Profețiile inca despre sfârșitul lumii, căsătoria îngerilor căzuți cu fiicele oamenilor, hibrizii om – animal, programul de hibridizare condus de extratereștri (îngeri căzuți)

Lazăr Gog – Perspectiva profetică 2012. Profețiile inca despre sfârșitul lumii, căsătoria îngerilor căzuți cu fiicele oamenilor, hibrizii om – animal, programul de hibridizare condus de extratereștri (îngeri căzuți)

Vladimir Pustan – Drumul spre catastrofă: despre extratereștri, piramide, Enoh, îngeri căzuți

La minutul 4 spune că toată viața l-a frământat dacă suntem sau nu singuri în univers și a citit tot ce a găsit în limba română referitor la acest subiect, pentru că trebuie să le răspundă studenților de la facultate.

De pe la minutul 5 ne spune că este posibil ca oamenii din vechime să fi știut mult mai multe lucruri decât știm noi acum, că ar fi ajuns la maximum de civilizație și apoi au regresat, citează versetul „Nimic nu este nou sub soare” din Eclesiastul și face aluzie că Dumnezeu a lăsat să ardă Biblioteca din Alexandria pentru că acolo, în acea bibliotecă, erau scrise lucruri ale unei civilizații antice, mai avansate decât a noastră. Pune întrebarea: „Oare de unde știa Galilei… de unde știau așa bine lucruri pe care abia acum le putem depista”?

Minutul 10: cele trei ipoteze despre originea „fiilor lui Dumnezeu” ce s-au împreunat cu femeile oamenilor în Geneza 6.

Minutul 12: cei care zic că îngerii ar fi asexuați pe baza Matei 22:30, ar trebui să se gândească că acolo zice „vor fi ca îngerii lui Dumnezeu în Cer”, așadar, doar îngerii care sunt în Cer nu se pot însura și mărita.

La min 16 ne explică că „îngerii care nu și-au păstrat vrednicia și și-au părăsit locuința”, prin locuință vrea să zică că și-au părăsit trupul lor de îngeri și au luat trup uman.

 La minutul 20 începe să vorbească despre cartea lui Enoh, ne spune că această carte este revelată, dar evreii au scos-o din canon pentru că vorbește despre Mesia, înainte ca orice altă carte să o facă. Mântuitorul și-ar fi luat titulatura de „Fiu al omului”, exact cum scrie în această carte a lui Enoh. Minutul 21: ne povestește despre un om cu experiență în exorcizare (fratele Korer, sau Kiorer, ceva de genu), care se ruga 14 ore pentru a exorciza un om. Minutul 23: ne spune că 300 de versete din Noul Testament sunt preluate aproape cuvânt cu cuvânt din Noul Testament.

Minutul 28: pe baza cărții lui Enoh vedem că toate fardurile și spoielile vin de la Cel rău.

Sursă rezumat: Stăruință în rugăciune

Clic pe linkurile de mai jos!

Demonii nopţii şi paralizia în somn – Eliberare şi libertate

Incubus şi succubus: Ajutor pentru cei care au fost vizitaţi de demonii nopţii

Incubus şi succubus, demonii nopţii

Sex cu demonii?

2 comments

  1. Daniel says:

    Pace, la această predică cu Vladimir Pustan ați folosit rezumatul meu la predică, dar în schimb nu ați pus linkul meu de predică, ci linkul Bisericii Betania. Mi s-ar fi părut corect să puneți tot linkul meu, din moment ce l-ați luat de pe canal de la mine rezumatul. :( Oricum… mă bucur că munca mea de a face un rezumat a ajuns pe site-ul tău, frate… :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.