Entităţile reptiliene

[Notă: Noi credem că entităţile reptiliene aparțin lumii întunericului.]

de Fritz Springmeier

Şi surpriza astăzi, surpriza pe care v-am promis-o. Acestea sunt luate din reviste americane, şi poate că va trebui să aruncaţi o a doua privire. Sunt foarte uşor de văzut în original, s-ar putea să nu fie la fel de uşor de văzut pe foliile transparente.

Ochi reptilieni… Deci este bine? Da. Toate aceste fotografii sunt din reviste americane. Ochi reptilieni… Deci ca doamna care spunea toate acele poveşti în Arabia, ştiţi, trebuie să mă chemaţi din nou ca să vă spun mai mult.

Ochi reptilieni, îi puteţi vedea? Vedeţi ce spun? Uitaţi-vă sus aici, uitaţi-vă sus aici, vedeţi cum ochii sunt reptilieni?

De fapt am întâlnit nişte oameni foarte respectabili, care nu mi-ar fi spus poveşti, ca acel psiholog care a văzut nenumăraţi oameni în viaţa ei, care de fapt a văzut astfel de oameni.

OK, mulţumesc. Şi un ultim lucru, ştiţi, plecăm, mergem pe drumuri separate şi toate celelalte, dar vreau doar să vă fac cunoscut: sunt încă în viaţă, nu am dispărut de pe faţa pământului, dacă vreţi să-mi scrieţi, să mă contactaţi, să-mi telefonaţi, ştiţi, sunt acolo. Deci ar trebui să continuăm.

Î: Accepţi întrebări, Fritz?

R: Întrebări? Da. Acum că v-am plictisit de moarte…

Î: O întrebare importantă la care să răspunzi este…

Î: Cum de au ochi reptilieni?

R: Nu aveam de gând să vorbesc despre acest subiect. Nu am răspunsuri finale la unele dintre aceste lucruri. Unul dintre programele importante pe care Illuminati le desfăşoară este crearea nefilimilor. Dacă ne uităm în Scriptură, scrie: „Ca în zilele lui Noe, va fi astăzi.” În vremea lui Noe, Dumnezeu nu era răzbunător şi nu distrugea pământul. Pământul era corupt genetic de îngerii căzuţi care s-au căsătorit probabil atât cu animale cât şi cu oameni. Şi pentru a menţine viaţa, Dumnezeu a adus sfârşitul asupra lumii.

Şi astăzi există o mulţime de experimente genetice, iar nefilimii fiind creaţi, sunt hibrizi, şi acestea sunt o parte foarte importantă a ceea ce fac Illuminati. Iar eu presupun că are legătură cu aceasta. Vorbind despre liniile de sânge ca Rotschild, ei s-au amestecat prin căsătorie cu ceea ce publicul numeşte extratereştri, deci aceşti oameni nu sunt oameni aşa cum ştim noi că sunt oamenii, au fost puternic demonizaţi.

Întorcându-ne în timp, sfătuitorul principal al reginei Elisabeta I, Sir John Dee, era un magician cabalist practicant al magiei negre. Mersese pe continent şi învăţase de la cei mai importanţi cabalişti evrei, de exemplu magia, şi el era ce mai important sfătuitor în Imperiul Britanic. Şi el a creat magia enochiană şi limba enochiană, iar Illuminati care se ascund în spatele edificiului Martorilor lui Iehova, folosesc ritualuri enochiene. De aceea puterea în magia enochiană sunt turnurile de veghere. De aceea sunt ei numiţi Societatea Turnul de Veghere. Dar oricum, ei râd când îşi spun Societatea Turnul de Veghere, pentru că are dublu sens.

Deci John Dee a evocat demoni sau îngeri, OK, cu magia lui neagră. Fiinţele pe care le-a evocat, s-au făcut desene ale lor, şi arătau identic cu ceea ce noi numim extratereştrii gri.

OK. Vă voi spune ceva. Şi apoi m-am vizitat cu oameni instruiţi militar care au ieşit din nivelele înalte ale Illuminati. Şi aceste tipuri diferite de extratereştri participă la ritualurile Illuminati. Pot să continui. Punctul esenţial este că pot concluziona: nu există extratereştri buni, extratereştrii sunt demoni, şi are loc un amestec între demoni şi carne şi sânge, pentru că ei au şi alte experimente genetice.

Video: Fritz Springmeier – Reptilian Entities (Rare Material)

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *