Dumnezeu îi iubeşte pe satanişti

Cultul satanic mi-a poruncit să ucid un pastor creştin foarte proeminent din Africa de Sud. Numele lui este Marc Bredenkamp şi pe vremea aceea supăra pe toată lumea. Toţi sataniştii eram atât de supăraţi pe el, pentru că ne dădea peste cap ritualurile, planurile, toate ideile noastre spirituale, prin puterea lui Dumnezeu. Şi un mare preţ avea să fie plătit oricui ar fi fost capabil să-l omoare.

Deci ne-am făcut toate planurile. Trebuia să-l atacăm într-o anumită noapte, într-o noapte de duminică la o biserică locală. Şi nu m-am putut apropia de el. Am încercat din greu, dar pur şi simplu nu am putut. Şi am avut o întâlnire spirituală. Iar forţele adunării mele [satanice] mi-au cerut să-l omor în schimb pe fiul lui. Pe vremea aceea cred că fiul lui avea în jur de 10 ani. Numele lui este Sieff. Şi l-am răpit pe el în schimb.

Duhul Sfânt i-a spus lui Marc că l-am luat pe fiul lui. Şi evident Marc a vrut să vină să-l ia pe fiul lui, dar Duhul Sfânt i-a spus să predice, pentru că aceea se socotea că trebuia să facă în acea seară. Iar Duhul Sfânt i-a spus de asemenea că va avea grijă de fiul lui şi că Mark trebuia să aibă încredere în Dumnezeu cu privire la fiul lui.

Între timp eu îl aveam pe acest băieţel, gata să îl sacrific, având pumnalul gata. L-am ţinut deasupra capului său, gata să-l înjunghii. Iar acest băieţel doar repeta armura lui Dumnezeu din Efeseni 6 tot timpul, în mod repetat, spunând doar: coiful mântuirii, platoşa neprihănirii, sabia Duhului, coiful credinţei, totul, iar şi iar. Şi la un moment dat, a vrut să repet după el, iar eu pur şi simplu nu am putut. I-am spus: „Nu, nu vreau să o fac, sunt satanistă.” Şi… dar cred că asta i-a salvat viaţa în noaptea aceea, fiindcă nu l-am putut omorî, nu m-am putut decide să ridic pumnalul şi să sacrific acest băiat.

După un timp oamenii ne-au găsit pe acea proprietate, şi Mark a venit de asemenea. Am vrut să negociez, l-am vrut pe Mark în locul lui Sieff, iar Mark mi-a spus aceste cuvinte, a spus: „Dumnezeu nu negociază cu diavolul.” Nu am ştiut ce să spun. Adică toate puterile, toată tăria, tot ce am crezut că aveam, era fără sens în acel moment. Iar Mark s-a îndreptat înspre mine, mi-a luat pumnalul, l-a trimis pe fiul lui de acolo, şi-a îndreptat degetul spre mine, şi cu o autoritate pe care nu am mai întâlnit-o înainte, m-a confruntat şi mi-a zis: „Cum îndrăzneşti să te ridici împotriva copilului unui slujitor al lui Dumnezeu?” Am rămas fără cuvinte.

În momentul următor a făcut ceva extraordinar. Şi tocmai avusesem acea ciocnire de putere cu Dumnezeul Cel viu. În momentul următor el a păşit către mine, şi-a pus braţele în jurul meu, şi m-a ţinut în braţe, şi mi-a spus aceste cuvinte: „Te iubesc cu dragostea lui Isus.”

Nu eram pregătită pentru asta. Dragostea pe care am experimentat-o în acea noapte a fost chiar mai puternică decât conflictul din domeniul spiritual cu Dumnezeul Cel viu. A fost mai puternică decât însăşi puterea. A fost putere, cea mai tare putere pe care am experimentat-o vreodată, şi am ştiut că este reală. Şi am ştiut din acea îmbrăţişare, din acea dragoste, că experimentam, că experimentam dragostea lui Dumnezeu. Ce uimitor! Vreau să spun, ei bine, I-am dat inima mea lui Dumnezeu la scurt timp după aceea.

Între timp Sieff a devenit acest bărbat tânăr, acest tată şi soţ. Şi când mă uit la copiii lui, la fiicele lui, realizez că păcatul a avut consecinţe. Chiar şi în ziua de astăzi suntem prieteni. Mark şi Sieff şi întreaga lui misiune pur şi simplu mi-au urat bine venit în familie. Şi să experimentez dragoste din partea lor, şi chiar iertare din partea lor, este unul din cele mai minunate lucruri pe care le-am experimentat vreodată în viaţă.

Ei bine, astăzi nu vreau doar să vorbesc despre mărturia mea, ci vreau să lansez o provocare fiecărui creştin. Parcă biserica îşi rezervă dreptul de a iubi pe cine vrea. Dar Dumnezeu îi iubeşte pe satanişti, şi Dumnezeu îi iubeşte pe homosexuali, Dumnezeu iubeşte pe oricine. De la Dumnezeu venim. Iar dacă Mark nu mi-ar fi arătat dragoste în noaptea aceea, nu cred că aş fi izbutit. Poate aş fi murit, din cauza întregii traume şi a durerii, chiar şi a pedepsei pe care ar fi trebuit să o primesc de la cult [cultul satanic].

Nu a existat o cale uşoară de ieşire. Sunt născută din nou de aproape cincisprezece ani, deci nu este o poveste recentă, dar este reală. Şi vreau să-i încurajez în special pe satanişti, că există speranţă şi dragoste, şi că tot ce vă spune tatăl minciunilor este o minciună.

Ei bine, lucrul pe care îl regret cel mai mult este că fiind satanistă, m-am ridicat împotriva celui mai frumos Nume de pe pământ şi din cer, Numele lui Isus Hristos. Regret sacrificiile, regret moartea, regret durerea, regret atât de multe lucruri, dar cel mai mult regret că m-am ridicat împotriva Numelui lui Isus Hristos.

Sper că aceste câteva minute în care v-am împărtăşit povestea mea vă vor da speranţă şi vă vor face să înţelegeţi puţin, şi sper să fie o încurajare pentru biserică că rugăciunile sunt eficiente şi că sângele lui Isus este foarte, foarte real, şi este o forţă puternică de luat în considerare când eşti în cult [cultul satanic]. De asemenea vreau să spun că îl putem învinge pe duşman prin sângele Mielului şi prin cuvântul mărturiei noastre. Să aveţi o zi binecuvântată!

[Video: Former Satanist Kidnapped Child & Was Confronted by the Love of God]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *