O jerfă vie pentru Satan

„Rebeliune şi ură şi violenţă şi satanism şi droguri, era viaţa mea; asta trăiam şi pentru asta luptam, în esenţă pentru poziţii de conducere în iad.”

David Reed din estul Virginiei era satanist, iar interesul lui pentru partea întunecată pentru ocult a început când era băiat.

„A început devreme pentru mine, citind cărţi de benzi animate, de fapt diferite genuri de cărţi de benzi desenate, studiind despre mitologie, iar când am studiat mitologia am aflat despre partea ei întunecată, şi aşa am început să studiez demonologia, iar apoi am ajuns de fapt la închinarea faţă de diavol.”

Ca adolescent, devoţiunea lui David pentru Satan a ajuns la o asemenea extremă, încât a început să-şi abuzeze fizic propriul trup pentru Satan.

„Să te dăruieşti pe tine însuţi este religia finală, ştiţi. Dacă eşti creştin, te dai pe tine însuţi lui Dumnezeu ca o jertfă vie, iar eu am avut aceeaşi atitudine pentru Satan. Făceam ritualuri cu sânge, luam, îmi sculptam pentagrame sau stele întoarse în piept, cruci răsturnate, chiar şi numele informale ale lui Satan, în piept, şi pe braţe, şi lucruri din acestea.”

Uimitor, David a spus că cicatricele dispăreau în câteva zile. El invoca de asemenea demonii ca să-i dea putere.

„Există miracole negre şi incantaţii de distrugere, şi incantaţii de poftă sexuală, şi lucruri pe care le ceri literalmente de la forţele iadului. Obişnuiam să mă bat mult, mă băteam tot timpul, şi mă puneam în situaţii, şi chemam această putere satanică, această influenţă demonică care îmi dădea de fapt acea putere, pentru că aveam doar 14-15 ani, şi puterea venea peste mine ca să fiu în stare să fac aceste lucruri şi să rănesc oamenii. Da, eram foarte zelos în satanismul meu, şi în acea putere care vine din el. Se crede, cu cât urci, ai autoritate, şi apoi când te duci de fapt în iad, nu vei arde, nu vei arde în iad, vei fi în iad în poziţii de conducere. Şi pentru asta luptam, în esenţă pentru poziţii de conducere în iad.”

Dar după ani de devoţiune pentru Satan, David se simţea tot gol.

„Şi încerci să simţi acest gol în forma lui Dumnezeu, pentru că este acest gol mare în tine, şi încerci, eu am încercat să-l umplu cu sex, am încercat să-l umplu cu droguri, am încercat să-l umplu cu satanism, cu religie, am încercat să-l umplu cu religie, şi nu a funcţionat, şi eram plin pentru un timp, hei, asta e bine, dar apoi, ştiţi, următorul lucru, realizez: am sex, am droguri, am violenţă, am toate aceste lucruri, dar sunt tot gol înăuntru, şi mă simţeam doar atât de… mă simţeam gol, mă simţeam inutil.”

Într-o zi David era atât de descurajat încât a vrut să moară, şi era gata să meargă în iad. Dar un grup de credincioşi se rugau pentru David şi fiecare tentativă de sinucidere a eşuat. Vedeţi, o prietenă creştină de la şcoală îi ceruse lui David să meargă la biserică.

„Aşa că mă duc acolo la acea biserică, şi îmi iau geaca şi îmi iau lanţurile, iar oamenii aceia s-au uitat la mine, au venit, m-au luat pe după gât, mi-au spus că mă iubesc, mi-au spus că se rugau pentru mine. Nu mai văzusem în viaţa mea aşa ceva. M-a îngrozit şi am plecat.”

David s-a scufundat mai adânc în lumea întunecată a consumului de droguri, iar stilul lui de viaţă ilegal a condus la o arestare.

„Deci am spus, mamă, trebuie să mă duc la această piaţă în aer liber să mai cumpăr nişte cocaină, şi aveam halucinaţii din cauza drogurilor, şi tipul care mi-a vândut cocaina era poliţist şi m-a arestat. Am optsprezece ani, prietena mea este gravidă în trei luni, iată-mă înfruntând închisoarea, dar acesta este punctul de cotitură pentru mine, pentru că stau în această închisoare, tipul acela trece: „Omule, ai nevoie de Isus.” Şi eu spun, şi am spus chiar aşa cum vorbesc cu dv. acum: „Isus a spus: David, ai nevoie de Mine”, chiar aşa, am zis: „Da, domnule, I-am dat inima mea lui Isus Hristos în noaptea aceea”, iar din 1999 Îi slujesc.

După ce şi-a ispăşit condamnarea, David s-a împăcat cu soţia lui adolescentă, Loretta, şi acum cel care era cândva satanist este un slujitor al lui Dumnezeu.

„Acesta este mesajul meu de eliberare, Isaia 61: El a venit să-i elibereze pe robi, să deschidă ochii orbilor, nu numai fizic, ci şi spiritual. Oamenii au nevoie de aceasta, ştiţi, sunt legaţi în închisorile spirituale ale drogurilor şi satanismului, ale imoralităţii, şi tot ce au ei nevoie este ca cineva să vină strigând în vânt: Ei, omule, ieşi de acolo! Ţi-a luat foc casa.”

Şi David are nişte sfaturi pentru cei implicaţi în ocult:

„Diavolul îţi dă toată acea putere, dar el te va şi lăsa baltă. Când îl vei chema în situaţii în care ai cu adevărat nevoie de el, te va lăsa baltă. Întotdeauna face asta. Îţi dă doar atât cât să te aducă în acel loc, ştii, în care eşti prins în capcană.”

Îi mulţumeşte zilnic lui Dumnezeu pentru soţia şi copiii lui, iar cea mai profundă dorinţă a lui David este să ajungă la tineri cu Evanghelia.

„Vreau să-i văd pe tineri mântuiţi şi eliberaţi, vreau ca oamenii să ştie că există speranţă, indiferent cât de departe te-ai dus, indiferent ce ai făcut sau cât de departe ai fost, Isus tot are putere.”

Video: A Living Sacrifice to Satan (Christian Testimony)

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *