Demonii nopţii şi paralizia în somn: Eliberare şi libertate

de Daniel Wiebrands

Partea 1 – Închiderea uşilor
Daniel Wiebrands

Daniel Wiebrands

Uimitor, 30-50% (unii afirmă că 60%) dintre oameni, inclusiv creştini, întâlnesc sau au întâlnit paralizia în somn şi/sau au avut sau au întâlniri cu demoni sexuali. Ştiu că subiectul nu este plăcut, dar din cauza poverii pe care am văzut-o asupra altora şi a ceea ce am îndurat personal, simt nevoia să mă adresez acestei dureri spirituale.

Există o mulţime de resurse disponibile pe net, dacă ştii ce să cauţi. (Voi pune câteva linkuri bune la sfârşitul postării.)

Personal am suferit de paralizie în somn de când aveam doar zece ani, şi am avut parte de atacuri sexuale demonice la sfârşitul adolescenţei şi de-a lungul vieţii, şi am văzut îngeri şi demoni. Ceea ce a revelat Domnul, îţi va da înţelegere şi victorie. Nu există o rezolvare rapidă, şi va fi nevoie să umbli prin credinţa pe care ţi-a va da Dumnezeu, şi care va fi întotdeauna cu tine.

Principalele arme care au fost folosite împotriva ta sunt teama, teroarea şi ruşinea. Atât timp cât duşmanul te face să simţi teamă, teroare şi ruşine, şi te face să te simţi neputincios, ştie că are control. Credinţa este opusul fricii, ele se anulează reciproc şi nu pot exista împreună. Cuvântul spune: „Tot ce nu vine din credinţă, este păcat.” [Romani 14:23, versiunea engleză.] Ruşinea aduce vină, condamnare şi lipsă de valoare, şi este opusul dragostei lui Dumnezeu, care aduce har şi îndurare prin Hristos Isus. Am fost înşelaţi de duşman, de obicei în copilărie, că are putere asupra noastră, ce minciună! El câştigă doar puterea pe care i-o dăm noi, şi ca şi creştini, puterea lui este întotdeauna numai o înşelăciune care ne ţine legaţi. El este tatăl minciunilor. Nu te scoate din sărite asta? Orice drepturi legale le-ar putea avea, pot fi învinse prin înţelegerea şi folosirea autorităţii pe care o avem în Hristos Isus. Acum, aceste entităţi nu ar fi capabile să se manifeste, dacă o uşă sau un drept legal nu ar fi deschise ca ele să se manifeste în felul în care o fac, prin păcat personal şi/sau păcatele strămoşilor (generaţionale).

Primul pas este să-ţi cunoşti istoria spirituală, începând prin a nota orice lucru despre implicarea în ocult, vrăjitorie sau satanism, şi de asemenea orice se poate să fi experimentat tu, precum călătoria astrală (experienţe în afara trupului), percepţie extrasenzorială etc. Sunt mulţi care practică abilităţile psihice şi care practică ocultul, care nu sunt vrăjitoare sau vrăjitori. Pune pe listă lucruri ca astrologia, cărţile de tarot, citirea în frunzele de ceai etc.

* Notă: Dacă eşti fan Harry Potter, în principal ai fost iniţiat în ocult, şi trebuie să renunţi la el şi la practicile lui. Dacă eşti un cercetător care cercetează E.T./extratereştrii/OZN-urile, poate că este nevoie să înţelegi că aceştia sunt demoni. (Cei răpiţi de extratereştri depun mărturie în poveştile lor de o precizie aproape matematică, despre paralizia în somn, abuzul sexual şi experimente). Când am făcut cercetarea, aceasta m-a făcut să mă simt bolnav şi anxios, am simţit o prezenţă stranie ori de câte ori am făcut cercetări în acest domeniu. Asigură-te că se fac rugăciuni pentru tine şi că eşti acoperit cu sângele lui Hristos Isus, înainte de a cerceta despre lucruri supranaturale pe internet, în special dacă tu însuţi eşti sensibil spiritual (probabil vei simţi foarte repede răul). Unele lucruri sunt ca nişte magneţi pentru demoni, chiar şi unele obiecte.

Apoi descoperă dacă este posibil ca strămoşii tăi să fi fost parte a vreunei secte, adunări de vrăjitoare sau societăţi secrete precum francmasoneria etc. Toate acestea sunt intrări legitime pentru ca demonicul să atace generaţiile viitoare. Există un asemenea lucru ca ereditatea psihică, în special în religiile orientale şi în filozofiile New Age, care deschid al treilea ochi din domeniul ocult (chiar şi yoga). Societăţile secrete sunt profund implicate în iniţieri şi ritualuri, unde se blestemă pe ele însele şi generaţiile lor viitoare.

Blesteme

Trebuie să aruncăm o privire la blesteme. Există blesteme de trei, patru sau zece generaţii, puse asupra urmaşilor familiei. Blestemele bastardului şi incestului sunt de zece generaţii. (Putem vedea cât de serios este Dumnezeu cu privire la familii.) Dacă priveşti la familia şi rudele tale, poţi să vezi tipare care ies în evidenţă; să devii detectiv, ca să găseşti cauzele de bază pentru infiltrarea în neamul tău (de ex. boli, morţi timpurii, abilităţi psihice, abuz sexual, copii în afara căsătoriei).

Drogurile care modifică gândirea erau folosite în ritualurile păgâne pentru un motiv, ca ei să se deschidă până în domeniul spiritual şi să primească putere de la entităţile rele (ele includeau de asemenea sacrificiul de sânge şi păcatele sexuale, la fel se întâmplă în ritualurile satanice şi de vrăjitorie). Este un domeniu în care demonicul poate obţine în mod legal un avanpost prin generaţiile trecute, trebuie să ne pocăim pentru păcatele strămoşilor noştri şi pentru propriile noastre păcate, deoarece conţin blesteme generaţionale.

Este uimitor să vezi că un blestem peste zece generaţii afectează chiar mai mult de două mii de oameni dintr-un neam, şi continuă când alţii din familie comit păcate similare. Spun aceasta fiindcă nu ne afectează numai pe noi, ci pe mulţi alţii, care sunt împinşi şi atraşi în păcate similare, din cauză că vrăjmaşul crede că are un drept să o facă în generaţiile viitoare şi să continue blestemul.

Acum, mulţumeşte lui Dumnezeu că L-a trimis pe Fiul Său Isus ca să devină blestem pentru noi pe cruce. Jertfa Lui anulează toate blestemele, când venim înaintea Lui şi ne pocăim pentru noi înşine şi strămoşii noştri, şi rupem blestemul/blestemele în puternicul Lui Nume.

* Notă: Nu cred că este important să oferi o relatare precisă a ceea ce ţi s-a întâmplat personal în călătoria ta; nu este nevoie să retrăieşti suferinţa şi trauma, şi de asemenea trebuie să fii atent să nu-i dai duşmanului nicio glorie. Dar, spunând aceasta, înşelăciunea „fricii, terorii şi ruşinii” din partea entităţilor rele, trebuie să fie vindecată şi pusă în perspectiva creştină potrivită. Avem autoritate prin credinţa în Numele lui Isus, care învinge şi anulează orice control asupra noastră prin teamă. Cu privire la demonii care atacă sexual, este trist că unii cred că este amuzant, şi nu realizează ceea ce permit ei de fapt să li se întâmple. Aceste spirite rele caută să devoreze, să omoare şi să distrugă, sunt soldaţii lui Satan. Te rog realizează că ele sunt acolo pentru un singur scop, şi acela nu este să te excite pentru plăcerea lor, au o agendă. Ele încearcă să creeze cu tine o legătură sufletească, pentru unicul scop de a-ţi distruge complet viaţa şi credinţa, şi de a te trage în groapă cu ele.

Imoralitatea sexuală precum adulterul, curvia, zoofilia, masturbarea (în special masturbarea cu fantezii, fiindcă ofensează amândouă sufletele), sunt blesteme peste 3, 4 generaţii. Evidenţiez masturbarea cu fantezii fiindcă are focusare sau concentrare asupra altei persoane, pentru satisfacerea proprie. Şocul vine aici când vedem că vrăjitorii şi/sau vrăjitoarele folosesc aceeaşi tehnică în „sexul prin călătoria astrală” (sexul spiritual), şi folosesc domeniul demonic ca să atace sexual victima. Dacă ai un motiv ca să suspectezi că se poate să ţi se fi întâmplat aceasta, nu eşti neputincios, fiindcă tocmai ai „tăiat” (în domeniul spiritual) „liniile ley” şi „frânghiile de argint”, în Numele şi autoritatea pe care o ai în Isus Hristos, iar ele vor dispărea într-o clipă. Creştinii nu sunt lipsiţi de putere, ei doar pier din lipsă de cunoştinţă şi înţelegere. Teama şi teroarea sunt unelte puternice ale duşmanului, iar în cazul abuzului sexual demonic, ruşinea îi opreşte pe oameni să vorbească despre el şi să găsească ajutor. Aflăm că oamenii sensibili care au experimentat un anume gen de abuz sexual când erau copii sau adolescenţi, pot adopta mentalitatea unei victime, dacă li se întâmplă aceste lucruri, li se pare foarte greu să învingă. Dar când îţi înţelegi drepturile ca şi creştin, şi că Diavolul te-a înşelat cu privire la puterea lui, prin teamă sau ruşine, vei găsi credinţă şi curaj să treci prin asta şi să devii liber. Poate nu peste noapte, dar vei avea libertate. Amin.

Legăturile sufleteşti păcătoase vin prin implicarea sexuală cu o altă persoană decât soţul sau soţia ta. Asemenea legături sufleteşti te leagă, suflet de suflet, de cel sau de cea cu care ai fost implicat sexual. Ceea ce cauzează probleme pentru cei care au fost uniţi de altcineva, înainte de a se căsători cu soţul sau soţia lor, deoarece sufletul şi-l aminteşte pe celălalt şi tânjeşte din nou pentru unire. Scrie, dacă este posibil, pe toţi cei de care ai fost legat sexual în trecut, pocăieşte-te şi cere-I lui Dumnezeu să te ierte de imoralitatea sexuală, şi rosteşte ca fiecare legătură sufletească să fie tăiată şi desfăcută în domeniul spiritual. Apoi roagă-te ca ceea ce a fost al tău să se întoarcă la tine, şi ceea ce a fost al lor să se întoarcă la ei, şi roagă-te pentru vindecarea sufletului tău fragmentat. (Îi poţi cere Domnului să trimită îngerii să adune acele părţi şi să ţi ne aducă înapoi ţie.) Cere de asemenea vindecare pentru pierdere sau suferinţă, dacă simţi că este necesar. Rupe hârtia unde ai scris numele, şi rosteşte că s-a terminat şi că legăturile au luat sfârşit în Numele lui Isus. De asemenea rupe şi taie orice legături sufleteşti demonice care au de-a face cu vrăjitoria, în Numele lui Isus Hristos. Trebuie să rupi orice legături sufleteşti demonice, fiindcă cei de care ai fost legat sufleteşte se poate să fi fost implicaţi în vrăjitorie sau în alte lucruri despre care tu nu ştii. (Lasă-te condus de Duhul Sfânt.) Amin.

Atât de mulţi au depus mărturie despre o astfel de libertate, după ce au făcut acest lucru simplu, şi au din nou un sentiment minunat de plinătate.

* Notă: Sunt 99% sigur că un anumit gen de legătură sufletească se creează între oameni, când se concentrează asupra lor şi au fantezii în timp ce se masturbează, după cum am afirmat mai sus sub titlul „Imoralitatea sexuală”. Deci asigură-te că te pocăieşti de faptul de a avea fantezii cu alţii în timp ce te masturbezi, şi cere iertare, dacă aşa stau lucrurile. Isus a spus esenţialmente: „Chiar dacă un bărbat pofteşte o femeie, comite actul în inima lui, şi este în imoralitate sexuală.” Fără îndoială, dacă masturbarea este o problemă de adicţie pentru cineva, mai mult decât probabil este implicat şi demonicul, ca să-l împingă şi să-l atragă în acel domeniu. Din aceasta pot să presupun că „în actul în sine”, nu este o problemă pentru duşman să plaseze imagini ale unor anumiţi oameni, pentru a avea fantezii cu ei şi de asemenea pentru a te concentra asupra lor, creând o legătură sufletească spirituală.

Sumar

Nr. 1. – Asigură-te că nu eşti un creştin ineficient, şi intră într-o poziţie corectă faţă de Dumnezeu.

2. – Decide să urmăreşti aceasta până la împlinire, anulează teama prin credinţă (credinţa vine prin ascultarea Cuvântului lui Dumnezeu). Cere-I lui Dumnezeu să te acopere în Numele lui Isus şi să te înconjoare cu sfinţii Lui îngeri.

3. – Scrie-ţi istoria spirituală (personală şi a strămoşilor, cere-I lui Dumnezeu să ţi-o descopere).

4. – Pocăieşte-te de ocult, vrăjitorie, imoralitate sexuală (fii specific dacă este posibil), pentru tine însuţi şi generaţiile trecute. Rupe blestemele prin puterea pusă în tine prin Hristos Isus, incluzând generaţiile viitoare (rugăciuni pentru ruperea blestemului, mai jos.).

5. – Desfă toate legăturile sufleteşti păcătoase (scrie oamenii şi demonicul, roagă-te şi rupe hârtia).

6. – Roagă-te pentru binecuvântările lui Dumnezeu peste tine, peste partenerul tău de căsătorie şi generaţiile viitoare, în timp ce răstorni blestemul.

7. – Du-te şi nu mai păcătui, înnoieşte-ţi mintea şi creşte în relaţii mai bune cu Dumnezeu şi familia.

Toate acestea vor lua un timp pentru a le implementa în viaţa ta. Ia-ţi timp pentru a cerceta şi studia, pentru a ajunge la o înţelegere mai deplină. Aminteşte-ţi că teama este opusul credinţei, teama atrage lucrul pentru care te îngrijorezi, iar credinţa atrage pe deplin lucrul pe care îl speri. Ruşinea aduce vină şi condamnare şi îţi îngroapă credinţa într-o minciună. „Acum, dar, nu este nicio osândire pentru cei ce sunt în Hristos Isus.” [Romani 8:1] Sângele lui Hristos şi Cuvântul sunt arma pe care o alegi, ca să o mânuieşti împotriva duşmanului, cu autoritatea Numelui Isus.

În două zile va fi postată partea 2.

Partea 2 va examina exact cine sunt, şi le va spune pe nume spiritelor rele care cauzează paralizia în somn şi abuzul sexual, împreună cu unelte de rugăciune, şi mai mult…

Linkuri

Paralizia în somn, site cu informaţii de bază, cu câteva videouri – www.stopsleepparalysis.org

Separarea legăturilor sufleteşti (de bază, o pagină) – Oaks of Righteousness Prayer Ministry

Ruperea blestemelor – DWJD de Tim Williams (poate fi tipărit) – General Curse Breaking Manual

Blestemul incestului & al bastardului. Toţi suntem afectaţi de el astăzi – www.demonbuster.com/incestan.html

Recomand tipărirea informaţiilor, pentru a le citi personal şi pentru rugăciune, dacă ai un partener de rugăciune este chiar şi mai bine (partener de căsătorie, prieten sau slujitor al Evangheliei).

Fiţi binecuvântaţi cu toţii!

Dan

[Daniel Wiebrands, Night Demons and Sleep Paralysis – Deliverance and Freedom, Part 1 – Closing the doors. Copyright © 2012 Daniel Wiebrands. Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul www.becominglikechristjesus.com, unde nu mai este disponibil.]

Partea 2 – Cum îi alungi

Aceasta este continuarea părţii întâi, unde accentul s-a pus pe închiderea uşilor şi curăţarea casei (spiritual şi literal). Pocăinţa pentru păcatele trecute şi prezente, pentru tine însuţi şi strămoşii tăi. La blesteme se renunţă şi sunt rupte, legăturile sufleteşti sunt tăiate. De asemenea, se închid toate uşile către ereditatea fizică şi imoralitatea sexuală. Acum, toate acestea sunt importante pentru a pregăti terenul şi a dezrădăcina orice temei legal al duşmanilor în viaţa ta, ca să poţi fi liber şi să ai pacea lui Hristos Isus (şi sperăm să treci la a-i ajuta pe alţii).

Continuă să citeşti ce sunt aceşti demoni şi cum să-i alungi pentru totdeauna. Cum să ai autoritate asupra lor, dacă încearcă să se întoarcă.

Din ceea ce înţelegem până acum, putem vedea că aceste entităţi rele sunt fie demoni reali, fie vrăjitoare sau vrăjitori care fac sex prin călătorie astrală, prin practicile lor rele, oculte. Nu contează care dintre ei, toţi sunt învinşi prin sângele lui Hristos, poruncindu-le să plece în Numele puternic al lui Isus (chiar în minte, până te simţi liber să rosteşti Numele Domnului cu glas tare). Biblia spune: „Împotriviţi-vă diavolului, şi el va fugi de la voi.” (Iacov 4:7)

Sexul astral

Oricât de ademenitoare ar putea fi alte motive, sexul este principalul scop al proiecţiei astrale. Vrăjitoarele doresc să facă sex cu indivizi cu care nu ar putea face sex într-un milion de an, şi pot să o facă de câte ori doresc, depinzând de puterile lor. Sexul astral este abilitatea de a proiecta spiritul unui om în corpul victimei şi de a avea contact sexual cu ea. Este ceva ce se întâmplă în mod foarte obişnuit printre satanişti. Literalmente îşi părăsesc corpul fizic în stare de somn, în timp ce se proiectează astral în corpul oricui cu care vor să facă sex. Este unul din motivele pentru care mulţi bărbaţi se trezesc având orgasm, şi pentru care femeile se trezesc excitate sexual fără un motiv anume. În multe cazuri, victima crede că a avut doar un vis sexual, dar adesea nu aşa stau lucrurile. Actul sexual are de fapt loc, mirosul, gustul şi acţiunea actului sexual fiind experimentate. Practica este foarte asemănătoare felului în care demonii incubus şi succubus fac sex cu oamenii.

Precum am spus în postarea anterioară, practicanţii ocultului care călătoresc astral pentru întâlniri sexuale, sunt învinşi prin tăierea „liniilor ley” şi a „frânghiilor de argint” în domeniul spiritual. Rugăciunea sună cam aşa:

„În Numele lui Isus, tai toate „liniile ley” şi „frânghiile de argint” chiar acum, în Numele lui Isus.” (Foarte simplu.)

„Liniile ley” sunt doar drumuri spirituale şi linii pe care spiritele le folosesc ca să călătorească pe ele, iar „frânghia de argint” este coarda care ţine sufletul ataşat de corp.

Lilith, sucubus şi incubus

OK, entităţile demonice responsabile pentru aceste atacuri sunt, precum urmează:

Lilith (bătrâna baborniţă, mama monştrilor, ţipăt de bufniţă – Isaia 34:14, cunoscută şi ca spiritul vampir). Ea este demonul din legendă care cauzează sufocare, teamă terorizantă (paralizie) şi oboseală (epuizare spirituală). Se presupune că cei care au probleme cu aceşti demoni, cumva, undeva au deschis o uşă, intenţionat sau în mod inocent, sau strămoşii lor au făcut-o. Vrăjitoarele folosesc puterea lui Lilith intenţionat, prin spiritele succubus şi incubus, pentru a avea control asupra altora. De asemenea, unii sugerează că un demon „mare” este şi el folosit, părând similar cu agenda şi personalitatea lui Lilith. Dar eu aş spune că sunt unul şi acelaşi.

Anton LaVey (Biserica lui Satan) a fost citat spunând că „Lilith ar fi spiritul conducător din anii ’60 încoace.” Vedem aceasta clar când hippie au ajuns la droguri psihedelice şi sexul liber. Drogurile deschid mintea şi sufletul pentru domeniul spiritual, însoţite de dragostea şi sexul liber, ca în ritualurile păgâne oculte. Avem de asemenea o puternică orientare a noastră de către mass-media prin filmele cu vampiri, şi de asemenea prin amuzamentul ocult precum Harry Potter. Avem şi aparent nevinovatele jocuri de rol, care îi învaţă pe copii cum să facă farmece şi să rostească blesteme (World of Warcraft, şi chiar Pokemon şi Babugan).

Succubus – Manifestare demonică feminină a lui Lilith (seducătoare)

Incubus – Manifestare demonică masculină a lui Lilith (puternică)

„Esenţialmente, incubus este un demon desfrânat care caută actul sexual cu femeile. Este de asemenea numit follet (franceză), alp (germană), duende (spaniolă) şi folletto (italiană). Demonul corespunzător care le apare bărbaţilor este succubus. Când sunt asociaţi cu un anumit vrăjitor sau magician, atât incubus cât şi succubus sunt cunoscuţi ca magistellus, sau „familiari”. Ţinând cont că coşmarul este unul sexual cu conţinut latent, incubus este adesea folosit interschimbabil cu demonul mare; de fapt, cuvântul latin pentru coşmar este incubo (a sta întins peste). Incubus îşi poate lua fie o formă feminină, fie o formă masculină. Uneori apare ca un bărbat adult. Uneori ca un satir sau în forma unui demon, iar dacă este vorba de o femeie care a fost primită ca vrăjitoare, incubus ia în general forma unui animal.

Succubus este un demon în formă feminină, specializat în seducerea bărbaţilor. Deşi feminin în ceea ce priveşte înţelesul, în formă, acest cuvânt medieval latin este masculin (fiindcă se presupunea că demonii erau fără sex), forma feminină succuba (teleleică) este ocazional întâlnită.”

Lilith, cu succubus şi incubus, te văd ca soţul lor spiritual sau soţia lor spirituală, şi vor lucra ca să te împiedice să te căsătoreşti, iar dacă eşti căsătorit, vor lucra ca să-ţi distrugă căsătoria. Va părea că este puţină pace în căsătoria ta. Vor lucra ca să cauzeze sterilitate şi/sau vor lucra ca să te ţină separat sexual de partenerul de căsătorie. Prin spiritul poftei, vor încerca de asemenea să te împingă la imoralitate sexuală.

Spirite familiare

Dacă există vrăjitorie sau facere de farmece în linia ta familială, un „spirit familiar” a fost desemnat prin practicantul ocult (chiar doar bălăcirea în ocult, poate invoca propriul tău „familiar”). Acest „familiar” sau „spirit ghid” stă cu neamul tău ca să te împingă şi să te tragă pe tine şi următoarele generaţii, spre aceleaşi practici ca pe generaţiile anterioare. Sunt demoni „care monitorizează”, care caută să ştie totul despre tine şi neamul tău. Ei transmit informaţii altor entităţi „familiare”, pentru a-i menţine informaţi cu informaţii folositoare pentru agenda lor. Uneori un practicant al ocultului are un animal de casă prin care lucrează „spiritul familiar”, dar cel mai probabil este că lucrează în şi prin practicant. Un spirit familiar te va ispiti să faci lucruri pe care le-au făcut strămoşii tăi, ca să-şi facă locuinţă în tine, în timp ce te minte că urmăreşte să-ţi aducă iluminare prin practicile oculte. El poate de asemenea să contrafacă darurile Duhului Sfânt.

În necromanţie (chemarea morţilor), „spiritul familiar” care este familiar cu membrul familiei care este chemat, este cel care vorbeşte prin medium, pozând în ruda cea moartă. În Vechiul Testament, aceasta se pedepsea cu moartea. În vrăjitorie, incantaţia pentru a chema un „spirit familiar” se face în timpul masturbării şi imaginării unui demon care va deveni „spiritul familiar” propriu, prin uniune sexuală spirituală (legătură sufletească demonică). Este întru totul degradant şi dezgustător.

Lucrul important de ştiut este că atunci când eşti eliberat de Lilith, succubus şi incubus, „spiritul familiar” va fi cel care va transmite informaţii unui alt vrăjitor sau unei adunări de vrăjitoare, ca să lucreze împotriva ta în contraofensivă.

După ce pocăinţa de practicile oculte este făcută pentru sine şi strămoşi, trebuie să se renunţe la acest spirit şi să fie alungat cu toate practicile lui, în Numele puternic al lui Isus, ca să nu mai fie capabil să comunice cu alţi „familiari”, ca să lucreze împotriva ta, sau ca să cheme înapoi spiritele vrăjitoriei, şi aşa mai departe. Se pare aici că masturbarea cu fantezii ar putea fi cauza pentru care mulţi au atacuri din partea demonilor sexuali de la bun început, şi Lilith poate fi cea care ispiteşte această dorinţă nenaturală prin vrăjitorie ancestrală, pentru a face din nou legătura cu următoarea generaţie.

Odată ce lucrarea de bază a fost făcută pentru a-i lipsi pe Lilith, succubus şi incubus de puterea şi drepturile lor legale, vei fi capabil să rupi orice legăminte (căsătorie spirituală, vezi videoul de mai jos) pe care cred ei că le au cu tine, şi să alungi orice spirite necurate de la tine care i-ar putea atrage, ca pofta, ruşinea, teroarea, teama, incestul, homosexualitatea, masturbarea, idolatria etc.

Incubus şi succubus – Ajutor pentru cei care au fost vizitaţi sexual de demonii nopţii de Issachar Publications. Descoperiri majore pentru a ajuta şi înţelege, în această carte mică (32 pag.). Gratuită. (Uimitor, ceva gratuit în zilele noastre?) Cartea este importantă pentru cei căsătoriţi (sau care vor fi în curând căsătoriţi), pentru a înţelege cum să lucreze împreună pentru a învinge acest impediment oribil din viaţa lor intimă, şi multe altele.

Te rog ascultă-l pe Fratele Kay (slujitor african în lucrarea de eliberare), care are o înţelegere uşor diferită despre aceşti demoni, în principal deoarece cultura şi moştenirea lor este diferită de cea a lumii vestice. Rugăciune de eliberare puternică aproape de sfârşit, te rog asigură-te că-l asculţi pe acest om al lui Dumnezeu.

* Notă specială: Aşa cum a sugerat Fratele Kay, dacă ai nevoie de eliberare sau eşti un creştin tânăr, te rog găseşte pe cineva. Pastorul bisericii tale locale ar trebui să cunoască misiuni de eliberare onorabile, care au rezultate dovedite în acest domeniu (Dumnezeu te va călăuzi). Iată nişte linkuri către misiuni mondiale de eliberare, care vindecă şi transformă vieţile oamenilor.

Ellel Ministries

Healing Rooms

Mă rog ca aceste două postări să-ţi fi dat o înţelegere suficientă pentru eliberare, simte-te liber să laşi un comentariu şi să ne dai de ştire. Sfinţii au nevoie în mod serios de aceste informaţii, fiindcă cel mai adesea le este prea ruşine ca să primească ajutor.

Mă rog ca Domnul să te acopere, să te păstreze şi să te înconjoare cu oştirea Lui cerească, în Numele lui Isus. Amin.

Binecuvântări,

Dan

[Daniel Wiebrands, Sleep Paralysis and Night Demons – Kicking Them Out, Part 2. Copyright © 2012 Daniel Wiebrands. Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul www.becominglikechristjesus.com, unde nu mai este disponibil.]

Print Friendly, PDF & Email

10 comments

 1. Julia U. Heath says:

  Unii spun că femela – succubus – era o esenţă demonică ce avea abilitatea de a se metamorfoza într-o femeie extrem de frumoasă pentru a se împerechea cu un bărbat bogat sau cu influenţă şi a da naştere unor demoni ce aveau o înfăţişare umană permanentă.

 2. Iulia says:

  Altfel, este interesant, însă partea cu scrisul pe hârtie al păcatelor, urmat de ruperea ei, din păcate e păcăleală… Lucrurile nu funcţionează aşa… Spovedania este calea… Aici lucrurile sunt privite din perspectiva protestantă…

 3. Iulia says:

  Cum adica “Acum, mulţumeşte lui Dumnezeu că L-a trimis pe Fiul Său Isus ca să devină blestem pentru noi pe cruce”?… Textul e idiot sau traducatorul era beat?

 4. Theo says:

  Super postarea, felicitări.
  Cu pofta sexuală e foarte adevărat.
  Am fost paralizat în somn de nu știu cate ori. Am simțit acea prezență și nu știam ce se întâmplă.
  Acum de-abia realizez.

 5. gigi20 says:

  Cunosc o persoană care în anumite nopţi trăia nişte fenomene greu de crezut; manifestările bizare i-au dat foarte mult de gândit şi, până la urmă, le-a povestit unor cunoscuţi.

  Se întâmpla ceva de felul următor: simţea o presiune mare pe piept, avea coşmaruri, auzea voci în pereţi, se simţea trasă de picioare şi avea senzaţia levitarii; în anumite momente mobila din casă pocnea şi i se întâmpla să vadă umbre negre în propria casă. Și încă un lucru foarte important: în timpul zilei, chiar sufrageria era întunecoasă, în ciuda faptului că aceasta avea geamuri mari (ţinute ziua deschise, fără perdele sau storuri) prin care intra lumină suficientă, însă nu atât încât să elimine acest semiîntuneric. Acesta se amplifica mai ales după vizită unei persoane foarte simpatice, însă interesată de domeniul occult (teorie şi practică). După plecarea acelei persoane, la un moment dat florile din glastră s-au ofilit rapid…

  Și uneori, în timpul zilei, auzea chiar voci în propria minte, care i se prezentau ca fiind îngeri, sfinţi sau extratereştri şi, în mod ciudat, chiar primea unele informaţii adevărate de la acestea. S-a dus la psiholog, apoi la psihiatru, dar manifestările nu au contenit. Cineva i-a spus că acestea sunt manifestări demonice foarte puternice, însă, după câte ştiu, n-a luat nicio măsură în acest sens.

  Care ar fi pericolul la care se expune această persoană?

 6. Adrian says:

  Un articol destul de interesant și se poate continua cu studiul cartii: „Eros și magie în Renaștere. 1484”, scrisă de Ioan Petru Culianu (cartea o puteți găsi în format PDF, gratuit pe Google). Este una din cele mai bune lucrări scrise vreodată în limba română.

  Energia sexuală este, cu siguranță, cea mai puternică cale de a spune Divinității, Universului ce dorim, însă din păcate noi ne-am dorit, de cele mai multe ori, lucruri rele atunci când am făcut sex sau ne-am masturbat. Acea energie care am proiectat-o cuiva se va întoarce negreșit înapoi, la noi, cândva (la fel și intențiile și dorințele noastre). Însă intenția și percepția, imaginația creativa și credința pot schimba în totalitate aceste lucruri, pot rupe orice blesteme posibile.

  Atunci când faci sex, doreste-ți ca partenerul tău/partenera ta s[ fie sfințit/sfințită, dorește să fie binecuvântat/binecuvântată, dorește-i binele din toată inima, sincer. Nu uita că sexul este mai puternic decât orice rugăciune sau meditație yoga posibilă. Legea Karmei sau a cauzei și a efectului este clară în acest caz, după cum spune și Scriptura: „Ce seamănă omul, aceea va şi secera.” (Galateni 6:6-10) Sexul trebuie să fie un act sfânt, sacru…

 7. Da, este adevărat cu dependența sexuală cu implicare demonică.

 8. Emil says:

  Fb postarea. Da, se întamplă lucruri paranormale.

 9. Emil says:

  Cu privire la postarea de mai sus, trebuie menționate următoarele lucruri. Dependența de pornografie și dependența sexuală sunt același lucru. Cel mai des comportament este pornografia împreună cu masturbarea compulsivă. Mai există și alte comportamente compulsive, pe care nu le mai enumăr. Masturbarea cu imaginație sau fantezii este pentru că bunicii și părinții au comportamente compulsive cu implicare demonică sau draci, duhuri necurate și demoni sau demon reali. Eu m-am confruntat cu problema asta de când eram mic copil, mai exact am suferit de anxietate cu sindrom maniacal de tip obsesiv-compulsiv și sindrom depresiv cu implicare demonică. Părinții nu au știut să mă protejeze, nu au aflat de boală și de păcat, iar când ești adolescent nu conștientizezi ce faci. Pentru îngerii răi este simplu și ușor să păcălească, înșelându-te cu imagini ale altor persoane; astfel se construiește o relație spirituală cu tine și continuă păcatul, boala și blestemul generațional. Persoanele care nu moștenesc niciun blestem sau adicție devin dependente din aceeași cauză, păcatul împreună cu boala. Ele nu știu că sunt îngerii răi care au putere să schimbe chimia crerului și să introducă imagini în minte ca să distrugă viața.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *