Tim Thompson: Jucându-mă cu ocultul

de Tim Smith

Tim Thompson

Tim Thompson

„Am auzit un trosnet şi pocnetul gheţii care se rupea”, spune Tim. „Şi atunci s-a întâmplat. Imediat m-am scufundat. Ultimul lucru pe care mi-l amintesc cu adevărat este că fratele meu a alergat la mine, m-a înşfăcat şi m-a aruncat pe gheaţă.”

Tim Thompson avea doar cinci ani când a căzut prin gheaţa unui lac îngheţat. Fratele lui, Paul l-a tras în siguranţă. Dar apoi şi el a căzut înăuntru şi s-a înecat în apa rece.

„Probabil că la o săptămână sau două după înmormântarea fratelui meu, am început să stau întins pe podea în debaraua mea, punându-mi o pătură pe piept, şi pretinzând că mă aflu întins într-un sicriu, vorbind cu fratele meu.”

Tim se ascundea în sicriul lui improvizat zi după zi, iar zilele s-au transformat în luni. Demonii au început să-l viziteze.

„Nu-i numeam demoni, pentru că nu ştiam ce erau. Deci aceştia erau prietenii mei. Literalmente comunicam cu ei în pretinsul meu sicriu.”

„Prietenii” lui Tim i-au făcut o ofertă.

„Prietenii mei mi-au spus: «Ne laşi să venim în tine? Şi îţi vom arăta lucruri mai grozave.» Şi astfel, când am zis «Da», în acel moment am putut să spun că nu mai eram aceeaşi persoană. Puteam să rostesc ceva cu gura, ca de exemplu, dacă un frate sau o soră erau răutăcioşi cu mine, sau dacă cineva îmi făcea ceva, puteam literalmente să cer unuia dintre prietenii mei să-i pună piedică, să-i taie sau să-i rănească. Puţin câte puţin, urma să aflu că puterea pe care o rosteam peste vieţile oamenilor, creştea.”

Când Tim avea zece ani, a avut viziuni demonice.

„Tatăl meu striga la mine şi am început să ne certăm, şi m-am văzut ridicând un topor şi înfingându-i-l în craniu. Şi i-am văzut capul despicându-se. Am văzut sângele şi totul. Şi am văzut literalmente asta. Şi atunci am început să realizez, nu sunt ca alţi oameni.”

Ca adolescent, Tom s-a cufundat mai adânc în ocult. A folosit cărţi de tarot şi placa ouija pentru a comunica cu demonii. Mulţi dintre prietenii demoni ai lui Tim aveau nume, precum „Rah”.

„Când vorbea Rah, toţi demonii tremurau, fiindcă toţi ştiau că avea o putere enormă. Eu ştiam că avea o putere enormă, fiindcă Rah mi-a făcut cunoscut că stă literalmente înaintea lui lucifer [prefer să nu scriu lucifer cu literă mare, voi faceţi cum vreţi] şi vorbeşte cu el.”

Tim a început de asemenea să folosească tot felul de droguri.

„Realmente m-am cufundat în metadonă, şi apoi de la metadonă am început cu cocaina. La nouăsprezece ani aveam o dependenţă severă de cocaină şi dependenţă de alcool.”

Nici drogurile, nici ocultul nu au putut umple golul din viaţa lui Tim. A încercat să se omoare tăindu-şi încheieturile mâinilor.

„Şi chiar atunci şi acolo, am simţit realmente că Îi răsplăteam lui Dumnezeu. Nu ştiu exact ce s-a întâmplat, dar am ajuns la camera de urgenţă, şi un doctor mi-a spus: «Mai aveai un minut şi sângerai până la moarte.»”

Tim hotărâse că dacă nu exista nimic mai bun în viaţă, prefera să moară. Atunci a strigat la Dumnezeu.

„Aproape de miezul nopţii, pe 13 decembrie, îngenunchind pe mâini şi picioare, am spus: «Dumnezeule, dacă eşti real, atunci omoară-mă sau arată-mi un fel de fericire.» Isus a venit prin tavan. A venit prin tavanul meu. Întreaga cameră s-a luminat. M-a îmbrăţişat, iar când m-a îmbrăţişat, m-a făcut să ştiu că a găsit că aveam valoare în mine şi că mă iubea.”

Tim I-a cerut lui Isus să vină în inima lui.

„Pentru prima oară, mânia, teama, depresia, gândurile suicidare, ura faţă de tot şi ura faţă de viaţă plecaseră. Nu aveam doar un gust al speranţei, aveam un potop de speranţă. Aveam un potop de iertare. Ştiam, stând înaintea Lui, că eram iubit cu adevărat. El m-a acceptat cu adevărat şi Îi păsa de cel care eram eu cu adevărat.”

Tim nu mai primeşte ca oaspeţi demoni şi nu mai citeşte cărţi de tarot. În schimb se întoarce către Cuvântul lui Dumnezeu.

„Isus Hristos este răspunsul. El nu este un simbol. Nu este o figurină. Este o fiinţă umană reală, care are braţele deschise larg, şi tot ce ai de spus este: «Isuse, iartă-mă de păcatul meu.»”

[Tim Smith, Tim Thompson: Dabbling in the Occult. Copyright © Tim Smith. Copyright © The Christian Broadcasting Network, Inc.]

Demonii şi eliberarea – un fost ocultist îşi face cunoscută povestea

Salutare! Sunt Reverendul Tim Thompson de pe Twitter. Cum te simţi astăzi?

Astăzi vreau să-ţi vorbesc despre posesia demonilor. Mulţi oameni nu vor să vorbească despre posesia demonică, mulţi oameni nu vor să vorbească despre demoni, în sensul că vor să vorbească doar despre experienţa paranormală. Oricum te-ai uita la ea, tot este demonică, tot este rea şi tot este greşită. Când am trecut prin eliberare, pentru că am fost cândva medium, am fost cândva profund implicat în ocultism, vrăjitorie, când am trecut prin eliberarea mea, aveam şaptezeci şi patru de demoni pe care îi cunoşteam personal după nume.

Astăzi sunt aici ca să-ţi spun că poţi fi eliberat de spiritele chinuitoare, poţi fi eliberat de bolile mintale, poţi fi eliberat de adicţia sexuală, alcoolism, consumul de droguri, poţi fi eliberat, fiindcă Isus Hristos a venit să te elibereze. El a venit să-ţi dea o viaţă mai bună.

Dacă vrei să ştii mai multe, contactează-mă pe Twitter, Tim Thompson, sau Reverendul Tim Thompson, sau pe Facebook, Tim Thompson, Tulsa, Oklahoma.

Să ai o zi binecuvântată!

Video: Demons & Deliverance-Former Psychic Shares Story

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *