Curăţarea păcatului vărsării de sânge nevinovat peste pământ

de Bill Schnoebelen

Bill Schnoebelen

Bill Schnoebelen

Deuteronom 19:10: „Să nu fie vărsat sângele celui nevinovat în mijlocul ţării pe care ţi-o dă de moştenire Domnul Dumnezeul tău, şi astfel să fii vinovat de omor.”

[Proprietarul sau cel care a închiriat proprietatea ar trebui să se afle pe proprietate (ideal ar fi să fie asistat de un pastor, de un slujitor al Evangheliei sau de un luptător în rugăciune) şi să declare în rugăciune următoarele:]

Abba Iahve, în Numele lui Isus Hristos, venim acum la Tine în acord cu Deuteronom 21:1-9. Te rugăm să pui în mod oficial sângele Mielului peste fiecare bucăţică din această proprietate, până unde este nevoie, să îndepărtezi păcatul vărsării oricărui sânge nevinovat peste acest pământ de-a lungul vremurilor!

Ştim că Cuvântul Tău spune în Evrei 7-9 că sângele lui Isus este cu MULT MAI BUN decât sângele taurilor şi al ţapilor! Bazându-ne pe acest adevăr preţios, declarăm că sângele lui Isus este pus peste acest pământ şi că îndepărtează TOATE păcatele, în special păcatul vărsării de sânge nevinovat.

Făcând aceasta, după Cuvântul Tău, poruncim oricărui spirit rău şi tuturor spiritelor rele de pe această proprietate, care poate că au avut un drept să se afle aici în trecut, să plece imediat. Nu mai aveţi niciun drept să fiţi aici, fiindcă acest pământ Îi aparţine lui Isus Hristos! Poruncim oricăror spirite rele să părăsească această casă şi acest pământ imediat, şi să se ducă unde Domnul Isus le porunceşte să se ducă prin glasul Duhului Său cel Sfânt.

Abba Tată, în Numele lui Isus, Te rugăm acum să pui o legiune de îngeri în jurul acestei proprietăţi ca să ne protejeze cu săbiile scoase. Te rugăm, Abba Tată, ca săbiile lor să fie înflăcărate cu lumina puterii şi sfinţeniei. Declarăm în Numele lui Isus că niciun lucru necurat nu mai poate să vină pe această proprietate sau în această casă, pentru că se află sub protecţia lui Elohim Gibor, Puternicul Dumnezeu Iahve al lui Avraam, Isaac şi Iacov! Toţi suntem de acord cu aceasta, în Numele lui Isus. Amin!

[William J. Schnoebelen, Cleansing the Sin of the Shedding of Innocent Blood over the Land. Copyright © William J. Schnoebelen. Tradus şi publicat cu permisiune.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *