Prezentare a temei de programare Anti-Isus

de Shane Davis

Prezentare a Programării Anti-Hristos (Isus)
Shane Davies

Shane Davies

Numele oficial al programului este „Programarea Isus” sau „Programarea Anti-Hristos”. El este adesea denumit Programarea Anti-Isus (antiisus) cu scopul, aşa cum sugerează numele său, asigurării că insiderul este atât de îngrozit de Domnul Isus încât nu va veni niciodată la EL sau la cei asociaţi cu EL ca să primească eliberarea. Acest program specific poate fi folosit în instalarea altor programe de tip religios precum darwinismul, Mama Pământ, hinduismul, iudaismul şi alte religii false, inclusiv religiile antice ale Egiptului. El este de asemenea folosit în anumite situaţii, pentru siguranţa că nu va exista nicio infiltrare a sfinţeniei. Efectul capcană al instalării sale este că trupul în ansamblul său nu-L caută pe adevăratul Isus Hristos, ci cade pradă religiilor false, dacă ceva dă greş în programare, într-un anumit punct din viaţa trupului. Dacă nu cumva este dorinţa celor răi ca trupul să slujească în mod deschis mulţimii de zei falşi din religiile false.

Cel care slujeşte în lucrarea de eliberare, pastorul sau terapeutul care asistă în vindecare persoana care suferă de tulburare de personalitate multiplă, ar trebui să ştie că acest program specific poate fi instalat dacă sistemul este „ajutat” de lucruri precum copaci, pădurici, piramide, ca şi de „duhuri slujitoare” care nu sunt cu adevărat îngerii Dumnezeului Celui Viu, ai lui Isus. Te rog să înţelegi că lista de mai sus nu ar trebui luată ca fiind completă pentru tehnicile de instalare a diferitelor programe care folosesc Programarea Anti-Isus.

În programul Anti-Isus ei o învaţă pe victimă versiunea lor strâmbă despre Isus, într-o perioadă completă de douăzeci și patru de ore, șapte zile pe săptămână, de „antrenare şi programare” foarte intensivă, în timp ce programatorii (în mod normal programatorul asistent) arată şi sunt îmbrăcaţi întru totul ca adevăratul Isus. Deseori aceşti Isus variază ca rasă şi sunt cu victima douăzeci și patru de ore, șapte zile pe săptămână, programarea şi torturarea făcându-se între douăsprezece și paisprezece ore în fiecare zi.

Copilul poate răspunde torţionarilor săi numai folosind anumite cuvinte şi fraze. Esenţa programării este instalarea celor „21 de Declaraţii ale Programării Anti-Hristos (Programarea Isus)”, folosind ororile lui Satan (Lucifer), pentagrama dublă, chemarea demonilor pentru a intra în copil şi tehnica cuştii.

Rezultatul final al instrucţiunii şi notelor de „instalare” a programului este destul de remarcabil, fiindcă se întâmplă unele lucruri foarte ciudate, chiar şi Programatorului Mare Maestru care face programarea, antrenamentul. „Odată antrenamentul făcut, s-a întâmplat ceva ciudat, care în mod normal nu se întâmplă niciodată în astfel de şedinţe.”

[Shane Davis, Anti Jesus Programming Theme Synopsis. Copyright © Shane Davis. Tradus şi publicat cu permisiune. Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul www.cwim.us, unde nu mai este disponibil.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *