Despre vârcolaci

La sfârşitul expunerii sale video de nouă ore intitulată Interviu cu un fost vampir – O poveste adevărată, Bill Schnoebelen povesteşte despre vârcolacii pe care îi cunoaşte. La un anumit moment în viaţa lui, Bill era pe cale să intre în satanism şi nu ştia care trebuia să fie următorul pas, şi a trebuit să aleagă, pentru un anumit motiv, să devină fie vampir, fie vârcolac. Auzise de la prietenii lui care îşi schimbau forma trupului, că să fii vârcolac este foarte dureros, din cauza „ruperii” oaselor la transformarea în vârcolac, iar vampirismul i se părea erotic, de aceea Bill a ales să devină vampir.

Pentru a deveni vârcolac este nevoie de sacrificii umane, de ritualuri sadice dureroase şi de alte lucruri care nu pot fi spuse. Este strict hollywoodian că se poate întâmpla doar noaptea, când este lună plină, fără voia persoanei şi fără ca ea să-şi amintească. Ei îşi amintesc, fiindcă trebuie să ştie dacă şi-au îndeplinit misiunea. Este mai greu, dar posibil, în timpul zilei.

Stephanie Relfe îl întreabă pe Bill: „Ce este un vârcolac?”, iar el răspunde că termenul este „licantrop”, şi că vârcolacii sunt indivizi „foarte” demonizaţi. Ei se pot transforma într-o creatură ca lupul, care „este înaltă de 2,13-2,43 m, cântăreşte peste 136 kg şi îţi poate smulge capul”.

Stephanie îl întreabă apoi dacă, pe baza experienţei lui, vampirii sunt reali. Bill răspunde spunând:

„Da, cred că sunt, şi mi s-a spus pe când eram în Frăţia lui Satan, că ei erau esenţialmente comandoul asasin. Dacă vroiau ca cineva să fie omorât, şi omorât repede şi murdar, atunci îl puneau pe unul dintre asasinii lor vârcolaci să iasă şi să o facă în aşa fel ca şi cum persoana ar fi fost sfâşiată de un animal sălbatic. Eu nu am văzut niciodată un vârcolac, dar soţia mea a văzut.”

El povesteşte cum pe când era el plecat la o conferinţă, soţia lui se afla cu sora ei într-o cabană. Au auzit paşi de animal afară. Soţia lui a văzut ceva uitându-se la ea pe fereastră. A văzut o bestie mare tropăind afară în jurul cabanei, posibil trimisă împotriva lor. S-au rugat cu putere şi au fost protejate, deoarece creatura ar fi putut pătrunde în casă, uşa neavând încuietoare. Dimineaţa au găsit urme de labe uriaşe cu trei degete. Bill spune că vârcolacul nu a putut să intre fiindcă puterea lui Iahve a fost capabilă să-l ţină pe vârcolacul „condus de demoni” în afara casei.

Bill povesteşte despre doi băieţi care mergeau cu bicicleta în jurul unei gropi de gunoi părăsite. Dar s-a nimerit ca acolo să aibă loc un ritual satanic. Speriaţi, au dispărut în noapte, dar au auzit paşii greoi ai unei bestii mari şi întunecate, care îi urmărea. Unul dintre băieţi şi-a auzit prietenul ţipând, când a fost prins. Apoi, chiar când l-a prins pe el, a strigat la timp „Isuse!”, iar bestia i-a lăsat o zgârietură mare de-a lungul pieptului. A fugit acasă înspăimântat, le-a spus părinţilor, care au chemat poliţia. Dar nu s-a găsit nimic; Bill spune că aceşti oameni sunt maeştri ai deghizării. Bill a trebuit să se roage cu băiatul împotriva duhului de teamă.

Bill spune că o femeie a venit la el, încercând să primească suport după despărţirea de soţul ei vârcolac/pilot de avioane. El a violat-o pe când era în formă de vârcolac, iar ea avea cicatrici care să o dovedească.

Bill povesteşte, de asemenea, despre un conducător mormon care s-a transformat pe jumătate într-un fel de „vârcolac urangutan”, în protestul lui pasionat împotriva creştinilor care predicau într-un parc împotriva doctrinei mormone.

El consideră că este posibil să existe câte un vârcolac în fiecare metropolă importantă, şi că există colonii de vârcolaci. În opinia lui, este clar că un glonţ de argint este singura armă care poate omorî o astfel de creatură. Argintul este simbolul răscumpărării în Biblie. Este temelia chivotului legământului, iar lui Iuda i s-au dat treizeci de arginţi pentru a-L trăda pe Isus.

[Extras din An Interview with an Ex-Vampire: Bill Schnoebelen. And a Study in Alternative Religion Including: Wicca & Spiritism, Masonry, Satanism, Mormonism. Articol bazat pe seria video în nouă părţi Bill Schnoebelen – Interview with an Ex-Vampire, pe seria video în două părţi Exposing the Illuminati from Within şi pe Masonry – Behind the Light. Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul www.takeittothestreets.info, unde nu mai este disponibil.]

Unele biserici folosesc popularele romane Twilight despre dragostea dintre vampiri adolescenţi, ca material pentru şcoala duminicală de tineret. Bill, care în trecut a fost implicat în vampirism şi satanism, se adresează acestor subiecte: Sunt vampirii şi vârcolacii reali? Ce spune Biblia despre aceste creaturi? Care sunt alegerile curate de entertaiment pe care le pot face credincioşii? Ce este războiul spiritual şi care este componenta profetică din spatele acestui atac fulger al mass-media? Sunt întrebări importante pentru toţi credincioşii, dar în special pentru părinţi, pastori şi lucrătorii cu tineretul. Acest video este perfect pentru a însoţi expunerea de nouă ore „Interviu cu un fost vampir – O poveste adevărată”.

[Sursa: www.withoneaccord.org]

Video: Bill Schnoebelen – Interview with an Ex-Vampire 9 of 9

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *