Despre microcip şi globalizare

Petru Lascău – Controlul prin microcip și telefonul mobil. Extras din „Explozia tehnologică”. În varianta video, de la minutul 21:16. Pentru a viziona, clic aici.

Cristian Ionescu – Contextul rapirii – Guvernul Mondial, microcipul, mobilul (extras)

Daniel Grigoriciuc – Carl Sanders – Pașapoartele biometrice

Emisiunea din data de 19 februarie 2009. Invitaţii moderatorului Daniel Grigoriciuc sunt David Reguș şi Virgil Mitrofan. Aceştia aduc în atenţia ascultătorilor subiectul fierbinte al fabricării microcipului. Puteţi, de asemenea, să ascultaţi şi un interviu realizat telefonic de Virgil Mitrofan în studioul RVE-Suceava cu Carl Sanders, un om implicat direct în fabricarea microcipului.

Ivan Vikovan – Microcipul în Rusia

Pentru a asculta sau downloada, clic pe link.

Despre microcip şi globalizare, Partea 1; Partea 2. Ioan Ciobotă în dialog cu pastorul Mihai Sârbu (Radio Vocea Evangheliei Timişoara)

Radio Vocea Evangheliei TimişoaraGlobalizare. Realizator: Ioan Ciobotă (Radio Vocea Evangheliei Timişoara)

Radio Vocea Evangheliei TimişoaraEp 01 – Globalizare. Realizator: Ioan Ciobotă (Radio Vocea Evangheliei Timişoara)

Radio Vocea Evangheliei TimişoaraEp 02 – Globalizare. Realizator: Ioan Ciobotă (Radio Vocea Evangheliei Timişoara)

Radio Vocea Evangheliei TimişoaraEp 03 – Globalizare. Realizator: Ioan Ciobotă (Radio Vocea Evangheliei Timişoara)

Microcipul 666. Daniel Grigoriciuc în dialog cu pastorul Viorel Candrianu

Print Friendly, PDF & Email

2 comments

 1. Ionel says:

  În State cipul este de mult obligatoriu la oamenii statului, cel puţin eu aşa ştiu. Este scris şi pe internet. Că s-a pus cipul în unii împotriva voinţei lor este credibil, dar deocamdată cipul ăsta la care s-a lucrat şi încă se lucrează este experimental, dar cu scopul sigur şi singurul de a controla şi manipula populaţia, de a-i face sclavi fără voinţă.

  Semnul sau ce o fi ăla – microcip bio – etc., care se va pune în vremea când Antihristul va fi deja descoperit, are legătură sigură cu prigoana împotriva creştinilor, lucru despre care zic foarte mulţi că este aproape. În vremea aceea cine îl are va putea trăi bine mersi, vinde, cumpăra, lucra, plimba, etc. etc., pentru că totul ţine de obţinerea banilor şi de libera circulaţie, deoarece asta are legătură directă cu microcipul.

  Unii zic că nu microcipul este semnul, dar atunci ce este? Că doar nici sabatul adventiştilor nu este semnul, că ei asta zic, că este doar un sens spiritual.

  Apoi ca lumea să accepte de bună voie sau constrânsă cipul vor trebui să fie nişte condiţii care îl impune, el fiind pregătit şi experimentat deja de mult timp. Iar acum se face doar înbunătățirea sau perfecţionarea lui, pentru a face parte integrantă din om. Numai că asta nu se va reuşi total, deoarece Biblia ne spune că cei ce au primit semnul au fost pedepsiţi cu o bubă rea şi dureroasă etc. Carl Sanders spune că este datorită bateriei.

  Candreanu vorbeşte foarte bine despre microcip în interviul lui. Cine îl acceptă atunci de bună voie, acela nu mai are ce căuta în cer sau în Împărăţia lui Dumnezeu.

  Împărăţia lui Dumnezeu nu înseamnă doar cerul, este doar un sens mai larg pentru locul unde se face voia lui Dumnezeu, dar Dumnezeu face şi un pământ nou şi un cer nou care vor fi populate cu oameni, fiecare după planul şi voia lui Dumnezeu şi rolul avut în istoria omenirii. De exemplu, Biserica va moşteni cerul, dar poporul lui Israel are nişte promisiuni pământeşti, excepţie făcând cei din Israel care cred în Isus Hristos şi fac parte din Biserică.

 2. Ionel says:

  Cipul va fi folosit pe toţi oamenii de pe pământ. Poate că atunci când se va aplică în masă, Biserica va fi deja în cer. Ca să fie aplicat în masă, ceva trebuie să se întâmple, ceva foarte grav, ce necesitatea o cere; iar răpirea Bisericii creează situaţia perfectă, un haos general mondial în care Antihristul se va grăbi să îşi ia puterea. Aceasta este vremea lui pe care o aşteaptă de mii de ani.

  Trebuie să vă devină foarte clar, dacă încă nu vă este – şi s-o spunem şi altora – că adevărata bătălie care există în acest univers este bătălia pentru închinare; cui şi de ce să ne închinăm?! Dar ce legătură are închinarea asta în toată povestea? Şi până la urmă, ce este adevărată închinare? V-aţi gândit? Dumnezeu, Creatorul tuturor lucrurilor, este adevăratul Dumnezeu şi nu există un altul! De unde ştim aceasta? Din Biblie, care este Cuvântul lui Dumnezeu, care este Adevărul şi care nu poate să mintă; acesta este un atribut al caracterului Său (doar unul dintre multe altele – şi vă provoc să le studiaţi, ca să le cunoaşteţi – aşa Îl puteţi cunoaşte şi iubi mai mult pe Dumnezeu); Dumnezeu este Adevăr şi El NU poate să mintă!

  Dar atunci, de ce vrea şi Diavolul închinare şi o cere şi de la oameni? I-a cerut şi Domnului Isus să i se închine, dar nu i-a reuşit!

  Diavolul, datorită fostei sale poziţii prea înalte ca s-o priceapă şi s-o poată ocupa încadrându-se în limitele Împărăţiei cereşti a lui Dumnezeu, a avut îndrăzneala să se gândească că şi el ar putea fi ca Dumnezeu, aşa că a început să uneltească împotriva tronului şi Persoanei lui Dumnezeu şi să îşi câştige a treia parte din îngeri de partea lui, făcându-i să creadă că ar putea birui. Şi de atunci a început războiul care, după cum văd eu, a coborât din cer pe pământ şi continuat aici, deoarece dracul i-a zis şi omului „secretul” său: „Vei fi ca Dumnezeu”! Şi i-a dat şi soluţia. Numai că omului nu i-a zis că el este noul dumnezeu! Aşa că în Eden a început marea bătălie a omului pentru închinare! De atunci Dumnezeu arată omului, dar şi îngerilor, şi demonstrează continuu cine este adevăratul Dumnezeu; Cel care l-a creat şi pe Lucifer, care a devenit Diavolul, şi pe îngerii lui – şi pe care tot Dumnezeu îi susţine ca să existe – de ce oare?

  Aşa că mcirocipul are legătură cu închinarea înaintea lui Dumnezeu, care presupune credinciosie, adică în primul rând credinţă în Isus şi credinciosie faţă de Dumnezeu. Ori Diavolul caută să robească omul pe orice cale şi să îl distrugă, deoarece omul este marea slăbiciune a lui Dumnezeu pentru care nu Şi-a cruţat nici măcar pe singurul Său Fiu, ci L-a trimis ca să îl salveze pe om din „necazurile” lui.

  Când se va pune microcipul în masă, Antihristul, care este omul păcatului, fiul Diavolului sau dacă vreţi chiar Diavolul personificat, întrupat şi el în om, va guverna pământul. Va fi descoperit, adică mulţi vor şti că este el, cel despre care vorbeşte Biblia. Ura lui este îndreptată în mod special împotriva celor care cred în Dumnezeu. Asta este una. Pe de altă parte, el vrea să controleze tot ce mişcă, aşa că folosirea microcipului îi da această posibilitate, ba chiar mai multe; să abuzeze de voinţa omului, deoarece microcipul în om înseamnă anularea voinţei personale, omul ajungând un zombi controlat de la distanţă.

  În vremea aceea oamenii vor avea de ales între persoanele închinării; ne închinăm lui Dumnezeu sau Diavolului, prin reprezentantul său, Antihristul? Exact ca în valea Dura, când împăratul Nebucadnețar a făcut un chip de aur şi a cerut întregului imperiu să se închine chipului.

  M-am gândit eu, poate că acest chip semăna cu împăratul, era chipul lui, şi se credea şi el cineva ca Dumnezeu, aşa că Dumnezeu le-a arătat oamenilor cine este Adevăratul Dumnezeu. Deci până la urmă era tot lupta ascunsă pentru închinare; ne închinăm lui Dumnezeu sau Diavolului? Oamenii erau obligaţi să se închine, dar posibilitatea alegerii închinării înaintea lui Dumnezeu însemna să plătească cu viaţa.

  Când oamenii vor înţelege, vor şti, vor cunoaşte care este adevărata miză – ce înseamnă aceasta, mulţi nu vor primi semnul şi nu se vor închina în felul acesta Antihristului, respectiv Diavolului.

  Noi ştim că nu este bine, deoarece Dumnezeu ne-a spus în Apocalipsa că toţi cei ce se închină fiarei şi cei care au semnul nu vor intra în Împărăţia lui Dumnezeu, adică sunt excluşi de la a avea pretenţia să fie cu Dumnezeu la sfârşitul istoriei pământului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *