Nancy Dunn, folosită pentru a „produce” copii pe care tatăl ei să-i sacrifice în ritualurile sataniste

Nancy Dunn, fiica unui mare preot satanist, povesteşte despre experienţele ei
Nancy Dunn

Nancy Dunn

Nancy Dunn a crescut în ceea ce părea familia americană tipică.

„Locuiam în California, tatăl meu lucra pentru industria aerospaţială, mama mea lucra pentru un doctor, şi astfel, ştiţi, în exterior totul arăta normal, dar nimeni nu ştia ce se întâmpla în spatele uşilor închise… Tatăl meu era de fapt un mare preot satanist, astfel că făcea tot felul de lucruri rele. M-a abuzat sexual, m-a luat la ritualuri satanice. Tatăl meu m-a folosit de fapt ca să produc copii, ceea ce înseamnă că am fost lăsată gravidă ca să port în pântece un copil astfel ca sataniştii să aibă un copil pe care să-l sacrifice diavolului în ritualurile lor satanice. De îndată ce am fost în stare să am un copil, am fost gravidă.”

Abuzul din casa lui Nancy a continuat în timpul adolescenţei. Copiii ei au fost aduşi pe lume de moaşe şi nu a existat o înregistrare a naşterii lor.

„Şi astfel, dacă lipseam de la şcoală săptămâni sau luni în şir, părinţii mei puteau să sune la şcoală şi nu era mare lucru, nu a existat niciodată vreo investigaţie.”

Totuşi, când avea opt ani, o vecină în vârstă s-a purtat ca o prietenă cu Nancy şi a invitat-o la biserică.

„Părinţii m-au lăsat să merg fiindcă acolo organizau un tip de probă olimpică pentru copii, unde copiii concurau şi se jucau, deci ea m-a dus la acea întâlnire şi a fost cu adevărat uimitor pentru că la vârsta 8 ani, una din doamnele de acolo mi-a vestit Evanghelia. Mi-a făcut cunoscut cine era Isus, şi chiar în acea zi, chiar în acel moment, am ştiut că acela era adevărul şi I-am cerut lui Isus Hristos să vină în inima mea.”

La vârsta de optsprezece ani s-a căsătorit cu primul bărbat care a apărut, ca să scape de mediul ei abuziv. Când căsătoria ei s-a destrămat un an mai târziu, a început să ducă un stil de viaţă promiscuu.

„Dar am devenit gravidă la douăzeci și unu de ani şi eram singură, aşa că prietena mea mi-a oferit o soluţie, un avort.”

După avort, vina şi ruşinea deciziei ei şi o revărsare de amintiri traumatice din copilărie au făcut-o pe Nancy să se întoarcă imediat la biserică.

„Îl iubeam cu adevărat pe Dumnezeu în inima mea, dar nu ştiam cu adevărat cum să umblu cu El. Aşa că m-am alăturat bisericii, am început să citesc Cuvântul lui Dumnezeu, am început să urmăresc cu adevărat o relaţie cu Tatăl meu ceresc. Când am început să renunţ la acele lucruri, erau toate acele pietre de poticnire în diferite momente, de parcă era un zid sau un sigiliu între Dumnezeu şi mine. Exista multă teamă în viaţa mea, multă anxietate în viaţa mea. Stima mea de sine era zero, întotdeauna am simţit că eram mai prejos decât murdăria, şi nu am putut să înţeleg niciodată cu adevărat de ce m-ar iubi Dumnezeu, sau ce ar putea face dragostea pentru mine.”

Nancy a căutat consiliere creştină. Consilierul ei a descoperit că suferea de tulburare de identitate disociativă, ceea ce înseamnă că avea flasback-uri atât de grave încât se fragmentase în mai multe personalităţi ca să poată rezista traumei.

„Amintirile erau compartimentate, şi astfel Dumnezeu a început să mi le aducă câte una o dată, ştiţi, Duhul Sfânt nu ne va da mai mult decât putem duce. Deci Dumnezeu chiar a condus acel proces, şi a început să mă ajute să procesez fiecare amintire. Şi am început pur şi simplu să mă bazez pe Dumnezeu pentru eliberarea mea, şi am început doar să strig la Dumnezeu cu toată puterea mea, tot timpul, pentru eliberarea mea. Şi a fost un proces cam de un an şi jumătate, în care urmam consiliere, lucrând cu acel terapeut, şi îmi amintesc că am vizitat o biserică de Ziua Sfântului Valentin. Pregăteau elementele pentru cină [împărtăşanie] şi eram nervoasă în interior, pentru că fusesem forţată să beau sânge uman în ritualurile satanice, deci sângele mi se părea aşa o nebunie. Dar L-am auzit pe Domnul vorbindu-mi, şi El a spus: Dacă vei bea sângele Meu şi vei mânca trupul Meu, te voi vindeca de orice ţi-a făcut duşmanul. Aşa că am luat cina Domnului şi totul s-a schimbat şi am devenit o persoană completă. Dumnezeu a făcut-o într-o clipă, prin cină.”

După ce a luat cina, Dumnezeu a condus-o de asemenea pe Nancy printr-un proces de iertare a tatălui ei. Următoarea dată când l-a văzut, el era pe patul de moarte.

„Era la reanimare, ei nu credeau că o să-mi poată vorbi, şi totuşi s-a ridicat în pat şi s-a pocăit faţă de mine. I-am spus: Tată, tot ce vreau să ştiu este dacă Îl cunoşti pe Isus. Iar el a spus, s-a uitat la mine şi a zâmbit, şi a zis că tocmai a spus rugăciunea păcătosului cu un vecin care era pastor. Şi lacrimile îmi curgeau pe obraji, şi am spus: Singurul lucru pe care îl vreau, este să te aud că o spui. Aşa că tatăl meu a spus rugăciunea păcătosului cu mine şi cam la şaizeci de secunde după aceea a murit şi s-a dus în rai.”

Astăzi Nancy este o susţinătoare pentru copiii abuzaţi şi neglijaţi în sistemul judiciar. Ea de asemenea a ajutat la înfiinţarea unor orfelinate în cinci naţiuni diferite şi călătoreşte prin lume pentru a-şi face povestea cunoscută şi slujeşte în lucrarea de eliberare.

„Sunt liberă, mă simt atât de liberă, mă simt atât de uşoară, mă simt atât de fericită, şi Dumnezeu mi-a îngăduit să iau parte la eliberarea altor oameni. Ştiţi, vreau doar să spun că există putere în sângele lui Isus, iar sângele nu şi-a pierdut niciodată puterea, şi nu-şi va pierde niciodată puterea. Isus nu a venit şi nu Şi-a vărsat sângele ca să rămânem în robie, a venit şi Şi-a vărsat sângele ca să fim liberi. Şi vă spun că Dumnezeu ne vrea liberi.”

[Vdeo: Daughter of Satanist High Priest Tells of Her Experiences! O fetiţă a fost folosită realmente de tatăl ei pentru a produce copii pe care el să îi sacrifice în ritualurile lui ca mare preot satanist. Pentru o a afla mai multe despre povestea lui Nancy, clic aici.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *