Film – Şase: Semnul dezlănţuit

Un lung metraj despre creştinism, cipuri implantate şi prigoană, produs în 2004, avându-i in distribuţie pe Stephen Baldwin, Kevin Downes, David A.R. White, Eric Roberts şi Jeffrey Dean Morgan.

Un film artistic despre creştinism şi cipuri. Este o reprezentare a viitorului societăţii noastre în timpul apropiat, atunci când Antihristul va guverna lumea, şi cei ce nu vor dori să primească aceste cipuri vor fi omorâţi!

Cei care îşi vor păstra credinţa creştină până la urmă, până la sfârşit, vor fi omorâţi, însă ei vor câştiga. A mai rămas foarte puţin timp până când va veni dictatorul mondial, şi creştinii dar şi cei din celelalte religii vor fi ucişi dacă nu vor primi semnul fiarei 666 încorporat în cip. Şi suntem la un pas de acest eveniment final al epocii în care trăim. Orşiunde putem deja observa semnul 666, cel mai bun şi evident exemplu este bar-code de pe orice produs comercial. De asemenea 666 este ascuns şi în banda magnetică a cardurilor noastre bancare. Iar România a avut nefericirea să introducă începând de la 1 ianuarie 2009 paşapoarte cu date biometrice care de asemenea şi evident conţin 666. Aceste paşapoarte în curând se vor implimenta pe tot globul. Însă punctul final va culmina cu trecerea de la paşapoarte biometrice la cipuri, care se vor implanta sub piele.

Puţini sunt cei ce cred în această realitate. Ei văd în aceasta nimic altceva decât un sistem sigur de securitate şi o comoditate mai eficientă. Iar referitor despre numărul 666, aceasta pentru ei sunt doar nişte aberaţii şi superstiţii.

Şi totuşi cei ce vor rezista până la urmă în această luptă finală, cei ce vor muri pentru Hristos, vor primi Împărăţia Cerurilor şi vor sta în dreapta Mielului.

De ce dar, nu dorim să ne trezim din somnul cel de moarte? De ce nu dorim să recunoaştem Credinţa Adevărată? De ce nu dorim să recunoaştem aceste evenimente, care au loc si care au fost profetizate cu 2000 de ani în urmă?

Oare nu înţelegeţi că v-au spălat creierii? Oare nu înţelegeţi că v-au manipulat? Oare nu înţelegeţi că trăiţi într-o lume falsă? Oare nu vedeţi că negrul a devenit să fie alb în faţa noastră, dar tot negru rămâne?

Vizionare cu folos!

Sursa: www.filmeortodoxe.blogspot.ro

Film creştin: Six – The Mark Unleashed (subtitrat)

Leave a Reply

Your email address will not be published.