Prezentare pe scurt a programului de control mental Vrăjitorul din Oz

de Shane Davis

Prezentare pe scurt pentru public (pentru cei care nu sunt parteneri) a programului de control mental Vrăjitorul din Oz
Shane Davies

Shane Davies

Există mai multe site-uri care vorbesc despre programul Illuminati intitulat Vrăjitorul din Oz. Site-urile respective compară filmul cu programul de control al minţii şi prin aplicarea definiţiei moderne a ocultismului la variatele aspecte ale satanismului sau vrăjitoriei, chiar identifică corect două sau trei fraze declanşatoare importante. Covenant Wariors International Ministries salută munca şi efortul lor. Covenant Wariors International Ministries, prin Duhul Sfânt, se străduieşte să ajungă dincolo de comparaţie, la înţelegerea deplină, prin aceasta fiind capabili realmente să deprogramăm insiderul (insiderii) infectat şi trupul ca întreg. Domnul Isus a făcut să se întâmple aceasta în modul cel mai plin de compasiune, de fapt, EL a oferit întreaga documentaţie a actualului program, aşa cum este scris de Programatorul Mare Maestru în timpul sesiunii de programare. De aceea, nu vorbim despre comparaţie, ci despre întregul program real şi actual.

Pentru curiosul care nu este partener al Covenant Wariors International Ministries, vom dezvălui doar o prezentare de bază. Înţelege că îi considerăm pe partenerii noştri ca fiind mai îndreptăţiţi la aceasta, şi din cauză că funcţionarea caselor de refugiu este foarte costisitoare, cu toate că NU primim salariu şi niciun alt fel de plată. Este şi o încercare a noastră de a nu lăsa orice Illuminati sau adunare satanică să ştie cât de mult cunoaştem, şi prin urmare de a-i determina să facă schimbări în structura programului. Unii pot să creadă că dacă programul este instalat deja, nu se mai poate schimba. Permite-mi să te asigur că este doar parţial adevărat, din cauza subrutinei „Clepsidra” din program.

Tema programului de control al minţii Vrăjitorul din Oz este un program marionetă, în ciuda faptului că Programatorul Mare Maestru scrie în descrierea de la început că este un program Monarch. Pentru clarificare, îl trimit pe cititor la sumarul paginii noastre despre programare şi deprogramare. Există şi variaţii ale programului Oz, unii sugerează că sunt 14, fiindcă sunt 14 cărţi diferite„Vrăjitorul din Oz”. Nu pot să confirm sau să neg aceste variaţii, cu excepţia celei pe care cei mai mulţi o ignoră, The Wiz, versiunea neagră a muzicalului după aceeaşi poveste, dar cu declanşatori diferiţi şi cu coperţi diferite. Variaţia despre care vorbesc eu se află între versiunea întreagă, o sesiune completă de programare non-stop de două săptămâni, şi versiunile modificate de cinci sau trei zile.

Programul Oz este un program construit; este instalat într-o serie de subrutine multiple. O subrutină este o barieră a codului, care este în ea însăşi un program mic în cadrul programului general. Un exemplu ar fi „rutina ta de dimineaţă”. Te scoli din pat, mergi la baie, te piepteni, îţi perii dinţii, decizi cu ce haine te îmbraci şi o faci; fiecare parte este o subrutină a rutinei tale de dimineaţă. Fiecare dintre părţi (subrutină) este legată în mintea ta de celelalte. Le facem în ordinea noastră specifică, cu mici schimbări. Dar fiecare parte (subrutina programului făcut şi învăţat de noi înşine) poate fi făcută oricând, în cadrul programului de dimineaţă, şi dacă dorim sau este nevoie, putem renunţa complet la ea. Pentru asigurarea unei mai bune înţelegeri: dacă te scoli târziu, poate că nu-ţi mai perii dinţii. Subrutina perierii dinţilor este pur şi simplu scoasă din programul tău de dimineaţă. Deci ai un program de dimineaţă modificat. Din punctul de vedere al programatorului, este un lucru minunat, fiindcă programatorul poate ordona subrutinele în APROAPE orice ordine, sau poate să lase pe dinafară o subrutină (subrutine). Aceasta permite de asemenea ca o subrutină Oz să fie un program în sine, sau să fie inserată într-un alt program mai mic sau mai periculos.

Structura subrutinei încorporate cu 15-20 declanşatori de program „în structură”, câţiva declanşatori programabili ascunşi şi subrutina inclusă care poate fi mărită este ceea ce face ca acest program să fie de mult timp un preferat al Illuminati şi unul dintre cele mai folosite, dacă nu cel mai folosit program din lume.

Precum am menţionat mai devreme, trei sau patru dintre numeroşii declanşatori „din structură” sunt destul de uşor de găsit pe internet. Pentru a economisi timpul slujitorului în lucrarea de eliberare, a deprogramatorului sau a terapeutului, noi am găsit doar 3-4 aceiaşi declanşatori; declanşatorii cunoscuţi reprezintă cunoaştere publică. Cercetătorul, slujitorul în lucrarea de eliberare, terapeutul trebuie să înţeleagă pe deplin că insiderul (insiderii) programat NU cunoaşte declanşatorii programului. Sunt conştient că afirmaţia este de nedorit pentru foarte multe persoane care şi-au aflat declanşatorii cunoscuţi obişnuiţi de la un insider (alter) sau chiar de la un „fost programator” sau de la un insider (alter) care este unul dintre reprogramatorii sistemului, dar rămâne un fapt că înşelarea este instrumentul numărul unu al lui Satan. Care este la fel ca orbirea, pentru că adevărata înşelare cere ca cel înşelat să nu ştie că este înşelat; dacă ar şti, nu ar fi înşelat, ci complice.

Celălalt motiv pentru ca cel programat să nu ştie este destul de evident, dar îl explicăm în primul nostru nivel de parteneriat. Deşi înţelegerea tuturor programelor de control al minţii este critică pentru vindecarea persoanei cu personalitate multiplă sau cu identitate disociativă, înţelegerea completă, sau şi mai bine, împreună cu înţelegerea adevărată a temei programului Vrăjitorul din Oz, măreşte mult abilitatea de a înţelege multe alte programe, crescând viteza restaurării, în timp ce micşorează probabilitatea foarte înaltă de a fi înşelat. Mai mult, acesta este un program foarte eficient şi periculos, care este instalat în aproape oricine suferă de tulburare de personalitate multiplă sau tulburare de identitate disociativă.

Pentru a-ţi arăta profunzimile la care poate ajunge acest program de control al minţii, am pus imaginea Tărâmului Oz şi a ţărilor care îl înconjoară. Totuşi, chiar şi înţelegerea elementelor de bază ale hărţii reprezintă Nivelul 2 de înţelegere (Nivelul Arhanghel Covenant Wariors International Ministries). Înţelegerea exactă în detaliu, care include cei mai mulţi declanşatori şi modurile de deprogramare sau de distrugere a lor, reprezintă Nivelul Luptător Covenant Wariors International Ministries, iar programul complet şi toţi declanşatorii, inclusiv declanşatorii ascunşi, cum se instalează exact programul şi cum se deprogramează, se găsesc la nivelul de parteneriat DM al Covenant Wariors International Ministries.

[Shane Davis, Wizard Of Oz Mind Control Summary. Copyright © Shane Davis. Tradus şi publicat cu permisiune. Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul www.cwim.us, unde nu mai este disponibil.]

Print Friendly, PDF & Email

One comment

  1. franco says:

    Am văzut odată o ştire la TV ce suna ceva de genul: o femeie, în timp ce urmarea un clip de a lui Eminem, a izbucnit în isterie, a luat cuţitul şi şi-a ucis logodnicul. Eu cred că şi acesta a fost un caz de control mental. Ceva din acel videoclip muzical i-a declanşat un alter-ego agresiv. Cine ştie câte persoane au fost abuzate şi controlate mental şi sunt inactive, dar cu un singur cuvânt li se pot declanşa alter-ego-uri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *