Hibrizii cu înfăţişare umană: Interviu cu un bărbat răpit de extratereştri, despre reptilieni şi hibrizi

[Notă: Noi credem că extratereştrii sunt îngeri căzuţi, demoni sau fiinţe spirituale căzute din alte dimensiuni.]

de James Bartley

James Bartley

James Bartley

Ceea ce urmează este un interviu pe care l-am făcut cu un bărbat răpit de extratereştri, care a fost trimis la mine de mentorul meu, Barbara Bartholic. Acest bărbat răpit, „P.R.”, îi trimisese Barbarei o bandă audio cu sunete electronice, făcute chipurile de reptilieni în timpul uneia din experienţele lui de răpire. P.R. i-a telefonat Barbarei şi au avut o conversaţie lungă la telefon, în timpul căreia Barbara a confirmat independent multe din experienţele raportate de P.R.

Barbara a încercat să asculte banda pe trei magnetofoane diferite, iar de fiecare dată magnetofonul în chestiune a funcţionat necorespunzător şi nu a mai funcţionat niciodată cum trebuie. După a treia încercare eşuată, Barbara a decis să mă cheme pentru acest caz, deoarece P.R. menţionase că citise unele din scrierile mele şi trecuse el însuşi prin multe dintre experienţele pe care le-am descris în detaliu. […]

Cei răpiţi de extratereştri şi „iniţiaţii” din comunitatea ştiinţifică şi militară au descris paradoxul că interiorul unei nave pare să fie mult mai mare decât exteriorul navei. Se ştie că OZN-urile sunt vizibile în spectrul vizibil, dar invizibile pentru radar, şi vice versa.

Cei răpiţi de extratereştri şi lucrătorii din facilităţile subterane descriu orbite luminoase care navighează singure, care în ciuda strălucirii, nu emit o lumină care să se răsfrângă pe suprafeţele din apropiere. Odată am fost răpit după miezul nopţii şi am fost adus înapoi la aproximativ 10:15 noaptea. Cu alte cuvinte, am fost adus înapoi la un moment în timp înainte de cel în care am fost răpit. „Ştiinţa modernă” nu are o explicaţie pentru niciunul dintre aceste evenimente. […]

Interviul

J.B. – Din perspectiva ta, ce fac reptilienii aici şi ce încearcă să realizeze?

P.R. – Reptilienii îi văd pe oameni ca resursă, hrană, sclavi, turmă de înmulţit, şi proprietatea lor. Sunt aici pentru a prelua în cele din urmă controlul complet al Pământului, după un număr de catastrofe naturale aranjate de ei (ca boli şi schimbări ale vremii) şi alte catastrofe care par să fie făcute de om (precum războaiele). Apoi plănuiesc să-i transforme pe locuitorii supravieţuitori în sclavi controlaţi mintal, pe care intenţionează să-i folosească pentru scopuri variate, inclusiv pentru cele enumerate mai sus. Ceva de importanţă egală, dacă nu şi mai mare, este că încearcă să întârzie şi să reţină umanitatea să evolueze spiritual. De fapt, ei vor ca omenirea să dea înapoi spiritual până în punctul în care va fi incapabilă să se elibereze de ei. [Conceptul evoluţiei spirituale a omului, respectiv a omenirii, este anticreştin şi de orientare New Age. Conform Bibliei, omenirea nu va evolua spiritual, ci va merge din rău în mai rău. „Să ştii că în zilele din urmă vor fi vremuri grele. Căci oamenii vor fi iubitori de sine, iubitori de bani, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără evlavie, fără dragoste firească, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, neîmblânziţi, neiubitori de bine, vânzători, obraznici, îngâmfaţi; iubitori mai mult de plăceri decât iubitori de Dumnezeu; având doar o formă de evlavie, dar tăgăduindu-i puterea.” (2 Timotei 3:1-5) „Şi, din pricina înmulţirii fărădelegii, dragostea celor mai mulţi se va răci.” (Matei 24:12) „Dar când va veni Fiul omului, va găsi El credinţă pe pământ?” (Luca 3:8) Posibil că aceste fiinţe spirituale căzute induc intenţionat în cei răpiţi un concept opus Bibliei, pentru a-i îndepărta de adevărata mântuire. N. trad.]

J.B. – Poţi menţiona unele din modurile în care reptilienii îi manipulează pe oameni?

P.R. – Folosesc abilităţile lor telepatice foarte avansate şi tehnologia lor pentru a crea imagini în vis, în mintea celui răpit care doarme. Folosesc de asemenea răpirea astrală, în care cel răpit este plasat în scenarii de realitate virtuală. Unele dintre scenarii sunt folosite în combinaţie cu abilităţile lor telepatice şi cu tehnologia controlului minţii, pentru a-l face pe cel răpit să recurgă la comportamente autodistructive precum abuzul de droguri sau promiscuitatea sexuală. Presupun că pot chiar să transforme pe cineva într-un ucigaş în serie. Folosesc de asemenea implanturi pentru singurul scop al controlului mintal. Îşi folosesc abilităţile telepatice pentru a-l influenţa şi a-l controla mintal pe cel răpit. Au de asemenea tehnologia de a controla de la depărtare mintea celui răpit. Pot de asemenea să-l facă pe cel răpit să experimenteze o mare durere. De exemplu, dureri de cap şi dureri abdominale severe. Durerile de cap şi durerile abdominale pot fi atât de severe încât să-l facă incapabil pe cel răpit. Ei pot cauza ca cel răpit să fie bolnav cronic. Folosesc atât tortura fizică cât şi cea psihologică. Folosesc privarea de somn. De asemenea recurg la viol.

J.B. – Poţi descrie procesul transferului de energie şi conştiinţă de la reptilieni în trupuri umane construite genetic?

P.R. – Am văzut procesul o singură dată. Am văzut ceea ce părea a fi un trup uman, stând întins pe o masă. Lângă el era un reptilian, care era de asemenea întins pe o masă. Deasupra reptilianului cât şi a trupului omenesc erau ceva ce arătau a fi instrumente electronice şi maşinărie electronică. Cumva, energia trupului, trupul astral, sufletul reptilianului (trebuie să spun aici că nu cred că au suflete adevărate) sau cum vrei să-i spui, a fost transferat de la reptilian în trupul cu aparenţă umană.

J.B. – Procesul de mai sus are ceva de-a face cu sadicii hibrizi cu înfăţişare umană, care au fost descrişi de cei răpiţi?

P.R. – Hibrizii erau prezenţi în timpul procedurii, dar nu ştiu dacă erau implicaţi în proces.

J.B. – Crezi că unii dintre hibrizii cu înfăţişare umană sunt legaţi de reptilieni?

P.R. – Da, au fost creaţi de reptilieni.

J.B. – Poţi descrie câteva dintre actele de cruzime şi sadism comise atât de reptilieni cât şi de hibrizi?

P.R. – Uneori se hrănesc cu forţa vitală a oamenilor, până în punctul în care este dificil pentru cel răpit să se deplaseze, fiindcă procesul de hrănire îl lasă pe cel răpit într-o stare slăbită şi letargică. Uneori se hrănesc din zona inimii, până în punctul de a cauza ca inima să bată atât de repede de parcă ar plezni. Îi violează pe cei răpiţi. Introduc ace lungi în abdomen, ceea ce este foarte dureros. Îi bat pe cei răpiţi. Odată îmi amintesc că hibrizii m-au lăsat într-o stare paralizată. Eram conştient, dar nu mă puteam mişca. Unul dintre hibrizii cu înfăţişare umană a scos un cuţit în formă de fluture şi mi-a despicat abdomenul cu cuţitul. Curând după aceea, un alt hibrid a scos un dispozitiv manual şi l-a îndreptat înspre rană, iar rana s-a vindecat complet. Ei pot provoca celui răpit durere fizică douăzeci și patru de ore, șapte zile pe săptămână. De exemplu, am avut dureri de cap severe douăzeci și patru de ore pe zi. Acestea sunt atât de dureroase, încât uneori mă lasă într-o stare de incapacitate. De multe ori durerile de cap sunt însoţite de dureri abdominale severe şi de sângerări ale nasului. Ceea ce tocmai am descris sunt doar câteva dintre modurile în care reptilienii şi hibrizii lor torturează oamenii.

J.B. – Cum s-au amestecat reptilienii în sexualitatea ta?

P.R. – În multe ocazii m-au violat. Au încercat chiar să-mi modifice orientarea sexuală, folosind manipularea în vis prin imagini create de ei, instrumente de stimulare sexuală, tehnologia controlului mintal şi abilităţile lor telepatice.

J.B. – Poţi descrie procesul recoltării de energie, şi există vreo legătură (dacă este vreuna) între energia recoltată de la oameni, şi tortura şi cruzimea pe care reptilienii şi hibrizii le manifestă asupra oamenilor?

P.R. – Precum am descris mai sus, se hrănesc cu energia forţei vitale umane. Pe cât de greu poate fi de crezut, îşi pun mâinile pe zona corpului din care vor să se hrănească, iar apoi aspiră energia în mod vampiresc. Reptilienii şi hibrizii lor se hrănesc direct din victimele lor, fiindcă aceasta le dă o plăcere mai mare decât consumarea energiei obţinute prin a doua metodă descrisă mai jos. Îl forţează pe cel răpit şi să experimenteze anumite emoţii, precum teama. Apoi se hrănesc direct din cel răpit. Acelaşi lucru este adevărat pentru sex. Îşi torturează victimele pentru a-l aduce pe cel răpit în starea dorită. Vor tortura, vor stimula sexual forţat şi îşi vor controla mintal victima, pentru a-l aduce pe cel răpit în starea dorită.

De asemenea au camere în forma unor cutii dreptunghiulare transparente. Cel răpit este pus în cameră. După aceea sunt activate un fel de echipament şi maşinărie electronice. Forţa vitală a celui răpit este apoi extrasă şi transferată în containere de depozitare. Extrag şi ţesuturi şi fluide biologice.

J.B. – Poţi descrie momentele când reptilienii au extras forţa vitală de la un copil uman şi apoi au consumat copilul?

P.R. – I-am văzut pe reptilieni hrănindu-se dintr-un copil nou născut. S-au hrănit (au aspirat întreaga forţă vitală) din copil până ce a devenit de culoare foarte închisă şi s-a zbârcit ca o prună uscată. Copilul a murit. Apoi reptilienii au mâncat trupul copilului.

J.B. – Ai observat vreun fel de ierarhie printre reptilieni şi hibrizii umani? I-ai descris pe „cei înălţaţi”, „managementul de mijloc” şi „ucigaşii de rang inferior”.

P.R. – Există o ierarhie. Ea este stabilită având lideri în vârf. Am auzit o dată cum s-a făcut referire la unul dintre liderii lor ca la „un înălţat”. [„Maeştrii Înălţaţi” reprezintă un alt concept ocult, ei fiind consideraţi a fi fiinţe spirituale iluminate. N. trad.] Apoi există un management de mijloc. Treaba lor este să-i conducă pe reptilienii de rang mai mic şi pe hibrizii cu înfăţişare umană. Apoi la baza scării sunt reptilienii de rang mai jos şi hibrizii cu înfăţişare umană.

J.B. – Poţi să descrii abilităţile psihice şi paranormale ale acestor hibrizi? Par să fie înzestraţi genetic cu calităţi sadice. Poţi să descrii hibridul care ţi s-a arătat purtând un costum?

P.R. – Au abilităţi telepatice care le permit să citească mintea oamenilor şi să comunice unul cu celălalt. Au abilitatea de a-şi părăsi trupurile fizice şi de a călători în trupurile lor parazite de energie. Când se află în acea stare, rămân invizibili şi de densitate mai mică, până în punctul în care se pot materializa şi pot apărea la fel de solizi ca tine şi mine. [Fenomenul descris este asemănător dematerializării, prin care vrăjitorii puternici se dematerializează, pentru a se materializa instantaneu la mare distanţă de locul iniţial]. Acelaşi lucru este adevărat despre navele lor, care se materializează şi se dematerializează.

Cel în costum nu era la fel de sadic ca ceilalţi hibrizi cu înfăţişare umană sau ca reptilienii de ordin inferior, care pot fi descrişi doar ca psihopaţi sau sociopaţi, deşi pot masca trăsăturile respective (psihopată şi sociopată) foarte bine în public. Cel în costum era tipul omului de afaceri.

J.B. – Te rog descrie cum au infiltrat hibrizii societatea şi cum au în posesie şi conduc afaceri şi proprietăţi. Ai descris că hibrizii s-au infiltrat în TOATE straturile societăţii umane. Descrie unele dintre locurile în care i-ai văzut pe hibrizi.

P.R. – I-am văzut printre oamenii legii, conducând şi lucrând în restaurante, în biblioteci, în baruri şi la grătare, în cluburi, magazine de antichităţi şi galerii de artă. Hibrizii sunt psihopaţi şi sociopaţi, deşi, aşa cum afirmat mai devreme, pot să mascheze aceste trăsături foarte îngrijorătoare extrem de bine când operează în public. Unii nu arată nicio emoţie şi sunt în măsură foarte mare de tipul oameni de afaceri. Alţii sunt foarte cruzi. Unora le place să-l tortureze pe cel răpit. Alţii vor doar să se hrănească din cel răpit; dar din nou, toţi vor să se hrănească din oameni. Totul depinde de designul psihologic al reptilienilor, deoarece se pare că ei (hibrizii) sunt programaţi genetic să manifeste trăsături şi comportamente specifice. Aş dori să afirm un ultim lucru. Se pare că este foarte important pentru reptilieni şi hibrizii lor să aibă control deplin asupra celui răpit. Vreau să spun, control deplin în toate domeniile vieţii celui răpit. Controlul deplin asupra celui răpit este extrem de important pentru el.

J.B. – Descrie „mijloacele de transport” care sunt folosite pentru a aduce mai mulţi hibrizi, şi locaţiile în care au loc aceste evenimente, şi modul în care au fost aduşi acolo.

P.R. – Am văzut tipurile de nave pe care Adamski şi Van Tassel au raportat că le-au observat. Am văzut una dintre nave aterizând pe o mică insulă rurală, chiar lângă Coasta Golfului Texas. Nava a apărut brusc şi avea o strălucire albă. După ce a aterizat, un grup de „nou-veniţi” s-au îndepărtat de ea în şir ordonat. Nou-veniţii păreau să fie umani, deşi ştiu că erau hibrizi reptilieni. Au fost încărcaţi în autobuze de culoare închisă, şi apoi duşi de acolo.

Nu ştiu de ce au fost aduşi acolo.

Un tânăr a venit la uşa mea dimineaţa devreme într-o noapte din vara lui 1994. Nu puteam să dorm în noaptea aceea şi am lăsat uşa deschisă ca să intre aer proaspăt, deoarece nu aveam aer condiţionat. Tânărul mi-a spus că vroia să mă vadă cineva. Pe vremea aceea nu ştiam cine sau ce erau, şi am crezut că sunt binevoitori. Am mers apoi afară la o maşină parcată. Maşina părea să fie un Chevy Caprice. Era de culoare închisă şi avea geamuri fumurii. Era o antenă pe partea din spate. Arăta ca o maşină de poliţie fără însemne. Înăuntrul maşinii se afla un bărbat îmbrăcat în costum de culoare închisă. A condus maşina la un pod care lega insula pe care locuiam, de insula în chestiune. Apoi am luat-o pe un drum retras, până am ajuns la o poartă unde de fiecare parte stăteau doi bărbaţi. Poarta a fost ridicată şi am continuat pe un drum murdar cam jumătate de milă, până am ajuns la zona de aterizare.

J.B. – Poţi să descrii o parte din tehnologia pe care ai observat-o?

P.R. – Am văzut instrumente care vindecă rănile. Am văzut instrumente de stimulare sexuală, pe care le folosesc forţat pe bărbaţii răpiţi. Am văzut un instrument care arată activitatea care a avut loc într-o anumită locaţie de-a lungul zilei. Am văzut o armă de ameţire, care este pusă lângă capul unei persoane răpite care doarme, care descarcă energie în creierul celui răpit, ceea ce îl face complet inconştient şi imobil. Au de asemenea un dispozitiv care seamănă cu o cutie mică neagră cu un buton în vârf. Ea îl poate face pe cel răpit inconştient sau paralizat. Au şi un instrument care emite un anumit fel de câmp de energie, care îl înghite pe cel răpit şi îl face inconştient sau imobil. Am văzut cutiile negre care sunt folosite pentru a depozita corpurile astrale ale celor răpiţi. Am văzut un instrument care capturează corpul astral al celui răpit. Emite o rază de energie care îl înghite pe cel răpit; apoi corpul astral al celui răpit este atras în dispozitivul de depozitare. În sfârşit, am văzut instrumente care şterg amintirea răpirii din mintea celui răpit.

J.B. – Poţi descrie o altă navă pe care ai văzut-o?

P.R. – Am văzut o navă argintie în formă de disc. Am văzut o navă în formă de farfurie zburătoare, care era transparentă, cu excepţia conturului şi a unei lumini albe strălucitoare aflată în punctul de sus al vârfului său rotunjit.

În încheiere, mi-ar plăcea să accentuez că reptilienii şi aliaţii lor sunt capabili să comită multe atrocităţi îngrozitoare, precum violul în masă, crima, controlul mintal, sclavia, vampirizarea forţei vitale, furtul ţesuturilor şi fluidelor umane, genocidul, masacrul, mutilarea, ingineria genetică şi mult mai multe.

Analiză

[…] Elementele cheie din mărturia lui P.R. pot fi împărţite în următoarele:

1) Reptilienii îi manipulează şi îi exploatează pe oameni într-o varietate de moduri, care includ, dar nu se limitează, la manipularea sexuală, recoltarea energetică, producerea de abuz fizic şi psihologic, controlul mintal şi colectarea de material genetic.

2) Reptilienii au inspirat anumite caracteristici comportamentale şi fizice unora dintre cei răpiţi de ei.

3) Cel puţin unii dintre hibrizii cu înfăţişare umană au fost creaţi sau sunt sub controlul reptilienilor. Par să existe mulţi asemenea hibrizi umani, iar ei au infiltrat toate straturile societăţii umane.

4) Hibrizii cu înfăţişare umană pot fi extrem de cruzi şi sadici şi manifestă frecvent dispreţ faţă de cei răpiţi. Ei au abilitatea, prin mijloace metafizice sau tehnologice, sau prin ambele, să se arate instantaneu în locuinţa celui răpit. Hibrizii pot să citească mintea şi să descarce imagini şi informaţii în mintea celui răpit. (O altă femeie răpită, numită „Karen”, a oferit multe informaţii despre capacităţile psihice şi metafizice ale hibrizilor.)

5) Reptilienii şi hibrizii umani care lucrează pentru reptilieni utilizează tehnologie manuală avansată.

P.R. a descris un instrument manual care cumva înregistrează toată activitatea dintr-o anumită locaţie. Hibrizii se întorc la o locaţie, precum camera de zi sau dormitorul celui răpit. Activează dispozitivul şi toate evenimentele care au avut loc în acea locaţie vor apărea pe un mic ecran de pe dispozitivul manual. P.R. a fost martor la modul în care utilizează hibrizii dispozitivul, în mai mult de o ocazie.

P.R. a descris o cutie mică neagră, care îi face pe cei răpiţi imobili sau inconştienţi. Faptul a fost descris de numeroşi oameni răpiţi, în timpul întâlnirilor cu extratereştrii. Persoanele răpite de Armată au raportat de asemenea că personalul militar în operaţiuni sub acoperire utilizează un dispozitiv similar, pentru a-i face inconştienţi pe toţi ocupanţii unei case, inclusiv animalele de companie. Frecvenţa de emisie a dispozitivului este astfel reglată ca să nu-l afecteze pe cel care urmează să fie răpit de Armată.

Unul dintre dispozitivele manuale pe care mi le-a descris P.R., dar pe care nu l-a menţionat în interviu, este un dispozitiv care poate face pe oricine dintr-o cameră mare complet inert. P.R. a descris un incident când a fost dus la un restaurant la ora prânzului, de către unul dintre hibrizi. Erau mulţi clienţi în restaurant. Hibridul a scos un dispozitiv manual şi l-a activat, şi toţi cei din restaurant au fost îngheţaţi instantaneu, ca şi cum Timpul s-ar fi oprit pentru ei. Hibridul i-a spus de asemenea lui P.R. că restaurantul era una din afacerile în posesia lor.

Cum se potrivesc hibrizi în toate acestea?

[…] Această parte a articolului constă în concluzii şi teorii care sunt ale mele. Barbara Bartholic nu a oferit imput pentru această parte a articolului.

Esenţialmente există trei tipuri de „hibrizi”. Hibrizii de Tipul 1 sunt persoane răpite de extratereştri, care au fost alterate genetic de către controlorii lor extratereştri. Personal cunosc şi sunt prieten cu multe exemple ale Hibrizilor de Tipul 1. Unii sunt hibrizi reptilian-om, dar acest fapt nu îi face pe aceşti oameni „negativi” sau răi. Sufletul dinăuntru este factorul conducător care determină comportamentul şi caracteristicile unui individ. Există hibrizi lăcustă-om, ca şi hibrizi extratereştri gri-om. Unele persoane răpite de extratereştri descind genetic din fiinţe perfect umane în înfăţişare.

Probabil că unii cercetători „serioşi” ai răpirilor (chicotit) ar putea obiecta la caracterizarea mea a acestor persoane răpite ca fiind „hibrizi”, dar când ai în vedere abilităţile psihice intensificate ale unora dintre cei răpiţi, faptul că unii dintre ei au fost instruiţi să acţioneze tehnologie extraterestră şi chiar să conducă anumite tipuri de nave extraterestre, şi au fost cunoscuţi ca manifestând abilităţi metafizice, cred că este o caracterizare potrivită. Sunt momente când hibrizii reptilieni, neintenţionat sau uneori intenţionat, îşi schimbă momentan forma în formă reptiliană. Alteori pupilele rotunde ale hibridului reptilian îşi vor schimba momentan forma în pupile verticale. Unele linii de sânge de hibrizi cu sânge întru totul reptilian, au pupile care sunt diagonale, şi chiar complet verticale în starea lor normală. Dacă ai ocazia, priveşte interviul fostului Ofiţer MI5 Victor Rotschild, când încearcă să descrie legătura lui cu Spionii de la Cambridge. Pupilele lui sunt aproape verticale. […]

Al doilea tip de hibrid (Hibridul de Tipul 2) este tipul jumătate extraterestru gri-jumătate om. Este cel mai des raportat în timpul răpirilor extraterestre, în care cel răpit este dus la o „creşă” unde îi sunt arătaţi bebeluşi extraterestru gri-om, şi uneori i se spune că respectivul copil a fost creat din material genetic luat de la cel răpit. Celui răpit îi poate fi prezentat acest hibrid în stadii diferite, de-a lungul vieţii sale.

Hibrizii de tipul trei sunt hibrizii cu înfăţişare umană prezentaţi anterior (Hibridul de Tipul 3). În cele mai multe cazuri sunt descrişi ca arătând perfect umani. Alteori au fost descrişi cu pupile cu fantă verticală, indicând o moştenire reptiliană. Uneori hibridul poartă ochelari de culoare închisă, pentru a ascunde pupilele verticale. Aşa cum au arătat alţii, reptilienii au manipulat genetic populaţia de la suprafaţă, pentru a se asigura că hibrizii lor se află în poziţii ale puterii aici la suprafaţă. Unele linii de sânge evident reptiliene sunt familiile Harriman, Rockefeller şi Rotschild. Hibrizii creaţi genetic pe care este focusat acest articol, sunt instruiţi să se amestece în societatea umană, dar pot să pară destul de stângaci şi neîndemânatici în mediul social. Unii se amestecă destul de bine. Mulţi dintre ei au o urmă de sadism, pe care o pot ascunde în public. P.R. şi „Karen”, menţionată anterior, au descris hibrizi cu înfăţişare umană de toate vârstele.

Ce vor face aceşti hibrizi?

La începutul anilor 1990 am avut o întâlnire cu un hibrid înalt, blond, cu maxilar pătrat, la Staţia Navală Aeriană la care lucram. Hibridul purta un costum de zbor gri şi se afla pe locul pasagerului într-o limuzină albă a Corpului de Marină al Statelor Unite. Pe scaunul şoferului era un bărbat înalt purtând uniformă de camuflaj, care vorbea într-un aparat de emisie-recepţie. Hibridul blond îşi folosea abilitatea psihică pentru a-mi trimite telepatic mesaje de extremă rea-voinţă şi ură. Este o poveste lungă, dar m-am simţit foarte intimidat.

La mijlocul anilor 1990, printr-un lanţ cazual de evenimente, am întâlnit o femeie numită „Peggy”, care era un programator calculatoare care lucrase anterior atât la Depoul de Recrutare al Corpului de Marină din San Diego, cât şi la Tabăra Pendleton din Oceanside, California. Peggy lucrase şi la unele departamente de poliţie ca programator calculatoare. Mi-a spus că ea şi o prietenă au tot întâlnit marinari înalţi, blonzi, cu maxilar pătrat, la cluburile de noapte de lângă tabăra Pendlelton din Oceanside, California, la nord de San Diego. Mi-a spus că a descoperit că acei „marinari” erau neobişnuiţi fiindcă nu vroiau să se angajeze în niciun fel de discuţie sau interacţiune cu numeroasele femei din acele cluburi de noapte, în ciuda faptului că femeile păreau foarte interesate de ei.

Marinarii arătau aproape identic şi erau nesiguri din punct de vedere social, şi uneori păreau foarte ciudaţi. Din curiozitate, Peggy a accesat data de baze a personalului de la Tabăra Pendleton, şi a aflat că fiecare dintre acei marinari înalţi, blonzi, cu maxilar pătrat, erau chipurile născuţi în oraşe mici de lângă Los Alamos, New Mexico. Din câte cunosc eu, Peggy nu ştia despre clonare, sau despre faptul că Departamentul de Energie conducea Propiectul Genomul Uman, în Laboratoarele Los Alamos. Nu am menţionat niciodată subiectul extratereştrilor sau hibrizilor faţă de ea. Toate informaţiile pe care mi le-a dat au fost nesolicitate.

Peggy a confirmat în mod independent că baza de date a personalului Corpului de Marină al Statelor Unite înregistra locurile de naştere pentru aceşti hibrizi cu înfăţişare umană ca fiind oraşe mici de lângă Los Alamos, New Mexico. Cred că cel puţin unii dintre aceşti hibrizi sunt creaţi genetic într-un număr de locuri deasupra pământului şi de sub pământ. Din perspectiva mea personală, pot să spun următoarele: Un hibrid sadic care îmi transmitea telepatic gânduri răuvoitoare purta un costum de zbor de nuanţă gri şi stătea într-o limuzină albă a Corpului de Marină al Statelor Unite, parcată pe locul de parcare al Amiralului. Nimeni nu parchează pe locul de parcare al Amiralului.

Mă aflam în biroul meu din sediul unui comandament de „tipul” trei stele al Forţelor Navale Aeriene. Deşi nu am văzut faţa şoferului care purta costum de camuflare, suspectez că era un manipulant uman militar al hibridului. Hibrizii există cu adevărat. Sunt peste tot, inclusiv în instalaţiile militare.

Deci nimeni nu-mi poate spune că hibrizii nu au infiltrat sau nu au fost aduşi în Armată. După toate probabilităţile, controlori militari trimiseseră hibridul ca să mă intimideze. Motivul pentru care eram hărţuit se datora unui anumit caz la care lucram. Dar aceasta este o altă poveste.

Punctul esenţial este că hibrizii sunt deja aici, şi conform lui P.R. şi altora ca el, tot mai mulţi hibrizi sosesc tot timpul. Mulţi dintre hibrizi sunt proiectaţi cu un tipar mintal sadic şi simt plăcere torturând sau violând oameni. P.R. a afirmat că hibrizii au fost creaţi de negativii reptilieni, iar în unele cazuri li s-a transferat conştiinţa reptilienilor. P.R. a confirmat doar informaţiile pe care le obţinusem deja din alte surse.

Hibrizii, ca şi anumite facţiuni ale extratereştrilor gri, acţionează ca marionete pentru negativii reptilieni. Atitudinea lor sadică faţă de oameni este în mod ideal potrivită pentru statul poliţienesc pe cale de apariţie. De aceea nu pot crede că talentele lor sadice nu vor fi utilizate în cel mai deplin mod.

Cum recunoşti un hibrid?

Hibrizii au păr negru, roşcat sau blond şi sunt în diferite stadii de dezvoltare, şi anume copii, adolescenţi şi adulţi. Conform lui P.R. cât şi lui „Karen”, „ucigaşii de la securitate” şi „violatorii” tind să fie cu părul negru. Unii din hibrizi arată ciudat şi neîndemânatici în public. Comportamentul lor ciudat poate fi o indicaţie că nu s-au aclimatizat pe deplin la societatea umană.

Hibrizii pot să apară înăuntrul unei case instantaneu, fără o înştiinţare anterioară. Dacă acest fapt este rezultatul tehnologiei sau al capacităţilor inerent metafizice ale hibrizilor, rămâne deschis pentru discuţie. Unele persoane răpite cred că hibrizii folosesc aceeaşi tehnologie pe care o folosesc extratereştrii gri când apar într-o casă. Este un fapt că apar brusc în casa celui răpit, şi că îl hărţuiesc sau chiar îl violează pe cel răpit. „Karen” a afirmat că hibrizii i-au ţinut capul sub apă în cada ei şi în piscină perioade lungi, pentru că nu coopera cu ei. De obicei toţi cei din casă dorm şi nu se pot trezi, indiferent cât de mult zgomot este făcut de hibrid şi de cel răpit. Adesea hibridul apare când cel răpit este singur sau după ce toţi ceilalţi au adormit.

Se ştie despre hibrizi că apar la uşa din faţă a celui răpit şi îl iau într-un vehicul cu motor. Se ştie despre hibrizi că „fură maşina” celui răpit. Cel răpit conduce maşina, şi deodată apare un hibrid pe marginea drumului, iar cel răpit este constrâns să tragă pe dreapta şi să ia hibridul. Dacă sunt alţi pasageri în maşină în momentul acela, pasagerii vor fi puşi într-o stare alterată şi nu-şi vor aminti nimic din ce s-a întâmplat în prezenţa hibridului.

Hibrizii sunt extrem de psihici şi telepatici. Voi aprofunda aceste capacităţi în detaliu în interviul cu „Karen”. Pot să se uite în ochii celui răpit şi să „downloadeze” cantităţi uriaşe de informaţii. Pot să-i comande telepatic unei persoane răpite fie să uite o experienţă, fie să nu afle mai multe despre experienţa sa. […]

Aminteşte-ţi: Reptilienii, datorită capacităţilor lor interdimensionale şi tehnologice inerente, sunt esenţialmente nemuritori. Un număr de persoane răpite au descris cum reptilienii interdimensionali posedă trupuri umane care au fost pregătite pentru ei. Ei utilizează trupurile până ce devin prea bătrâne sau infirme. Apoi conştiinţa lor este transferată într-un alt trup special pregătit. […]

[James Bartley a fost răpit de extratereştri şi a fost expus la nivele înalte de război spiritual. A studiat în Anglia şi Germania. Este student la Istorie Militară cu accent pe Informaţii – Contrainformaţii şi Operaţiuni Speciale. James a lucrat in industria semiconductorilor, în industria telecomunicaţiilor şi în Guvernul Regional ca mediator. James a lucrat de asemenea pentru Serviciul Civil la un comandament militar important, într-o funcţie legată de Serviciile Secrete. În trecut a deţinut o afacere.]

[James Bartley, Interview with a Male Abductee about Reptilians and Hybrids. Copyright © James Bartley.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *