Dumnezeu m-a eliberat pe mine şi familia mea

Nume: Sora Eve

Adresa: Statul Awodiora, Lagos, Nigeria

Mărturie: Îi mulţumesc Dumnezeului atotputernic pentru eliberarea din viaţa mea.

Am fost iniţiată în împărăţia marină de către mama mea, cu scopul de a-mi distruge familia.

Una dintre mătuşile mele a fost prima persoană din familia noastră care a început să meargă la Aleşii Domnului, şi înainte să ştim ce se întâmpla, a venit să locuiască în casa noastră. Eram supărată, din cauză că prezenţa ei în casă nu-mi permitea să lucrez. M-am dus şi am raportat problema împărăţiei noastre, ei au spus că-mi vor da putere chiar să o omor. Imediat am început să o chinuim. A fost o vreme când am materializat boala în ea, crezând că va muri de acea boală, dar Dumnezeul Aleşilor a vindecat-o. Nu ne-am oprit acolo; am continuat să provocăm prăpăd în viaţa ei, să vedem dacă se va opri să trimită foc în împărăţia noastră, dar totul a fost în zadar, Dumnezeul Aleşilor a continuat să-i dea tărie. În timp ce am tot încercat, nu am putut pune mâna pe ea, deci am tras concluzia să trecem la fiica ei, că dacă îi ucidem fiica, poate va arunca Biblia. Fiica era gravidă; în momentul naşterii am omorât-o, în timp ce am lăsat copilul să trăiască. Acea ispravă nu a oprit-o, mai degrabă a devenit mai puternică în Domnul. Noi, în împărăţia noastră, nu ne-am pierdut speranţa. Am continuat să o chinuim; într-o zi am trimis un câine să o muşte, dar câinele s-a dus unde era ea, a văzut focul de pe faţa femeii şi nu s-a putut apropia de ea, câinele a fugit.

Unul dintre unchii mei a sugerat că ea ar trebui să mă aducă la Aleşi, ea a început să mă aducă la Aleşi, dar chiar când se rugau, obişnuiam să-mi înţep cu un ac picioarele ca focul să nu mă atingă, nici să nu ajung sub ungere, sau chiar să mă alătur lor în rugăciuni. Dacă în cele din urmă mă alăturam lor în rugăciuni, nu trimiteam focul Duhului Sfânt în împărăţie, ca să nu-i deranjez. Chiar şi când am fost dusă la eliberare, tot îmi înţepam picioarele, astfel încât tot ce au făcut de data aceea a fost inutil.

L-am oprit pe unul din unchii mei să obţină un contract care i-ar fi oferit o mulţime de bani. Chiar pe cei din străinătate i-am oprit să ne trimită bani aici în Nigeria. Una dintre surorile mele mergea la şcoală aici în Nigeria. I-am oprit pe fraţii mei din America să trimită bani în contul ei pentru taxele şcolare. Atunci sora mea a încetat şcoala, pentru că nu erau bani ca să plătească taxele şcolare. Chiar şi când mergea la şcoală, obişnuiam să trimitem boala în ea. Aceasta o făcea să fie întotdeauna bolnavă.

Mătuşa mea, deşi pe atunci nu ştia că eu eram în împărăţie, întotdeauna îmi spunea să mă pocăiesc, dacă nu, aveam să merg în focul iadului.

În împărăţie spuneau că ar trebui să-l opresc pe pastorul nostru general, pe pastorul ramurii noastre şi chiar pe membrii familiei mele să trimită focul Duhului Sfânt sau cutremurul în împărăţie. Spuneau şi că ar trebui să-i opresc pe cei din familia mea să mai meargă la Aleşi. Le-am spus că nu am o asemenea putere; ei mi-au promis să-mi dea mai multă putere, totuşi când mi-au dat putere, am încercat, dar nu a funcţionat.

În ceea ce o priveşte pe mătuşa mea, era un anumit burete cu care obişnuia să facă baie, eu am luat acel burete în împărăţie. Există o pudră specială pe care o aveam acolo, dacă pudra era pusă pe burete, iar mătuşa mea îl folosea când făcea baie, corpul mătuşii mele urma să aibă mâncărimi. Totuşi, când am încercat, nu a funcţionat. Am folosit şi capotul mătuşii mele împotriva ei, dar şi acela a dat greş. Alteori ei îi luau vocea, ca să nu fie în stare să se roage, dar toate eforturile au eşuat.

Au ajuns la concluzia să mă lase pe mine şi pe familia mea, după părerea lor, focului pastorului general de aici şi focului din întreaga biserică, chiar şi pe membrii familiei mele, în special fiindcă mătuşa mea provoca prăpăd în împărăţie.

Pe doi dintre fraţii mei am vrut să-i omorâm în împărăţie, dar ori de câte ori îi invocam în oglindă, imaginile lor nu apăreau, ci focul era peste tot. Am îngropat progresul familiei în pământ, dar mătuşa mea l-a dezgropat în vis şi a eliberat progresul familiei.

După multe încercări grele pentru mătuşa mea în care noi nu am putut reuşi, a trebuit să mă predau. Am chemat-o (pe mătuşa mea) şi i-am spus că vroiam să mărturisesc tot ce înfăptuisem, la sfârşit ea s-a rugat pentru mine şi m-a adus pentru eliberare. Dumnezeul Aleşilor m-a eliberat pe mine şi familia mea. Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru aceasta şi mă rog ca ungerea lui Dumnezeu peste pastorul nostru să nu sece niciodată, în Numele lui Isus. Laudă Domnului!

[Sister Eve. Copyright © The Lord’s Chosen World.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *