Misiune pentru satanişti, vrăjitori, mormoni şi francmasoni: With One Accord

Vrăjitorie, mormonism, francmasonerie, secte OZN şi chiar satanism. Există o mulţime de idei în competiţie pe piaţa religioasă. Alegerea spiritualităţii este cu siguranţă cea mai importantă decizie pe care o luăm. Totuşi, religiile nu sunt ca maşinile sau casele. Cum „verifici” o religie înainte de a o accepta ca validă?

Misiunea With One Accord este dedicată adevărului spiritual (Ioan 14:6) şi răspândirii mesajului mântuitor, eliberator şi vindecător al lui Isus Hristos. Misiunea noastră este să îl ajutăm pe căutătorul bine intenţionat al adevărului spiritual „să verifice” o religie înainte de a-şi investi viaţa şi energia într-o cale spirituală care poate să ducă în direcţia greşită. Există moduri solide, obiective de a decide asupra căii spirituale corecte, iar prin misiunea noastră vrem să le facem cunoscute la cât mai mulţi posibil. Isus a venit ca să avem viaţă, nu robie.

Suntem slujitorii Lui şi vrem să facem cunoscută bucuria lui Isus şi dragostea Lui necondiţionată pentru tine şi pentru toată omenirea. În 1986, Aletheia Ministries (după cuvântul grecesc pentru „adevăr”) a fost reluată de Bill şi Sharon Schnoebelen. În 1991, am redenumit-o With One Accord, ca să reflecte mai bine misiunea pe care ne-a dat-o Dumnezeu – să ajutăm la aducerea vindecării şi unităţii unei lumi tulburate şi pe moarte, vindecare care poate să vină numai prin Crucea de la Calvar.

Acum suntem o misiune internaţională care atinge multe naţiuni diferite, şi te invităm să ni te alături.

[Home. Copyright © William J. Schnoebelen. Tradus şi publicat cu permisiune.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *