentru a deschide uşa, fără ca el să vrea, ca şi cum copilul exercita asupra lui un fel de control al minţii. Ei bine, în cele din urmă copiii au înţeles mesajul şi au plecat. I-am spus prietenului meu să aştepte acolo şi am închis. Prietenul meu a plecat cu maşina din parcare şi a fost lovit de un tir, care i-a omorât instantaneu atât pe el, cât şi pe prietena lui. Şoferul tirului a spus poliţiei că a virat ca să evite doi copii care mergeau pe marginea drumului.”

Nici măcar o dată, cineva care a avut o asemenea întâlnire, nu a descris-o altfel decât ca un rău pur. Sunt aceste fiinţe nefilimi, precum am spus mai devreme? Eu aşa cred.

Duşmanul sufletelor noastre este real şi îşi foloseşte toate resursele, în timp ce intrăm în vremurile profetice ale întoarcerii Regelui regilor, Isus Hristos. În Cartea lui Matei ni se spune despre un incident, când Isus i-a întrebat pe ucenicii Lui: „Cine zic oamenii că sunt Eu, Fiul omului?” Ucenicii au făcut cunoscut o parte din ceea ce spuneau oamenii. Atunci Isus i-a întrebat într-un mod foarte personal: „Dar voi… cine ziceţi că sunt?” Matei 16:13-16

Isus încă ne pune acea întrebare fiecăruia dintre noi astăzi; răspunsul la acea întrebare, din partea fiecăruia dintre noi, va fi singurul lucru care contează în eternitate. Petru a înţeles corect când a spus: „Tu eşti Hristosul, Fiul Dumnezeului celui Viu!” Dat voi cine spuneţi că este El? Pentru mine El este Mântuitorul meu, Domnul meu şi Regele meu, care va veni în curând. Veniţi la El cât este timp; zilele lui Noe sunt peste noi, iar Isus vine curând.

[Black eyed children – the return of the Nephilim! Copyright © 2012 Anne Starrett.]

Copiii cu Ochi Negri

de L. A. Marzulli

19 februarie 2009

BEKIeri am scris pe blog despre copiii indigo [conform conceptului New Age, copii despre care se crede că posedă trăsături şi abilităţi speciale, neobişnuite şi uneori supranaturale, n.tr.]. Vă mulţumesc tuturor pentru contribuţia la conţinutul blogului meu. Este interesant cum un lucru conduce la altul. Am primit mai multe postări despre Copiii cu Ochi Negri, deci am urmărit linkurile. Cuvintele Lindei Moulton Howe sunt potrivite aici, şi anume: „Foarte bizar!”

Când am citit relatarea, mi-am amintit de o scenă din Nefilim II, unde doi hibrizi apar la casa Cardinalului Fiore în mijlocul nopţii. Rezultatul vizitei lor nu este unul bun. Cardinalul Fiore plăteşte cu viaţa pentru această vizită.

Dacă postarea pe care am citit-o în link este reală, şi amintiţi-vă că oricine poate scrie orice pe internet, este cu siguranţă o relatare care îţi dă fiori, care trece dincolo de domeniul experienţei umane. Iată câteva comentarii despre acel articol şi despre fenomen în general.

Conform Dr. Jacobs – l-am intervievat pentru cartea „The Alien Interviews”, extratereştrii au reuşit să creeze un hibrid care poate trece drept uman. Acestea fiind zise, sunt Copiii cu Ochi Negri, care par să apară de nicăieri, primii hibrizi? Sunt ei hibrizi care par să fie aproape umani, cu excepţia ochilor mari negri? Sunt ei integraţi în societatea noastră? Vedem noi manifestarea modernă a nefilimilor?

A existat o dinamică în postare care chiar mi-a atras atenţia. Când au venit copiii prima oară la uşă, au întrebat dacă pot să intre. Am găsit aceasta foarte interesant, prin aceea că s-ar părea că ei trebuie să aibă permisiune, pentru a tulbura liniştea unei persoane. Este aceasta asemenea faptului că îngerii căzuţi au cerut permisiune pentru a avea acces la populaţia feminină, în Cartea lui Enoh? Un alt aspect a fost reacţia fizică a bărbatului care a avut contact cu ei.

l-am urmat şi apoi deodată m-a cuprins un sentiment îngrozitor că ceva rău avea să se întâmple, am devenit foarte nervos şi am început să tremur puţin.

Sentimentul groazei şi fricii sunt emoţii despre care am vorbit mai înainte. Teama este moneda luciferienilor. Este cartea lor de vizită. Când bărbatul s-a uitat prima oară în ochii Copiilor cu Ochi Negri, a fost terifiat. Apoi a alergat jos în hol, şi a devenit dezorientat şi ameţit. S-a simţit el astfel din cauză că Copiii cu Ochi Negri l-au manipulat, proiectând energie asupra lui într-un mod pe care noi încă nu îl înţelegem? Apoi vine cea mai şocantă parte a poveştii. Copiii cu Ochi Negri afirmă că au fost trimişi să-l „aducă”.

Când omul a fugit mâncând pământul din casă şi a alergat ca să-şi salveze viaţa, el explică faptul că nu putea gândi limpede. Eu cred că toate acestea sunt simptome ale confruntării cu demonicul. Am experimentat asemenea simptome când am fost implicat în şedinţe de eliberare. Când demonul care locuia în persoană a început să se manifeste, am simţit că creierul îmi era înceţoşat.

Cred că aceste poveşti sunt începutul revelării programului de reproducere care are loc de decenii. Vei fi pregătit pentru ceea ce va veni pe pământ? Fă rost de cărţile care te vor pregăti. Acum, amândouă pentru 10 $.

[L. A. Marzulli, Black Eyed Children. Copyright © 2009 L. A. Marzulli. Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul www.marzulli.wordpress.com, unde nu mai este disponibil.]

Copiii cu Ochi Negri – Hibrizi nefilim sau altceva?
Comentariu & analiză

de L. A. Marzulli

28 august 2012

Stills from the Black Eyed Kids film, from director Nick HagenDuminică, pentru Watchers 5, am intervievat o femeie care a avut o întâlnire cu un Copil cu Ochi Negri. Aceasta se leagă de interviul pe care i-l voi lua autorului David Weatherly, despre cartea lui inovatoare despre Copiii cu Ochi Negri. Din toate interviurile pe care le-am luat, acesta m-a copleşit de uimire, şi iată de ce. Mai întâi, povestea ei.

Femeia pe care am intervievat-o, Leah, era afară făcând jogging. Nu auzise niciodată de Copiii cu Ochi Negri şi nu avea cunoştinţă despre aceste fenomene în curs de desfăşurare. Alerga într-un loc unde nu mai văzuse niciodată un copil, de fapt rareori a văzut oameni în acea locaţie. A văzut copilul stând lângă curbă, iar faţa lui nu a putut-o vedea pentru că era întoarsă. S-a gândit că este ciudat că el era acolo şi a observat că hainele lui nu arătau cum trebuie. Erau prea mari pentru corpul lui. Când s-a apropiat de băiat, a avut în plan să-i zâmbească şi să dea din cap în semn de „bună”. Era cam la două picioare depărtare, când băiatul şi-a ridicat dintr-odată capul, iar ea i-a văzut ochii. Erau negri, fără alb, iar după cuvintele lui Leah, erau ca şi cum te uitai în jos într-un puţ lung şi întunecat, unde la fund era un iaz al răului. Leah a fost şocată şi terifiată. A fugit mâncând pământul cât de repede a putut din acel loc şi nu s-a uitat în urmă. Era speriată şi i-a luat ore întregi ca să se liniştească. Când i-am arătat un exemplar al cărţii lui David Weatherly, „Copiii cu Ochi Negri”, şi am întrebat-o dacă este ceea ce a văzut, Leah s-a dat înapoi văzând imaginea şi mi-a cerut să o iau de acolo.

Acum iată ce este interesant. Când l-am intervievat pe David Weatherly la Acceleration Radio, l-am întrebat ce credea el că sunt aceşti copii. David a răspuns că el crede că sunt hibrizi de un anumit fel. I-am pus aceeaşi întrebare lui Leah, care a răspuns, fără niciun îndemn din partea mea, că era copilul lui Satan. Ca să se ştie, Leah nu citise niciodată vreuna dintre cărţile mele şi nu avea idee despre aşa-numitul fenomen al răpirii de către extratereştri, aşa cum este el definit de Dr. David Jacobs şi de alţii, sau despre nefilimi.

Ni se spune că atunci când se va întoarce Isus, va fi ca în zilele lui Noe. Am afirmat aici şi în cărţile mele, că unul dintre factorii majori care diferenţiază zilele lui Noe de oricare altele, este prezenţa nefilimilor. Iată ceea ce cred eu. În opinia mea, ei sunt aici. Hibrizii sunt reali. Contează cum au fost creaţi? Putem despica firul în patru pe tema dacă îngerii căzuţi fac sex, sau dacă folosesc mijloace artificiale pentru a insemina, dar s-ar părea că hibrizii sunt aici şi că se manifestă, iar când o fac, cei care îi întâlnesc sunt luaţi prin surprindere de ei şi fug de groază.

Am întrebat-o pe Leah dacă ea credea că văzuse un copil. A replicat că în timp ce băiatul arăta ca un băiat, părea cumva mai în vârstă. Sunt aceşti hibrizi un fel de test care se desfăşoară? În cartea lui Weatherly, cei care îi întâlnesc spun că prezenţa răului este copleşitoare. De ce simt oamenii asta? Dacă ar fi doar o singură poveste, aş ignora-o, dar acum fenomenul se răspândeşte, şi tot mai mulţi oameni au asemenea întâlniri. A lui Leah a fost în iulie anul acesta.

În încheierea postării de astăzi: În opinia mea Leah a întâlnit un hibrid nefilim, sau o progenitură a celor căzuţi şi a femeilor de pe pământ. Leah a raportat de asemenea că a simţit că băiatul nu avea suflet, un detaliu interesant, pe care de asemenea l-am adus anterior în discuţie pe acest blog. Apariţia pe care a văzut-o ea sugerează că trăim în perioada de timp despre care Isus ne avertizează că va preceda a doua venire a Lui. Acest interviu a fost prima mea întâlnire cu un martor care a experimentat fenomenul Copiii cu Ochi Negri. Realizez că unii vor citi acestea şi le vor ignora, şi vor declara că nu există nefimili moderni, dar eu cred că asemenea apariţii sunt un test de un anumit fel, aceasta poate fi avangarda unei armate nevăzute, care se va manifesta în curând în mod deschis pe pământ.

„Opriţi-vă şi să ştiţi că Eu sunt Dumnezeu. Iată, vin zilele când Îmi voi arăta tăria pe munţii lui Israel.”

[L. A. Marzulli, Black Eyed Kids – Nephilim Hybrids or Something Else? Copyright © 2009 L. A. Marzulli. Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul www.marzulli.wordpress.com, unde nu mai este disponibil.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *