Despre întâlnirea adepţilor New Age şi a sataniştilor

de Bill Schnoebelen

Bill Schnoebelen

Bill Schnoebelen

Oamenii întreabă despre întâlnirea din 11.11.2011 din Sedona, Arizona. Din perspectivă ocultă, este o dată extrem de semnificativă, din mai multe motive, pe care le voi face imediat cunoscute. I-aş îndemna pe credincioşi să se roage şi să ceară protecţia Duhului în următoarele 36 de ore sau cam aşa ceva, pentru familiile noastre şi peste naţiunea noastră (ca şi cum NU am avea destule necazuri aici).

Mii de adepţi New Age şi de satanişti (şi probabil că şi vrăjitori) se adună ca „să-şi trimită energia” către acest eveniment. Grupurile se îndreaptă către diferite locuri din lume cu o putere semnificativă, în special Marea Piramidă a lui Keops. De fapt, guvernul Egiptului a trebuit să închidă Marea Piramidă mâine, doar fiindcă se temea că atât de mulţi ciudaţi vor coborî în uriaşul monument şi vor încerca să intre în el ca să-şi facă „farmecele”.

Mii de adepţi New Age şi de satanişti (şi probabil că şi vrăjitori) se adună ca „să-şi trimită energia” către acest eveniment. Grupurile se îndreaptă către diferite locuri din lume cu o putere semnificativă, în special Marea Piramidă a lui Keops. De fapt, guvernul Egiptului a trebuit să închidă Marea Piramidă mâine, doar fiindcă se temea că atât de mulţi ciudaţi vor coborî în uriaşul monument şi vor încerca să intre în el ca să-şi facă „farmecele”.

Fie că este vorba de presupuşii bătrâni mayaşi cu craniile lor de cristal, sau de preoţii satanici cu robele lor negru cu stacojiu, puterea lor nu este nimic pe lângă puterea sfinţilor care se roagă. Dar trebuie să fim informaţi.

Iată ce se întâmplă. În numerologia ocultă, numărul 11 este considerat foarte puternic şi sinistru. Acesta fiindcă se află între numărul 10 (numărul neamurilor în Biblie) şi numărul 12 (numărul celor 12 triburi, al celor 12 apostoli etc.). Astfel, este considerat un număr liminal, un număr care poate fi folosit pentru a deschide uşi.

Desigur, poţi despărţi numărul 11 (1+1) şi obţii 2. Doi este considerat a fi unul dintre cele trei numere cheie satanice, fiindcă violează Unitatea lui Iahve (Deuteronom 6:4). Cuvântul diavol în greacă este DIABOLOS, care literal înseamnă a divide în două sau a separa. Credincioşii sunt chemaţi să fie uniţi, dar diavolul aduce discordie. Elementul discordiei ar putea într-adevăr să devină un important factor aici.

Bineînţeles, mergând la data mai cuprinzătoare, realizează că astronomic suntem în semnul Scorpionului. Scorpionul este un semn al puterii întunecate, al poftei, al intrigii, şi în aspectele sale mai întunecate, al pustiirii. Desigur, astrologia este vorbărie goală, dar acei oameni cred în ea. 11-11-11 adunate fac 6, care este bineînţeles, numărul omului în Biblie (Apocalipsa 13). Existenţa acestei date în semnul Scorpionului ar fi considerată ceva puternic de către ocultişti.

În umila mea părere, nu se va întâmpla nimic monumental, deşi nu poţi să ştii niciodată cu astfel de lucruri. Singurul lucru care poate opri lucrările întunericului sunt luptătorii spirituali ai lui Iahve, ridicându-se pe parapetul zidului. Am surse în grupurile întunericului care îmi spun că „energia” din acea zi este mai intensă chiar decât cea din ziua de Halloween. Avem nevoie de rugăciune! Avem nevoie de cât mai mulţi din Trupul lui Mesia, ca să se roage pentru protecţie şi ca „lucrările neroditoare ale întunericului” să fie zguduite de crucea şi de puterea învierii şui Yah’shua.

În trecut, de multe ori au fost aceste „date”, şi fiindcă luptătorii în rugăciune au stat pe genunchi şi au strigat la cer, „evenimentele” au eşuat. Trebuie să facem ca aceasta să se întâmple din nou. Puterile răului se aliază în acea zi şi trebuie să turnăm apa Duhului Sfânt peste flăcările întunericului pe care încearcă ele să le aprindă.

Desigur, Iahve este pe tron şi va aranja această chestiune cum va alege. Dar este nevoie să realizăm: cu cât mai mulţi credincioşi se vor ruga mâine, cu atât mai mult îndurarea Lui va coborî peste acele suflete pierdute. Roagă-te ca acei oameni, oriunde s-ar întâlni, să fie confruntaţi cu realitatea vie a lui Isus înviat, să cadă la pământ şi să se închine Lui, în locul zeităţilor lor false.

Aminteşte-ţi, ei nu sunt duşmanul. Ei au nevoie de Isus şi au nevoie să fie salvaţi de toate aceste lucruri, aşa cum am fost eu cu douăzeci și șapte de ani în urmă! Aleluia! Roagă-te ca puterile adversarului să fie zdrobite mâine, iar pocăinţa şi trezirea să apară mâine. Naţiunea noastră are nevoie de aceasta, ca şi întreaga lume. Shalom!

[William J. Schnoebelen, RePost of this week’s Midrash. Copyright © 2011 William J. Schnoebelen. Tradus şi publicat cu permisiune. Articolul în limba engleză a fost publicat pe profilul Facebook al lui William Schnoebelen.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *