Împărăţia ocultă

Ifeanyichukwu Umuagha

Ifeanyichukwu Umuagha

Nume: Fratele Ifeanyichukwu Umuagha

Adresa: Nike Road nr. 68, Statul Abakpa Enugu [Nigeria]

Mărturie: Am fost membru a cinci împărăţii oculte diferite, în care am ucis trei mii cinci sute cincizeci de oameni, atât din Ghana cât şi din Nigeria. Înainte de a muri, mama lui Akwara mi-a dat toată puterea în împărăţie. În timpul lucrării mele am comunicat cu morţii la telefon. Să provoc moartea era un lucru mic pentru mine. Mă transformam în diferite animale, precum leu, şarpe, piton, în timp ce îmi făceam lucrările. Am călătorit în India prin călătorie astrală. Eram deţinătorul puterii în Regatul Akwara. După iniţiere, am călătorit în Ghana. Pe când eram în Ghana, lucrând în împărăţie am ucis o mie opt sute optzeci de oameni, am iniţiat treizeci și unu de oameni în împărăţie şi am făcut cinci oameni să înnebunească.

Odată, acolo, în Ghana, am început să mă umplu de nelinişte, pacea nu vroia să vină din împărăţie. Am început să merg de la o biserică la alta în căutarea eliberării, dar nimeni nu a fost în stare să mă elibereze. Dar într-o noapte, în vis m-am văzut pe un drum aglomerat şi o femeie bătrână a venit la mine. M-a întrebat ce biserică frecventez. I-am răspuns că niciuna. Atunci ea mi-a spus că mă duc la Aleşii Domnului. M-am trezit şi nu am acceptat oferta, fiindcă nu am crezut că mă putea elibera vreo biserică. Dar ea a venit de trei ori, repetând acelaşi mesaj în vise diferite.

Într-o zi am decis să merg la Misiunea Aleşii Domnului din Ghana. Când a început eliberarea mea la Aleşii Domnului, într-o zi mă întorceam de la o veghe; în acea împărăţie, precum am spus, mă puteam transforma în câine, pisică, ţânţar sau în orice vroiam, în funcţie de atacul pe care vroiam să-l lansez. În drumul meu în acea dimineaţă, am văzut un câine şi o voce a spus: „mergi înainte”; de două ori. Când am trecut de câine, s-a transformat într-o femeie, şi ea m-a atins cu o mână, iar eu am căzut. Imediat a apărut o altă femeie şi a spus să declar că sunt un ales. Când am declarat, fulgerul a lovit câinele şi l-a omorât, sângele a început să ţâşnească din ea. Am crezut că era un vis. Mai târziu în aceeaşi zi, m-am întors pe aceeaşi rută şi am văzut că acel câine mort era încă acolo. Au continuat să-şi trimită agenţii să mă omoare, fiindcă acum sunt în eliberare la Aleşii Domnului.

În împărăţie, uneori ei se duc la piaţă şi îi fac pe oameni să se lupte şi să se rănească, în timp ce intră în magazinele celor care vând accesorii şi le înlocuiesc cu cele pe care le produc ei în împărăţia lor. Când oamenii cumpără unul şi îl poartă, mor. De fapt 320 de oameni au murit prin ele. Când au realizat că devenea cunoscut oamenilor ce se întâmpla, au recurs la cercei şi coliere. Când oamenii le poartă, nu pot auzi Evanghelia. Când li se predică, acele bijuterii le astupă urechile. De îndată ce încep să poarte bijuteriile, visele lor se schimbă şi vizitează împărăţia din când în când, chiar în vise, fără să înţeleagă. De fapt multe lucruri s-au întâmplat în împărăţie. Dar Îi mulţumesc Dumnezeului Aleşilor că m-a eliberat de acea împărăţie rea. Acum sunt liber. Laudă Domnului! Îi doresc pastorului meu raiul la sfârşit.

[Bro. Ifeanyichukwu Umuagha, Occult Kingdom. Copyright © The Lord’s Chosen World.]

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

  1. Alina says:

    S-a transformat în animale? Asta e invenţie?

  2. Alina says:

    Cum să se transforme un om în animal? Poate diavolul să facă asta?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *