Binecuvântare sau blestem

De la blestem la binecuvântare | Pastorii Claudiu Lăpădat și Fănel Şerban (Alfa Omega TV, 25.10.2012)

Vindecare prin eliberare | Aurelian Barbu (pastor la Biserica „Dunamis” din București) și David Moza (Director la Ellel Ministries România) (Alfa Omega TV, 28.10.2016)

Liber în Hristos | David Moza, Director la Ellel Ministries România și Ilie Popa, pastor la Biserica „Peniel” din Viena (Alfa Omega TV, 19.01.2017)

Binecuvântări și blesteme – transfer genealogic? | David Moza, Director la Ellel Ministries România (Alfa Omega TV, 26.04.2018)

În Numele Lui! Vindecare și eliberare | pastorii Ilie Popa și Claudiu Lăpădat (Alfa Omega TV, 13.12.2018)

Blestemul generațional | Puterea rugăciunii | David Moza, Director la Ellel Ministries România (Alfa Omega TV, 19.12.2020)

Lucrarea de eliberare | Moderatorul Grăjdan Raul în dialog cu invitatul Costel Alexandru (Radio Unison Zalău, 17.11.2022)

Puterea cuvintelor – Colectiv. Ioan Ciobotă în dialog cu pastorul Claudiu Lăpădat (Radio Vocea Evangheliei Timișoara, 04.11.2015). Pentru a downloada, clic aici.

Teodor Ciuciui – Binecuvântare sau blestem

Pentru a asculta sau downloada, clic pe link.

Corneliu Marcu – Binecuvântare sau blestem

Iosif Anca – Binecuvântaţi şi nu blestemaţi

Matei Baciu – Alungarea blestemelor (Radio Maranata Vulcan)

Semne că ai fost blestemat și cum poți rupe orice blestem (Pastor Tiberiu Pop, 26.05.2023)

Există câteva semne clare că peste tine s-au făcut anumite blesteme sau farmece. Însă toate acestea pot fi date la o parte cu ajutorul lui Dumnezeu. În acest material vreau să privim la acest aspect puțin și să învățăm cum să trăim în binecuvântare și nu în blestem. Cu Dumnezeu avem putere.

Print Friendly, PDF & Email

4 comments

 1. TURCU dumitru says:

  Îmi este frică să nu merg în iad şi să am sfârşitul cu cel rău, sunt conştient că am o şansă să merg în rai cât sunt în viaţă.

 2. Mie îmi este frică de ceea ce visez eu şi copilul meu în vârstă de 7 anişori. Visăm urât, şi la fel se întâmplă de multe ori şi de mulţi ani. Am impresia de multe ori că e cineva în casa mea şi mă urmăreşte. Simt o prezenţă pe care nu o doresc, şi care cred că îmi poate face rău. la fel se întâmplă şi cu surorile mele. Dar de la mine a început prima oară, şi mă simt vinovată într-un fel. Vă rog dacă se poate să mă ajutaţi.

  • ion ion says:

   Nu mai mânca gras seara. Mănâncă puţin şi nu mai visezi urât. Nu există bau bau. L-am căutat toată viaţa. Nu l-am găsit. Cu uşa încuiată în casă la tine, nu există nimeni. Nu vă mai fie frică. Controlaţi-vă tensiunea, activitatea cardiacă (fibrilaţii, dat fiind senzaţia de frică nejustificată), tiroida. Dar cel mai simplu este aşa – uită-te în casă, dacă nu este nimeni, relaxează-te. Chiar nu este nimeni!

  • Marius says:

   Caută-l pe Dumnezeu! El are putere asupra demonilor! Ia și citește Biblia! Biblia ne luminează și îndepărtează întunericul! începe cu Evanghelia după Matei! Și începeți să spuneți rugăciuni! Dacă îți este greu să spui rugăciuni din inimă, începe cu Tatăl nostru!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *