Genocid supranatural: Unde sunt hibrizii?

de Dante Fortson

În ultima mea postare – Demons – Where Are They Coming From? [Demonii – De unde vin?], am scris despre câteva întrebări pe care le aveam în minte. De data aceasta am o altă întrebare în minte.

Unde sunt hibrizii?

Este o întrebare care a fost pusă de mulţi oameni. Avem trei răspunsuri posibile la această discuţie.

• Nu există niciunul.

• Umblă printre noi.

• Locuiesc în al doilea cer.

Sunt poziţiile susţinute de diferiţi cercetători în domeniu, dar eu vreau să complic lucrurile, prezentând o idee care este posibil să nu fi fost luată în considerare:

Genocid supranatural

Gândindu-mă la Dosarele X, îmi amintesc de un episod în care apărea un serafim care îi vâna pe copiii nefilim şi îi omora. În acel episod, el era tipul cel bun. În teoria mea, dar dacă cei căzuţi creează hibrizi şi îi omoară după ce se nasc? În mod logic, dacă demonii sunt spiritele fără trup ale hibrizilor, aceasta ar aduce un demon în plus în rândurile lor, fără inconvenientul pe care l-ar cauza ca fiinţe omeneşti.

Sună nebuneşte, până ce te gândeşti la aceasta în contextul recoltării fetuşilor umani raportată în multe cazuri de răpire. Îi cresc, sau îi omoară ca să-şi mărească rândurile? Nu am idee, dar sigur este o speculaţie interesantă. Cel puţin pentru mine.

Vreau să fac clar că nu cred că îi omoară pe toţi sau îi cresc pe toţi. Ar putea să le facă pe ambele, pentru scopuri multiple. Din nou, totul este doar speculaţie. Simte-te liber să intervii în discuţie şi să-mi faci cunoscut ce gândeşti.

Ai mântuirea? Cere iertare pentru păcatele tale din trecut, crede că Isus este Fiul lui Dumnezeu, crede că a murit şi a înviat ca să te salveze din păcatele tale, şi invită-L în inima ta ca să fie Domnul şi Mântuitorul tău. „Fiindcă oricine va chema Numele Domnului va fi mântuit.” – Romani 10:13

[Minister Dante Fortson, Supernatural Genocide – Where Are The Hybrids? Copyright © Minister Dante Fortson. Pentru articolul în engleză, clic pe www.ministerfortson.com.]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *