De la satanism la sfinţenie

Pedro Romero

Pedro Romero

Mărturia fostului actor mexican Pedro Romero. Pedro s-a implicat în industria amuzamentului, ceea ce a dus la ocultism şi preoţie demonică. Întocmai ca americanul John Todd, Pedro a dispărut şi el fără urmă. Se crede că a fost asasinat de aceeaşi sectă satanică din care făcuse parte în trecut. De asemenea, tot ca John Todd, criticii au încercat să îl discrediteze, numindu-l mincinos şi psihopat; dar mincinoşii şi psihopaţii nu au informaţii bine documentate din interior, confirmate şi verificate de alţi satanişti care acum sunt creştini. Ceea ce revelează Pedro în aceste videouri este adevărul absolut despre industria mexicană a diverstismentului şi biserica catolică, în care toate sunt legate de ocultism şi satanism. Nu este diferit în America şi în alte părţi ale lumii. Priveşte acest video şi informează-te!

Mărturia fostului actor mexican Pedro Romero, cunoscut în Mexic ca „Pistachon”
Partea I

Sunt foarte recunoscător lui Dumnezeu: m-a salvat din întuneric la lumina Lui minunată şi aşa cum spune Cuvântul lui Dumnezeu, ne-a strămutat în împărăţia dragostei Fiului Său.

Am petrecut mulţi ani în industria divertismentului şi în acel timp am fost introdus de o artistă (de o vedetă) într-un cult satanic, din care am făcut parte zece ani din viaţa mea. Am ajuns la nivelul în care urma să devin preot satanic; dar acum sunt un preot al Celui care este Împăratul Împăraţilor şi al Domnul domnilor.

Precum a spus prorocul Daniel, cui vreţi să vestesc semnele şi minunile pe care Cel Preînalt le-a făcut faţă de mine? Aceasta pentru ca Domnul nostru Isus Hristos să fie înălţat şi glorificat.

Cu două mii de ani în urmă, când Isus mergea prin Ierusalim, vedem că a venit ca să distrugă lucrările diavolului. Putem vedea din Biblie că El a spus că nu a venit ca să condamne, ci ca să caute şi să mântuiască ce era pierdut. A venit ca să distrugă lucrările diavolului, să-i elibereze pe prizonieri şi să vindece orice boală de la diavolul. Acel Isus de acum două mii de ani este acelaşi Isus din aceste vremuri.

Aşa că acum, în această dimineaţă, vă voi face cunoscute semnele şi minunile pe care Domnul le-a făcut în viaţa mea. Nu am venit să vă povestesc un roman de groază, nici o poveste de groază. Am venit aici ca să vă povestesc semnele şi minunile pe care Domnul le-a făcut în viaţa mea.

Mulţi cred că viaţa unui artist constă în a juca sau a cânta; mulţi îşi imaginează că un artist se bucură de fericire. Dar lăsaţi-mă să vă spun ce zice un proverb vechi: ce se află sub apele albastre?

Biblia ne arată şi ne spune că omul este duh, minte şi trup. Dar omul este mort spiritual dacă nu Îl are pe Hristos ca Mântuitor al său. Şi acest gen de oameni se întorc înspre alcoolism, dependenţă de droguri şi prostituţie. Iar mulţi dintre ei sfârşesc prin a fi membri ai sectelor satanice, cum a fost şi în cazul meu.

Vedem noi adevărul? Dumnezeu L-a trimis în lumea aceasta pe Fiul Său Isus Hristos ca să ne răscumpere şi să ne mântuiască, cu preţul sângelui Său scump şi binecuvântat.

În trecut am avut oportunitatea să fac parte din industria de divertisment cu ajutorul unei prietene care era actriţă şi cântăreaţă, cu numele de Rebecca Vivar, sora fratelui Edgar Vivar, care mulţi ani a făcut parte din distribuţia serialului de televiziune Chesperito.

Mai târziu am intrat în Asociaţia Naţională a Actorilor şi acolo am întâlnit oameni de afaceri şi am început să călătoresc în multe locuri. M-am înscris ca să studiez la C.A.R.T. (Centrul Artistic pentru Radio, Teatru şi Televiziune), am luat lecţii despre personalitate, interpretare, dans şi multe alte lucruri necesare în profesia mea. Apoi am început turneele şi de atunci înainte au început ofertele pentru teatru, alături de actori ca Ignado Lopez Tarso, Rafael Inclan şi Enrique Guzman.

Şi îmi amintesc că într-o ocazie, o caravană de actori a mers la Guajaca, iar printre noi se aflau Carmen Salinas, Ana Gabriel, Johnny Laboriel şi Ricardo Cheralto, care mai târziu a devenit creştin împreună cu alţi actori într-un cort pentru comedieni.

Când am ajuns în acel loc din Guajaca am stat la un hotel, iar câteva zile mai târziu ne-am dus să facem turul oraşului ca să vedeam ce era tradiţional în acel loc şi ce fel de oraş era.

Apoi nişte oameni s-au apropiat de noi cu Biblia în mână, cu Cuvântul lui Dumnezeu, şi au început să ne spună că Dumnezeu ne iubeşte. I-am privit cu uimire şi le-am spus că nu îi cunoşteam, nici nu ştiam cine erau. Dar ei ne-au zis că nu era nimic greşit cu aceasta şi că eram invitaţi să venim la o întâlnire ca să auzim ce se spunea, un mesaj de la Dumnezeu pentru noi şi vieţile noastre.

Unii au acceptat să meargă, alţii nu. Printre cei care au acceptat să meargă am fost Carmen Salinas şi cu mine. Când am ajuns la biserica din acel loc, ne-am aşezat chiar în spate. Şi acolo făceam glume, făceam proiecte, şi din când în când eram atent la cel care se afla în faţă, predicând. Mesajul lui spunea: Eşti chinuit, ai probleme? Isus este soluţia.

La sfârşitul predicii, ne-au invitat să mergem în faţă ca să-L primim pe Hristos ca Domn şi Mântuitor al nostru. Iar eu îi tot spuneam lui Carmen Salinas: „Hai să mergem în faţă ca să ne lase în pace şi să putem pleca din locul acesta.” Dar pe vremea aceea am spus-o folosind alte cuvinte.

Ne-am dus în faţă şi am luat o decizie doar cu buzele, nu din inimă, dar sămânţa care este Cuvântul lui Dumnezeu fusese deja sădită în inimile noastre. Apoi m-am întors la Districtul Federal, iar după aceea au început interviurile în reviste celebre, interviurile la radio cu Juan Calderon, apariţiile la televiziune cu spectacole precum „Noaptea cu stelele”, spectacolele muzicale de noaptea târziu, am început să facem poveşti în fotografii, am început să pătrundem în lumea industriei de divertisment.

Am devenit un om arogant, mândru, centrat pe sine, până în punctul în care mă simţeam mai grozav decât mama mea, ca şi decât fraţii mei, prin faptul că îi criticam şi îi judecam mereu, fiindcă simţeam să mă aflam deja într-o atmosferă socială diferită, la un alt nivel. Dar acum ştiu că aceea este o societate coruptă, plină de amărăciune, durere şi trădare.

Simţeam pace, aveam linişte doar atât timp cât mă întâlneam cu alţi oameni celebri, cu alte staruri: şi îmi amintesc că pe atunci am început să imit în cluburi oameni faimoşi ca Leonardo Roso, Capulina, Paquita La Del Barrio, Amanda Miguel, Rocio Dulcan şi multe alte personalităţi. Şi am văzut cum oamenii se bucurau la show-urile şi imitaţiile mele şi la ceea ce spuneam. „De ce ei pot fi fericiţi, dar eu nu pot?” Industria de divertisment îmi oferea multe lucruri pe care nu le avusesem înainte, dar nu îmi dădea pacea pe care o căutam pentru viaţa şi sufletul meu.

Pe vremea aceea, prietenii au început să-mi spună: „Ia asta, injectează-ţi aceea, fumează asta şi de fiecare dată când o vei face nu te vei simţi rău când joci în spectacol.” Apoi am intrat în mediul dependenţei de droguri şi alcoolism. Când mă întorceam acasă drogat şi intoxicat, mama mea îmi atrăgea atenţia să nu mă distrug. Îi spuneam mamei: „Tu trăieşte-ţi viaţa ta şi lasă-mă să mi-o trăiesc şi eu pe a mea în pace.” Şi am petrecut luni de zile departe de casă, şi au fost zile când m-am dus ici, colo şi peste tot.

Îmi amintesc că ori de câte ori nu eram sunat de Televisa ca să fac un program de radio sau televiziune – ocultismul mă atrăsese întotdeauna, tot ce avea de-a face cu ocultismul şi groaza, tot ce avea de-a face cu vrăjitoria – obişnuiam să merg la centrele video şi să închiriez o mulţime de filme de groază ca: „Trezirea diavolului”, „Chucky”, „Coşmar pe Elm Street”. A venit timpul când nu am mai simţit nicio teamă privind acele filme, iar ele nu-mi mai provocau panică.

Aşa că am început să-mi spun: „Am nevoie ca cineva să-mi aducă ceva mai tare, fiindcă sunt o persoană cu emoţii puternice.” În timpul nopţii nu mai puteam dormi, am început să aud voci, să văd umbre. Iar eu mă gândeam: „Probabil că cineva mi-a făcut vrăji. Voi merge înainte şi voi consulta un medium spiritist ca să mă ajute cu privire la această problemă.” Dar în loc să mă ajute, problemele şi temerile mele au crescut. Şi într-adevăr m-a curăţat efectiv, dar de banii din buzunar.

Astfel că problema a continuat să fie şi mai mare, fiindcă acum ştiu, prin Cuvântul binecuvântat al lui Dumnezeu, că diavolul a venit să omoare, să fure şi să distrugă. Dar Isus a venit să dea viaţa şi să o dea din belşug. Fiindcă acesta a fost motivul pentru care a venit Isus, Fiul lui Dumnezeu, să distrugă fiecare dintre lucrările diavolului.

După aceea am început să citesc cărţi despre metafizică, dianetică, hipnoză, magie şi multe alte filozofii, încercând să umplu golul pe care îl simţeam în inimă. Într-o zi am ajuns la un mall unde am auzit un anunţ cu privire la masa ouija. Atunci mi-am zis: „O să merg înainte şi o să o cumpăr. Apoi o voi consulta să văd dacă e adevărat că are puteri şi dacă poate comunica cu fiinţe de dincolo.” Biblia spune în Efeseni 4:27 să nu dăm loc diavolului, iar eu îi dădeam loc citind acel tip de literatură, jucându-mă cu masa ouija, privind acel gen de filme. Am început să mă tem în timpul nopţii; simţeam ceva ce avea să sară pe mine. Mi-am zis mie însumi: „Trebuie să fie spiritul persoanei moarte care este acum aici.”

M-am dus la biserica tradiţională să mă mărturisesc, să îi spun preotului ce mi se întâmpla noaptea, iar el m-a trimis să fac un anumit număr de rugăciuni „Tatăl nostru” şi „Ave Maria”, după care a zis: „Întoarce-te apoi ca să-ţi dau soluţia.” Când m-am întors, mi-a spus ce aveam de făcut, apoi am cerut apă sfinţită şi am stropit cu ea peste tot prin cameră, după aceea am chemat la existenţă cele unsprezece mii de virgini şi multele mii de sfinţi de asemenea, dar nimeni nu a venit să mă ajute.

Iar lucrul care sărea pe mine a intrat în mine. Am început să manifest schimbări de personalitate. Simţeam o forţă supranaturală; simţeam că spiritul vroia să-mi părăsească trupul şi eram speriat. Dar am început să practic, până în punctul în care eram în stare să-mi fac spiritul să plutească prin cameră şi să-mi văd trupul stând întins acolo.

Odată, am plecat mai departe de cameră şi când m-am întors ca să intru în trup, mi-a luat mai mult de o oră ca să o fac. Din cauză că atunci când m-am întors să-mi ocup trupul, el era deja ocupat de duhuri necurate. M-am luptat să intru în trup, în cele din urmă am reuşit şi m-am trezit plin de transpiraţie şi extenuat.

După aceea le-am povestit celor mai apropiaţi prieteni ai mei ce mi se întâmpla în timpul nopţii.

[Testimony of Former Mexican Entertainer And Ex-Satanic Priest – PT 1of 5. Copyright © 2010 The Truth & the Light Ministries.]

Partea II

Ei îmi spuneau: „Ai daruri, ai calităţi, pregăteşte-te.” Mi-au zis: „Uite, îţi dăm adresa acestei persoane, du-te şi consult-o.” M-am dus să caut acea persoană care era o ghicitoare, o persoană care citea cărţile de tarot. Şi când acea femeie a făcut cărţile pentru mine, mi-a zis: „Văd că ai un spirit în tine care este foarte puternic şi pregătit. Poţi să începi să înveţi ştiinţa ocultismului.”

Mi-am zis: „Dacă nu va fi de folos nimănui, nici nu va fi ceva rău.” După aceea am făcut cercetări pentru a găsi cei mai buni profesori. După părerea mea, i-am găsit la Catemaco, Veracruz, şi am făcut tot drumul până acolo ca să mă pregătesc. Când am ajuns în locul acela, mi-au dat de citit: mâna spiritistului, despre un anumit spiritist, cartea iadului, cartea întunecimii, biblia anului 2000, care este o biblie pentru toţi vrăjitorii. Iar eu am început să absorb toate acele lecturi.

De acolo m-am dus la Tijuana, şi acolo în Tijuana aveau să mă înveţe un velacion de nouă zile. În acel velacion aveau să mă înveţe cum să îi fac pe oameni surzi, orbi, muţi, paralizaţi, şi chiar cum să le iau viaţa dacă era necesar. Persoana care mi-a predat acel velacion mi-a zis: „Văd că ai atributele necesare pentru a învăţa ocultismul, continuă să te pregăteşti, să studiezi ca ucenic. Îţi voi da o scrisoare de recomandare pentru un prieten de-al meu din Rio De Janeiro, du-te şi fii pregătit.” M-am dus în locul acela şi când am căutat adresa persoanei respective, am văzut un grup de oameni, i-am întrebat despre tipul acela, iar ei mi-au zis: „Trebuie să-ţi iei număr de ordine şi să aştepţi la rând.”

Atunci am aşteptat la rând şi a venit momentul când am ajuns la o anumită distanţă şi am văzut că acea persoană, cu numele de Jose Arigo, un spiritist recunoscut în Brazilia, a început să facă semn. M-am uitat în jur să văd pe cine chema, şi el a continuat să-mi facă semn să merg la el, iar când m-am dus unde se afla el, mi-a spus: „Ia loc aici lângă mine, fiindcă într-o clipă vei vedea ce vroiai să vezi.”

Când eram pe cale să scot scrisoarea de recomandare, mi-a spus: „Nici nu te deranja să-ţi scoţi scrisorica, fiindcă ştiu cine eşti şi pentru ce te afli aici.” Atunci am început să îi pun întrebări. „Ascultă, cum de ştii ce boli au oamenii aceştia?”, iar el mi-a zis: „Lucrez cu un grup de medici. În timp ce ei sunt acolo şi examinează oamenii, eu sunt aici şi fac operaţiile.”

M-am uitat în jur şi nu am văzut nimic altceva decât oamenii. Acum ştiu, prin Cuvântul lui Dumnezeu, că cei care îi ajută pe vrăjitoare, pe vraci şi pe vrăjitori sunt demonii! Sunt duhuri necurate, cunoscute ca „protectori”.

Între timp, omul era pe cale să facă o operaţie unei doamne tinere, la o tumoră la cap. Instrumentele lui pentru operaţie erau un cuţit de bucătărie, un ferăstrău, o bucată de tifon, o pensetă şi o bucată mică de bumbac.

I-am spus: „Ascultă, chiar o să faci operaţie cu lucrurile acestea?”, iar el mi-a răspuns: „Da, sunt instrumentele mele.” Aşa că a luat acea bucată mică de bumbac şi cu nişte invocaţii şi rugăciuni ciudate, a trecut bucăţica de bumbac prin capul femeii, a luat cuţitul de bucătărie, i-a tăiat scalpul, a intrat în creier, a folosit penseta, a pus iar bucăţica de bumbac, şi capul femeii s-a vindecat. Singurul lucru care se mai vedea era o linie care rămăsese pe capul femeii. Iar el mi-a spus: „Foarte curând vei învăţa cum să faci acest gen de operaţii, fiindcă îţi voi da două capacităţi.”

La miezul nopţii ne-am dus într-un loc pustiu, într-un fel de pădure, o junglă din zonă. Şi la miezul nopţii am primit cele două capacităţi, în care erau implicaţi doi indieni din tribul Inca. Unul dintre ei era Telepujau, iar celălalt era Piele de Lup. Am simţit că o energie îmi intra în trup. După ritual, m-am întors la Districtul Federal şi efectiv, când aveam nevoie să fac acel gen de lucruri, invocam cele două „capacităţi”, simţeam energia şi îi scăpam de oameni de tumori, îndepărtându-le fără ca măcar să văd persoana.

Şi a venit timpul când unele vedete ale cluburilor de noapte îmi cereau: „Ascultă, poţi să faci ceva ca lucrurile să meargă bine?” În timp ce artistul era în faţă făcându-şi numărul, eu mă aflam în spatele scenei făcând un ritual. Şi cum să nu meargă lucrurile bine pentru el, dacă ne aflam într-un loc al păcatului, într-un mediu al pierzării?

A venit clipa în care am început să citesc în cărţi pentru prietenii mei, iar ei se întorceau la mine zicându-mi: „Tot ce mi-ai spus s-a dovedit a fi adevărat.” În acele momente obişnuiam să spun: „Dumnezeu mă iubeşte atât de mult, încât îmi dă darul ghicirii.” Dar acum ştiu, prin Cuvântul lui Dumnezeu, că acestea sunt practici oculte şi că Dumnezeu nu dă darul ghicirii fiindcă nu este deloc un dar. Prin urmare, din acel moment, din acea clipă, am început să pătrund zilnic, tot mai mult şi mai mult în cărţile de vrăjitorie.

Şi a venit clipa când treceam prin Studiourile Televisa şi am întâlnit acolo o actriţă cu numele de Consuela Castro, cu numele de scenă Irma Serrano, iar ea mi-a spus: „Am fost trimisă la tine. Am nevoie să-mi faci un serviciu.” Ar fi putut să facă singură acel lucru, dar nu a făcut-o, pentru că îl folosea ca momeală pentru a mă atrage apoi într-o sectă satanică. I-am făcut serviciul, ea a revenit o săptămână mai târziu spunând: „Ştii ce, sunt foarte mulţumită de serviciul pe care mi l-ai făcut. Vreau să te invit unde merg eu. Sunt membră a unei secte satanice din partea de nord a oraşului satelit. Sunt înaltă preoteasă satanică şi vreau să te invit să vii cu mine.” Am acceptat invitaţia, iar ea a zis: „Este o surpriză. Te voi lega la ochi.” Deci mi-a pus o mască, am intrat în maşina ei, nu am idee pe ce drum am luat-o.

Când am intrat atunci, pentru prima oară, în acea biserică satanică, ceea ce am văzut la intrare au fost chipuri enorme ale îngerului morţii, capra lui Mendes. Erau pentagrame acolo, aveau chipurile a o mulţime de demoni, capete de balauri erau puse pe podea.

Aveau chiar şi imagini ale lui Isus, dar fiind chinuit în iad de diavol. Isus era chinuit de diavol şi spunea: „Tatăl Meu, pentru ce M-ai părăsit?” Am văzut lumânări în multe culori şi am înaintat să studiez locul. Am văzut trupuri ale copiilor care lipseau, mâinile, ochii, picioarele şi inimile lor. Am început să mergem mai în interior şi am văzut o masă enormă de beton care era ţinută de două capre sculptate. Iar în centrul mesei se afla o pentagramă, o stea cu cinci colţuri, şi în fiecare colţ era o literă, S.A.T.A.N., cuvântul „Satan”.

Adică am văzut un grup de oameni adunaţi acolo, o doamnă tânără purtând o tunică roşie şi un bărbat purtând o tunică albă, un preot satanic. Urmau să o iniţieze pe acea tânără în satanism. Preotul satanic i-a spus tinerei: „Dezbracă-te, pentru că dacă nu o faci, puterea nu va curge prin tine.” Tânăra s-a dezbrăcat, ei au pus-o pe masă, i-au legat mâinile şi picioarele, formând o stea cu cinci colţuri, o pentagramă. Au început să danseze în jurul tinerei şi să aducă capre, câini, pisici şi să le măcelărească. Iar sângele acela l-au turnat peste trupul tinerei.

Am fost zece ani în ceea ce acum, prin Cuvântul lui Dumnezeu, ştiu că este o sectă, şi am ajuns să ştiu că diavolul este un imitator a ceea ce face Isus Hristos. Într-o sectă se fac posturi, rugăciuni, priveghiuri, cântări, dansuri şi citirea bibliei. Dar nu a Sfintei Biblii, ci a bibliei satanice. Se fac botezuri, dar nu cu apă, ci cu sânge.

Atunci tânăra a început să renunţe la Dumnezeul din oricare religie, iar apoi i-au dat să înghită capul unui şarpe şi inima unui copil nou-născut, împrăştiind sângele peste tot pe trupul ei. Înaltul preot a luat-o sexual şi i-a spus: „Acum ai devenit cu adevărat mireasa lui Satan.”

Bărbatul şi-a pus din nou tunica, s-a îndreptat unde se afla Irma Serano, înspre mine. S-au salutat unul pe celălalt în nişte limbi pe care nu le-am înţeles, m-a atins pe umăr şi mi-a zis: „Şi tu ce aştepţi ca să fii gata?” Iar eu i-am răspuns: „Dar de ce eu?” Iar bărbatul acela mi-a spus: „Fiindcă ai fost ales dinainte, datorită zilei tale de naştere.” M-am născut pe 31 octombrie, iar în ocultism, în satanism, 31 octombrie este ziua satanismului pe tot pământul, ziua de naştere a lui Satan. Apoi mi-a zis: „Îţi voi da cartea aceasta, gândeşte-te la ea, meditează la ea şi pregăteşte-te, fiindcă văd că ai potenţial să înveţi ocultismul.” După aceea am plecat din locul acela, împreună cu acea artistă.

Am continuat să lucrez în cluburi de noapte, să imit staruri, să joc în piese de teatru. Şi a venit timpul când nu mai puteam dormi deloc, şi simţeam că ceva mă îndemna şi îmi spunea: „Ridică-te şi ia cartea aceea.” Când m-am ridicat şi am luat cartea, am deschis-o şi se numea Biblia Satanică. Am început să o citesc, iar ea îmi zugrăvea totul într-un mod foarte plăcut şi într-o manieră minunată, lăsându-mă să înţeleg că cel care va domni în cer ar trebui să fie Satan, nu Isus Hristos.

Am ajuns ca zi după zi să mă cufund în ceea ce scria în acea carte, iar ura a început să intre în viaţa mea, astfel încât nu puteam suporta ca oamenii să se uite fix la mine pe stradă. Am început să provoc certuri cu oamenii, nimic nu îmi era pe plac. Dacă vedeam că cineva se droga, bea, se apuca de prostituţie, se bătea, când cineva era împuşcat, spuneam: „E bine! Sper să sfârşească toţi în iad.”

M-am dus din nou la Irma Serrano şi i-am zis: „Vreau să fiu iniţiat!” Şi ritualul pe care l-au făcut pentru acea tânără l-au făcut şi pentru mine. Pentru a fi iniţiat, m-au botezat cu sângele unor copii nou-născuţi şi cu sânge de animale.

[Testimony of Former Mexican Entertainer And Ex-Satanic Priest – PT 2 of 5. Copyright © 2010 The Truth & the Light Ministries.]

Partea III

Am început apoi să aduc omagiu, adorare şi slujire în acele facilităţi, şi apoi am început să fiu ucenicizat cu Antonio Vasquez De Alba, care este un promotor al starurilor şi politicienilor. Antonio Vasquez De Alba este un gentleman, care în mod constant apărea în spectacolul numit „Şi care este părerea ta?” cu Nino Canun. Era un domn înalt cu o barbă enormă, care întotdeauna vorbea despre profeţiile lui Nostradamus. Din acel moment, am început să citesc acel manual. Şi am început să pătrund mult în acel manual. Zi după zi, diavolul a început să câştige putere asupra mea. Am continuat să fiu ucenicizat cu Walter Mecado în grososalia, care este o limbă satanică, în simbologie, în grafologie, şi în laudele pe care le aduceau, şi am început să mă specializez în toate acele chestiuni oculte; cu cât avansam mai multe trepte în acel loc, cu atât îmi dădeau mai multe ordine. Acolo mi-au dat poruncile din Biblia Satanică, care spuneau: „Dacă vezi că acea persoană suferă, fă-o să sufere mai mult! Să nu simţi compasiune pentru acea persoană.” La fel cum bisericile au Cuvântul pe pereţii lor, la fel au în secte. Iar o frază care mi-a rămas în minte mulţi ani este cea care spune: „Binecuvântaţi sunt cei puternici, căci ei vor moşteni pământul, cei slabi şi cei laşi nu vor intra aici.”

Din acel moment am văzut cum selectau cele mai drăguţe fete, cei mai frumoşi băieţi, îi trimiteau să se amestece printre oamenii de la petreceri, în parcuri, să cucerească fete şi băieţi, şi să-i invite la presupuse petreceri. Iar acei tineri, când erau atraşi în secte, sfârşeau prin a fi răpiţi. Femeile sfârşeau prin a fi torturate, sfârşeau prin a fi violate, iar dacă rămâneau gravide, le păstrau în viaţă deoarece copilul avea să sfârşească într-un ritual satanic. Îi trimiteau pe tineri în spitale, ca să le întrebe pe mamele care aşteptau copii: „Doamnă, vreţi să citesc harta astrală pentru fiul sau fiica dv., ca să ştiţi ce pregătesc astrele pentru viitorul lor?” Când oamenii dădeau informaţii, tinerii se prezentau înaintea marelui preot, iar dacă vroiau ca acel copil să se nască, spuneau: „Desemnează un păzitor pentru copilul acela”; dar dacă nu vroiau ca acel copil să se nască, atunci spuneau: „Malformează copilul acela.”

Şi din acel moment, din acele clipe, am început să realizez că multe afaceri, precum Sonrics, Coca Cola, Walt Disney, Procter and Gamble, Bubalo şi multe alte afaceri, aveau proprietari satanici. Coca Cola, cu ani în urmă, a avut un pact cu Satan, în care el a spus: „Te voi face afacerea numărul 1, cea mai puternică de pe acest pământ, dar la fiecare două luni, trebuie să-mi oferi trei suflete ca jertfă”; şi acele trei suflete sfârşesc prin a fi sacrificate şi îmbuteliate. Iar acest lucru a devenit public cu Jacobo Zabludovsky, cu mulţi ani în urmă, care au afirmat că au găsit degete, urme de carne, urme de îmbrăcăminte, în răcoritoare, şi continuă să se întâmple şi astăzi. Sonrics este o afacere în care de fiecare 31 octombrie, mari sume de bani le sunt plătite, ca să pună în bomboane lame de ras, otravă, marijuana, sticlă; deci acele bomboane au ajuns într-o mulţime de state ale republicii sau la nivel mondial, aşa că mulţi copii pot să moară din cauza unei supradoze, alţii să aibă gâtul tăiat, şi în felul acesta oamenii nu ar afla.

Eu… cu cât avansam acolo, aflam despre o mulţime de lucruri care se întâmplau acolo. Cu mult timp în urmă, Mighel de la Madrid Hurtato a venit la această sectă, numită Ordinul Oii Negre, pentru a cere ajutor ca să ajungă la preşedinţia republicii mexicane. Staruri precum Celia Cruz, Veronica Castro, Tatiana, Gloria Trevi, Lucia Mendez, Rocio Sanchez şi multe alte staturi, au fost membri ai sectelor satanice. Am aflat că Irma Serano şi Ernesto Alonzo aveau câte o izbucnire verbală şi spuneau: „Avem sub controlul nostru toate mijloacele de comunicare.” Cu mulţi ani în urmă, introduceau telenovele satanice precum „Blestemul”, „Alb şi negru”, „Întoarcerea Dianei Salazar”, telenovele produse de un mare preot satanic. Deci se bucurau fiindcă aveau control asupra tuturor mijloacelor de comunicare.

Am început de asemenea să realizez că multe scene din filme, multe erau interpretate, dar altele erau de fapt ritualuri care aveau loc. Un devoţional satanic spunea: „Pot intra în casat ta, fără ca măcar să-ţi cer permisiune.” Printr-o jucărie, printr-un desen animat, printr-o telenovelă, printr-un cântec, aşa intră ei cu înţelepciune în casele oamenilor. Iar oamenii nu înţeleg multe lucruri care se întâmplă.

Realizez de asemenea că multe persoane din Biserica Catolică, mulţi preoţi catolici, în timpul zilei erau catolici, dar în timpul nopţii erau preoţi satanici. Ioan Paul II, mason de gradul 33, a aparţinut Frăţietăţii Negre şi Bisericii Satanice a lui Anton LaVey. Dacă vedem gradele 33 şi adunăm 3 + 3, ne dă 6, care este numărul fiarei. Şi vedem că acest domn, cu mulţi ani în urmă a venit în Mexic, a ieşit din avion şi primul lucru pe care l-a făcut a fost să sărute pământul – în consacrare faţă de Satan. Dar înainte de a pleca, a spus: Mexicul, întotdeauna credincios. Dar a făcut aşa: Mexicul [5.23]. Aici vedem că acesta nu este un semn al iubirii şi păcii, ci un semn al victoriei, V pentru victorie, şi vedem cum se formează aici imaginea feţei unui demon [5.33], vedem că este capra lui Mendez, reprezentarea caprei lui Mendez, şi mulţi artişti, mulţi politicieni care fac acest tip de saluturi, ei bine, acestea sunt saluturile sectelor.

De-a lungul anilor, mulţi oameni cred că acesta este semnul sfintei cruci [5.52], pentru că aşa învaţă Biserica Catolică. Dar acest simbol, în cadrul unei secte semnifică 666, numărul fiarei. Când o persoană face aşa, face trinitatea satanică [6.04]. Ochiul lui Satan [6.07]. O cruce este în sus. Un satanist o foloseşte în jos [6.13], prin aceasta ei spun că înseamnă înfrângere, rebeliune faţă de Domnul nostru Isus Hristos. Când o persoană face aşa [6.20], recunoaşte fiara, face trinitatea satanică şi se răzvrăteşte împotriva lui Isus Hristos.

Iar mare parte din ce spun preoţii catolici este în latină, pentru că este o limbă vorbită în cadrul unei secte. Iar când spun lucruri în latină, oamenii nu înţeleg latina, şi în multe ocazii consacră oamenii. Dau nişte date, în care se află săptămâna în care oamenii primesc un mic semn (ca miercuri), în care, ceea ce este pus pe oameni este o iniţiere în satanism, şi s-a întâmplat să fie trupuri aprinse cu imagini ale religiei care nu mai este bună. Când oamenii pleacă, după ce au primit blestemul, la miezul nopţii acei oameni sunt consacraţi sectei. Preoţii catolici din anumite biserici, acum au în centrul bisericilor lor, o pentagramă cu murdărie din cimitir. Preoţii satanişti aduc animalele pentru sacrificiu, fiindcă în toate ritualurile este vărsare de sânge, şi spun: „Să consacrăm lui Satan toţi aceşti oameni care vin.” Iar la miezul nopţii toţi acei oameni sunt consacraţi lui Satan.

Mi-au dat un calendar de activităţi care era un calendar satanic. Începând de la 1 ianuarie până la 31 decembrie, în tot timpul anului aveau festivităţi în cadrul sectei. Pentru mine, 1 mai nu era Ziua Muncii, era ziua adunărilor satanice. Şi acele date erau importante; fiindcă noi, ca şi creştini, celebrăm Patimile, ne amintim când Isus a venit şi a murit, ceea ce sărbătoresc sataniştii în aceste date este înfrângerea lui Isus Hristos, în care ei, în secte, răpesc în avans o persoană cu o fizionomie mai mult sau mai puţin ca a lui Isus, de treizeci și trei de ani, iar acea persoană este jertfită şi torturată în cadrul unei secte satanice.

Acolo avem calendarul satanic cu datele activităţilor [8.15], în care avem tot ce fac ei, ca orgii, jertfe umane, jertfe de animale, şi avem aici că fac sex etc., fac o infinitate de orgii, o infinitate de blesteme, o infinitate de vrăjitorii, aceasta este o sectă satanică. În acel calendar cele mai puternice date erau 31 octombrie, 12 decembrie, 24 decembrie şi 2 februarie, Sărbătoarea luminilor. Din aceste date, satanistul, începând din aceste date, ca septembrie, intră în toată luna septembrie în post şi rugăciune, vine 4 octombrie, şi ei încep la nivel mondial să facă un ritual ca să blesteme trupul lui Hristos (toate bisericile creştine). Vin 15 şi 20 octombrie, şi ei încep să pregătească o sărbătoare pentru Samhain, zeul morţilor.

[Testimony of Former Mexican Entertainer And Ex-Satanic Priest – PT 3 of 5. Copyright © 2010 The Truth & the Light Ministries. ]

Partea IV

Cu câtva timp în urmă am auzit mărturia unui tânăr care fiind creştin, nişte oameni s-au apropiat de el spunându-i: „Dumnezeule, cânţi foarte frumos. De ce nu te duci la lume? De ce nu încerci pofta? De ce nu încerci faima?” Tânărul le-a dat atenţie acelor oameni, se întoarce în lume, câştigă faimă într-un grup muzical, apoi deodată, ei încep să facă discuri, să apară la spectacole de televiziune, în timp ce discul era difuzat la radio. Grupul sfârşeşte într-un accident şi tânărul moare în accident. Iar mama lui se ruga şi postea pentru el, şi ei îi telefonează mamei şi îi spun: „Fiul tău tocmai a murit. Ce facem, îţi trimitem trupul sau îl îngropăm aici?” Ea spune: „Trimiteţi-mi trupul.” Deci a început să se roage şi să pledeze la Isus să aibă îndurare faţă de fiul ei, şi în timp ce fiul era dus spre iad, Domnul Isus începe să-i arate că erau oameni acolo care ar spune: „Dacă aş fi dat o şansă creştinismului, nu aş fi aici. Dacă aş fi făcut asta, nu aş fi aici.” Deci regretau acolo. Dar a venit clipa în care i s-a spus: „Uite, o vezi pe femeia care este acolo?” Iar tânărul spune că a înmărmurit şi a spus: „Da, este Lola Bertran.” Şi deodată i s-a spus: „Vezi persoana care este acolo?” „Da”, a spus el, „este Jose Alfredo Jimenez.” Şi i-a fost arătat Javier Solis şi mulţi alţi artişti. Iar Domnul i-a zis: „Le-am dat tuturor daruri, ca să-Mi poată cânta Mie şi să Mă poată lăuda. Iar ei au mers în căutarea zeilor falşi, cântând dumnezeilor falşi, cântând creaţiei, în loc să Mă laude pe Mine. Dar acum, au ceea ce li se cuvine.”

De aceea Biblia spune aici că noi, ca şi creştini, nu trebuie să mai avem părtăşie cu întunericul. Fiindcă sunt oameni care fiind creştini, cântă încă în biserică, apoi sunt acolo; ei bine, mă duc să mi se citească; să vedem dacă îşi dau seama, să vedem dacă acel mare vrăjitor poate ghici că sunt creştin. Şi aici Biblia spune, în cartea Deuteronom, capitolul 18, versetul 9-11: „După ce vei intra în ţara pe care ţi-o dă Domnul Dumnezeul tău, să nu te înveţi să faci după urâciunile neamurilor acelora. Să nu fie la tine nimeni care să-şi treacă pe fiul sau pe fiica lui prin foc, nimeni care să aibă meşteşugul de ghicitor, de cititor în stele, de vestitor al viitorului, de vrăjitor, de descântător, nimeni care să întrebe pe cei ce cheamă duhurile sau dau cu ghiocul, nimeni care să întrebe pe morţi.” Desăvârşit să fii înaintea Domnului Dumnezeului tău.

Dar putem vedea că… Eu am fost în preajma unor creştini care… Hei, frate, care este horoscopul tău? Eu sunt de la Duhul Sfânt. Dar aici, în creştinism, ei încă mai cred în horoscop. Iar aici în Biblie, 2 Împăraţi capitolul 23, versetul 5 ni se spune să nu o consultăm pe împărăteasa cerurilor, nici soarele, nici stelele, nici semnele zodiacului. Deci putem vedea că acestea sunt practici oculte. Vedem că este o capcană, o înşelătorie a lui Satan. Oamenii care citesc horoscopul sunt oameni care trăiesc întotdeauna în nesiguranţă, oamenii care se uită la filme de groază, sunt oamenii care trăiesc întotdeauna cu teamă. Acei oameni care se uită la filme de groază, din când în când au coşmaruri şi simt că Chucky este pe urmele lor. Şi de aceea spune Biblia aici să fim preocupaţi cu învăţătura, precum obişnuia să spună apostolul Pavel, cu cititul, deci trebuie să cercetăm.

O mulţime de oameni ignoră cine este Isus Hristos. O mulţime de oameni nu primesc un miracol, pentru că ignoră cine este Isus Hristos. De aceea Biblia ne spune chiar aici – Ioan 5:39: „Cercetaţi Scripturile, pentru că socotiţi că în ele aveţi viaţa veşnică, dar tocmai ele mărturisesc despre Mine” (a spus Isus).

Multe jocuri de noroc sunt de asemenea consacrate de secte. Dominoul, roata torturii, şerpi şi scări, jocul de zaruri, adună beţe, jocul autostrangulării şi multe altele, precum şahul. Sunt jocuri care pot să fie deja consacrate de secte, şi aşa ajung oamenii să fie implicaţi în ocult. Găsim că multe simboluri din loterie (loteria mexicană), precum coroana, şarpele, moartea, soarele, luna, Grim Reaper [nume dat în engleză morţii, un schelet care conduce morţii la tărâmul de dincolo], sunt simboluri ale calendarului satanic. Şi avem în loterie (cunoscută şi ca bingo mexican) nişte cărţi mici care ţi se dau, sunt douăsprezece, poţi să aduni fiecare pătrat din carte, la sfârşit îţi va da 666, un număr par. Nu-ţi va da mai mult, nici mai puţin, îţi va da exact 666, adunând pătrăţelele din loterie (loteria mexicană). Şi vedem de asemenea, în şerpi şi scări, vedem că şarpele este Satan, şi vedem că în acei şerpi şi în acele scări există mesaje oculte. Putem de asemenea vedea că în ceea ce cunoaştem ca masa vrăjitoarei [masa ouija], vedem că oamenii cred că este un joc inofensiv, pe când Scripturile ne arată şi ne spun efectiv, să nu ne amestecăm cu satanismul. Efeseni 4:27 spune: „Nu daţi prilej diavolului”, iar o mulţime de creştini, în multe ocazii, dau intrare lui Satan prin intermediul acestor jocuri.

Deoarece a apărut şi o mare controversă din cauza Coca Cola, spunând: „Dar frate, dacă mă rog pentru coca cola mea, Dumnezeu o va binecuvânta.” Iar unii au chiar îndrăzneala să spună ca creştini: este băutura creştină obişnuită. Pot să văd în Biblie, pot să văd că Dumnezeu poate să sfinţească orice. Dumnezeu poate să sfinţească şi otrava, dar sângele nu-l va sfinţi, aşa-i? Nu poate sfinţi sângele.

Deci într-o clipă vă voi arăta ceva ce am aici. Putem vedea că oamenii ignoră înţelesul cuvântului „ouija”. Înţelesul lui „ouija” semnifică următoarele: „O” semnifică puterea spirituală folosită prin diferite instrumente folosite în cadrul unei secte, care sunt diferite pumnale, diferite instrumente pe care le au ei; „U” semnifică lauda şi blestemele din cadrul sectei, „E” semnifică puterea şi slăbiciunea, „J” semnifică bogăţia şi sărăcia, „A” semnifică viclenia, demonul care ia forma unui unicorn şi care controlează o sută de demoni în slujba sa.

Acum, putem vedea că în toate jocurile pe care tocmai le-am menţionat, putem vedea că zarul are 6 feţe, multe jocuri au 6 feţe, precum dominoul care are 6 feţe, şi putem vedea cum în Biblie, Apocalipsa 13:18 spune: „Aici e înţelepciunea. Cine are pricepere să socotească numărul fiarei. Căci este un număr de om. Şi numărul ei este şase sute şaizeci şi şase.” Şi ceea ce cunoaştem ca şah sunt tot șase piese. În şah, este un joc ca şi un război. Ei iau aceasta precum creştini versus satanist. Deci putem vedea că fiecare dintre aceste mici piese are un înţeles în cadrul sectelor; „pionul”, care este o piesă micuţă, semnifică membrii sectelor satanice, care sunt trimişi la congregaţii. Vedem se asemenea că este o alta numită „stâncă” [turn]. „Stânca” semnifică Biserica Catolică, care protejează sectele satanice. M-am întrebat întotdeauna pe mine însumi şi le spun întotdeauna oamenilor, te-ai întrebat vreodată, de ce s-ar îmbrăca un preot complet în negru, cu o tunică neagră, cu o tunică purpurie, cu o tunică albă, cu o tunică roşie, care sunt simboluri în interiorul sectelor? Acei oameni folosesc un înţeles diferit. Avem apoi episcopul [popa], care este reprezentarea papei. Oamenii, când acest om vine în Mexic, oamenii nici nu îi observă veşmântul, fiindcă oamenilor nu le place să fie atenţi, fiindcă este sfântul Părinte! Astfel că oamenii nu vor acorda atenţie. Dar în veşmintele pe care le foloseşte omul acela, poţi vedea o mulţime de simboluri masonice. Apoi este o pălărie pe care o are el, o pălărie înaltă, în care el are, pe partea aceasta şi pe partea aceea [7.42] are doi dragoni. Iar Biblia ne arată că dragonul este Satan. Deci acestea sunt lucrurile pe care le ascund ei acolo. Putem vedea „regina”, care înseamnă secte satanice. Regele îl semnifică pe Satan, iar „calul” înseamnă că ei vor ridica doi demoni, doi călăreţi care vor lupta împotriva lui Isus Hristos.

Dar putem vedea că Satana a fost rănit, dragonul a fost rănit în cap şi i-a mai rămas puţin timp, şi este la ultima mare zbatere, şi vrea, de la un moment la altul, să distrugă oamenii şi pământul acesta. Vedem de asemenea că mulţi politicieni sunt în secte, din faptul că putem vedea, cu un anumit timp în urmă că erau o mulţime de declaraţii care au apărut în ziar, şi s-a făcut o afirmaţie, că sunt persoane din secte. Am citit un articol de ziar care spunea că sectele au oferit mult Bisericii Satanice, dar trebuie să aflăm ce le-a fost oferit în schimb acestor secte satanice.

Dacă trecem prin istorie, putem vedea că o mulţime de politicieni au deja o istorie. Putem vedea că era un politician care era manager la Coca Cola, şi putem vedea, cu mulţi ani în urmă, înainte ca omul să-şi înceapă campania, înainte de a face ceva, Irma Serrano l-a abordat şi i-a spus: „Ai sprijinul nostru”, şi de asemenea, această persoană este protejată de o armată numită „Armata Albă”. Armata Albă sunt preoţi iezuiţi, care ziua sunt preoţi, dar noaptea sunt războinici. Avem de asemenea mulţi oameni din industria de divertisment care sunt implicaţi în secte.

Când am făcut un turneu în statul Veracruz timp de doi ani, când m-am întors din turneu, aflu, spre surpriza mea, că acest prieten al meu numit Enrique, care în trecut se droga cu mine, pe care obişnuiam să-l caut pentru a mă droga, a mă îmbăta… Cineva i-a vorbit despre Hristos, iar el apoi s-a convertit la creştinism. Şi vine şi îmi spune: „Ştii că Hristos te iubeşte? Ştii că Dumnezeu a murit pentru tine?”

[Testimony of Former Mexican Entertainer And Ex-Satanic Priest – PT 4 of 5. Copyright © 2010 The Truth & the Light Ministries. ]

Partea V

Mi-am spus: „Cred că tipul a înnebunit, deja spune nonsensuri.” De fiecare dată venea să-mi spună despre Dumnezeu. Eu întotdeauna îl respingeam, îi spuneam: „Uite, cu privire la citirea Bibliei şi intrarea într-o biserică. Asta este pentru oamenii care vor să-şi piardă timpul, este pentru bătrâni, pentru oameni care nu au nimic mai bun de făcut. Eu am o carieră, am un viitor înaintea mea.” De fiecare dată când venea să-mi vorbească despre Dumnezeu, îl respingeam.

Pe atunci, depindeam deja de cei treizeci și cinci de demoni din persoana mea, care erau treisprezece paznici protectori, cele două facultăţi din Brazilia, trei spirite necurate, şi multe altele, care dădeau un total de treizeci și cinci de demoni în persoana mea. Pe atunci eram deja capabil să mut obiecte care puteau fi mutate doar cu putere fizică, dintr-o parte în alta, şi eram capabil să călătoresc în afara trupului şi să merg de la un oraş la altul şi de acolo, altundeva, pentru a da instrucţiuni altor oameni. Eram capabil să fac călătorii astrale datorită puternicelor pacte pe care le aveam cu Satan, şi începusem deja să practic vampirismul, şi nu pentru că aveau să-mi crească colţi sau aripi, ci pentru că începusem să beau sânge de animale şi de oameni. Şi trimiteam oameni să se implice în biserici, ca să le poată distruge, fiindcă nu suportam creştinismul. La deschiderea evenimentelor aeriene, mă duceam şi făceam farmece şi altele, pentru ca evenimentele să meargă rău. Şi putem vedea în Biblie, aşa e? Se afirmă în Scriptură că Dumnezeu îi protejează pe oamenii Săi.

Deci vine momentul când, din cauza pactului meu cu Satan, el vine şi îmi spune: „Vreau să te duci să-l distrugi pe Enrique.” Am început să-mi aduc toate cărţile despre magie neagră şi lucruri din acestea. Mi-am spus, îi voi face ghinioane, farmece, blesteme şi orice există şi ştiu cum să fac, dar niciunul dintre acele lucruri nu a devenit realitate, fiindcă Dumnezeu îl proteja pe slujitorul Său, pe fiul Său. Mi-am zis că poate îmi pierd puterile. Dar apoi trec la alte metode, între care se afla Santeria, de unde o cunosc pe Vera Cruz (preoteasă Santeria). Apoi am început să mă specializez în voodoo, unde am cunoscut-o pe Veronica Castro (preoteasă voodoo). Atunci am spus: „Acum voi fi capabil să-l distrug cu ace, cu păpuşi mici şi cu toate astea.” Fac apoi o a doua încercare să-i fac lucruri, şi nu am putut să fac nimic.

A venit momentul când am spus: „Dacă nu pot să fac nimic prin magie, va trebui să mă duc să-l distrug personal.” Aveam abilitatea de a controla oamenii şi animalele cu mintea mea. Mi-am zis: „Mă duc acolo acum, să-l controlez.” Când pornesc să mă duc la casa acelui tânăr, mă trezesc, spre surpriza mea, că atunci când sosesc la casa lui, îmi spun: „Voi aştepta momentul potrivit, apoi îl voi distruge.” Am aşteptat momentul potrivit, şi vine momentul când el îmi spune să intru în casă, şi acolo am sporovăit un pic, iar eu mi-am zis: „Acum este momentul” (când şi-a lăsat garda jos). Când am vrut să mă apropii de el am simţit o forţă care m-a oprit, care nu mi-a permis să mă apropii de el. Şi în timp ce încercam să mă apropii tot mai mult, a venit momentul când am început să am o durere de cap. I-am spus acelui tânăr: „Nu ştiu unde ai fost, dar văd lângă tine o fiinţă spirituală care nu mă lasă să mă apropii de tine, iar magia ei este superioară magiei mele.” A trebuit să plec de acolo învins. Şi am început să-mi pun o mie de întrebări: „De ce nu pot face nimic?” Şi am continuat să caut răspunsuri în Biblia Satanică; iar Biblia Satanică afirma: „Indiferent cât de experimentat eşti în satanism, nu folosi niciodată magia împotriva unui protestant, împotriva unui creştin.” Iar acum ştiu de ce: fiindcă Dumnezeu îi protejează pe copiii Lui.

Am început să aud voci noaptea spunându-mi: „Ia-ţi viaţa. Nu eşti cu adevărat fericit. Nu ai de fapt ceea ce ţi-ai dorit întotdeauna.” Când am început să aud acele voci ca şi cum îmi dădeau ordine, am început să amestec siropuri şi pastile, încercând să mă sinucid. Dar nu am trecut dincolo de intoxicare. Deci a venit momentul când mi-am zis: „Ai dreptate. Am o mulţime de probleme, nimănui nu-i pasă, sinuciderea este cea mai bună soluţie.” Am plecat de acasă în mai 1988, am decis să mă sinucid. Mi-am zis: „Acum voi sări dintr-un autobuz în mişcare, sau mă voi aşeza pe şinele de cale ferată, dar trebuie să-mi pun capăt vieţii, problemelor.”

Vine momentul când Domnul Isus mă îndreaptă direct la casa acestui prieten. Când am ajuns acolo i-am povestit în ce stare mă aflam. Eram disperat. I-am spus despre planurile mele şi că nu ştiam ce să fac, iar el a început să-mi vorbească despre dragostea lui Isus Hristos. Mi-a zis: „Nicăieri nu vei găsi soluţia, nicăieri nu vei găsi salvarea, ci numai la Isus Hristos.” M-a întrebat: „Vrei să-L primeşti pe Hristos ca Mântuitorul tău?” I-am spus da! Apoi el mi-a zis: „Dar trebuie să rupi lanţurile, pactele pe care le-ai făcut cu Satan.” Când i-am spus în acel moment da, a început să se roage pentru mine. În acel moment, am început să-L provoc pe Dumnezeu. Am început să-I strig multe lucruri, multe blesteme, şi I-am zis: „Dumnezeule, dacă exişti aşa cum spune acest om, coboară şi arată-mi-Te! Pentru că am o putere şi cunosc un Domn, dar acest om îmi spune că Tu eşti Dumnezeu şi că eşti mare, iar dacă exişti, atunci arată-mi!”

Ei bine, nu ar fi trebuit să o fac, pentru că Duhul Sfânt al lui Dumnezeu a coborât şi mi S-a arătat. Am simţit o forţă pe cap care m-a împins pe podea, iar eu m-am supărat, spunând: „Ei bine, de ce vrea tipul ăsta să mă forţeze să îngenunchez, dacă eu nu vreau?” Şi acea forţă m-a împins din nou pe podea, şi în acel moment am început să vorbesc de la Duhul Sfânt al lui Dumnezeu, şi apoi am auzit o voce care a spus: „Cheamă-Mă, şi-ţi voi răspunde. Îţi voi arăta trei lucruri mari (şi ascunse) pe care nu le cunoşti.”

Când am auzit cuvântul „ascunse”, mi-am zis: „Poate că este ceva ascuns ce profesorii mei nu m-au învăţat.” Şi ceea ce mi-a fost ascuns era mântuirea pe care Dumnezeu o avea pentru viaţa mea, pentru sufletul meu. În clipa aceea am spus: „Isuse Hristoase, ajută-mă, nu mai pot! Vreau să mor. Mi-am ratat existenţa. Iartă-Mă, Doamne, pentru că Te-am ofensat. Sunt obosit de tot ce este pe acest pământ.” În clipa aceea am simţit o pace, o dragoste, o linişte, pe care nu le-am simţit înainte, în ciuda succesului meu, în ciuda faptului că eram înconjurat de mulţi oameni. În clipa aceea am simţit pacea, am simţit dragostea lui Dumnezeu.

Din momentul acela am început să slujesc la o biserică creştină. Aceasta m-a ajutat să obţin biruinţă. Şi pot să spun acum că am obţinut biruinţă în Hristos Isus. Şi patru ani şi opt luni m-am aflat în acest proces, până ce Domnul Isus m-a eliberat de cei 35 de demoni.

Pe vremea aceea aveam contracte cu compania pentru care lucram, nu puteam să renunţ să lucrez la ei. M-au trimis să lucrez la Guadalajara. Pe vremea aceea aveam o prietenă. Am vorbit cu ea despre căsătorie. Iar acei oameni, folosind înşelăciunea, o cheamă pe această persoană, pe această tânără: „Joe Doe a avut un accident, trebuie să te grăbeşti să te duci la spital, pentru că dacă nu, s-ar putea să nu supravieţuiască.” Tânăra s-a dus la spital, ei o aşteptau acolo. Cu aceleaşi minciuni m-au adus şi pe mine.

Iar în clipa în care am intrat încă o dată în locul unde se întâlneşte secta, am spus: „Dumnezeul meu, Isus, ajută-mă!” Am văzut că toate adunările satanice erau adunate acolo. Marii preoţi, preoţii, vrăjitorii, vrăjitoarele, toţi erau adunaţi acolo. Am auzit vocea unei persoane, care era mare preot, care a spus: „Persoana pe care o aşteptam este acum aici. Putem începe ritualul.” În clipa aceea am început să înaintez, şi am văzut o persoană care era complet acoperită cu o glugă. O glugă roşie până la gât semnifică iniţierea, dar gluga lăsată semnifică sacrificiul. Deci în clipa aceea am realizat că va fi un sacrificiu.

Când am ajuns în faţă am avut o surpriză când au îndepărtat gluga de pe acea persoană – era prietena mea. În acel moment am început să-i lovesc pe toţi, dar în final eu am fost cel bătut. M-au făcut să îngenunchez chiar acolo, şi un mare preot a început să spună: „Binecuvântaţi sunt cei puternici, căci ei vor moşteni pământul. Cei slabi şi cei laşi nu intră aici.” Şi au început să o violeze, să o tortureze, că o rănească pe acea tânără. La un moment marele preot a spus: „Aici nu jucăm jocuri. Şi asta se întâmplă cu toţi. Data viitoare gândeşte-te întâi la asta.” A luat un pumnal şi fără milă a înjunghiat-o în inimă. Au deschis-o şi i-au scos inima, au pus-o într-o tavă, şi i-au pus sângele într-o cupă, apoi au început să blasfemieze Cuvântul lui Dumnezeu. Au început să spună: „Mâncaţi, fiindcă acesta este trupul meu, beţi fiindcă acesta este sângele meu, care se varsă pentru mulţi.” Şi au început să spună: „Tatăl nostru care eşti în iad”, şi să batjocorească şi să blasfemieze Cuvântul lui Dumnezeu cu privire la Domnul nostru Isus Hristos.

Mi-au dat o bătaie bună, care a avut ca rezultat opt luni în spital, atârnând între viaţă şi moarte, la graniţa nebuniei, la graniţa demenţei. În fiecare clipă pastorii mei posteau, mijloceau şi se rugau pentru salvarea vieţii mele. Până ce Domnul mi-a dat eliberarea completă pentru viaţa şi sufletul meu. El a spus: „Veţi cunoaşte adevărul şi adevărul vă va face liberi.” L-am întâlnit pe Isus şi acel Isus m-a eliberat.

Până acum am mers în multe locuri, predicând Cuvântul lui Dumnezeu. Am primit încercări şi necazuri. Şi acum, oamenii din cadrul acestor secte, acum că-i expunem şi că aducem o mulţime de lucruri la lumină, ei bine, ei devin aşa, furioşi!

[Testimony of Former Mexican Entertainer And Ex-Satanic Priest – PT 5 of 5. Copyright © 2010 The Truth & the Light Ministries. ]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *