Fostul yoghin Mihai Manolache, despre citirea gândurilor şi întâlnirea cu spiritele căzute

Dan Bercian – Fostul yoghin Mihai Manolache din Sibiu, despre citirea gândurilor şi întâlnirea cu spiritele căzute. Partea întâi (Radio Unison Zalău)

Dan Bercian – Fostul yoghin Mihai Manolache din Sibiu, despre citirea gândurilor şi întâlnirea cu spiritele căzute. Partea a doua (Radio Unison Zalău)

Print Friendly, PDF & Email

One comment

  1. Mihai Manolache says:

    Am văzut că aţi postat pe site mărturia mea luată de pe Radio Unison. Nu am nicio problemă cu asta, dar vă rog ca să şi susţineţi în rugăciune această lucrare. Noi nu suntem în necunoştinţă de planurile Diavolului, dar nici el nu doarme, iar în momentul în care ataci împărăţia Celui Rău, atacul acesta trebuie însoţit şi de rugăciune. Această mărturie văd că apare pe internet destul de des, dacă cauţi pe google doar numele meu (care e destul de comun), mărturia aceasta de fost yoghin de la Radio Unison apare în primele trei. Nu ştiu cine a făcut aceasta şi mă bucur pentru că oamenii au ocazia de a asculta această mărturie şi să cunoască adevărul. Dar trebuie să ştim că suntem într-un război spiritual şi lupta aceasta cu puterile mistice demonice e mult mai dură şi mai grea decât orice altă luptă spirituală. Vă rog în continuare să susţineţi în rugăciune această lucrare şi să vă rugaţi şi pentru mine să fiu îmbrăcat cu toată armătura lui Dumnezeu, ca să pot face faţă atacurilor Diavolului. Vă mulţumesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *