Fostul satanist Gideon Mulenga: Eliberat de Isus!

Fostul satanist Gideon Mulenga

Fostul satanist Gideon Mulenga

Urmăreşte acest interviu impresionant luat în anul 2007 de Jan-Aage Torp fostului satanist Gideon Mulenga din Zambia. Informaţii şocante despre împărăţia întunericului, chiar despre infiltrarea satanică în bisericile creştine. Află despre tacticile războiului spiritual! Dar mai presus de toate, aceasta este o mărturie puternică despre puterea şi dragostea lui Isus Hristos de a salva şi elibera!

Un fost satanist eliberat de Isus!

Pastorul Torp prezintă un interviu cu fostul satanist Gideon Mulenga, care a fost mântuit şi eliberat prin puterea şi dragostea lui Isus.

„L-am intervievat pe Gideon Mulenga în Zambia în 2007, dar publicăm videoul acum”, spune pastorul Jan-Aage Torp. „Este o poveste impresionantă despre puterea lui Isus de a elibera. Dar este şi o poveste şocantă despre ororile satanismului. Nu pot garanta pentru toate detaliile din povestea lui Gideon, dar ea este în acord cu observaţii similare pe care le-am făcut în toată lumea. Şi arată ca poveştile din Biblie. Aminteşte-ţi: Isus are toată autoritatea!”

[Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul www.oslochurch.org, unde nu mai este disponibil.]

Fostul satanist Gideo Mulenga explică felul în care a fost iniţiat în satanism şi cum a fost eliberat şi mântuit de Isus

Gideo Mulenga s-a născut dintr-o mamă care practica satanismul şi a fost iniţiat în satanism când era un copilaş. A spus că a fost iniţiat de mama lui, care a fost şi ea iniţiată de mama ei.

Mama lui vroia să aibă bani, deci a consultat-o pe mama ei care era deja în satanism, care i-a spus cum să facă. Deci a fost iniţiată şi i s-a spus să nu aibă niciun copil şi că nu trebuia să se căsătorească. De aceea, când s-a născut el, mamei lui i s-a cerut să omoare copilul şi să divorţeze de soţul ei, dar ea a decis să divorţeze de tatăl copilului şi să cruţe copilul. Astfel s-a dus cu copilul în Namibia.

Gideon Mulenga:

„Deci după ce mama mea a divorţat de tata, s-a dus în Namibia cu mine. Acolo în Namibia a decis să mă dea diavolului, împărăţiei întunericului, satanismului căruia îi aparţinea.

Pentru că eram mic când am fost iniţiat, nu ştiu cum am fost iniţiat.

De fiecare dată când mergeam la şcoală mi se dădea să beau o cană cu sânge, ştiam că era sânge dar nu puteam să o întreb pe mama de ce beam sânge, nu puteam să o întreb: „De ce îmi dai sânge?”, pentru că eram deja posedat.

Când am început să merg la şcoală, am început să am dificultăţi şi să experimentez lucruri ciudate, într-o asemenea măsură încât chiar am încetat să merg la şcoală fiindcă era prea dificil pentru mine. De aceea m-am dus la mama mea şi i-am explicat; „Mamă, nu ştiu ce se întâmplă în viaţa mea, nimeni nu mă iubeşte, profesorii mă urăsc şi prietenii mă urăsc şi ei”, iar ea mi-a spus: „Nu aparţii acestei lumi.”

Pe vremea aceea aveam cam șapte ani, deci puteam să înţeleg ce se întâmpla, aşa că ea mi-a citat un verset din Geneza, capitolul 12. A citit acel verset şi am fost convins, fiindcă l-a citit din Biblie, dar diavolul răstălmăceşte de fapt Scripturile, de aceea este important pentru noi, creştinii să citim Scripturile. Deci prin răstălmăcirea Scripturii am fost prins în capcană şi am dat de necaz.

Am început ca ori de câte ori mă duceam la şcoală să admir lucruri, să-mi spun: vreau să fiu aşa, vreau să fiu ca mama mea, pentru că era bogată. După ce mama mea a răstălmăcit Scriptura, a continuat să spună că tot ce avea venea din împărăţia întunericului. Mi-a spus că a omorât oameni şi i-a sacrificat diavolului.

A spus că diavolul este bun, de aceea este urât, a spus: „Eşti mai bun decât toţi cei din jurul tău care te urăsc.”

Din acel moment mi-a arătat calea iniţierii, a spus: „Deseară când te vei culca, va veni cineva şi te va lua”, dar nu ştiam cum urma să fiu luat. Astfel că atunci când m-am dus la culcare am auzit nişte sunete ciudate afară, am crezut că eram atacaţi de hoţi, aşa că am încercat să mă uit pe furiş pe fereastră, dar nu am văzut pe nimeni.

Apoi am închis lumina şi am adormit, dar am auzit o voce spunându-mi: „Trezeşte-te, a venit timpul să mergi în acel loc.” Pe atunci aveam șapte ani, s-a întâmplat în acelaşi an.

Ceea ce s-a întâmplat a fost de fapt o călătorie a sufletului, deci sufletul meu a ieşit şi m-am trezit într-un loc ciudat unde mi s-au pus întrebări şi mi s-au spus condiţiile. Am făcut legăminte, mi s-a dat un cuţit negru şi o mantie şi mi s-a spus să folosesc cuţitul pentru sacrificii. A fost ca un vis, iar când m-am trezit am spus: „Mamă, am avut un vis”, iar ea a zis: „Nu, nu a fost un vis, acela este locul despre care ţi-am spus, şi acolo te-ai dus.”

Dar am spus: „Dar nu am cuţitul pe care mi l-au dat şi mantia”, iar ea mi-a zis: „Nu, acele lucruri sunt în dormitorul meu”. Ne-am dus în dormitorul ei şi le-am văzut, şi am spus: „Aceste lucruri le-am văzut în visele mele”, aşa că ea a zis: „Eu aparţin locului unde ai mers, aceste lucruri sunt aici”, şi de atunci a început să mă înveţe cum să ucid.

[Ex-Satanist Gideon Mulenga Explains How He Was Initiated Into Satanism. Copyright © 2012 Gideon Mulenga.]

Video: Ex-Satanist Gideon Mulenga – Set Free by Jesus! (Powerful Testimony)

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *