Conţinutul paginii Tulburarea de personalitate multiplă/Tulburarea de identitate disociativă

de Shane Davis

Shane Davies

Shane Davies

Conferinţe şi seminarii: Vindecare de Abuzul Satanic Ritualic, tulburare de personalitate multiplă, tulburare de identitate disociativă printr-o relaţie personală cu Isus Hristos

Această secţiune a site-ului nostru este strict pentru tulburarea de personalitate multiplă sau tulburarea de identitate disociativă. Nu este recomandată pentru persoanele care suferă de tulburare de personalitate multiplă sau tulburare de identitate disociativă şi ar trebui să fie considerată puternic declanşatoare.

În timp ce Domnul Isus ne-a călăuzit tot mai profund în această problemă foarte complexă a duhului şi sufletului (minţii) omului, am ajuns să credem că tulburarea de personalitate multiplă nu este acelaşi lucru cu tulburare de identitate disociativă. Tulburarea de personalitate multiplă implică ruperea duhului omului în bucăţi, în timp ce tulburarea de identitate disociativă conţine mai mult elemente ale minţii (sufletului).

Poţi citi mai multe despre aceasta dând clic pe linkul corespunzător de mai jos. Îmi va lua ceva timp până ce voi updata informaţiile pe care Domnul Isus ni le-a descoperit în ultimii câţiva ani, făcând corecţii în unele domenii şi adăugiri în altele.

Prezentare a lucrării cu MPD/DID

Definiţia MPD/DID

Lumea unui insider

Deprogramarea

[Shane Davis, MPD/DID Contents Page. Copyright © Shane Davis. Tradus şi publicat cu permisiune. Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul www.cwim.us, unde nu mai este disponibil.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *