Abuzul Satanic Ritualic cu ocazia sărbătorii Halloween

de Shane Davis

Halloween, ziua ororilor
Shane Davies

Shane Davies

Intrăm în una dintre cele mai importante luni ale anului pentru Covenant Warriors International Ministries. Luna octombrie este luna închinării pentru aniversarea zilei de naştere a lui Satan şi este celebrată de toţi copiii lui Satan, într-o formă sau alta. Cele mai importante zile ale acestei luni sunt 30 octombrie, All Hallows Eve Halloween şi 31 octombrie, All Hallows Day, Ziua Tuturor Sfinţilor, de asemenea cunoscută şi celebrată ca aniversarea zilei de naştere a lui Satan de satanişti şi de adepţii religiei wicca şi de alţi lucrători ai demonilor.

[..]. Includem date despre o adunare satanică puternică, „Adunarea Copilului Trandafirului Negru”, care este adunarea regală a părţii nord-centrale a Statelor Unite. Aceste zile şi proceduri sunt o realitate pentru adunările satanice din acea regiune, fiindcă le avem de la fosta Mare Preoteasă. Ea a fost şi „Prinţesa Regională a lui Satan” (pe la vârsta de șase ani) şi „Mireasa lui Satan” la vârsta de șaptesprezece ani. Datorită rugăciunilor şi donaţiilor voastre a fost eliberată de noi prin harul lui Isus Hristos când de-abia trecuse de treizeci de ani. Înainte de naştere a fost „aleasa lui Satan”, dar Isus a avut un alt plan. Satan tot credea că o putea zdrobi, obligând-o să vrea să îl slujească.

Chiar şi când era copil, membrii adunării îngenuncheau înaintea ei când levita prin cameră, dar ea a continuat să nu vrea să-l slujească pe Satan. Prin Abuz Satanic Ritualic extrem, tortură şi control mental Illuminati, a murit de cel puţin şase ori, pentru diferite încercări de evadare şi pentru refuzul de a-l sluji pe Satan. Domnul tot o ţinea strâns; întorcând-o în trupul ei, spunându-i: „Trebuie să te întorci”, şi altădată, în timp ce o mângâia pe cap când stătea în poala Lui: „Durerea va înceta şi apoi te vei întoarce.” La sfârşitul acestui document sunt date despre închinarea satanică, despre tortură şi mutilarea pentru Luna lui Satan, cu un scurt rezumat despre ceea ce se întâmplă în zilele respective. Datele sunt explicite, dar surprind oroarea zilelor de Halloween.

[…] Există trei definiţii pentru Copilul adunării [satanice]:

1. Copilul adunării: un copil care a fost născut de unul din membrii adunării, pentru abuz sexual, torturare şi sacrificiu. Astfel de copii nu au certificat de naştere şi în ce priveşte legea, nu există.

2. Copilul adunării: un copil care a fost ales special de Satan ca să fie următorul lider al adunării, ca un viitor Mare Preot sau Mare Preoteasă.

3. Copilul adunării: un copil care a fost ales pentru conducere în guvern, ştiinţă, armată, sănătate sau industrie.

Octombrie:

3: rugăciune, cântări, ardere de lumânări, chemarea lui Satan, blesteme.

7: rugăciune, cântări, ardere de lumânări şi sacrificarea ceremonială a unui animal mic.

9: rugăciune, cântări, ardere de lumânări şi sacrificarea ceremonială a unui animal mic, torturarea unui copil al adunării sau a unui membru al adunării.

11: rugăciune, cântări, ardere de lumânări, blesteme şi sacrificarea ceremonială a unui animal mic (preferabil capră), copilul adunării îi bea sângele.

13: rugăciune, cântări, ardere de lumânări, blesteme şi sacrificarea ceremonială a unui animal mic (preferabil capră), copilul adunării bea sângele caprei şi este botezat în sângele ei.

17: rugăciune, cântări, ardere de lumânări, blesteme şi sacrificarea ceremonială a unui copil mic, inima lui este mâncată de copilul adunării sau de marele preot/marea preoteasă (dacă nu există un copil special al lui Satan), chemarea lui Satan, acte sexuale făcute de toţi membrii, tuturor membrilor.

19: rugăciune, cântări, ardere de lumânări, blesteme şi sacrificarea ceremonială a unui copil mic, sângele lui este băut şi inima lui este mâncată de membrii adunării regale, chemarea lui Satan, acte sexuale făcute de toţi membrii, tuturor membrilor.

21: rugăciune, cântări, ardere de lumânări, blesteme şi sacrificarea ceremonială a unei capre, sângele ei este băut şi inima ei crudă este mâncată de membrii adunării regale şi de copilul adunării, chemarea lui Satan, torturarea sexuală a copilului adunării de către membrii adunării, capra este jupuită, iar copilul adunării este învelit în pielea ei.

25: rugăciune, cântări, ardere de lumânări, blesteme şi sacrificarea ceremonială a trei capre, sângele lor este băut iar inimile lor sunt mâncate de membrii adunării regale şi de copilul adunării, chemarea lui Satan, torturarea sexuală a copilului adunării de către toţi membrii adunării, copilul este învelit în toate cele trei piei de capră şi pus într-un sicriu timp de câteva ore.

29: rugăciune, cântări, ardere de lumânări, blesteme, chemarea lui Satan, copilul adunării este torturat fizic şi sexual de membrii adunării regale, o capră este sacrificată şi capul caprei este tăiat, copilul adunării este botezat în sângele caprei în numele lui Satan, copilul adunării este împodobit pe trup cu sângele caprei, cu simbolurile lui Satan.

30: rugăciune, cântări, ardere de lumânări, blesteme şi sacrificarea ceremonială a unei capre sau a altui animal (câine, vacă etc.), torturarea sexuală a copilului adunării de către toţi membrii adunării, sângele este băut, chemarea lui Satan.

31: rugăciune, cântări, ardere de lumânări, blesteme, torturarea şi sacrificarea ceremonială a unui băiat mic sau a unui bărbat de-abia trecut de treizeci de ani, întreţinerea de relaţii sexuale cu toţi copiii din adunare de către toţi membrii adunării, chemarea lui Satan, omorârea unei capre, sângele ei este băut şi inima ei este mâncată de toţi membrii adunării.

Dumnezeu să te binecuvânteze şi să te păzească, în Numele lui Isus. Este o onoare să slujim.

[Shane Davis, Halloween Current Day Horrors. Copyright © Shane Davis. Tradus şi publicat cu permisiune. Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul www.cwim.us, unde nu mai este disponibil.]

Print Friendly, PDF & Email

One comment

  1. Alessandra says:

    Bună seara,

    Aş dori să fac un eseu legat de căţei. După cum ştiţi, situaţia căţeilor nu este deloc roz în România şi doresc printr-un mic eseu să demonstrez că indiferent de ce zice lumea, ei rămân cei mai buni prieteni ai omului!

    Aş dori dacă mă puteţi îndruma, sau ajuta să găsesc orice corelaţie între practicile oculte care vizează omorârea lor! Multă lume consideră omorârea lor ca fiind în afară de un mod barbar de a face bani, totodată şi o practică ocultă.

    Sinceră fiind, asta cred şi eu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *