Fapte despre satanism

Satanismul există din două motive. Unul este ca să batjocorească şi să se răzvrătească împotriva Cuvântului lui Dumnezeu. Al doilea, ca să acopere şi să distragă atenţia de la adevăraţii satanişti şi de la agenda care se desfăşoară în timp ce citeşti articolul de faţă. Aceşti oameni nu sunt copii care aleargă prin jur cântând „Trăiască Satan” şi care desenează cu spray simboluri satanice ca să le vadă toţi. Ei sunt elita globală, cei bogaţi şi puternici. Sunt liderii guvernului nostru, medicii şi avocaţii noştri. Există multe afirmaţii false şi care trădează ignoranţa despre satanism. Majoritatea celor care îşi spun satanişti sunt cetăţeni morali care respectă legea. Sunt oameni obişnuiţi, neştiuţi de societate. Cei mai mulţi nici nu cred că există aşa ceva. Cei mai mulţi nu cred nici că există un Dumnezeu.

Sunt şi unii care omoară şi care au comis crime oribile, şi aceia sunt cei care apar în titlurile ziarelor. Biserica atacă rapid şi puternic asemenea ştiri care trezesc interes pentru ceea ce se crede că se întâmplă. Da, există grupuri subterane care omoară şi da, există jertfe de animale în unele grupuri. Astfel de grupuri sunt puţine şi foarte secrete, aşa că ce vezi la ştiri este ceea ce prezintă mass-media ca pe nişte excentrici care fac lucruri nebuneşti.

Eu cred că acestea sunt cultele satanice de mai mică importanţă… şi ele fac jertfe de animale şi jertfe de copii, pentru că aceasta îndepărtează atenţia publicului de la chestiunile mai importante şi îi face pe oameni să se gândească la nebuni şi la culte satanice, dar nu aceasta este imaginea importantă. Grupurile cultelor satanice de mai mică importanţă sunt doar pioni într-un joc global URIAŞ, pe care nu-l pot vedea sau înţelege. Ceea ce menţine atenţia publicului focalizată pe jertfe şi nebuni, în timp ce jucătorii din vârf continuă cu fermitate să construiască Noua Ordine Mondială şi Guvernul Mondial!

Aici, pe această pagină vom spune în ce constă practica pionilor mai mici din satanism.

Mi-ar plăcea să le spun sataniştilor şi wiccanilor: faptul că nu credeţi că Satan este real şi că spuneţi că religia voastră nu îl recunoaşte, nu îl face să plece!

[Facts about Satanism. Copyright © Exposing Satanism Witchcraft and the New World Order. Tradus şi publicat cu permisiune. Tradus şi publicat cu permisiune. Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul www.exposingsatanism.org, unde nu mai este disponibil.]

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

  1. boby says:

    Bună! Am nevoie de ajutor. Sunt credincios, dar am un prieten satanist. Mă atrage… Vreau să vorbesc cu cineva despra asta. Aştept un telefon la [cenzurat]. E foarte important pentru mine… Simt k o iau razna… Mi-e şi frică…

  2. anonim says:

    Sunt student în anul IV în Teologie Ortodoxă şi aş dori să întocmesc o lucrare de licenţă despre satanismul din România. Menţionez că lucrarea va fi strict cu scop informaţional şi nicicum denigrant sau acid.

    Cu tot respectul, aş dori, dacă se poate, să primesc asistenţă de la un specialist în teologia satanistă cu specific românesc, în sensul ca lucrarea să fie imparţială şi autentică.

    Vă mulţumesc anticipat şi aştept un e-mail cu răspunsul dumneavoastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *