Mărturia lui Devine, care suferă de tulburare de identitate disociativă ca rezultat al Abuzului Satanic Ritualic

Mărturia Luptătoarei DevineNCompany
N trăind liber

de Devine Davis

Bună tuturor!

Unii dintre voi ştiţi cine suntem şi unii dintre voi nu ştiţi. Suntem devinecompany [companie divină] şi suferim de tulburare de identitate disociativă. Suntem, de asemenea, o supravieţuitoare a Abuzului Satanic Ritualic. Suntem mântuiţi mai mult de jumătate înăuntru. Am fost literalmente scoşi din mâinile lui Satan şi puşi în mâinile DRAGOSTEI. Nu ştiam nimic despre Isus, cu excepţia faptului că se presupunea că era tipul cel rău. Nu ştiam nimic nici despre dragoste, pentru că veneam din ură şi rău şi furie, şi din toate celelalte lucruri care vin de la Satan. Nimeni nu ne iubea sau nu avea grijă de noi.

Acum, mai mult de jumătate dintre noi suntem mântuiţi, şi dacă nu ar fi fost harul lui Dumnezeu, această misiune şi Shane şi soţia lui, am fi morţi astăzi. Am ajuns să cunoaştem că Satan este tipul cel rău şi întăriturile lui în noi continuă să cadă. El a fost învins prin sângele Mielului. Pentru prima dată, avem comuniune cu Isus, în timp ce în trecut aveam întotdeauna comuniune cu Satan. Acum vedem soluţia, pe când în trecut vedeam doar problema. Acum vedem lumina, pe când în trecut eram într-o disperare şi într-un întuneric atât de adânci. Am venit din lipsa completă a dragostei, într-o lume plină de răsete, bucurie, îmbrăţişări, libertate, speranţă şi dragoste de la Isus, Shane şi soţia lui. Isus întotdeauna este primul în viaţa noastră. Fără excepţie. El ne rupe lanţurile unul câte unul şi ne face LIBERI în El. LIBERTATEA nu a fost niciodată atât de bună. Este atât de frumos să fim iubiţi şi să ne simţim iubiţi pentru prima dată în vieţile noastre, pentru că suntem peste două sute de insideri. Îi mulţumim lui Isus în fiecare zi pentru dragostea şi îndurarea pe care ni le dă şi pentru că ne-a ajutat să găsim această misiune… misiunea lui Isus.

Shane şi soţia lui ne-au ajutat imens, prin ochii şi inima DRAGOSTEI. Ei conduc o casă de refugiu şi ajută oameni ca noi să devină LIBERI. Cu siguranţă ar putea folosi ajutorul vostru, al tuturor pentru a le împlini nevoile, pentru că ajutorarea unora ca noi nu este ieftină. Orice donaţie va fi de folos, şi Dumnezeu vă va binecuvânta enorm pentru darurile voastre. Dacă vreţi să daţi ceva, sau dacă Isus vă conduce să donaţi orice, vă rugăm să o faceţi. Suntem rezultatul a ceea ce Dumnezeu a făcut prin Shane şi soţia lui.

Mulţumesc, Covenant Wariors International Ministries, că vă rugaţi pentru noi zilnic. Ei ne ajută şi ştim că Isus îi ajută, fiindcă libertatea vine cu paşi repezi. Vă mulţumim pentru dragostea şi suportul vostru.

Devinecompany

[Devine’s Testimony. Copyright © 2003 Shane Davis. Tradus şi publicat cu permisiune. Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul www.cwim.us, unde nu mai este disponibil.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *