Fostul satanist Sean Sellers – Prins într-un coşmar

Minorul Sean a ucis trei oameni, fapt pentru care a fost executat la 4 februarie 1999. N-avea decât 16 şaisprezece ani când a împuşcat un vânzător ales la întâmplare. Apoi şi-a ucis părinţii în timp ce dormeau. Sean a fost cel mai tânăr condamnat la moarte din toată istoria SUA.

Cu puţin înainte de execuţie, Sean Sellers şi-a scris autobiografia, „Reţeaua Întunericului” (1999), în care povesteşte trista lui odisee. La numai zece ani, a descoperit în biblioteca familiei cărţi despre occultism. La treisprezece ani, stimulat de jocurile horror de pe calculator, a început să citească despre vrăjitorie, demoni, voodoo. La paisprezece ani, o prietenă l-a dus la o vrăjitoare profesionistă: „Ce vrei: magie albă sau neagră? Magia albă este ipocrită. Dacă vrei cu adevărat putere, alege magia neagră!” Şi a ales-o. Cu ocazia iniţierii sale, întins gol pe pământ, Sean a invocat: „Satano! Te chem. Să vii, ca să-ţi slujesc!” O mână invizibilă a început să-i pipăie trupul. „Te vreau!” i-a şoptit la ureche.

Din acea clipă, ochii lui Sean parcă s-au deschis. Îl vedea realmente pe Satana pretutindeni: în jocurile horror, în publicitatea porno, în oamenii aparent normali din jur. Aflase că mulţi dintrei cei mai proeminenţi oameni fuseseră implicaţi în occultism: Hitler, Roosevelt, Churchill, Stalin, Marilyn Monroe, rockerii din formaţia Led Zeppelin.

Cu râvna adolescentului, Sean i s-a dedicat cu totul. „Am scris cu propriul meu sânge: Mă lepăd de Hristos şi voi sluji lui Satan. Heil, Satan!” În câteva luni, memorase întreaga „Biblie Satanică”. Ca satanist fidel, trebuia să calce toate Cele Zece Porunci ale Bibliei. Îi mai rămăsese să calce una: „Să nu ucizi”. Şi… a făcut-o, în mod ritualic.

În lunga aşteptare în temniţă, sufletul său a început să se frământe. Într-o zi, Sean a primit o Biblie. Până atunci arsese o grămadă. De data asta, a deschis-o şi a citit la întâmplare. Un simţământ puternic de vinovăţie l-a cuprins. „Satana m-a minţit…” Intensitatea convingerilor l-a aruncat în cele din urmă, pe genunchi: „Doamne, am greşit. Iartă-mă… Dacă mă primeşti iarăşi, Te voi sluji.” Timp de două ore a fost zguduit de plans, fără să-i pese că vedeau gardienii. Îl găsise pe Iisus şi ştia că era iertat. Era pentru prima oară când Sean se ruga.

Ultima lui dorinţă înainte de moarte a fost să-i avertizeze pe cei care, în neştiinţa lor, se joacă cu Diavolul, neavând habar în ce horă intră. În „Scrisoare deschisă către satanişti”, el a dezvăluit realitatea ignorată de toţi, că suntem asistaţi în orice împrejurare de demoni; că alegerile mărunte şi obiceiurile rele ne aservesc, pas cu pas, celui rău.

Ultimile sale cuvinte înainte de injecţia letală au fost versurile unui imn: „Liberează-mi, Doamne, sufletul, ca să Te laud şi să mă închin doar Ţie!”

Sursa: www.faptesicredinta.blogspot.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.