Scăpând de programarea mentală a Illuminati

Svali

Svali

Svali a fost cândva programatoare pentru Illuminati, unde trăia o viaţă dublă. A trecut ea însăşi prin controlul minţii bazat pe traumă de când era un nou-născut, rezultatul fiind că personalitatea i-a fost fragmentată în mii de fracţiuni. Din acele fracţiuni, programatorii ei au construit o structură a creierului cu totul nouă, implantând comenzi, amintiri false, amnezie şi o mulţime de alte lucruri, pentru a crea o minte de sclav, controlată total de Illuminati.

Sarcina ei era pe atunci să îi programeze pe alţii în moduri similare, astfel încât fiecărei persoane din grup să îi fie încredinţate sarcini diferite pe care să le împlinească fără ezitare sau protest. Sarcinile puteau fi orice, de la prostituţie la crima brutală.

Ca mulţi alţii născuţi în Illuminati, de la naşterea ei în Germania, Svali nu a putut să-şi aleagă în niciun fel viitorul, deoarece părinţii ei înstăriţi, bogaţi şi puternici i-au trasat calea de „copil ales” de la o vârstă fragedă.

Spunându-i-se că era „specială şi născută pentru a conduce masele” pentru a face o lume mai bună, Svali îşi aminteşte că mergea la întâlniri regulate cu alţi „copii aleşi” cel puţin de trei ori pe săptămână după ce s-a mutat din Germania în Virginia, iar în cele din urmă la San Diego.

După ce a început „să se trezească”, realizând cât de distructiv era ceea ce făcea, Svali a reuşit în cele din urmă să scape de Illuminati. A continuat să se ascundă ani de zile şi a şovăit foarte mult să dea interviuri, de teama de a nu fi prinsă.

Cu toate acestea, în ianuarie 2006 a decis să acorde un interviu gazdei unui post de radio împotriva noii ordini mondiale, Greg Szymanski. În acest prim interviu cu Szymanski, Svali explică cum este structurată în general organizaţia Illuminati. Desigur că este mult, mult mai complicat decât atât.

După ce a făcut publice detaliile experienţei ei de o viaţă în organizaţia Illuminati, inclusiv cele despre torturarea copiilor şi spălarea creierului, Svali a dispărut, ascunzându-se şi mai mult de Illuminati. S-a crezut că este moartă, fiindcă nimeni nu mai auzise de ea de la interviu, dar a contactat pe cineva în 2008 şi probabil că este încă în viaţă. Dumnezeu să o binecuvânteze pentru curajul ei.

******

Între toţi luptătorii curajoşi pentru adevăr cărora le aducem un tribut, Svali este o excepţie. Numele ei este un pseudonim şi nu se cunoaşte dacă este moartă sau se ascunde. Dar mărturia ei este atât de şocantă şi de o importanţă atât de mare, încât în viziunea noastră este foarte clar că trebuie să o onorăm aici.

Svali este, sau a fost, o americancă născută în linia de sânge a Illuminati.

Când avea doisprezece ani, a fost dusă la Vatican pentru o ceremonie despre care i s-a spus că va fi foarte importantă.  Lucrul a cărei martoră a fost – sacrificarea unui copil (copilul avea trei sau patru ani şi părea să nu se opună) pe o lespede absidiană deasupra unei mari pentagrame într-o catacombă de sub pământ – este povestit în extraordinarul ei interviu cu Greg Szymanski.

Toţi copiii Illuminati sunt condiţionaţi din greu ca să fie supuşi, răbdători, autocontrolaţi şi total loiali „familiei”.

Unii sunt educaţi pentru armată sau politică; alţii sunt pregătiţi pentru afaceri – sau chiar pentru „afaceri” ca prostituţia. Căsătoriile sunt aranjate, un motiv fiind întărirea legăturilor dintre diferitele linii de sânge.

Toţi membrii familiilor au o acoperire ca oameni „normali”, în asemenea măsură încât nimeni dintre cei care nu sunt în grup nu ar suspecta vreodată dualitatea caracterului şi vieţii lor. Întâlnirile au deseori loc noaptea. La întâlniri, copiii sunt „antrenaţi” folosindu-se drogurile, hipnoza şi condiţionarea şoc-răsplată.

La vârsta de 8 ani, toţi pot, conform celor spuse de Svali, să mânuiască şi să folosească o armă cu o precizie mortală.

Politica de nivel înalt este ocupată şi controlată în mare parte de Illuminati, în toate ţările occidentale. În Statele Unite, populaţia este alcătuită în proporţie de 1% de Illuminati sau agenţi Illuminati. Calculează: aceasta înseamnă cam trei milioane. Poate chiar îi cunoşti pe unii dintre ei, şi nu i-ai suspectat niciodată.

Svali este, de asemenea, o excepţie fiindcă foarte puţini membri Illuminati părăsesc vreodată organizaţia.

Condiţionarea este pur şi simplu prea mare… şi să plece înseamnă să-şi părăsească partenerul de căsătorie, părinţii, copiii, casa, banii, totul. Foarte puţini se rup de acestea. Svali raportează că a fost capabilă să plece numai după ce i-a devenit clar că din cauză că spunea minciuni copiilor Illuminati în calitate de „trainer” Illuminati (rolul sau slujba ei în „familie”), probabil că fusese ea însăşi minţită când era copil.

S-a convertit la creştinism („adevăratul” creştinism: a descris diferite biserici creştine care sunt în mare parte controlate de Illuminati) şi aceasta i-a dat putere să plece. A dat un important interviu la radio şi a avut un site (www.suite101.com) care acum este închis.

O perioadă a scris intens, dar nu s-a mai auzit de ea din 2006.

Cel mai simplu sumar a întregii agende Illuminati şi a reţelei controlului este probabil articolul din 2002 al lui Henry Makow, Defector Details Pervasive Conspiracy.

******

„Svali” este pseudonimul unei femei în vârstă de patruzeci și cinci de ani, care a fost o „programatoare” pentru cult până în 1996. Era  al şaselea programator şef în ramura din San Diego şi avea treizeci de programatori sub comanda ei. Şi-a riscat viaţa pentru a avertiza omenirea despre puterea şi agenda ascunsă a lluminati.

Ea descrie un cult satanic sadic, condus de cei mai bogaţi şi mai puternici oameni din lume. Cultul este pe scară largă homosexual şi pedofil, practică sacrificarea animalelor şi crima ritualică. Lucrează „mână în mână” cu CIA şi francmasoneria. Crede în supremaţia ariană (germana este vorbită la vârf), dar apostaţii evrei sunt bine-veniţi. Controlează traficul mondial de droguri, arme, pornografie şi prostituţie. Poate fi mâna din spatele asasinării politice şi a „terorismului”, inclusiv a zilei de 11 septembrie, a trăgătorului ucigaş din Maryland şi a exploziei unor bombe în Bali.

A infiltrat guvernul la nivel local, statal şi naţional, educaţia şi instituţiile financiare, religia şi mass-media. Cu baza în Europa, are în plan o „ordine mondială” care va face ca încercările de mai înainte, nazismul şi comunismul, să pară floare la ureche. Un alt detaliu: aceşti oameni nu sunt fericiţi.

Mărturia curajoasă a lui Svali explică de ce copiii noştri nu mai sunt învăţaţi valorile civile, de ce sunt obişnuiţi cu homosexualitatea şi violenţa, şi de ce „cultura” noastră se prăbuşeşte în nihilism şi depravare sexuală. Ea arată posibilitatea ca George W. Bush şi Administraţia lui să fie Illuminati, iar mare parte din „elita” lumii să fie angajată într-o conspiraţie care face să ne îngheţe mintea.

În martie 2000, Svali a început să scrie o rubrică lunară pentru supravieţuitorii abuzului ritualic Illuminati la www.Suite101.com. În decembrie 2000, H. J. Springer, editorul www.CentrExNews.com, a contactat-o pe Svali şi i-a luat un interviu extins în optsprezece părţi, prin e-mail, care este reprodus online şi al cărui copyright îl deţine.

„Sunt convins că este adevărata McCoy”, mi-a scris Springer. „Personal i-am trimis prin e-mail  numeroase mesaje de la alţi membri – oameni abuzaţi ritual, cu creierul spălat, violaţi, abuzaţi sexual şi mai spuneţi dv. cum – unii dintre ei confirmându-mi povestea ei. Astfel încât nu am absolut nicio îndoială că Svali a făcut parte din Illuminati încă din copilărie.”

******

26 iulie 2006

Greg Szymanski

În ianuarie, o femeie numită Svali a spus o poveste incredibilă: cum s-a născut în organizaţia Illuminati şi cum a fost martoră la sacrificarea unui copil în catacombele Vaticanului.

Mărturia ei a fost confirmată de o italiancă numită Maria, care a spus că a suferit din cauza aceluiaşi gen de ceremonie înfiorătoare, spunându-mi povestea ei cu doar câteva săptămâni înainte de a se sinucide, după cum se presupune, sărind de pe acoperişul Vaticanului la începutul anilor ‘80.

Intervievând ambele femei, detaliile sacrificării copilului la Vatican au fost remarcabil de similare, de la descrierea amănunţită a camerei unde a fost torturat, la detaliile ceremoniei satanice.

Detaliile ambelor povestiri se găsesc în arhivele Arctic Beacon, într-o serie în patru părţi intitulată The Secrets of the Dangerous Illuminati [Secretele periculoşilor Illuminati].

Deşi Maria a fost găsită moartă pe pavajul Pieţei Sf. Petru în circumstanţe care trezesc suspiciunea, Svali este în viaţă, dând un interviu exclusiv la emisiunea radio a lui Greg Szymanski, The Investigative Journal, în ianuarie 2006.

Totuşi, după cum spunea recent o sursă de încredere, Svali a dispărut, site-ul ei destul de detaliat a fost închis, iar numărul ei de telefon a fost deconectat.

Una din prietenele ei apropiate, care a dorit să rămână anonimă, se teme că s-a întâmplat ceva grav. Având aceasta în minte şi în efortul de a o proteja în mod public, Arctic Beacon retipăreşte o înregistrare a interviului ei complet cu ocazia apariţiei ei la emisiunea radio a lui Greg Szymanski, The Investigative Journal, din 17 ianuarie 2006.

Comentariile uimitoare ale lui Svali, ca şi seria Arctic Beacon despre sacrificarea copilului, ar trebui să slujească pentru a ne aminti că intenţiile rele ale Noii Ordini Mondiale nu cunosc graniţe sau limite.

******

Acest articol cuprinde câteva fragmente din relatările şi mărturiile unei femei care a fost programatoare MKULTRA-MONARCH şi de asemenea instruia programatori în organizaţia criminală a „Iluminaţilor”. Pseudonimul sub care ea face aceste dezvăluiri este Svali.

Fosta programatoare MONARCH a ales să folosească un pseudonim deoarece se teme pentru viaţa copiilor şi a soţului său. Ea s-a născut în 1957 în Alexandria, Virginia. Atât mama sa cât şi tatăl vitreg aparţineau grupării „Iluminaţilor”. Mama sa făcea parte din consiliul regional al Washingtonului, ocupând „scaunul pentru spiritualitate”. Svali relatează că „Iluminaţii” au şase „scaune” în consiliul maeştrilor cu rang înalt: ştiinţe, guvern, conducere, învăţământ, spiritualitate şi militar (desigur că aşa-zisa lor spiritualitate nu are nimic în comun cu spiritualitatea autentică şi cu iubirea de Dumnezeu).

Atât ea, cât şi familia ei, au făcut parte din această grupare ocultă până în urmă cu 15 ani, când au reuşit să o părăsească şi au început terapia de deprogramare mentală. În ultimii ani, Svali a fost consultant al unui grup de supravieţuitori ai acestor experimente, care se ocupă de problemele legate de programarea mentală în cadrului cultului şi de abuzurile ritualice.

Svali este scriitoare şi soră medicală. Ea a publicat o carte intitulată „Illuminati: despre cum cultul programează oamenii”. Mai mulţi experţi în domeniu au spus că dezvăluirile lui Svali sunt „informaţii nepreţuite”. Vă oferim scurte fragmente din relatările ei.

„Ritualurile oculte erau doar o parte a lucrurilor pe care le-am învăţat în această organizaţie, iar celelalte cinci zone de interes aveau parte de aceeaşi atenţie. Am petrecut mai mult timp învăţând istorie, limbi străine, ştiinţe, decât participând la ritualuri, deşi acestea erau importante pentru grup. În plan educaţional am studiat ca să devin asistentă medicală şi de asemenea am obţinut şi un certificat de cunoscător al limbii spaniole. După absolvire, în anul 1981 am început să lucrez în «scaunul» de conducere din regiunea San Diego. Consiliul de conducere din San Diego se întâlnea în Ramona Ca., pe proprietatea unui bărbat numit Jonathan Meiers. Unul dintre numele sale din interiorul cultului era «Mâna Neagră» deoarece purta mănuşi negre atunci când lucra cu oamenii (adică, atunci când îi programa). Era instructorul principal al grupului şi unul dintre cei mai sadici şi brutali indivizi pe care i-am întâlnit. Îi «termina» pe aproape toţi instructorii cu care lucra, dar eu am reuşit să îi subminez autoritatea, deoarece aveam o cunoştinţă în consiliul de conducere care era în conflict cu el şi care m-a ajutat.

«Iluminaţii» sunt un grup politic tipic de oameni care «te fac pe la spate», având o mentalitate de «care pe care»; toţi vor să urce cât mai sus în ierarhie. După 12 ani de lucru cu Jonathan, am ajuns în poziţia de secund al său. Deşi se pregătea să se retragă, totuşi, din cauză că nu ne agream deloc unul pe celălalt, mi-a făcut o înscenare pentru ca să fiu retrogradată din funcţia pe care o deţineam. Acesta este unul dintre motivele pentru care am părăsit gruparea în anul 1995, fiind dezgustată de minciunile, înşelătoriile şi politica lor şi totodată temându-mă pentru viaţa mea. Am început terapia în Texas cu Dr. Mundgaze care nu a ştiut cum să mă ajute şi să mă deprogrameze. Mi-a spus: «ai un rang mai înalt decât cei pe care i-am mai tratat şi eşti mult mai bine şi mai profund programată».

Deoarece îmi aduceam aminte totul şi puteam evoca aceste amintiri în timpul activităţilor zilnice (nu aveam nevoie de pase hipnotice sau regresii temporale, ca alte fiinţe care au suferit programări mentale), am început să lucrez cu mine însămi, singură. Am petrecut un an întreg deprogramându-mă intens, de una singură. Fusesem programator la nivel înalt şi mi-am putut folosi toate cunoştinţele pentru a desface ceea ce fusese făcut asupra mea. Treptat am început să realizez ce gen de abuzuri am îndurat şi ce le-am făcut altora, înţelegând de-abia acum că acestea nu erau normale şi erau utilizate doar în scopul manipulării, iar acest lucru m-a revoltat din ce în ce mai mult.”

În urma conştientizării rolului pe care l-a jucat, Svali mărturiseşte: „Am fost unul dintre criminali şi acum regret imens acest lucru. Doresc să fac aceste dezvăluiri despre gruparea «Iluminaţilor» în semn de recunoştinţă faţă de DUMNEZEU. De asemenea am scris cartea pentru cei care fac terapie, pentru a-i ajuta să înţeleagă organizaţia şi metodele ei.”

Aceste tehnici se perpetuează în mod insidios, prin intermediul familiilor. După cum relatează şi alte persoane care au reuşit să părăsească acest mediu ocult, „formarea” copiilor începe de la o vârstă foarte fragedă, iar atrocităţile la care sunt supuşi unii dintre ei sunt de neimaginat. Iată ce relatează Svali despre consecinţele pe care le-au avut aceste tehnici de mind control asupra apropiaţilor ei:

„Acum doi ani, copiii mei mi-au vorbit despre abuzurile la care au fost şi ei supuşi, la rândul lor. Înainte să părăsesc gruparea, «Iluminaţii» îmi spuneau că, copiii mei vor fi lideri în Noua Ordine Mondială. Ambii mei copii visează noaptea în limba germană (limbă pe care o cunosc «Iluminaţii»), deşi în timpul zilei nu au auzit niciodată limba germană şi nici nu o vorbesc, nici nu o înţeleg. După ce am scăpat, fostul meu soţ a venit într-o zi să ia copiii înapoi şi a vorbit cu ei. Mi-a spus apoi: «Tu chiar nu vrei să te întorci înapoi în „familie”, copiii au refuzat să vină cu mine». După aceea a luat avionul către California, şi-a dat demisia, s-a mutat în altă parte şi în prezent face terapie pentru personalitate multiplă şi abuz ritualic. Fiul meu de doisprezece ani este acum aproape complet reintegrat şi este mai fericit decât a fost vreodată. Fiicei mele de șaisprezece ani îi este mai greu. Dar îmi păstrez credinţa în DUMNEZEU, care ne-a ajutat pe toţi să ne vindecăm. Acum îmi dau seama că ceea ce am făcut a fost greşit.

Sora mea îşi aminteşte abuzul ritualic de când avea trei ani şi despre cum bunica din partea tatei o ducea între vârsta de trei şi cinci ani la nişte cunoştinţe care se foloseau sexual de ea. A devenit apoi alcoolică la vârsta de treisprezece ani şi a încercat de mai multe ori să se sinucidă. Fratele meu mai mare nu are nicio amintire despre absolut nimic până la vârsta de douăzeci de ani. Şi el a încercat să se sinucidă când avea opt ani. Fratele meu cel mai mare este mereu pe fugă, îi este frică să trăiască oriunde mai mult de câteva luni deoarece este convins că «vor să îl prindă». Şi el a încercat să se sinucidă de mai multe ori atunci când era copil.”

[Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul www.biserica.org, unde nu mai este disponibil.]

******

Cartea lui Svali – Scăpând de programarea mentală a cultului

2000

 www.denkmalnach.org

Despre autoare

Bună, numele meu este Svali. Atât eu cât şi întreaga mea familie am fost implicaţi într-un cult până acum câţiva ani, când ne-am eliberat. În trecut eram programatoare în cult, iar acum vreau să fac cunoscut ceea ce ştiu, pentru a-i ajuta pe alţii.

Este posibil să te eliberezi de abuzul cultului în care eşti implicat. Este un proces lung, care îţi zdrobeşte inima, dar merită eforul. În articolele pe care vi le voi pune la dispoziţie, sper să îi ajut pe cei care au supravieţuit abuzului cultului să găsească instrumente care să le fie de folos în călătoria spre libertate.

În ultimul an şi jumătate, am fost consultant pentru un grup online de supravieţuitori, care îi ajută cei care se confruntă cu probleme legate de programarea cultului şi luptă pentru eliberare. Eu însămi am urmat terapie pentru abuzul ritualic şi tulburare de identitate disociativă timp de nouă ani, în ultimii cinci ani fiind conştientă de abuzul la care am fost supusă în cult.

Sunt şi scriitoare şi asistentă cu drept de practică. În prezent lucrez ca educator pentru diabet în Texas, douăzeci de ore pe săptămână.

De asemenea, am publicat o carte despre cum să te eliberezi de programarea cultului, despre care mai mulţi experţi în domeniu au spus că are „informaţii nepreţuite” pentru supravieţuitorii abuzului ritualic.

Anul trecut, atât fostul meu soţ cât şi cei doi copii ai mei s-au eliberat de abuzul cultului. Copiii mei locuiesc cu mine, în timp ce soţul meu lucrează la vindecarea lui. Şi ei au TID (tulburare de identitate disociativă), ceea ce face ca viaţa acasă interesantă! În prezent sunt căsătorită cu al doilea soţ al meu, care s-a recuperat de TID şi care a ieşit din cult cu cinci ani în urmă.

[About the author. Articolele lui Svali sunt publicate în limba engleză aici. Pentru a downloada gratuit cartea lui Svali, Breaking the Chain, clic aici.]

Video: Ex Illuminati Member Speaks Out Svali Full Interview

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

  1. https://www.achtung-lichtarbeit.de

    Pace şi har. Am fost atrasă de linkul dvs. care era postat pe Facebook. Este foarte interesant, bogat în ce priveşte acest subiect atât de periculos… Chiar săptămâna asta am postat şi eu mărturia unui fost satanist, Steven… Am şi eu adăugat un link la blogul meu, acesta pe care l-am adăugat sus la comentariu. Este unul german, care are numai mărturii deosebite, ale persoanelor care au fost eliberate din puterile întunericului. Poate îl doriţi şi dvs. la blog să-l adăugaţi la linkuri, sunt sigură că mulţi ar citi mărturiile acestea şi i-ar întări sau ajuta să înţeleagă de ce este în stare diavolul să lucreze. Însă las după voia dvs., faceţi cum credeţi cu acest link oferit de mine. Multă binecuvântare vă doresc de la Domnul nostru Isus Christos. M.M

  2. Scuzaţi: Sean Seller este numele fostului satanist pe care l-am postat la mine, acum am descoperit că şi dvs. îl aveţi postat cu mărturia lui.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *