Shawn Patrick Williams: Dansând cu diavolul

de Gorman Woodfin

Shawn Patrick Williams

Shawn Patrick Williams

„Căutam putere. Căutam ceva real, pentru că vroiam să văd ceva care era tangibil. Vroiam să văd ceva care era în stare să funcţioneze atunci în viaţa mea.”

Ceea ce vroia Shawn Patrick Williams era puterea spirituală. A crescut frecventând biserica, dar nu L-a văzut niciodată pe Dumnezeu lucrând în propria lui viaţă.

La 14 ani Shawn Patrick a început să folosească LSD. La șaptesprezece ani, când părinţii lui au divorţat, era deja un dependent de droguri care trăia pe străzi.

Uneori Îl blama pe Dumnezeu pentru lumea lui care se dezintegra.

Apoi a făcut o întoarcere periculoasă către latura întunecată.

Shawn spune: „Pe vremea aceea realmente L-am blestemat pe Dumnezeu. Aveam aceste dorinţe, şi am făcut un pact cu Satan. El putea să-mi aibă sufletul.”

Curând după legământul lui, viaţa lui Shawn a început să se schimbe.

A devenit traficant de droguri. Apoi a început să întâlnească oameni care susţineau că aveau puterea pe care o vroia el. Se închinau lui Satan.

„Am început să mă întâlnesc cu o fată care era în religia wicca. Astfel avea la îndemână oameni care făceau farmece, şi care mi-au citit în cărţile de tarot”, îşi aminteşte Shawn Patrick.

Reputaţia lui de traficant de droguri a crescut, şi aşa a făcut şi obsesia lui pentru putere.

„Mă afiliasem deja pentru droguri cu mafia dixie, cu mafia mexicană şi cu Îngerii Iadului. Vindeam droguri şi interacţionam cu toţi acei oameni”, spune el. „Deci în timp m-am împrietenit personal cu un predicator al Bisericii lui Satan.”

Afacerile lui profitabile cu droguri l-au ajutat să-şi cumpere propria afacere – un bar.

Curând, proprietarul de succes al unui club de noapte l-a abordat pe Shawn şi i-a cerut să-i devină partener de afaceri. Omul i-a garantat lui Shawn profituri de milioane… Dar era o capcană.

Partenerul lui de afaceri practica Santeria – o formă de satanism care implică sacrificarea animalelor. Ca parte a înţelegerii, Shawn a fost obligat să se alăture. Într-o seară, la clubul de noapte al bărbatului, Shawn era pregătit să facă următorul pas.

„Ştiam că mă pregăteau pentru un ritual. După acea perioadă, eram deja intrigat. Eram gata. Ajunsesem în punctul în care ori eram cu totul înăuntru, ori ieşeam cu totul.

Aşa că m-au dus într-o cabină de DJ, şi erau cam patru sute sau cinci sute de oameni care dansau acolo. Eram surescitat de droguri. Eram surescitat de cocaină. El s-a întors şi şi-a întins braţele. M-a privit în ochi şi a zis: «Ce părere ai?»”

Atunci omul i-a oferit lui Shawn bogăţii în afacere, dacă pecetluia înţelegerea cu Satan cu un sacrificiu de sânge.

Dar în acel moment mintea lui Shawn s-a limpezit. Ceaţa drogurilor s-a destrămat, iar el a auzit ceva ce nu auzise niciodată înainte.

„O voce a vorbit în spiritul meu. Ca şi cum ar fi fost conştiinţa mea. Era la fel de clară ca ziua. A spus: «Raiul este real şi iadul este real, iar tu trebuie să faci o alegere.» Pentru prima dată în ani de zile, mă aflam sub puterea Duhului Sfânt, convins de păcat. Aveam mintea limpede. Nu eram surescitat de droguri, şi stăteam acolo uitându-mă la el, gândind: «Cum a fost posibil să ajung aici?» Am spus: «O, Dumnezeule, vrei să mă ajuţi?»”

„În acel moment am spus: «Dumnezeule, sunt un dependent de droguri şi nu am nicio valoare aici. Dar dacă vrei să primeşti viaţa mea, ţi-o voi da Ţie şi voi face tot ce vrei Tu să fac.»”

„Curând uşa s-a deschis, Dumnezeu m-a scos de acolo. Nu m-am întors niciodată. Nu am încercat să-i sun niciodată. Nouă luni mai târziu am aflat că barul fusese închis.”

Shawn a renunţat, de asemenea, la obiceiul lui de a consuma droguri şi uimitor, nu a simţit niciodată simptomele renunţării.

Shawn spune: „Puterea Duhului Sfânt m-a purtat prin eliberare fără nicio dezintoxicare, fără recăderi. Să faci acele dorinţe să dispară… este putere în asta. Am încercat să o fac de trei sau patru ori pe cont propriu. Nu am putut.”

În timp ce întoarcerea iniţială a lui Shawn de la rău a fost imediată, lupta spirituală din casa lui a durat timp de încă nouă luni.

„Se întâmplau lucruri, ca patul meu care levita deasupra podelei. Mă ascundeam speriat sub cearşafuri. Nu experimentasem niciodată ceva de genul acesta. Dar în cele din urmă m-am săturat să fiu speriat, aşa că am ieşit din pat şi am spus: «Ştii ce? N-ai decât. Continuă şi omoară-mă. Voi trăi pentru Isus. Voi fi în rai. Trebuie să pleci. Trebuie să pleci în Numele lui Isus.»”

Activitatea demonică din casa lui a dispărut în acea noapte.

Shawn Patrick a început să citească Biblia în mod constant.

„În acel moment nu mă sprijineam încă pe o biserică”, spune Shawn. „Găseam un verset şi mă opream la el, şi doar mă bazam pe Scriptură.”

Shawn conducea încă un bar, aşa că-şi citea Biblia la lucru.

„O aşezam pe bar. Citeam un verset şi aşteptam clienţii. Era singurul lucru care împiedica acele dorinţe să-mi acapareze mintea.”

Cristy WilliamsÎn cele din urmă a vândut barul, iar după doi ani şi jumătate de rugăciune şi căutări, Shawn a întâlnit-o pe Christy şi s-a căsătorit cu ea.

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru soţia şi copiii mei şi pentru că pot să trăiesc şi să-L slujesc pe El… pentru că pot să-L cunosc pe El şi prezenţa Lui, şi Persoana lui Hristos.”

Christy spune că încrederea soţului ei în Biblie este cheia pentru viaţa lui fericită şi de succes.

Christy spune: „Întotdeauna el raportează situaţiile la Cuvântul lui Dumnezeu. Şi ne bazăm pe Cuvânt. El este adevărata busolă în viaţa noastră.”

Acum el spune că a găsit puterea fundamentală în Isus Hristos.

„Când L-am întâlnit pe El, mi-am dat viaţa Lui, şi am avut întâlnirea mea cu Duhul Sfânt şi cu Isus, aceea a fost putere”, spune Shawn. „Lucrul pe care mi l-a arătat El a fost că El este capabil să facă mult mai mult decât pot eu cere sau gândi. Aceasta este natura Lui. El este putere.”

[Richard Santoro, Shawn Patrick Williams: Dancing with the Devil. Copyright © Richard Santoro. Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul www.cbn.com, unde nu mai este disponibil.]

Video: Shawn Patrick Williams.

Reputaţia lui de traficant de droguri a crescut, ca şi obsesia lui pentru putere. Apoi tot iadul s-a dezlănţuit, atunci când Shawn Patrick a găsit un prieten în Biserica lui Satan.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *