Interviu cu un fost vampir: Bill Schnoebelen. Şi un studiu în religia alternativă care include: wicca și spiritismul, masoneria, satanismul, mormonismul

Acesta este un articol alcătuit din seria video în nouă părţi Bill SchnoebelenInterview with an Ex-Vampire. Am folosit, de asemenea, seriile în două părţi Exposing the Illuminati from Within, Masonry: Behind the Light şi Sons of God.

Conţinut

Bill Schnoebelen

Luciferianismul

Wicca

Spiritismul

Masoneria

A. Calea istorică a secretului regal al masoneriei

B. Structura organizaţională a francmasoneriei

C. Iniţieri masonice

D. „Secrete” masonice

E. Masoneria ca reţea profesională şi politică

F. Secretul regal al masoneriei

G. Este masoneria o religie? Este ea creştină?

H. Devenind liber de masonerie

Organizaţii nasonice auxiliare

Francmasoneria ezoterică (egipteană)

Megapolis somency şi archeometria

Magia k

Vrăjitoria şi magia ceremonială

Aleister Crowley şi magia transyuggotiană

Abuzul Ritualic Masonic

Satanismul

Catolicismul, păgânismul şi ocultismul

Biserica lui Satan

Vampirismul

Vârcolacii

Abuzul satanic ritualic

Extratereştrii & răpirile

Fenomenul OZN

Întâlniri apropiate de gradul patru (CE-4)

„Bene Elohim” şi „nefilimii”

Mormonismul

Creştinismul

Apendice a: Exemple istorice

Apendice B: Structura gradelor masonice

Bill Schnoebelen a crescut într-o familie foarte religioasă, dar nu avea idee cine este Isus. Implicarea lui în ocultism a început cu Halloween, studii în casele bântuite, OZN-uri şi percepţia extrasenzorială, şi cu câteva experienţe demonice când era copil şi adolescent, despre care el a spus că au avut loc fiindcă nu avea protecţie spirituală. Mai târziu, când era la liceu la seminar, i s-a spus că puţinul pe care îl ştia din Biblie era fals şi că pentru a fi un bun preot ca Isus, este necesar să cunoşti ocultismul. Înainte de a absolvi a fost ordinat ca preot vrăjitor. Şi-a adunat o bibliotecă de trei mii de cărţi oculte, a fost astrolog acreditat, folosea cărţile de tarot şi citirea psihică, şi era un medium cu experienţă (ceea ce se numeşte şi canalizator în stare de transă). În cele din urmă a început să practice numeroase ritualuri şi religii şi s-a alăturat multor grupuri, precum se vede în diagrama de mai jos. O descriere mai pe larg a vieţii sale poate fi găsită în autobiografia sa Lucifer detronat.

bill-schnoebelen-time-line

Parcursul lui Bill Schnoebelen:

Roman Catholicism = Romano-Catolicism

UFO Studies = Studierea OZN-urilor

Wicca

Spiritism

Old Catholicism = Vechiul Catolicism

Freemasonry = Masonerie

Satanism

Hard Core Satanism = Satanism dur

Vampirism

Mormonism (LSD) = Mormonism (consumul de droguri LSD)

Born Again = Născut din nou

Francmasoneria ezoterică (egipteană) (numită şi illuminism, luciferianism)

Masoneria şi cultele sunt concepute ca o ceapă care are strat după strat, straturile exterioare neştiind despre straturile interioare, sau cel puţin neştiind ce fac ele. Dacă ştie anumite semne, simboluri, cuvinte cheie şi puncte de intrare, atunci persoana este introdusă într-o cu totul alt fel de masonerie, care nu implică masoneria obişnuită pe care o practică cei mai mulţi masoni. Apoi începe instruirea în secretele illuminismului, pentru ca persoana să poată deveni parte a conspiraţiei, al cărei scop declarat este să distrugă creştinismul şi să instaureze un regat luciferic mondial. Se foloseşte apropierea celulară, ceea ce înseamnă că fiecare persoană cunoaşte doar două, trei alte persoane, una dintre ele cunoscând pe cineva aflat deasupra sa, cu care comunică.

Lui Schnoebelen i s-a spus că pentru a merge pe calea satanismului, unul dintre lucrurile pe care trebuia să le facă era să devină francmason. În timp ce trecea prin ritualuri, spiritul lui călăuzitor i-a spus să facă anumite lucruri în anumite feluri, şi el a fost identificat de liderii Marii Loje ca fiind ceva extraordinar. El ştia despre riturile masonice avansate fiindcă spiritul său călăuzitor i le menţionase înainte ca lideriisă o facă. Astfel le-a fost prezentat celor numiţi illuminaţi. Francmasoneria ezoterică reprezintă acele rituri deasupra Ritului de York şi a celui Scoţian. Bill a fost introdus în Ritul Egiptean, în Ritul Antic şi Primitiv Memphis şi Mizraim, şi a urcat la gradul 90 din 97. Schnoebelen a auzit că sunt 360 de grade, Satan fiind în vârf.

Se pare că trei feluri de masoni pătrund în aspectele mai profunde ale illuminismului:

1. Cei cu linii de sânge şi pregătiri ereditare speciale.

2. Cei care vin la masonerie deja pregătiţi de un trecut ocult, de exemplu cei care au spirite care îi călăuzesc ce să spună şi ce să facă.

3. Cei care sunt bogaţi, puternici sau au temperamentul potrivit. Unii dintre ei pot chiar să fie nevoiţi să devină masoni, fiindcă sunt consideraţi a fi o parte importantă a conspiraţiei.

Aceşti oameni sunt aduşi la nivele şi mai înalte ale seducerii. Sunt pregătiţi emoţional şi psihologic ca să primească învăţăturile interioare. Sunt învăţaţi forme de meditaţie şi de control al minţii, începând cu exerciţiile iezuiţilor. Sunt învăţaţi principiile yoga ale sexului tantric şi sunt introduşi în droguri halucinogene secrete, care sunt folosite pentru a deschide al treilea ochi şi care aduc iluminarea. Apoi sunt învăţaţi principiile de bază ale francmasoneriei oculte, numite megapolis somency şi archeometrie.

Schnoebelen prezintă cinci stadii ale illuminismului:

1. Adopţia – Părtăşia cu Lucifer. Satan este un imitator inveterat fiindcă s-a rupt de sursa oricărei creativităţi: Dumnezeu. Astfel încât tot ce face este să recicleze. Pofteşte după ce are Dumnezeu şi încearcă să facă ceea ce au creştinii când sunt adoptaţi în familia lui Dumnezeu.

2. Illuminismul (iniţierea luciferiană). Al treilea ochi este deschis complet. În general luciferienii jură supunere, în timp ce sataniştii îşi vând sufletul. În iniţierea luciferiană a lui Schnoebelen, o lumină arzător de orbitoare şi dureros de chinuitoare i-a intrat în creier, ca şi cum cineva făcea să curgă în el lumină topită, pură. A fost „illuminarea/luminarea” sa. Urmăreşte ultimele zece minute ale înregistrării video # 5 pentru descrierea iniţierii sale.

Schnoebelen a spus că drept rezultat al illuminării lui, a primit conştienţa lui Lucifer. Treptat, ceva se întâmplă cu mintea, ca un virus. „Virusul” începe să acopere cu răul „sistemul de programare” uman al creierului. Ceea ce dă naştere unei lipse de compasiune, de milă, şi priveşti oamenii ca şi cum ar fi vite sau gândaci. Se presupune că aceasta aduce un salt înainte complet în conştienţă, şi că aduce la existenţă o formă mai înaltă a umanităţii, numită „homo noeticus”, omul nou, care este mult mai presus de oameni, aşa cum noi suntem deasupra pisicilor şi câinilor.

3. Conversaţia – Comuniunea cu „morţii cei puternici”, cu alte cuvinte vorbitul cu „oameni” „înţelepţi” „morţi”, pentru a mări nivelului de cunoaştere, înţelepciune şi putere ocultă a persoanei. Aceasta pregăteşte persoana pentru stadiul următor.

4. Unirea – „Căsătoria” cu „morţii cei puternici”. În acest stadiu, persoana trebuie să facă sex cu un înger căzut, având în schimb promisiunea imortalităţii. Totuşi, este un proces foarte îngrozitor şi bizar, şi aproape că distruge orice fiinţă omenească care trebuie să treacă prin el. Aici este la lucru un principiu biblic – că atunci când faci sex cu cineva, devii un singur trup cu el. Aceasta îi face pe oameni să devină extrem de posedaţi de demoni şi chiar şi mai răi. Schnoebelen spune că oamenii pot să devină atât de bolnavi şi de contorsionaţi, nemaiavând niciun aspect al umanităţii, încât chiar dacă într-un anumit sens al termenului sunt încă vii, ar putea face lucruri precum să mănânce la prânz o pisică vie.

5. Uniunea – Scopul illuminismului este „posesiunea perfectă”, ceea ce înseamnă să devii întru totul una cu Lucifer. Persoana are atât de mulţi demoni în sine, încât nu mai este loc pentru ea, ci numai pentru demoni.

Este posibil să se păstreze secretul conspiraţiei din cauză că demonii care posedă oamenii care se gândesc să dezvăluie adevărul, sunt capabili să mărească presiunea pe centrele nervoase din creier. Aceasta provoacă mai multă durere decât naşterea unui copil, durând chiar şi numai câteva secunde, şi nu lasă nicio cicatrice sau urmă. Este atât de dureros încât oamenii doresc să fi murit, astfel încât în câteva secunde uită de planurile lor de a trăda ordinul. Dacă cineva decide că va lupta cu durerea, demonii îi provoacă o hemoragie cerebrală şi acela cade mort cam în trei minute.

De asemenea, conspiraţia poate fi ţinută secretă fiindcă persoana illuminati devine parte a ceea ce este aproape un organism gigantic. Creierul său este doar o celulă a unui creier mai mare, totul mişcându-se la unison. Este sublim de malign cât de perfect funcţionează de obicei acest lucru, dacă nu intervine Dumnezeu.

Cele 13 trepte ale ierarhiei masonice sunt cuprinse în următoarea schemă piramidală spirituală, financiară şi sexuală. Există o sumă uimitoare de bani care ajunge la vârf, din cauza taxelor de iniţiere, taxelor anuale, strângerii de fonduri, ca să nu mai menţionăm planul ascuns. De asemenea, o cantitate uimitoare de energie este canalizată spre vârf din cauza numărului de ritualuri care au loc, pe care Satan le primeşte ca închinare.

Schnoebelen spune că Ordinul Trapezoidului este începutul satanismului. Palladium este nivelul în care are loc căsătoria cu „morţii cei puternici”. „Cei nouă bărbaţi necunoscuţi” se referă la adepţi oculţi extrem de puternici, care conduc continente întregi şi raportează „celor şapte”, care sunt demoni foarte puternici.

Megapolis somency şi archeometria

Megapolis somency este arta întunecată „de a amplifica vibraţia spirituală a unui oraş sau a unei clădiri prin arhitectură”. Este ştiinţa de a crea clădiri care îţi permit să faci magie neagră eficientă. Timp de mulţi ani, masoneria a fost religia civilă în America, din cauză că este atât de universalistă, şi fiindcă Washington D.C., alte oraşe mari ale celor treisprezece colonii de la început şi multe oraşe mari şi clădiri federale, sunt proiectate şi dedicate de masoni.

Archeometria este ştiinţa construirii templelor, care sunt locuinţe potrivite pentru spiritele demonice. Principiul cheie pentru manifestarea spiritelor rele este să faci camera sau clădirea cumva trapezoidală. Trapezoidul este un simbol foarte important în masonerie şi satanism. El este o piramidă neterminată, numită în arhitectură trunchi între două planuri paralele. Satan nu vrea ca piramida să fie terminată, dar nimic nu poate sta în calea lui Dumnezeu.

Piramida este neterminată fiindcă piatra cheie din capul unghiului lipseşte. În Matei 21, Isus Se referă la o piatră care este atât piatra de deasupra, cât şi piatra din colţ. Singura piatră care poate fi ambele este piatra din capul unghiului a unei piramide, John Hancock buildingcare este Isus Hristos. Isus spune că cine va cădea peste acea piatră va fi zdrobit de ea, iar peste cine va cădea ea, îl va spulbera. Este o imagine a primei şi a celei de a doua veniri. Prima dată Isus a venit ca să putem fi salvaţi. Cei care nu sunt membri ai trupului Său vor fi zdrobiţi la a doua Sa venire.

Altarele masonice sunt trapezoidale, casele bântuite au acoperişuri numite mansarde (sau trapezoidale) sau cel puţin unul sau două grade în minus. Cea mai celebră clădire trapezoidă este John Hancock din Chicago, care are două coarne gemene (turnuri de televiziune) în vârf. De la deschiderea ei, clădirea a avut cea mai înaltă rată de sinucideri şi prăbuşiri psihice dintre toate clădirile din America.

Vrăjitoria şi magia ceremonială

Aleister Crowley a spus: „Magia este arta de a face să apară schimbarea în conformitate cu voinţa.” La care se adaugă: fără niciun mijloc vizibil (fizic) de a o face. Magia implică de obicei fie invocarea, fie evocarea. Invocarea implică chemarea a ceva mai înalt decât tine însuţi, precum o fiinţă angelică. Magicienii cred că pot să cheme îngeri şi să le poruncească. Evocarea înseamnă chemarea a ceva mai jos decât tine însuţi, precum „un demon, un spirit al naturii, ceva primar” etc., şi a-i porunci.

Există diferite feluri şi nivele de magie, toate putând fi albe sau negre. Albul este pentru motive altruiste, vindecare, rugăciuni etc. Un magician alb nu vrea niciodată să rănească în mod conştient. Magicienii negri încearcă deliberat să obţină ceea ce vor cu orice preţ, cu blesteme, în cele din urmă încercând să facă rău doar de dragul răului.

• Magia populară – plantarea cartofilor în vinerea mare şi întreţinerea de relaţii sexuale pe câmp pentru a produce o cultură mai mare.

• Spiritismul cultural – voodoo, amestec de catolicism şi religii africane vechi, oarecum organizat. Poate fi o magie neagră puternică (de ex. să faci centipezi să iasă din stomacul unei persoane în douăzeci și patru de ore de la ritual, blestem).

• Vrăjitoria, magia inferioară

• Magia ceremonială

• Magia ermetică – fără puncte de sprijin, te relaxezi, vizualizezi, doreşti. Sunt ritualuri de poftă, compasiune şi distrugere. Magicianul pune conţinutul şi dorinţa emoţională în fundal, şi lucrează cu furie oarbă, ură şi venin, ca o bombă nucleară, în planul fizic.

• Magia stelară şi sexuală serioasă (numită transyoggothaism şi magia OTO a lui A. Crowley) – credinţa în universuri multiple, că magicienii pot crea viaţa în universuri virgine, apoi să atragă acea putere înapoi în univers, ca să fie folosită.

Vrăjitoria este mai mult sau mai puţin acelaşi lucru ca magia, cu deosebirea că magia este superioară. Cuvântul se scrie cu un „k” [în engleză, magick, n.tr.] pentru a fi diferenţiat de magia de pe scenă. Există magie de rang inferior şi de rang înalt, precum există biserică de rang inferior (locală) şi de rang înalt (centrală sau principală). În mod tipic, vrăjitoria este magie simplă, de rang inferior (numită magie populară), pe când magia de rang înalt este mai ceremonială. Există o mulţime de vrăjitori şi vrăjitoare, dar cei mai mulţi nu ştiu ce fac. Schnoebelen estimează că sunt o sută de vrăjitori şi vrăjitoare la un magician ceremonial, iar dintre aceştia, nu mulţi obţin rezultate. Dar magia de rang inferior tot este periculoasă, fiindcă oamenii Îi întorc spatele Dumnezeului celui viu şi se închină unor zei falşi.

Cărţile cu Harry Potter sunt foarte subestimate în ceea ce priveşte periculozitatea lor. Ele învaţă vrăjitorie 101%, etici situaţionale, şi că magia este un mod eficient de a rezolva problemele. Sunt mai mult de o sută cincizeci de practici oculte în acele cărţi. O societate păgână a avut o creştere anuală cu 1900% a întrebărilor la telefon, despre cum să devii vrăjitor. Unii maeştri ai artelor marţiale de rang înalt au puteri oculte cu care pot, aparent, să lovească fără atingere, sau să arate o putere incredibilă sau o toleranţă incredibilă la durere.

Magia ceremonială este biserică de rang înalt, artă superioară, include cititul în latină şi greacă, robe etc. Magia ceremonială poate avea nevoie de luni de zile de pregătire, de purificare, de cumpărarea unor robe de o anumită culoare, de lumânări de o anumită culoare, baghete magice, săbii, şi tot felul de lucruri care nu sunt ieftine. Sunt puse talismane, fiecare presupunându-se că dă o anumită putere dacă este atins de spirite. Neo-goticii fac ritualuri în biserici vechi, cu lumânări, arome, veştminte de diferite culori. Sataniştii duri fac ritualuri lângă locuri dezgustătoare ca cimitire, gropi de gunoi cu focuri de metan arzând. O adunare de satanişti avea o duzină de câini morţi, care atârnau acolo de săptămâni.

Ritualurile erau făcute să pară sfinte şi creştine, fiindcă cei care au inventat aceste lucruri în evul mediu se temeau să nu fie persecutaţi de Biserică. Deci au inclus psalmi, scrişi în „sfânta” limbă latină. Cu aceasta mascau că lucrau cu forţele întunecate. Totuşi, pentagrama este un simbol al magiei, universal recunoscut. Dacă este răsturnată, ea simbolizează degradarea împărăţiei întunericului, capra satanică şi aparatul genital masculin. Pentagrama verticală este feminină.

De multe ori se face magie şi nu se întâmplă nimic. Dar din când în când Diavolul aruncă un os. Mottoul lor era: „Uneori magia funcţionează, alteori nu.” Vrăjitorii cred că puterea lor vine din interiorul lor, sau din faptul că sunt una cu universul sau cu cerul (sunt panteişti). De fapt există o putere reală, dar puterea vine de pe tărâmul demonic. În spatele fiecărui zeu antic, păgân, pe care vrăjitorii mărturisesc că îl slujesc, există o mască, iar în spatele măştii se află demonicul.

O lege a vrăjitorilor este că orice bine sau rău făcut cuiva, se întoarce de trei ori. Schnoebelen a trimis blesteme pentru o lovitură spirituală pusă peste cineva. Dar în afara faptului că demonii se întorceau şi le dădeau atacuri de astm, de apoplexie etc., nu s-a întâmplat nimic, fiindcă persoana era creştină.

Cele ce urmează reprezintă un exemplu că în ciuda faptului că oamenii cred că magia din Harry Potter, D & D etc. poate fi distractivă, ea este de asemenea foarte reală şi periculoasă. Bărbatul despre care este vorba era un magician ceremonial de nivel înalt, dar tot a putut fi înşelat de un demon.

Omul practica artele întunecate în garajul lui, şi a început să facă un cerc special cu creta sau sulful (depinde). Magicianul stă în interiorul cercului, cu un triunghi al manifestării lângă el. Se presupune că atât timp cât eşti în interiorul cercului, evocând un demon şi poruncindu-i să te slujească, el nu-ţi poate face rău. Magicianul a evocat un demon, la care A. Crowley se referă ca la demonul cel puternic (cândva cel mai de temut). Cu cât se ard mai multe miresme şi se varsă mai mult sânge, demonul ia substanţă şi formează baza materială a magiei ceremoniale. După ore de chemare şi ardere de miresme, s-a arătat o grămadă ne-antropomorfică de tentacule pustulente, alunecoase, nămoloase, care se ridica semeaţă, îngrozitoare şi de nedescris, spre acoperişul garajului. Magicianul a început să îi poruncească să i se supună de atunci înainte. Cercul magic strălucea. Schnoebelen înregistra tot ce se întâmpla din aşa-numitul triunghi neutru.

În timp ce ceremonia înainta, a sunat telefonul, omul a ieşit din cerc ca să răspundă, şi instantaneu cercul a dispărut, şi el a dispărut. Dar nu era niciun telefon acolo. Schnoebelen s-a dus să îi spună soţiei omului, acum văduvă (notă: soţia era de asemenea înaltă preoteasă, vrăjitoare), iar ea a început să filozofeze, spunând că asemenea lucruri se întâmplă. Evident, era foarte supărată, dar nu poţi chema poliţia şi să spui: un demon mi-a răpit soţul şi l-a dus în abis; ei pur şi simplu nu au jurisdicţie acolo…

Există o carte despre artele întunecate care conţine un fel de magie atât de distrugătoare, încât sufletul pur şi simplu se ofileşte în prezenţa ei. Există o copie la Vatican şi poate alte douăsprezece în toată lumea. Nimeni, în afara sataniştilor de rang foarte înalt, a Papei şi a învăţaţilor lui, nu are acces la ea. Se numeşte Necronomicon. Au fost publicate șase sute șaizeci și șase de copii, care conţin fragmente moderate, diluate. Schnoebelen spune că magazinul de cărţi oculte pe care îl frecventa a obţinut o copie a versiunii publicate. Un magician a cumpărat-o, a dus-o acasă, iar în douăzeci și patru de ore fiica lui de trei ani s-a dus în cădiţa ei şi şi-a tăiat gâtul cu aparatul de ras. El a returnat cartea. A cumpărat-o un alt bărbat, a dus-o acasă, iar pisica lui a alergat ca din puşcă în jurul apartamentului, iar apoi s-a aruncat pe fereastră şi a murit în cădere. Şi el a returnat cartea.

Aleister Crowley şi magia transyuggothiană

Aleister CrowleyEdward Alexander Crowley s-a denumit el însuşi fiara cea mare, şi a fost numit cel mai rău om din lume. Şi-a schimbat numele în Aleister, ca să poată însuma șase sute șaizeci și șase în engleză, ebraică şi cabala greacă. Putea să joace opt jocuri de şah legat la ochi. A fost un poet, alpinist şi pictor realizat. A făcut afirmaţia că cea mai înaltă experienţă spirituală pe care ar putea-o avea o femeie, era să facă sex cu el. Şi-a pus amprenta pe tot ce a fost rău în secolul trecut, şi susţinea chiar că l-a creat pe Adolf Hitler. A fost masonul cu rangul cel mai înalt din secolul XX. O listă a tuturor gradelor şi titlurilor lui masonice ar umple douăzeci de pagini.

În 1904 a comunicat cu un extraterestru numai Ewah, prin care a scris Cartea Legii. Cartea susţine că Dumnezeul ucis şi înviat (adică Isus) a coborât de pe tron, şi că un dumnezeu nou, copilul încoronat şi cuceritor, i-a luat locul. Din această cauză Crowley a proclamat sfârşitul creştinătăţii şi începutul crowleynităţii. Crowley a început să facă ritualuri pentru a aduce acel copil. Făcând aceasta, a dezvăluit multe secrete înalte, necunoscute, ale masoneriei.

Theodor Reuss, un ocultist german şi conducător al OTO (Ordo Templar Orientis sau Ordinul Templierilor din Răsărit), a bătut la uşa lui, după ce a publicat o carte de poezie. Reuss i-a spus lui Crowley că dezvăluise cel mai mare secret din istoria ocultismului. Crowley nu a înţeles la ce se referea, deci a fost imediat iniţiat în gradul 9 al OTO, şi i s-a explicat secretul. În carte el făcuse aluzie la secretul că masonilor li se promite imortalitatea. Promisiunea imortalităţii pe care a dezvăluit-o Crowley, probabil prin intervenţie demonică, este oferită prin magia sexului tantric. Aceasta este violarea unui copil mic. Crowley a învăţat că modul prin care poţi să trăieşti pentru totdeauna era vampirizarea sexuală a copiilor mici. Se lăuda că a măcelărit o sută cincizeci de copii de sex masculin într-un an. De aceea a fost numit cel mai rău om din lume.

Se crede că cele mai bune două moduri de a face să apară şi de a elibera energie, este prin sex sau prin omorârea oamenilor sau animalelor. Sunt preferaţi copiii mici, apoi fetele virgine, apoi băieţii inocenţi şi inteligenţi, deoarece au cea mai mare „energie de viaţă”, şi prin urmare cel mai mare potenţial. Oamenii fără adăpost, prostituatele, cei crescuţi la mănăstire (care nu au documente), cei răpiţi (de crima organizată) reprezintă cele mai obişnuite ţinte. Copiii care sunt abuzaţi sexual se maturizează mai rapid, fiindcă tinereţea şi inocenţa le-au fost furate.

Se crede că imortalitatea se obţine prin această practică, fiindcă se accesează universuri alternative unde poţi să devii zeu. Ochiul din interiorul triunghiului, ochiul care vede totul, ochiul lui Lucifer, este revelat de către Crowley în una dintre cărţile lui avansate despre citirea cărţilor de tarot, ca reprezentând rectul uman. Ocultismul, doctrina archeometrică a masoneriei, spune că accesând universuri alternative prin sodomie, în special prin sodomizarea băieţilor, persoana accesează dimensiuni alternative ale realităţii prin tunelele lui Typhon.

Cabala este un sistem ocult al magiei şi misticismului evreiesc datând din perioada de dinaintea lui Hristos. Cabala este inima filozofică din spatele francmasoneriei. De-a lungul anilor a existat un simbol fundamental în ocultism, din cabala, cunoscut ca Pomul Vieţii. Acest simbol este foarte bogat în ceea ce priveşte înţelesul şi interpretarea. Sunt trei stâlpi: stâlpul severităţii (sau ima), stâlpul îndurării (sau aba) şi stâlpul echilibrului. Totul în magie, ca şi totul în ocultism, are yin şi yang, pozitivul şi negativul său, binele şi răul său. Întotdeauna există acest dinamism. Şi la fel cum există un pom al vieţii, există un pom al răului (sau Qlifoth). Tunelele typhoniene sunt căile între cele zece lumi rele, sau cele zece cercuri care alcătuiesc copacul.

Scopul acestui fel de magie este să-ţi găseşti propriul univers şi să devii zeul acelui univers. Odată ce eşti zeul acelui univers, poţi să începi să absorbi energie din el, prin copil, ca să trăieşti pentru totdeauna. Unii susţin că au sute de ani, dar este o înşelare. Problema nu este că aceasta funcţionează, ci mai degrabă că oamenii o cred, şi este trist că o fac.

Abuzul Masonic Ritualic

Masoneria şi alte religii sunt finalmente culte solare şi falice care se închină sexului şi zeului fertilităţii. Abuzul sexual este predominant în cele mai înalte ramuri ale masoneriei, iar duhul poate să se afle încă în stăpânul mason. Deoarece Crowley a făcut astfel de ritualuri până la moartea sa (în 1947), astăzi avem o epidemie de abuzuri ale copilului. Este o problemă oribilă, dar destul de semnificativă încât să existe cinci grupuri de suport naţionale pentru supravieţuitorii Abuzului Masonic Ritualic. Se estimează că 1 din 4 fete înainte de 18 ani şi 1 din 5 băieţi, şi prin urmare 40-50 de milioane de copii, sunt supravieţuitori ai abuzului sexual în America. Frecvent, 1 din 20 sau aproximativ 2 milioane dintre aceste victime sunt victime ale Abuzului Masonic Ritualic sau ale Abuzului Satanic Ritualic.

Schnoebelen susţine că de multe ori cei duşi la Spitalul Shriners au fost abuzaţi sexual. Există organizaţii precum NAMBLA (Asociaţia Naţională pentru Dragostea Bărbat-Băiat), al căror slogan este: „Sex înainte de opt ani sau este prea târziu”, şi care încearcă să coboare vârsta consimţământului la opt ani. Chiar şi masonii care nu practică aşa ceva tot au o problemă mare, deoarece conducerea lor spirituală este Crowley sau Satan. Chiar dacă sunt bărbaţi decenţi, se vor lupta cu ispite profunde, care vor încerca să îi atragă în domeniul pedofiliei şi homosexualităţii. Un astfel de om este ca un peşte care înoată în ape poluate, pline de deşeuri spirituale. Este important de observat că în prezent se fac publice detaliile unei epidemii mondiale de abuz sexual în cadrul Bisericii Catolice.

Catolicismul, păgânismul şi ocultismul

Catolicismul a fost întotdeauna dornic să facă compromis din punct de vedere sincretic. În cele mai multe ţări din lumea a treia există un amestec profund al catolicismului cu spiritismul local. De exemplu se spune că Haiti este 90% catolică şi 100% voodoo. Zombi pot fi creaţi, dacă oamenii sunt otrăviţi şi îngropaţi. După câteva zile cu oxigen insuficient, sunt scoşi, şi deşi şi-au pierdut toate funcţiile superioare ale creierului, pot încă să acţioneze ca soldaţi.

În Filipine, în timpul săptămânii sfinte, există mulţimi de oameni, flagelări, preoţi care vând capete micşorate. Există un Isus uriaş, cu părul lung. Când cineva atinge părul, cade într-un orgasm spiritual şi îşi pierde cunoştinţa. Este purtat pe deasupra mulţimii şi lăsat să zacă pe stradă, unde face spumă la gură. Catolicismul este de fapt păgânism foarte voalat, iar în timpul acestor ceremonii spoiala crapă şi vezi ce se găseşte în spatele măştii.

Mulţi catolici care sunt mântuiţi sunt mântuiţi în ciuda bisericii, şi nu datorită ei. Catolicii nu cred că Biblia este singura sursă a adevărului. Vaticanul are cărţi oculte care nu se găsesc nicăieri altundeva, şi numai învăţaţii lor le pot citi.

Schnoebelen a fost consacrat ca preot şi mai târziu ca episcop în Biserica Catolică Gnostică (Romană Veche), deoarece aceasta permitea căsătoria. A contactat Vaticanul pentru a deveni preot în Biserica Romano-Catolică. Răspunsul pe care l-a primit a fost că ordinarea lui era validă, dar ilicită. Mesa neagră (satanică) poate fi dată numai de cineva ordinat ca preot catolic. Dacă ţi se pare un lucru surprinzător, citeşte literatura medievală despre aceasta. Sataniştii abuzează de ostiile de la comuniune pentru că ei cred că ele sunt Isus.

Satanismul

Există multe denominaţiuni ale satanismului. Unii cred că Satan era tatăl lui Isus, care L-a ucis pe Isus pentru a elibera omenirea din gheara răului Iehova. Mormonii cred că Lucifer era fratele mai mare al lui Isus. Unii cred că într-o zi Satan Îl va învinge pe Iahve. Se crede că Isus nu a înviat, ci este în iad. Isus este dispreţuit cel mai mult, deoarece reprezintă sacrificiul de sine, în loc să facă lucruri pentru sine, şi predică iubirea duşmanului. Termenul „steaua dimineţii” este folosit în unele traduceri ale Bibliei, fiind dat atât lui Lucifer (în Isaia 14:12), cât şi lui Hristos (Apocalipsa 22:16).

Fondată de Anton LaVey, Biserica Satanistă are între două mii și trei mii de membri în întreaga lume. Biseria sataniştilor nu crede în Diavol, ci într-un egoism radical şi în filozofia libertină obiectivistă a lui Ayan Rand. Sataniştii au un anumit gen de etică, dar este atât de ciudată, contorsionată şi pragmatică. Nu au nimic împotriva sinuciderii, avortului sau eutanasierii celor slabi sau handicapaţi. Această biserică sugerează să se cititească Nietzche, care a spus că biserica este mormântul lui Dumnezeu. Carl Jung a învăţat că pentru a te individualiza, trebuie să îmbrăţişezi latura ta întunecată. Biserica lui Satan nu este atât de rea în comparaţie cu satanismul dur. Magia Bisericii lui Satan este similară cu magia wicca, cu excepţia faptului că biserica este mai sinceră cu privire la sursa puterii sale.

Această biserică este relativ inofensivă şi este folosită pentru a atrage oamenii în practici mai întunecate. Deasupra ei se află ramurile mai adânci din cadrul satanismului dur, precum Ordinul Trapezoidului sau Ordo Templi Orientis. Michael Aquino s-a rupt de Biserica lui Satan la începutul anilor ’70 şi a înfiinţat Templul lui Set, care este a doua cea mai mare organizaţie satanică din America. El credea că există un diavol real şi că Biserica lui Satan era condusă ca o afacere. Ordinul din spatele Templului lui Set este Ordinul Berbecului Negru, care este răspândit în întreaga lume. El are sediul central în Trieste, Italia, şi locaţii importante în America de Nord, în New York, Los Angeles, Chicago şi Vancouver.

Vânzându-şi sufletul diavolului, Schnoebelen a trebuit să semneze cu sânge şi să semneze în cartea neagră. Înţelegerea a fost că avea şapte ani în care putea să aibă tot ce vroia: vin, femei, putere, droguri. La sfârşitul celor şapte ani Satan avea să-l omoare şi să-l ducă în iad. Dar despre iad se credea că este o orgie eternă. Cerul era pentru rataţii care nu puteau suporta extazul întunecat, violent al iadului.

Cele trei lucruri pe care a trebuit să le îndeplinească Schnoebelen pentru a intra în preoţia satanică a fost să facă şapte oameni să-şi vândă sufletul Diavolului, să devină preot catolic şi mason. Aceasta l-a făcut să străbată abisul, înaintând în ocultism şi în magia ceremonială. Se spune că astfel omul transcende binele şi răul, moralitatea, şi devine esenţialmente un zeu care trăieşte pe pământ. Dar apoi îi priveşte pe oameni ca şi cum ar fi vite. În acel punct i s-a spus să aleagă între vampirism şi licantropie (vârcolaci).

Vampirismul

În mod clasic, un vampir este cineva care doarme ziua într-un sicriu sau într-un alt loc retras şi se trezeşte noaptea ca un cadavru umblător ca să bea sângele celor vii. Este o legendă universală în toată lumea. Se spune că vampirii se transformă în lilieci etc. Şi că au un anumit control asupra vremii. Vampirilor nu le plac lumina soarelui, simbolurile creştine şi usturoiul, deoarece purifică sângele.

Totuşi, există cu adevărat culte vampirice în care poţi fi iniţiat. Înaintând în satanism, lui Schnoebelen i s-a spus că trebuie să traverseze abisul şi să devină vârcolac sau vampir. A ales vampirismul fiindcă auzise că este dureros să devii vârcolac, iar vampirismul i se părea erotic.

Mulţi vampiri provin dintr-o anumită ramură a Bisericii Ortodoxe Ruse din Europa de Est. De-a lungul secolelor, această ramură a păstrat secretul că Isus a creat primul vampir când l-a înviat pe Lazăr din morţi.

Vampirii aflaţi la primul nivel sunt încă vii, dar cei aflaţi la nivele mai înalte „mor” şi devin întru totul vampiri. În stadiul de tranziţie există o foame pentru mâncare şi sânge. Odată morţi, orice ar încerca să mănânce în afară de sânge, inclusiv apă, ar vomita. Singurele lucruri care ar putea fi mâncate ar fi sângele uman şi ostia de la cina catolică. Există o mare dorinţă de a bea sânge, dar ea devine monotonă.

Pentru a deveni vampir, Schnoebelen a trebuit să ia mai întâi doze mari de ierburi şi vitamine. I s-au dat doze tot mai mari de cocaină. L-au învăţat cum să fie un vampir psihic şi să stoarcă energia din oameni. Apoi a început să mănânce ostia catolică. A existat multă anxietate fiindcă putea să simtă schimbările care aveau loc în el, inclusiv o schimbare în tipul său de sânge.

Apoi, într-o noapte, după ce a luat cam cincizeci de doze de cocaină (ceea ce în mod normal este letal), cel care îl învăţa vampirismul, despre care Bill crede că era un înger căzut, a venit la el, şi-a deschis pieptul cu unghia, Bill i-a supt sîngele, iar superiorul lui i-a pus mâinile pe cap. În acea clipă virusul vampirului a trecut la el şi nu a mai putut mânca hrană obişnuită. Virusul este atât psihologic cât şi spiritual.

Odată ce vampirii mor, aparent trăiesc mult timp. Superiorul lui Bill susţinea că are o sută cincizeci de ani, dar nu arăta mai în vârstă de patruzeci de ani. Pielea vampirilor are acea frumoasă caracteristică de strălucire transparentă, iar venele lor pot fi văzute aproape ca sticla colorată. Din neatenţie, Bill şi-a expus o dată mâna la soare şi a avut băşici timp de treizeci de secunde.

Când unui vampir îi este foame şi se află în prezenţa hranei, are loc o excitaţie similară cu excitaţia sexuală, numai că apare în dinţi, care se lungesc cu 1,22 cm şi devin foarte ascuţiţi (colţi). Gura salivează o salivă plină de cocaină, care este cel mai tare anestezic. Vampirul linge întâi pielea ca să o amorţească, apoi muşcă.

Schnoebelen a supravieţuit un an mâncând o mulţime de ostii în fiecare zi. Pe vremea aceea iniţiase peste o sută șaptezeci și cinci de femei în vrăjitorie şi unele, aflate la nivelele mai înalte, erau mai mult decât doritoare să vină la el la fiecare câteva zile ca să le bea sîngele. Sunt două, trei minute de extaz, urmate de douăzeci și patru de ore de iad din cauza setei de sânge. Ca în fiecare dependenţă, el avea nevoie de tot mai mult sânge. Spunea că atunci când era în oraş noaptea simţea că ar vrea să rupă oamenii în bucăţi. A fost oprit de dragostea pentru soţia lui, ştiind că o astfel de crimă i-ar fi putut distruge viaţa. A folosit de asemenea scrierea de romane ca pe o formă de terapie.

Există ceva ca un văl ocult care blochează memoria unora dintre victime. Unele pot să moară fără să li se scoată prea mult sânge. Patru sau cinci oameni fără adăpost mor în fiecare noapte în unele oraşe mari, cu găuri în gât şi fără sânge. Dacă eşti muşcat de un vampir primeşti o poftă subtilă pentru vampirism, precum un interes pentru carnea crudă, filmele de groază, decorul gotic. Se spune că poţi omorî un vampir prin foc, prin lumina deplină a soarelui timp de câteva minute, cu o ţeapă în inimă, prin decapitare, sau prin folosirea a mult usturoi.

La o conferinţă ocultă, pe când se afla în a treia decadă a vieţii, Bill a întâlnit o femeie foarte frumoasă, blondă, într-o rochie de piele neagră, cu pălărie neagră şi robă neagră. Dacă erai bărbat, erai atras ca un magnet de ea. A simţit o aură întunecată palpabilă în jurul ei. Prietenul lui i-a spus că ea omora un bărbat pe săptămână şi că îi bea sângele după ce îl torturează sexual. Dacă există teamă, sângele primeşte un anumit gust, fiindcă teama produce adrenalină. Astfel de oameni au băi acide, ca ucigaşii în serie, sau lei care să mănânce oasele, sau anumite forme de crimă organizată, ca să scape de trupuri.

Vârcolacii

Unii oameni care sunt puternic posedaţi şi înaintaţi în artele întunecate au abilitatea de a se transforma după dorinţă într-un monstru gigantic de 2-2,5 metri şi cu o greutate mai mare de 135 de kg: un vârcolac. Unii au spus că ei sunt asasinii ordinului, din cauză că cei morţi arătau ca şi cum ar fi fost sfâşiaţi de un animal sălbatic. Pentru a devenit capabil de aceasta este nevoie de sacrificii umane, de ritualuri sadice dureroase şi de alte lucruri care nu pot fi spuse. Este strict hollywoodian că se poate întâmpla doar noaptea când este lună plină, fără voia persoanei şi fără ca ea să-şi amintească. Ei îşi amintesc, fiindcă trebuie să ştie dacă şi-au îndeplinit misiunea. Este mai greu, dar posibil, în timpul zilei.

Schnoebelen consideră că este posibil să fie câte unul în fiecare metropolă importantă şi că există colonii de vârcolaci. Este clar că un glonţ de argint este singura armă care poate omorî o astfel de creatură. Argintul este simbolul răscumpărării în Biblie. Este temelia chivotului legământului, iar lui Iuda i s-au dat treizeci de arginţi pentru a-L trăda pe Isus. Argintul coloidal este un purificator al sângelui.

Schnoebelen a spus povestea a doi băieţi care mergeau cu bicicleta în jurul unei gropi de gunoi părăsite. Dar s-a nimerit ca acolo să aibă loc un ritual satanic. Speriaţi, au dispărut în noapte, dar au auzit paşii greoi ai unei bestii mari şi întunecate care îi urmărea. Un băiat şi-a auzit prietenul ţipând când a fost prins. Apoi,chiar când l-a prins pe el, a strigat la timp „Isus!” şi bestia i-a lăsat o zgârietură mare de-a lungul pieptului. A fugit acasă înspăimântat, le-a spus părinţilor care au chemat poliţia. Dar nu s-a găsit nimic; Schnoebelen a spus că aceşti oameni sunt maeştri ai deghizării. Bill a ajuns să se roage cu băiatul împotriva duhului de teamă.

Schnoebelen a mai spus povestea soţiei lui care se afla cu sora ei într-o cabană. Au văzut o bestie mare tropăind afară în jurul cabanei, posibil trimisă împotriva lor. S-au rugat cu putere şi se crede că au fost protejate, fiindcă o astfel de creatură ar fi putut pătrunde în casă, uşa neavând încuietoare. Dimineaţa au găsit urme de labe uriaşe cu trei degete.

Abuzul Satanic Ritualic

Este important să subliniem că o parte din abuzul ritualic a devenit foarte ştiinţific, fiind chiar finanţat de cercurile ştiinţifice din cadrul anumitor părţi întunecate ale guvernului nostru. Poate fi şocant, dar chiar din anii ’40 America a cunoscut un aflux de cercetători „ştiinţifici” care au studiat şi studiază efectele torturii şi durerii asupra copiilor. Finanţat de DoD şi CIA în încercarea de a crea super-soldaţi şi super-spioni, programul a fost numit iniţial MK-ULTRA, şi în el a fost implicat Dr. Josef Mengele. Mengele era Îngerul Morţii de la Auschwitz şi era notoriu pentru experienţele lui pe copii şi pentru torturarea lor, pentru clonare şi controlul minţii. I s-a permis să vină în America în cadrul Operaţiunii Paperclip, împreună cu alţi o sută de medici şi ingineri spaţiali nazişti. Cel mai important inginer spaţial a fost Dr. Warner von Braun, care şi-a adus contribuţia la programul spaţial.

Grupul lui Mengele s-a dus în Canada, a scos copii din orfelinate, i-a torturat oribil şi le-a dat un nou drog (LSD). Guvernul canadian a ameninţat să dezvăluie totul, dar s-a aranjat la tribunal. Dar lucrurile nu s-au oprit, şi avem motive să credem că astăzi MK-ULTRA există într-o formă şi mai abominabilă, ca programul Monarch. Acest proiect combină abuzul copilului cu satanismul. Se pare că există sute de oameni cu vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani care au fost victimizaţi de programul Monarch. Pentru câteva ore, dispar copii din excursii la Disney Land sau Disney World, doar ca să se întoarcă la părinţii lor cu un anumit gen de control ocult al minţii.

Sub auspiciile guvernului, copiii sunt nu doar torturaţi, drogaţi, electrocutaţi, dar şi hipnotizaţi, şi li se inserează „în mod ştiinţific” demoni în „părţile alterate” (ceea ce se numea tulburare de personalitate multiplă, dar acum se numeşte tulburare de identitate disociativă). Făcându-se aceasta se creează diferite feluri de sclavi, spioni, soldaţi, sclavi sexuali. Ei speră că victimele vor fi impenetrabile pentru mesajul Evangheliei. Nu vor avea încredere în Dumnezeu şi vor crede că Dumnezeu îi urăşte etc. Satan crede de asemenea că ridică o armată pentru Armaghedon. Dar Dumnezeu nu are nevoie de o armată. Aceasta reprezintă o latură foarte alarmantă a ceea ce face guvernul, care face parte din multele proiecte întunecate care sunt necunoscute majorităţii oamenilor. Chiar dacă poate nu ne respectăm guvernul, acesta este cu atât mai mult un motiv să ne rugăm pentru el.

Una dintre persoanele implicate este un general în Armata SUA cu cea mai mare credibilitate militară posibilă, Michael Aquino, Doctor în ştiinţe politice şi conducătorul Templului lui Set. Aquino a fost inculpat de trei ori pentru abuz sexual asupra copiilor, pe când se afla la unitatea militară din San Francisco, dar acuzaţiile nu au ţinut niciodată. Schnoebelen suspectează că aceasta se datorează parţial implicării guvernului.

Atât Anton LaVey, cât şi Michael Aquino sunt foarte pasionaţi de nazism, din cauză că Hitler a dezvoltat un sistem de magie uriaş care să menţină al Treilea Reich. În a treia carte a lui LaVey, Ritualuri satanice, sunt două ritualuri naziste de magie neagră din anii ’30. Aquino cunoştea foarte bine toate acestea. Când a călătorit în Europa la începutul anilor ’80, s-a dus la castelul Waywolberg, care era ca un templu pentru SS. Fiind inima spirituală a nazismului, a fost bombardat de nazişti către sfârşitul războiului. Chiar dacă astăzi sunt doar ruine, el s-a dus acolo fiindcă îi plac „vibraţiile”. Când se afla acolo a făcut un ritual ocult, şi susţine că i-a apărut un zeu. Acel zeu a fost aceeaşi fiinţă extraterestră care i-a apărut lui A. Crowley în 1904. A fost ca şi cum mantaua şi autoritatea care îi aparţineau lui Crowley i-au fost date lui Aquino. Aquino scrie de fapt despre aceasta în buletinul lui de ştiri. Amândoi aceşti bărbaţi au acţionat precum Ioan Botezătorul pentru Antihrist care va veni. Acesta este omul care răspunde de programul care torturează toţi acei copii.

Este o mărturie a puterii mântuitoare a lui Isus Hristos faptul că unii dintre aceşti oameni sunt complet eliberaţi. Misiunea lui Schnoebelen s-a ocupat de mulţi oameni cu personalităţi alterate. La o doamnă s-au manifestat cincizeci și cinci de personalităţi în trei zile. Acest gen de persoană ar trece prin ani de psihoterapie costisitoare, şi ar putea să ajungă mai rău ca înainte. Este un proces simplu să-L invite pe Duhul Sfânt ca să pună ordine în dezordine. Răul cauzat este atât de complex încât numai Duhul Sfânt al lui Dumnezeu l-ar putea repara, şi nu un terapeut sau un sistem psihologic. Asemenea oameni sunt un cuib al înşelării demonice, şi de aceea este mai bine să ne dăm la o parte din calea Duhului Sfânt şi să-L lăsăm pe El să lucreze. Amin.

Mulţi dintre ei au fost eliberaţi, iar Schnoebelen are o teorie cu privire la motivul pentru care unii dintre ei nu sunt. Unora le place de fapt starea lor, le dă ceva în viaţă care îi face să se simtă speciali. Unii au spus că nu vor să-şi piardă personalităţile multiple fiindcă pentru ei sunt ca o familie. O doamnă vroia să-şi ia personalităţile multiple la un picnic.

Fenomenul OZN

OZN-urile nu sunt noi şi sunt printre noi de secole. Anii ’90 au arătat un nou val al atenţiei mass-media faţă de OZN-uri, la fel ca la începutul anilor ’50. Ceea ce se consideră a fi un OZN într-o generaţie poate să nu fie considerat un OZN în altă generaţie. Tindem să vedem totul prin prisma părerilor noastre deja formate. Fiindcă trăim într-o epocă a tehnologiei şi a călătoriilor intercontinentale şi spaţiale, când vedem lumini pe cer ne gândim că este vreo navă spaţială. Dar cu o sută de ani în urmă oamenii credeau că sunt îngeri.

• OZN-urile sunt menţionate în Biblie. Dumnezeu ne arată un OZN uimitor în Ezechiel 1 – o roată în interiorul unei roţi cu ochi. Deoarece are duh, este prin urmare vie. Este o maşinărie vie.

• Pe 11 octombrie 1492, Cristofor Columb a văzut un OZN părăsind ceea ce astăzi am numi Triunghiul Bermudelor.

• John Wesley, marele evanghelist, a raportat un OZN când a văzut o lumină statică, inexplicabilă pe cer.

• Joseph Smith, când se afla într-o pădurice (în Ilmira, New York) rugându-se ca să ştie cărei biserici să se alăture, a fost învăluit de un întuneric copleşitor. S-a simţit amorţit, slăbit şi nu mai avea aer. Iar în întuneric a apărut o lumină orbitoare pe cer. În centrul luminii pluteau în jos două personaje în robe albe. Unul i-a spus celuilalt: „Aceste este fiul meu preaiubit, ascultă de el.” Celălalt a spus ceva de genul că Joseph Smith nu ar trebui să se alăture niciunei biserici, ci mai degrabă să înceapă o biserică a lui. Acum mormonii cred că aceia erau Tatăl ceresc şi Isus Hristos. Dar o altă epocă ar spune că a fost o întâlnire apropiată de gradul III.

• În 1917, trei copii care trăiau la o fermă din oraşul Fatima, Portugalia, au văzut un duh strălucitor de lumină venind din ceruri. Era o femeie frumoasă, care strălucea cu strălucirea soarelui. Femeia s-a identificat pe sine cu Mama lui Dumnezeu, Binecuvântata Fecioară Maria, şi a devenit ceea ce acum numim Doamna Noastră de la Fatima. Oamenii sunt înfometaţi după adevărata spiritualitate şi zece sau douăzeci de mii s-au dus acolo, fiindcă apariţiile au mai continuat un timp. Isus a spus că o generaţie rea şi adulteră caută un semn.

Era înnorat şi ploaie şi dintr-odată soarele a ieşit din nori şi a început să se mişte în spirală. Până în ziua de astăzi catolicii credincioşi cred că Dumnezeu a făcut o minune. Problema cu această teorie nu este că Dumnezeu nu ar putea-o face, fiindcă a făcut ceva extraordinar pentru Iosua. Problema este mai degrabă că nimeni din afara Portugaliei nu a văzut aceasta. Ceea ce ne lasă cu explicaţia evidentă că a fost un OZN, un semn mincinos şi o minciună mincinoasă.

• În 1907 ceva a venit din cer şi a explodat deasupra unei părţi izolate din Siberia, cu o forţă mai mare decât multe megatone. Explozia a fost atât de puternică ca să doboare copacii pe o suprafaţă de 16 km în orice direcţie, şi a lăsat un reziduu de radiaţie nucleară care a fost atât de puternic încât a omorât totul până la o distanţă de 480 km. Asteroizii pot lovi cu o forţă incredibilă, dar de obicei nu lasă reziduu nuclear. De aceea unii cred că a fost un OZN care s-a prăbuşit.

Lui J. Allen Hyneck, astronom la Universitatea Northewestern, i s-a cerut de către Air Force să conducă proiectul lor Blue Book, care a fost o acoperire pentru ei timp de mulţi ani. El a avut de-a face cu întâlnirile de primele trei grade:

• Întâlnire apropiată de gradul 1: Un OZN este imaginea văzută de la distanţă a oricărui obiect zburător neidentificat.

• Întâlnire apropiată de gradul 2: OZN-urile au aterizat şi au produs o anumită dovadă fizică că s-au aflat acolo (urme pe pământ, urme de ardere, nivele anormale de energie bioelectrică, urme radioactive, cercuri in lanuri).

• Întâlnire apropiată de gradul 3: OZN-urile aterizează şi oamenii văd sau comunică cu un extraterestru.

În general există patru feluri de extratereştri:

1. Extratereştrii gri, aparent de pe Zeta Reticuli; aparent de felul celor din accidentul de la Roswell; în mod obişnuit implicaţi în răpiri; merg ca maimuţa, comunică prin telepatie şi nu mănâncă; în costume argintii strânse pe corp sau fără haine, fără organe genitale externe.

2. Nordicii: păr blond, ochi albaştri, oameni înalţi, idealizaţi, cu o construcţie incredibil de perfectă; din Lyra, umblă ziua, poartă costume solare dintr-o singură bucată, formate din bluză şi pantaloni; nu sunt implicaţi în răpiri, ci sunt „tipii cei buni” care îi ajută pe oameni să se protejeze de oamenii cei gri. Cu toate acestea, directiva lor de bază permite doar sfatul.

3. Reptilienii, din constelaţia draco (cuvântul latin pentru „dragon”); carnivori, canibali, înalţi de 2,12 m, îşi pot schimba forma, cap de aligator, ochi de reptilă, chiar dacă umani; pe primul loc în lanţul trofic extraterestru, administratori, văzuţi frecvent în mall-urile subterane din Salt Lake City [unde se găseşte templul mormon, n.tr.].

4. Bărbaţii în negru: creaturi ciudate, par umani, arată ca asiaticii, miros ca sulful, au voci monotone, metalice. Sunt îmbrăcaţi în costume complet negre, poartă ochelari şi pălării negre şi conduc cadillac-uri negre, vechi, în stare perfectă. Bărbaţii în negru ameninţă cu pierderea serviciului, cu ridiculizarea, rănirea sau moartea, dacă victima continuă să vorbească.

Întâlniri apropiate de gradul 4

Există diferite teorii despre înşelăciunea din vremurile de pe urmă. Unii cred că o imagine a lui Isus va coborî dintr-un OZN cu găuri în mâini. Norm Franz a vorbit despre cum s-ar putea crea o falsă răpire printr-o tehnologie avansată, sau fiindcă mulţi dintre cei răpiţi au implanturi. Schnoebelen sugerează că implanturile ar putea fi bombe cu neutroni în miniatură, care vaporizează fiinţa vie dar lasă în urmă materia anorganică. Dacă milioane dintre aceste implanturi ar fi detonate, s-ar lăsa impresia că milioane de oameni au dispărut lăsând în urma lor doar îmbrăcămintea. Ceea ce ar avea va rezultat că lumea ar fi distrusă, iar creştinii s-ar întreba dacă au pierdut răpirea.

OZN-urile vor fi parte a marii amăgiri care va veni peste oameni în zilele din urmă. Componenta cheie în înţelegerea planului pentru vremurile din urmă este că a existat o ciocnire între Guvernul american şi Bene Elohim. Bill Schnoebelen raportează ca un adevăr faptul că există baze militare subterane uriaşe, în special în vestul Statelor Unite, unde sunt păstrate unele dintre aceste lucruri. Există ceva numit ştiinţa întunecată, care înseamnă că pentru orice lucru despre care ştim, există ceva mai avansat, de care nu ştim.

Pare să fi existat o implicare a naziştilor în aceasta. Naziştii au fost profund implicaţi în ocultism, iar Hitler avea mediumi care lucrau pentru a primi comunicări de la extratereştri ca să construiască un OZN, pe care l-au numit fliegenden rad (cuvântul german pentru roată zburătoare). Aparent există înregistrări ale acestora. În timpul celui de Al Doilea Război Mondial, la mică distanţă de aparatele ambelor părţi, zburau lumini misterioase, care erau numite „luptători confuzi”.

Hitler credea în teozofie şi în teoria pământului scobit. Se crede că printr-o gaură specială la polul nord sau la polul sud, s-ar putea ajunge la o altă lume cu un soare în centru. Către sfârşitul războiului, naziştii nu vroiau să piardă aceste dispozitive, aşa că le-au trimis cu nava în Antarctica ca să fie păstrate pentru un timp ulterior, pentru a fi de folos la construirea celui de Al Patrulea Reich. Amiralul Bill le-a interceptat pentru Guvernul Statelor Unite. Una dintre rudele amiralului a găsit jurnalele şi notiţele lui, care spuneau că se dădea o luptă pe coasta Antarcticii. Nu se ştie dacă au fost capturate, distruse sau ascunse. Dar ceea ce se ştie este că la sfârşitul celui de al Doilea Război Mondial, America deja începuse să aibă acces la tehnologia extraterestră.

În anul 1947 o presupusă navă spaţială s-a prăbuşit în Roswell, New Mexico, lângă unitatea strategică 509 Bomb Wing, care pe vremea aceea era singura unitate din lume cu capacităţi nucleare. La început armata a afirmat că a recuperat o farfurie zburătoare care s-a prăbuşit. În ziua următoare şi-au schimbat povestea şi au spus că era un balon meteo. Un colonel, Jesse Marcel a susţinut până la moarte că a văzut părţi din OZN şi că fiinţele erau complet neumane. Evident, au fost recuperate şi trupuri. Unele erau moarte şi cel puţin una era vie. A fost numită entitate extra-biologică, şi a murit după câţiva ani fiindcă biologia sa era atât de diferită.

După aceea multe obiecte, literalmente sute, au continuat să fie văzute, de către observatori specializaţi. La un moment dat erau sute de obiecte zburând peste Washington, D.C., văzute simultan de avioane, de observatori de la sol şi de radar. De asemenea, astronomii de la Mount Palmar, California, unul dintre cele mai lăudate telescoape cu reflexie, au văzut mai mult de o mie de OZN-uri zburând deasupra Lunii. Air Force au avut întâlniri cu aceste lucruri şi au aflat că puteau fi împuşcate. Guvernul a format o comisie specială, numită Majestic 12 sau MJ-12 sau MAJIC. Toate poveştile cu OZN-uri erau filtrate prin aceasta şi li se dădea o acoperire, fiindcă s-a hotărât că poporul american nu era pregătit, că ar fi fost o panică mondială, că s-ar distruge temeliile culturii şi religiei noastre. Aşa că au minţit poporul american şi întreaga lume.

O persoană nu a fost de acord cu ideea, Amiralul Forestal. El credea că poporul american era pregătit, şi avea de gând să facă totul public. A fost internat imediat la Spitalul Naval Bethesda. După ce familia a încercat să îl scoată de acolo, i s-a înscenat o sinucidere.

La mijlocul anilor ’50, a fost încheiat un tratat între Preşedintele Eisenhower şi entităţile OZN. Termenii erau că Statelor Unite li se vor da treptat tehnologie OZN, în schimbul dreptului acordat entităţilor OZN să abuzeze de poporul american. Răpiţi-ne, experimentaţi pe noi şi apoi aduceţi-ne înapoi, atât timp cât nimeni nu este omorât. În cele din urmă s-a descoperit că extratereştrii nu îşi respectau clauzele din contract. Au izbucnit războaie subterane. Testările nucleare subterane din anii ’60 au fost o acoperire pentru distrugerea bazelor.

Ca rezultat al acelui tratat avem acum un alt fel de întâlnire apropiată, de gradul 4: faptul de a fi de fapt luat la bordul unui presupus OZN, de obicei în contextul unei răpiri cu experimentare medicală. Prima întâlnire apropiată de gradul 4 de care ştim a fost în 1961, se presupune că la doar câţiva ani după tratat. Cuplul Betty şi Barney Hill mergeau cu maşina pe autostrăzile pustii din New Hampshire noaptea târziu, şi au întârziat cu patru sau cinci ore. Pe atunci au fost doar uimiţi. Văzuseră nişte lumini pe cer, dar nu s-au gândit mult la aceasta.

Dar după aceea au început să aibă o mulţime de probleme emoţionale şi coşmaruri. Au mers la un terapeut şi au fost hipnotizaţi (ceea ce nu este recomandabil), şi şi-au amintit că au fost duşi la bordul unei nave şi li s-au făcut tot felul de lucruri (precum proceduri medicale agresive). Faptul a făcut senzaţie şi au scris o carte numită Călătorie întreruptă, care a devenit bestseller. De atunci mii şi mii de oameni au raportat că au fost răpiţi. Unii inventează, alţii sunt ţicniţi (din punct de vedere al statului), dar unii sunt sinceri. Iar acesta este un fenomen foarte îngrijorător, pe care Biserica nu poate şi nu trebuie să îl ignore.

Lucrul interesant la acea întâlnire, care i-a dat o oarecare validitate, a fost că în timp ce femeia era pe navă, a văzut o hartă stelară. A desenat harta, şi i s-a spus de către extratereştri că era sistemul lor, Zeti Reticuli, care este un sistem real. Dar nu arăta cum trebuie, şi de aceea a fost ridiculizată de experţi până ce un om de ştiinţă a descoperit recent o modalitate de a roti sistemele stelare computerizat, pentru a vedea cum arată dacă sunt văzute din alt unghi. S-a descoperit că harta ei stelară este Zeti Reticuli, dacă ar fi văzut de pe sistemul respectiv, nu de pe pământ. Aceasta se explică fie prin faptul că femeia a fost cu adevărat pe navă, fie prin faptul că a primit imaginea de la un demon.

Dr. John Mack, un bine-cunoscut psiholog de la Harward, a făcut câteva studii serioase în domeniul răpirilor extraterestre. El crede acum că între patru şi cinci milioane de oameni au avut sau cred că au avut o întâlnire apropiată de gradul 4. El spune că mulţi dintre ei au ajuns să-i iubească pe extratereştrii care i-au răpit şi violat, şi tânjesc după atenţia lor. Mulţi cred că răpirile au ca scop să ne ajute să evoluăm, deoarece cei răpiţi cred că sunt posedaţi de o inteligenţă extraterestră supraomenească, cunoscută ca fenomenul transferării sufletului între două persoane. Acest lucru este subtil, fiindcă cei mai mulţi necreştini nu ar vrea să fie posedaţi de un demon, dar ar fi interesaţi să fie călăuziţi de o super-inteligenţă. Există secte ale farfuriilor zburătoare, la fel cum există secte New Age. Şi acestea două se suprapun mult în doctrină.

Multe s-au scris despre aceasta de către un scriitor de cărţi de groază numit H. P. Lovecraft, ale cărui cărţi includ Shadow out of Time, The Colour out of Space şi The Shadow over Ismount. Acestea reprezintă diferite genuri de romane de groază. Erau moderate din cauza epocii în care au fost scrise, dar erau romane de groază cu tentă SF. Lovecraft a fost un individ ciudat, nu s-a căsătorit niciodată, a trăit cea mai mare parte a vieţii sale cu două mătuşi necăsătorite, nu ar fi mers niciodată în subteran sau lângă ocean. A corespondat cu mulţi alţi scriitori SF, dar nu a devenit cu adevărat popular decât după moarte sa din anii ’60.

Cărţile lui sunt despre entităţi OZN incredibil de puternice, incredibil de rele, numite marii bătrâni, la care dacă se uită cineva o clipă, ar deveni nebun fără speranţă de vindecare. Unii presupun că Lovecraft a inventat aceste lucruri, dar există multe dovezi că bunicul lui a fost implicat în masoneria egipteană. Mulţi experţi în Crowley şi filozofia sa au observat că există o corespondenţă clară între monştrii lui fictivi şi adevăraţii zei ai lui Crowley.

În The Shadow over Ismount, într-un orăşel din New England, creaturi ca nişte broaşte ies din ocean şi se unesc cu femeile muritoare, în cadrul lojelor masonice. Acolo dau naştere la forme de viaţă amfibii, inteligente, umanoide.

În The Dunwich Horror, o femeie este obligată să facă sex cu o fiinţă extraterestră şi dă naştere la o fiinţă jumătate umană, jumătate monstru, care este atât de oribilă încât îi face pe oameni să înnebunească. Aceasta reprezintă în mare parte ideea răpirilor moderne de către OZN-uri, ideea reproducerii încrucişate între extratereştri şi oameni, a creaturilor care ies din apă sau de sub pământ şi care fac aceasta.

Descrieri comune ale celor răpiţi de extratereştri:

• sunt acostaţi de extratereştri într-un mediu izolat;

• nu se poţi mişca, sunt paralizaţi, anesteziaţi;

• se simt ca şi cum sunt purtaţi sau levitaţi;

• se trezesc în navă. Unele sunt înşelătorii demonice, unele ar putea fi o proiecţie holografică, dar poate fi vorba şi de tehnologie;

• fiinţele de la bord au înălţimea de 1,20 m, capete mari, ochii mari, nu au organe genitale, au nas şi urechi mici, miros ca sulful;

• sunt legaţi de masă, sunt supuşi la proceduri brutale;

• le sunt extrase din corp sânge şi fluide, cu instrumente ciudate;

• interes excesiv faţă de sistemul reproducător, sunt luate spermă sau ovule;

• comunicare prin telepatie;

• ocazional, dispozitive minuscule, în forma unei nave, le sunt implantate în urechi;

• sunt ţinuţi într-un compartiment ca stupul, uneori zile întregi;

• sunt lăsaţi de echipaj în locuinţa lor sau în apropierea ei, sau de unde au fost luaţi, ore sau zile mai târziu;

• nu sunt conştienţi de ce s-a întâmplat, luni sau ani de zile după aceea;

• există unele dovezi ale unor evenimente fizice: răni inexplicabile, coşmaruri, amintiri bruşte; dovezi în casă (urme de ardere, urme ciudate de paşi, care sunt ude); implanturi (metalice, din silicon, cu aspect organic, foarte mici); martor prezent;

• uneori femeile au o sarcină misterioasă, ca rezultat al acestor întâlniri. Ele nu au idee cine este tatăl, iar unele credeau că erau încă virgine. Uneori copiii dispar chiar înainte de termen, fără urmele unei cezariene sau ale unei naşteri vaginale. Alteori copiii sunt duşi până la termen şi sunt luaţi repede de medici, iar femeilor nu li se permite niciodată să îi vadă şi li se spune că s-au născut morţi. Aceasta de obicei la o bază militară. Deseori, mai târziu, femeile au visuri în care sunt duse la bordul unei nave şi îşi văd copilul ca pe un hibrid între extratereştri şi oameni;

• sunt urmăriţi sau hărţuiţi de temuţii bărbaţi în negru, în special dacă spun ce li s-a întâmplat;

• mulţi susţin că au fost atacaţi, dar atacul a încetat când au folosit Numele divin. Alţii susţin că aceasta nu a ajutat şi că tot au fost răpiţi. În asemenea cazuri poate exista o problemă (o viaţă păcătoasă sau ceva în casă).

„Bene Elohim” şi „nefilimii”

Ideea că zeii coboară pe pământ şi violează femei umane nu este o legendă nouă, găsită numai în Biblie, ci este prezentă de-a lungul întregii istorii. Leda şi lebăda i-au dat naştere Elenei din Troia, o femeie extraordinar de frumoasă. Relaţia dintre Europa şi Zeus în forma unui taur, a avut ca rezultat minotaurul, un monstru jumătate taur – jumătate om. Aceleaşi idei sunt găsite în mitologia păgână – greco-romană, hindusă, teutonică, în Epopeea lui Ghilgameş. Conform Ezechiel 28, Satan este un heruvim căzut, iar conform Ezechiel 1 și 13, în starea sa naturală, un heruvim este un taur cu aripi. Tradiţia spune că Satan are coarne şi copite. Aaron şi regii apostaţi au construit viţei de aur. Multe culturi păgâne au vaci sacre sau viţei sacri (taurii brahmani în India, Egipt, Spania).

Schnoebelen nu crede că aceste fiinţe sunt extra-terestre, ci infra-terestre. Odată despărţiţi de Dumnezeu, puterea, intelectul şi frumuseţea îngerilor căzuţi au devenit strâmbe şi rele. Aceste fiinţe au folosit ceea ce au, de obicei în producerea tehnologiei, pentru a şantaja guvernele ca să abuzeze de cetăţenii lor aşa cum consideră ele.

În Matei 24, Biblia spune că atunci când va veni Fiul Omului va fi ca în zilele lui Noe. Cel mai mare păcat menţionat în zilele lui Noe a fost unirea femeilor cu îngerii căzuţi (fiii lui Dumnezeu, Bene Elohim) care au avut copii împreună (uriaşii cunoscuţi ca nefilimi). Erau îngrozitor de răi şi din această cauză totul a fost şters de pe faţa pământului de un potop catastrofic. Această practică a continuat după potop, fiindcă sunt menţionaţi şi alţi uriaşi. Goliat avea o înălţime de 2,90 m şi o întreagă familie. În Pentateuh există menţionări ale unor întregi rase de uriaşi (anachimii, refaimii). Aceasta se va întâmpla din nou, numai că mulţi vor crede nu că sunt îngeri căzuţi, ci extratereştri. Dar rezultatul va fi tot stricăciunea rasei umane. Înainte de potop Satan a încercat să strice genealogia umană, astfel încât Mântuitorul promis în Geneza 3 să nu se poată naşte. Totuşi, aceasta nu mai este o problemă fiindcă Isus S-a întrupat, a fost răstignit şi a înviat.

În 1 Corinteni 11:10, Pavel spune că femeia ar trebui să aibă pe cap un semn al stăpânirii ei. Nu literal că femeile trebuie să poarte văluri sau pălării, ci din cauză că Biblia învaţă că femeile sunt vase mai slabe, au sensibilităţi pe care bărbaţii nu le au. Ideea este că femeile au nevoie să aibă o învelitoare ca semn al stăpânirii lor. Dacă sunt căsătorite, aceasta este soţul lor. Altminteri ar trebui să aibă peste ele autoritatea pastorului lor, fiindcă nu ar trebui să fie singure. Ceea ce spune Pavel aici este că există ceva încântător la o femeie. Se poate opri abuzul din partea unul duh incubus sau succubus acoperind capul femeii.

Deşi îngerii nu se pot căsători „în cer”, nu înseamnă că sunt asexuaţi. În starea lor naturală, îngerii nu pot procrea cu oamenii (vezi Matei 22:30), deoarece orice se reproduce după soiul său (Geneza 1:12). Îngerii sunt adesea fiinţe cumplite şi frumoase, care apar de multe ori ca bărbaţi normali (Evrei 13:2). Ei refuză să li se aducă închinare şi nu vor călăuzi pe nimeni să se închine altcuiva decât lui Dumnezeu. De-a lungul Scripturii, în mod invariabil, îngerii mărturisesc Evanghelia lui Isus Hristos. Îngerii au trupuri glorificate de carne şi oase, dar fără sânge, care arată ca cele umane, aşa cum vom avea şi noi într-o zi (vezi 1 Corinteni 15:50 şi Efeseni 6:12).

Când a făcut parte din ordin, Schnoebelen a aflat că pentru ca un înger să funcţioneze sexual, trebuie să bea sânge omenesc. În toate epocile din istorie Dumnezeu a poruncit să nu se bea sânge. Schnoebelen personal crede că este posibil ca la început Adam şi Eva să nu fi avut sânge în vene. Această transformare a orice era înainte în venele lor, este sugerată de câteva minuni cheie din Biblie. Prima minune publică a lui Moise a fost transformarea apei în sânge. Prima minune publică a lui Isus a fost transformarea apei în vin.

Există două teorii despre „păcatul” menţionat în Geneza 6:2-4, care a condus la potop.

1) Că Bene Elohim erau „linia sfântă a lui Set”, iar fiicele oamenilor erau pur şi simplu copiii cainiţilor cei răi. Totuşi, există puţin suport scriptural pentru aceasta, fiindcă Iov 1:6, 2:1, 38:5, 7 se referă clar la fiinţe cereşti. După Calvar, termenul fiii lui Dumnezeu li s-a dat celor conduşi de Duhul Sfânt (Romani 8:14). Înainte de aceasta, nimeni nu putea fi adoptat în familia lui Dumnezeu. Mai mult, există puţine dovezi pentru o „linie sfântă a lui Set” în Biblie. Istoria oferă multe exemple de oameni evlavioşi care s-au căsătorit cu femei rele, dar fără să aibă copii uriaşi.

2) Că fiicele oamenilor erau femei umane şi Bene Elohim erau de fapt fiinţe cereşti, îngeri căzuţi. Acesta este limbajul folosit în mod normal în Vechiul Testament şi explică ciudaţii urmaşi. Este singura explicaţie de bun-simţ pentru avertismentul adresat femeilor de a-şi acoperi capul „din pricina îngerilor”. Această teorie ne ajută să explicăm de ce Noe era perfect (fără pată) în generaţia sa (ADN): nu era contaminat de Bene Elohim.

Relatarea din Geneza despre păcatul dinainte de potop este dezvoltată substanţial de cărţile apocrife. Aceste cărţi nu fac parte din canonul Scripturii, dar sunt privite ca având o anumită validitate în contextul istoric şi doctrinal. Iuda 14-15 se referă la cartea apocrifă a Genezei, Cartea lui Enoh, versetele 1:9, 5:4, 27:2. Cartea lui Enoh conţine prima referinţă literară la un Mesia pre-existent. Că Mesia era în cer, venind mai întâi ca Dumnezeu pe pământ. Fiii lui Dumnezeu din Cartea lui Enoh sunt numiţi şi veghetori, care este acelaşi cuvânt folosit în Daniel. Cuvântul „veghetorii” poate fi tradus şi prin „cei strălucitori”.

Enoh afirmă că în zilele lui Iared (vezi Geneza 5:18), două sute dintre aceşti veghetori au coborât pe pământ, mai ales în cetatea Sidonului. Numele unora sunt date, cel mai rău dintre toţi era Azazel. Azazel s-a răzvrătit împotriva Celui Preaînalt şi este acuzat că a răspândit pe pământ secretele cerului. Aceste creaturi s-au căsătorit cu femeile, i-au învăţat pe oameni astrologia, cum să făurească arme, pe femei, cum să folosească cosmetice, pe copii, secretele oculte, şi pe oricine vroia să asculte, artele întunecate. Evident, rezultatul a fost o stricăciune imensă. Promisiunea unui Mesia le-a fost dată lui Noe şi fiilor lui, şi s-a răspândit pe pământ. Impactul iniţial al acelei promisiuni a fost atât de puternic, încât s-a răspândit în întreaga lume, în diferite forme culturale.

Mormonismul

În fiecare an Bill trimitea un cec Bisericii lui Satan, zeciuiala lui pentru iad, ca să spunem aşa. Pe spatele unui cec o doamnă a scris: „Mă voi ruga pentru tine în Numele lui Isus”, iar în câteva zile el şi-a pierdut toată puterea magică şi vampirică; şi-a pierdut slujba şi a devenit foarte bolnav. Trebuie să înţelegem că Bill era probabil cel mai puternic vrăjitor de pe coasta de est a Lacului Michigan, iar o doamnă care s-a rugat „l-a învins”. Câteva zile mai târziu la uşa lui au bătut misionarii mormoni.

Cu mulţi ani înainte, lui Bill i s-a spus (de către înaltul maestru al druidismului sub care studiase) că dacă intră vreodată în vreun necaz spiritual, ar trebui să se alăture Bisericii Mormone. Motivul fiind că acea biserică fusese întemeiată de vrăjitori, pentru vrăjitori, pentru a se ascunde, în timp ce păreau republicani de treabă, conservatori. Bill a fost încântat că i s-a spus personal de către profetul mormon, Faust cel bătrân, că zeul templului mormon era Lucifer.

Fiindcă mormonii încearcă să fie buni creştini şi să împlinească poruncile, Bill spune că timpul petrecut de el în biserica lor a reprezentat decuplarea lui de adâncimile întunericului. Totuşi, ştia că ceva lipseşte, iar dacă Dumnezeu poate folosi o măgăriţă ca să predice, El poate folosi şi Biserica Mormonă ca să mântuiască pe cineva. Bill a urcat în funcţiile bisericii şi a fost numit ca să predea unei clase despre Noul Testament. Chiar dacă avea un masterat în teologie şi fusese ordinat în Biserica Catolică, nu citise niciodată prea mult din Evanghelii sau Epistole. În final, pe 22 iunie 1984 şi-a predat viaţa lui Isus Hristos.

mormon templeCel mai bine-cunoscut exemplu al unei religii moderne a misterelor, alta decât masoneria, este templul mormonismului, fiindcă în timp ce oricine poate intra într-o biserică mormonă, nimeni nu poate intra într-un templu mormon dacă nu are un card special, numit recomandare pentru templu. Rugăciunile creştinilor cu privire la templele mormone au condus în mod clar la îndepărtarea măştile demonilor. Când mormonii îndeplinesc ceremonii pentru a-i dedica bisericii pe cei dragi ai lor care sunt morţi, ocazional ei văd viziuni ale lor. Dar datorită rugăciunilor, au văzut în schimb creaturi reptiliene precum crocodilii. Sunt opt istorisiri despre ceea ce se află sub templul din Salt Lake City, şi au fost relatări despre creaturi reptiliene văzute sub mallul de lângă templu.

Denumirea completă este Biserica lui Isus Hristos a Sfinţilor din Zilele din Urmă. Misionarii mormoni tind să nu folosească cuvântul „mormon”, fiindcă în China înseamnă „porţile iadului”. Gualii sunt fiinţe din cimitirele romane care se hrănesc cu cei morţi. Zeul gualilor se numea Mormol, iar cei care i se închină se numesc mormoni. Aceasta ajută la explicarea fascinaţiei mormonilor faţă de morţi şi genealogie.

Masoneria a fost creuzetul din care a fost parţial creat mormonismul. Mulţi dintre sfinţii mormoni au fost masoni, precum Hyrum, fratele lui Joseph, Heber C. Kimball, Elijah Fordham, Newel K. Whitney, James Adams şi John C. Bennet. Cu consimţământul membrilor profeţi ai Bisericii, cei care erau deja masoni au înaintat o cerere Marelui Maestru din Illionois, pentru a obţine permisiunea de a înfiinţa o lojă în Nauvoo. Aceasta s-a întâmplat la 15 martie 1842, înainte să li se dea autoritatea de a înfiinţa o nouă lojă în Nauvoo şi de a iniţia noi membri, incluzându-l pe Joseph Smith (Evidences and Reconciliations, vol. 1, p. 357).

Joseph Smith a recunoscut că era mason în Istoria Bisericii scrisă de el, vol. 4, p. 551. În dreptul datei de 15 martie 1842 citim: „Seara am primit gradul întâi în francmasonerie în Loja Nauvoo, adunată în biroul meu principal de afaceri.” În înregistrarea pentru ziua următoare citim: „Am fost cu Loja Masonică şi m-am ridicat la cel mai înalt grad” (p. 552). La mai puţin de două luni după aceea, pe 4 mai 1842, Joseph a introdus ceremonia de instituire a templului (vol. 5, p. 1).

La mijlocul secolului XIX, guvernul SUA a trimis armata ca să le confişte toate templele, proprietăţile, conturile în bancă, până ce Biserica Mormonă a avut revelaţia că nu vor mai practica poligamia. Cunoscute drept războaiele mormone, de atunci ei aruncă blesteme asupra guvernului SUA. Serviciul pentru Venituri Interne a pus presiune asupra Bisericii Mormone ca fiind o organizaţie scutită de taxe, dar discriminatorie. Deci Spencer Kimball a avut o revelaţie în anii ’70 că este acceptabil ca negrii să intre în templu şi să fie preoţi. Cu toate acestea, Bringham Young, cu o sută de ani înainte, a spus că niciun bărbat negru nu va primi preoţia până ce nu o va primi fiecare bărbat alb.

Puţini oameni se îngrijorează din cauza Bisericii Mormone, fiindcă mormonii par atât de drăguţi şi sunt numiţi sfinţi, dar iată o organizaţie care ar trebui într-adevăr să se afle în titlurile de pe prima pagină, deoarece:

• Este incredibil de bogată, dar nu plăteşte taxe. Este cea mai bogată biserică pe cap de om din lume, fiindcă primeşte până la 25% din venitul membrilor săi, plus alte donaţii sau fonduri. Dacă Biserica Mormonă ar fi o corporaţie, s-ar afla în topul celor mai bogate cincizeci din lume. Are patru staţii de televiziune, companii de energie. Lanţul hotelier Marriot este proprietatea unei familii mormone.

• Creşte rapid în naţiunile africane, în ciuda dogmei sale inerent rasiste. Mormonismul este probabil cea mai rasistă biserică, alături de naţiunile ariene. De la întemeierea bisericii în anii ’60, niciunei persoane de culoare nu i s-a permis să primească preoţia sau să intre în templu. Aceasta din cauza convingerii greşite cu privire la scopul pe care l-a avut Dumnezeu pentru creaţie, şi cu privire la căderea lui Lucifer.

Mormonii cred că am avut o pre-existenţă ca fiinţe angelice în preajma Tatălui. A fost un consiliu, iar Lucifer s-a ridicat şi a spus: Vom crea o lume şi îi vom forţa pe toţi să fie buni. Yeshua a propus în schimb să creeze oameni cu voinţă liberă, şi a zis că va coborî la ei şi va fi salvatorul lor. Apoi au votat pentru planul lui Isus, iar Lucifer s-a dus să răspândească răutatea printre copii, aceasta dând naştere unui război. O treime i s-au alăturat lui Lucifer şi au devenit demoni. Treimea care a luptat cu Isus au devenit oameni cu pielea albă, când s-au născut. Treimea care nu a luptat au fost blestemaţi cu piele neagră, şi au devenit servitorii de jos.

• Are rituri care sunt similare cu riturile masonice şi satanice. În temple mormonii conduc ritualuri despre care se presupune că le garantează viaţa eternă. Ritualurile sunt cam 80% masonice. Pătratul şi busola masonică se găsesc pe pieptul lenjeriei de corp mormone, despre care se presupune că îi păzeşte de rău.

• Foloseşte un anumit control al minţii asupra credincioşilor săi, de la o vârstă fragedă. De copii, mormonilor li se spune să „îşi dovedească mărturia”, ceea ce înseamnă că fiecare afirmaţie le tot este repetată. Rezultatul este că adolescenţi fiind, în misiune, când li se pun întrebări la care nu au răspuns, ochii le devin sticloşi şi îşi spun din nou mărturia. În acel moment, dacă baţi pe neaşteptate din palme şi îi întrebi cum de ştiu aceasta, parcă se trezesc din transă.

• Are asigurată cea mai bună securitate, prin agenţi SS şi foşti agenţi FBI şi o forţă de poliţie locală.

• Şi-a omorât, abuzat sau intimidat proprii membri în trecut. Ordinul unit crede în ispăşirea sângelui: moarte apostaţilor. Anumite păcate nu pot fi ispăşite de sângele lui Isus, deci este nevoie să fie ispăşite de persoana respectivă. Astfel de păcate sunt: crima, adulterul, homosexualitatea, apostazia, căsătoria cu o persoană de culoare.

• Are ca scop sau ca profeţie să formeze o dictatură teocratică. Etajul cinci al templului din Maryland este o replică exactă a Biroului Oval, având suficient echipament radio încât avioanele să trebuiască să fie deviate ca să-l ocolească. Mormonii cred că constituţia este inspirată şi că într-o zi va fi în pericol. Moment în care se va ridica un mare lider şi profet, care va deveni preşedinte şi va conduce ca dictator teocratic, precum ordinea unită comunistă care a fost cândva în Utah înainte ca acesta să devină stat.

Creştinismul

Dumnezeu te iubeşte

Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El să nu piară, ci să aibă viaţa veşnică. (Ioan 3:16)

Toţi sunt păcătoşi

Căci toţi au păcătuit şi sunt lipsiţi de slava lui Dumnezeu. (Romani 3:23)

După cum este scris: „Nu este niciun om neprihănit, niciunul măcar.” (Romani 3:10)

Isus Hristos: Remediul lui Dumnezeu pentru păcat

Fiindcă plata păcatului este moartea, dar darul fără plată al lui Dumnezeu este viaţa veşnică în Isus Hristos, Domnul nostru. (Romani 6:23)

Dar tuturor celor ce L-au primit, adică celor ce cred în Numele Lui, le-a dat dreptul să se facă copii ai lui Dumnezeu. (Ioan 1:12)

V-am învăţat înainte de toate, aşa cum am primit şi eu: că Hristos a murit pentru păcatele noastre, după Scripturi; că a fost îngropat, şi a înviat a treia zi, după Scripturi. (1 Corinteni 15:3-4)

Răspunsul nostru

Dacă ne mărturisim păcatele, El este credincios şi drept ca să ne ierte păcatele şi să ne cureţe de orice nelegiuire. (1 Ioan 1:9)

Fiindcă „oricine va chema Numele Domnului va fi mântuit.” (Romani 10:13)

Siguranţa pe care o are un credincios

Dacă mărturiseşti deci cu gura ta pe Isus ca Domn şi dacă crezi în inima ta că Dumnezeu L-a înviat din morţi, vei fi mântuit. (Romani 10:9)

Adevărat, adevărat vă spun că cine ascultă cuvintele Mele şi crede în Cel ce M-a trimis are viaţa veşnică şi nu vine la judecată, ci a trecut din moarte la viaţă. (Ioan 5:24)

Dar lucrurile acestea au fost scrise pentru ca voi să credeţi că Isus este Hristosul, Fiul lui Dumnezeu; şi, crezând, să aveţi viaţa în Numele Lui. (Ioan 20:31)

Paşii următori

Atunci S-a ridicat în sus; şi, când n-a mai văzut pe nimeni decât pe femeie, Isus i-a zis: „Femeie, unde sunt pârâşii tăi? Nimeni nu te-a osândit?” „Nimeni, Doamne”, I-a răspuns ea. Şi Isus i-a zis: „Nici Eu nu te osândesc. Du-te, şi să nu mai păcătuieşti.” (Ioan 8:10-11)

Ci creşteţi în harul şi în cunoştinţa Domnului şi Mântuitorului nostru Isus Hristos. (2 Petru 3:18)

[Extras din An Interview with an Ex-Vampire: Bill Schnoebelen. And a Study in Alternative Religion Including: Wicca & Spiritism, Masonry, Satanism, Mormonism. Articol bazat pe seria video în nouă părţi Bill Schnoebelen – Interview with an Ex-Vampire, pe seria video în două părţi Exposing the Illuminati from Within şi pe Masonry – Behind the Light. Copyright © 2011 Take It to the Streets, takeittothestreets@live.com. Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul www.takeittothestreets.info, unde nu mai este disponibil.]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *