Am fost vrăjitor şi illuminati

Doc MarquisDoc Marquis a fost implicat în unele dintre cele mai abominabile acte cunoscute de omenire, ca rezultat al alegerii personale şi a faptului că familia lui făcea parte din linia de sânge Rotschild a Illuminati de o stă optzeci și nouă de ani, de şapte generaţii.

La vârsta de trei ani, Doc i-a fost oferit lui Lucifer într-o ceremonie Illuminati, o practică obişnuită în ocultism, similară cu practica creştină de dedicare a copiilor lui Dumnezeu sau în unele cazuri, de botezare a lor.

Doc şi-a petrecut următorii zece ani în versiunea Rotschild iluminati a unui seminar, timp în care a fost învăţat drepturile şi ritualurile Illuminati, care includeau opt nopţi de sacrificiu uman, exact, de sacrificiu uman. Pe lângă sacrificiul uman, drepturile şi ritualurile includeau facerea de farmece, alchimia şi multe altele.

La vârsta de treisprezece ani, Doc a fost iniţiat în Illuminati. La iniţiere i s-a făcut o tăietură în braţ, o pană de gâscă a fost muiată în sângele său, iar noul său nume ocult a fost scris în cartea morţilor, răspunsul lui Satan la cartea vieţii a lui Dumnezeu.

Între treisprezece şi șaptesprezece ani, Doc a urcat în rangurile Rotschild ale Illuminati şi la vârsta de șaptesprezece ani a fost iniţiat ca mare preot druid, ceea ce înseamnă vrăjitor de nivelul trei sau maestru vrăjitor. Ca mare preot druid, i s-a dat autoritatea peste o regiune geografică ce conţinea aproximativ o mie de membri illuminati.

Un an şi jumătate mai târziu, Doc a intrat în armata Statelor Unite, la ordinul conducătorilor lui illuminati. Scopul său în armată era să îi ajute pe Illuminati să realizeze un plan care data de la mijlocul anilor ’60. Planul era să infiltreze fiecare bază a Statelor Unite din întreaga lume.

Odată ce o bază era infiltrată, începeau să înfiinţeze adunări de vrăjitori. Adunările erau folosite pentru „a recruta personal militar cheie în rândurile lor”. Odată ce membrii cheie din personalul militar erau recrutaţi, Illuminati puteau să obţină tot ce vroiau. Dacă un membru al adunării era implicat în comunicaţii, atunci illuminati aveau acces la comunicaţii. Dacă un membru avea acces la provizii, atunci illuminati aveau acces la provizii.

Slujba lui de recrutare a membrilor pesonalului militar a fost destul de uşoară, din cauză că ocultismul promite să ofere putere.

Doc şi-a împlinit misiunea înfiinţând o adunare de vrăjitori la Fort Lewis în Statul Washington, iar illuminati şi-au realizat planul de a înfiinţa adunări în fiecare bază militară din lume.

Doc confirmă existenţa ghilotinelor militare.

Un prieten de-al lui Doc l-a intervievat personal în numeroase rânduri, inclusiv în emisiunile sale radio din trecut, punându-i întrebări lui Doc pentru investigaţiile sale ca jurnalist care au scos la iveală dovezi ale prezenţei larg răspândite a ghilotinelor în bazele militare din Statele Unite, inclusiv în Fort Lewis, Washington.

Doc i-a confirmat la telefon că, absolut, aceasta este realitatea şi că ea va face parte din persecuţia ce va veni în viitor asupra celor care se vor împotrivi noii ordini mondiale.

Prietenul lui l-a întrebat: „Ai mânuit sau ai văzut vreodată aceste ghilotine?”

Doc a răspuns că da şi a recunoscut că illuminati le-au folosit uneori în ritualurile cu jertfe umane la care a luat şi el cândva parte.

Prietenul lui l-a întrebat încet: „Ei bine… au funcţionat?”

Doc a răspuns: „O, da, destul de bine!” El a admis că atunci când îi recruta pe militari la agenda noii ordini mondiale/illuminati la Fort Lewis şi în acea regiune, ghilotinele erau acolo, exact cum prietenul lui raportase anterior cu relatarea sergentului Donnie Boysel de la Fort Lewis, Washington.

Dar ca urmare a suveranităţii şi îndurării lui Dumnezeu, acest vrăjitor illuminati a ajuns să fie înconjurat de creştini cărora le-a păsat de el şi care i-au vestit Evanghelia. Viaţa lui Doc s-a schimbat drastic când şi-a dat viaţa lui Isus Hristos după ce un pastor protestant i-a mărturisit cu blândeţe Evanghelia. Confruntat cu Cuvântul şi dragostea lui Dumnezeu, el şi-a deschis inima şi mintea. Pe 15 aprilie 1979, Doc Marquis a devenit un creştin născut din nou, rupând pentru totdeauna legăturile cu illuminati.

Astăzi Doc conduce misiunea Christians Exposing the Occult, care depune mărturie pentru cei implicaţi în ocultism şi rosteşte adevărul despre ocultism în America. El călătoreşte prin ţară, folosind diferitele forumuri publice pentru a-i expune pe illuminati şi secretele lor ţinute mult timp ascunse, educând publicul cu privire la ocultism.

Acest fost illuminati vrăjitor, sau fost vrăjitor implicat în illuminism, oferă toate răspunsurile de care au nevoie vrăjitorii şi practicanţii wicca începători, ca şi ceilalţi care sunt implicaţi în domeniul ocult, ca să cunoască adevărul despre calea pe care au ales să o urmeze.

Doc vorbeşte la seminarii, conferinţe, convenţii, ateliere, biserici şi grupuri de interes special. Subiectele pe care le abordează sunt: illuminati, noua ordine mondială, satanismul, tulburarea de identitate disociativă şi multe altele. De asemenea, el antrenează terapeuţi, clinicieni, psihiatri, poliţia locală şi de stat, investigatorii şi foştii şi actualii membri ai F.B.I., în domeniile abuzului, recuperării victimei şi soluţionarea crimelor legate de ocultism.

În autobiografia lui, Memoirs of a Former Illuminati Witch, miturile sunt risipite, iar barierele sunt ridicate, adevărul fiindu-le prezentat celor care îl caută şi celor care au nevoie să îl afle.

Ştii cum a ieşit Doc Marquis din adunarea lui satanică şi cum a părăsit illuminati? A citit Apocalipsa şi a realizat că citea tocmai planul illuminati! Doc a verificat când a fost scrisă Apocalipsa şi a aflat că în ultima parte a primului secol. Ştia deja că planul illuminati a fost scris în 1773. Prin urmare, singurul motiv pentru care planul era o paralelă atât de perfectă la Apocalipsa era că puterea Duhului Sfânt l-a obligat pe Satan să-şi scrie planul astfel încât să fie o imagine în oglindă a Apocalipsei. Lui Doc i se spusese întotdeauna că Satan pe care îl slujea era cel mai puternic din univers, dar a căzut pe genunchi chiar atunci şi acolo, rugându-L pe Isus să devină Mântuitorul său!

Marquis va demonstra cât de complet va împlini planul illuminati profeţia Bibliei, odată ce va fi realizat. Acest DVD are ca scop să dovedească celor nemântuiţi că Isus Hristos este real şi că va judeca într-o zi toată omenirea; el are de asemenea ca scop să-i mişte pe creştinii care au alunecat, ca să se întoarcă la Isus cu pocăinţă, din cauză că evenimentele din lume se îndreaptă rapid înspre apariţia lui Antihrist şi împlinirea tuturor evenimentelor. Timpul este aproape!

Doc Marquis poate fi contactat la: Christians Exposing The Occult, P.O. Box 632436, Nacogdoches, TX, 75963-2436, 409-552-7313 sau pe site-ul www.cuttingedge.org.

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *