Conţinutul paginii Tulburarea de personalitate multiplă/Tulburarea de identitate disociativă

de Shane Davis

Shane Davies

Shane Davies

Conferinţe şi seminarii: Vindecarea SRA [Abuzul Satanic Ritualic], MPD [Tulburarea de Personalitate Multiplă], DID [Tulburarea de Identitate Disociativă] printr-o relaţie personală cu Isus Hristos

Această secţiune a site-ului nostru este strict pentru Tulburarea de Personalitate Multiplă sau Tulburarea de Identitate Disociativă. Nu este recomandată pentru persoanele care sunt MPD sau DID şi ar trebui să fie considerată puternic declanşatoare.

În timp ce Domnul Isus ne-a călăuzit tot mai profund în această problemă foarte complexă a duhului şi sufletului (minţii) omului, am ajuns să credem că MPD nu este acelaşi lucru cu DID. Tulburarea de Personalitate Multiplă implică ruperea duhului uman în bucăţi, în timp ce Tulburarea de Identitate Disociativă conţine mai mult elemente ale minţii (sufletului).

Poţi citi mai multe despre aceasta dând clic pe linkul corespunzător de mai jos. Îmi va lua ceva timp până ce voi updata informaţiile pe care Domnul Isus ni le-a descoperit în ultimii câţiva ani, făcând corecţii în unele domenii şi adăugiri în altele.

Prezentare a lucrării cu MPD/DID

Definiţia MPD/DID

Lumea unui insider

Deprogramarea

[Shane Davis, MPD/DID Contents Page. Copyright © Shane Davis & www.cwim.us. Tradus şi publicat cu permisiune.]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *