Listă de deprogramare Illuminati

de Shane Davis

Deprogramarea temelor de programare Illuminati

Avertizare! Această pagină este puternic declanşatoare pentru Abuzul Satanic Ritualic, Tulburarea de Personalitate Multiplă, Tulburarea de Identitate Disociativă. Dacă ai aşa ceva, NU citi! Sprijină un supravieţuitor al Abuzului Satanic Ritualic, al Tulburării de Personalitate Multiplă la casa (casele) noastră (noastre) de refugiu mergând la pagina de oportunităţi!

Shane Davies

Shane Davies

Această pagină enumeră diferite teme de programare a controlului mental pe care Illuminati şi adunările satanice le folosesc pentru a-şi controla şi manipula victimele, supravieţuitorii.

Înţelege că temele de programare nu sunt ceea ce în mod obişnuit numim „aranjări”. Este nevoie de şapte zile pe săptămână sau de săptămâni întregi de programare continuă făcută de o echipă de programatori, pentru instalarea unei teme program, în funcţie de tema care se instalează. Cititorul ar trebui de asemenea să ştie că duşmanul va folosi adesea ceea ce se numeşte „Programare Accelerată cu Teme”, care îi va permite să instaleze programul în 3-4 zile, faţă de durata normală de timp.

Lista de mai jos reprezintă programele pe care le avem noi sau care există în procesul de deprogramare. După ce citeşti lista, poţi da clic pe numele temei program ca să vezi despre ce este. Nu-ţi vom da informaţii cu care eşti obişnuit, accesând alte site-uri şi alte misiuni.

Nu-ţi vom da corelarea programării făcute cu cea a temei: adică filmele, cărţile, versurile, cântecele etc. Din câte ştim noi, nu vei putea obţine aceste informaţii de nicăieri, dacă nu eşti Programator Illuminati Mare Maestru. Într-un asemenea caz, suntem aici ca să te eliberăm, dacă doreşti.

Pentru a obţine întreg programul TREBUIE să fii Partener al Covenant Wariors International Ministries, aşa cum explicăm pe pagina de oportunităţi şi pe pagina cu conţinutul descărcărilor publice.

Informaţiile de pe această pagină reprezintă literalmente mii de ore de plâns în hohote înaintea adevăratului Domn Isus şi faptul de a fi o jertfă vie pentru EL. Este ca şi cum EL ar fi îndrumat să lucrăm mii şi mii de ore în acest domeniu. Cu alte cuvinte, au fost râuri de lacrimi şi sudoare, împreună cu mari pericole din partea duşmanului, ceea ce există până în ziua de astăzi.

Este o onoare să slujim Domnului Isus şi celor din trupul Său care sunt chemaţi şi care doresc.

Căutăm în mod activ slujitori din lucrarea de eliberare şi pe alţii care au cunoştinţe despre tulburarea de personalitate multiplă şi tulburarea de identitate disociativă sau dorinţa de a le vindeca.

Căutăm în mod activ suport în rugăciune şi suport financiar de la biserici şi organizaţii care doresc să-i elibereze pe cei captivi, în Numele lui Isus Hristos, chiar dacă personal nu sunt chemate în prima linie a războiului. Mă rog ca să donezi pentru a salva un suflet din iadul pe pământ şi pentru viaţa eternă în Isus Hristos, care îi va mântui pe aceşti oameni.

Suntem gata să ne facem cunoscute mărturiile şi să te învăţăm despre tulburarea de personalitate multiplă. Dacă eşti interesat, ne poţi trimite un e-mail la Covenant Wariors International Ministries Advocacy Services, info@cwim.us.

Teme de programare cunoscute în mod curent:

1. Care Bears [set de personaje fictive creat de American Greetings pentru felicitări]

2. Prinţul Egiptului (Cartea Exod)

3. Fantasia [fim produs de Walt Disney]

4. Vrăjitorul din Oz

5. Anti-Isus

6. Programarea Isus

7. Barbie

8. Albă ca Zăpada

9. Simon Says [joc pentru copii]

10. Carte de colorat

11. Holly Hobbie [personaj fictiv bazat pe persoana scriitorului şi ilustratorului american cu acelaşi nume]

12. Mr. Potato Head [jucărie americană în forma unui cartof de plastic care poate fi decorată cu o varietate de părţi de plastic ataşabile precum urechi şi ochi, pentru a alcătui o faţă]

13. Mickey Mouse

14. Donald Duck

15. Pornografia

16. Bestialitatea [relaţii sexuale între om şi animal]

17. Abuzarea propriei persoane (rănirea proprie)

18. Messenger

19. Shatter [joc de spargere a cărămizilor]

20. Watcher [personaj în reviste de benzi desenate, reprezentând o specie extraterestră care urmăreşte universul]

21. Violenţa

22. Sinuciderea

23. Cântece pentru adormit copiii

24. Poveste fără sfârşit

Ştim despre aproximativ 42 de teme. Deci revino pe această pagină.

[Shane Davis, Illuminati Deprogramming List. Copyright © Shane Davis. Tradus şi publicat cu permisiune. Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul www.cwim.us, unde nu mai este disponibil.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *