Hibrizii nefilim pot fi mântuiţi

Bill Schnoebelen – Hibrizii nefilim pot fi mântuiţi

Poate că mii de femei au fost impregnate de Bene Elohim. Iar eu am întâlnit câţiva dintre urmaşii lor de-a lungul anilor, am slujit câtorva dintre ei. Şi ghiciţi ce? Pot fi mântuiţi, la fel ca oricine altcineva; pot fi eliberaţi ca oricine altcineva. Doar pentru că au avut părinţi răi, nu contează. Atât timp cât au ADN uman, atât timp cât au voinţă umană liberă, pot să vină la cruce, la fel ca oricine altcineva.

Am întâlnit-o pe această doamnă tânără, ea fusese deja eliberată, dar era produsul unui înger căzut cu o vrăjitoare de rang înalt, satanistă, şi singurul mod în care puteai spune că era ceva puţin diferit la ea: era foarte palidă, cu păr foarte negru, ceea ce nu este aşa neobişnuit; dar dacă îşi scotea ochelarii fumurii… V-aţi uitat vreodată în ochii unei capre? Au pupile în formă de rinichi. Şi aşa erau pupilele ei. Ochii ei erau aurii. Şi nu avea gene, iar pupilele ei erau în formă de rinichi, nu rotunde, ca pupilele normale ale fiinţelor umane. Deci avea… economisea bani ca să-şi ia lentile de contact speciale, dar până atunci trebuia să poarte ochelari fumurii ori de câte ori ieşea. Dar Îl iubea pe Isus din toată inima. Şi era atât de recunoscătoare pentru că o eliberase.

Şi am avut mai mulţi tineri aşa. Cei mai mulţi dintre ei erau în ultimii ani ai adolescenţei, aveau puţin peste douăzeci de ani. Deci nu vă pierdeţi nădejdea! Chiar dacă unele dintre aceste lucruri par de necrezut şi destul de înspăimântătoare, iadul nu face nicio rană pe care cerul nu o poate vindeca.

[Videoul Bill Schnoebelen – Nephilim Hybrids Can Be Saved a fost publicat pe publicat pe YouTube, unde nu mai este disponibil.]

Ce aţi spune… Chiar acum, de exemplu, tânăra doamnă cu care mă rugam… A avut o experienţă de răpire. Am condus-o la Domnul, acolo afară. Este acolo afară chiar acum, iar soţia mea şi o altă femeie îi slujesc. A venit tocmai din Fort Walton, Florida. Noi am venit în Florida. Ea locuieşte acum aici în Roswell. Dar ea a auzit despre asta şi a venit pentru răspunsuri, fiindcă pe cât de tânără este, a avut întâlniri cu extratereştri. Şi astfel venit aici pentru răspunsuri. Şi Dumnezeu i le-a dat.

Deci dacă vreţi un caz, există un caz foarte clar. Dar literalmente, de fiecare dată când trec prin asta… Nu v-ar veni să credeţi câţi copii din lume care trec prin asta şi nu au pe nimeni care să-i ajute, nici măcar pe părinţii lor. Şi ştiţi, întotdeauna L-am rugat pe Domnul: „Adu-i la mine!” Şi puteţi să o faceţi şi voi. Chiar puteţi. Rugaţi-vă doar cu ei.

Ceea ce a ajutat-o pe această fată a fost… Crede că este un hibrid. Şi vroia să ştie dacă ei pot fi mântuiţi. Aşa că am dus-o la Isaia 13:1 şi i-am arătat, când Domnul Se va întoarce, Se va întoarce cu cei puternici ai Lui, cei care Îi înalţă Numele. Aceştia sunt „Gerber”, cel puternici în ebraică sunt „Gerber”. Deci sunt păzitori sfinţi. Nu toţi au căzut. Şi aceşti copii nici măcar nu cred că pot fi mântuiţi. Şi când le spui, le arăţi Scriptura că pot, exact ca tânăra aceasta. Este chiar acolo acum, plânge în hohote.

[Sursa: Pastor Chris Ward – Nephilim Hybrids Can Be Saved]

Chris Ward crede că există hibrizi nephilim pe pământ. Cu alte cuvinte, îngerii căzuţi fac ce au făcut în trecut în Geneza 6, creează hibrizi. „Cum s-a întâmplat în zilele lui Noe, aidoma se va întâmpla şi la venirea Fiului omului.” (Matei 24:37)

Ward face un pas înainte şi susţine că hibrizii nephilim pot fi mântuiţi. Programul de reproducere a hibrizilor este periculos fiindcă şterge linia între ceea ce este uman şi ceea ce nu este.

Ward susţine că a condus la mântuire o femeie hibrid. Spune că a fost un moment emoţionant. El afirmă că are material care ar putea fi testat ADN, care ar putea-o dovedi.

Ward se află în prima linie, spunând că primeşte trei apeluri telefonice pe săptămână în legătură cu acest fenomen. Sunt şi alţii, ca John Darnell, Russ Dizdar şi Doug Riggs, care s-au ocupat cu fenomenul abuzului satanic ritual şi care raportează că există nephilimi moderni şi că există un program de reproducere care a fost îndeplinit.

[Articolul în limba engleză a fost publicat pe site-ul www.lamarzulli.wordpress.com, unde nu mai este disponibil.]

Fritz Springmeier – Entităţile reptiliene

Şi surpriza astăzi, surpriza pe care v-am promis-o. Acestea sunt luate din reviste americane, şi poate că va trebui să aruncaţi o a doua privire. Sunt foarte uşor de văzut în original, s-ar putea să nu fie la fel de uşor de văzut pe foliile transparente.

Ochi reptilieni… Deci este bine? Da. Toate aceste fotografii sunt din reviste americane. Ochi reptilieni… Deci ca doamna care spunea toate acele poveşti în Arabia, ştiţi, trebuie să mă chemaţi din nou ca să vă spun mai mult.

Ochi reptilieni, îi puteţi vedea? Vedeţi ce spun? Uitaţi-vă sus aici, uitaţi-vă sus aici, vedeţi cum ochii sunt reptilieni?

De fapt am întâlnit nişte oameni foarte respectabili, care nu mi-ar fi spus poveşti, ca acel psiholog care a văzut nenumăraţi oameni în viaţa ei, care de fapt a văzut astfel de oameni.

OK, mulţumesc. Şi un ultim lucru, ştiţi, plecăm, mergem pe drumuri separate şi toate celelalte, dar vreau doar să vă fac cunoscut: sunt încă în viaţă, nu am dispărut de pe faţa pământului, dacă vreţi să-mi scrieţi, să mă contactaţi, să-mi telefonaţi, ştiţi, sunt acolo. Deci ar trebui să continuăm.

Î: Accepţi întrebări, Fritz?

R: Întrebări? Da. Acum că v-am plictisit de moarte…

Î: O întrebare importantă la care să răspunzi este…

Î: Cum de au ochi reptilieni?

R: Nu aveam de gând să vorbesc despre acest subiect. Nu am răspunsuri finale la unele dintre aceste lucruri. Unul dintre programele importante pe care Illuminati le desfăşoară este crearea nefilimilor. Dacă ne uităm în Scriptură, scrie: „Ca în zilele lui Noe, va fi astăzi.” În vremea lui Noe, Dumnezeu nu era răzbunător şi nu distrugea pământul. Pământul era corupt genetic de îngerii căzuţi care s-au căsătorit probabil atât cu animale cât şi cu oameni. Şi pentru a menţine viaţa, Dumnezeu a adus sfârşitul asupra lumii.

Şi astăzi există o mulţime de experimente genetice, iar nefilimii fiind creaţi, sunt hibrizi, şi acestea sunt o parte foarte importantă a ceea ce fac Illuminati. Iar eu presupun că are legătură cu aceasta. Vorbind despre liniile de sânge ca Rotschild, ei s-au amestecat prin căsătorie cu ceea ce publicul numeşte extratereştri, deci aceşti oameni nu sunt oameni aşa cum ştim noi că sunt oamenii, au fost puternic demonizaţi.

Întorcându-ne în timp, sfătuitorul principal al reginei Elisabeta I, Sir John Dee, era un magician cabalist practicant al magiei negre. Mersese pe continent şi învăţase de la cei mai importanţi cabalişti evrei, de exemplu magia, şi el era ce mai important sfătuitor în Imperiul Britanic. Şi el a creat magia enochiană şi limba enochiană, iar Illuminati care se ascund în spatele edificiului Martorilor lui Iehova, folosesc ritualuri enochiene. De aceea puterea în magia enochiană sunt turnurile de veghere. De aceea sunt ei numiţi Societatea Turnul de Veghere. Dar oricum, ei râd când îşi spun Societatea Turnul de Veghere, pentru că are dublu sens.

Deci John Dee a evocat demoni sau îngeri, OK, cu magia lui neagră. Fiinţele pe care le-a evocat, s-au făcut desene ale lor, şi arătau identic cu ceea ce noi numim extratereştrii gri.

OK. Vă voi spune ceva. Şi apoi m-am vizitat cu oameni instruiţi militar care au ieşit din nivelele înalte ale Illuminati. Şi aceste tipuri diferite de extratereştri participă la ritualurile Illuminati. Pot să continui. Punctul esenţial este că pot concluziona: nu există extratereştri buni, extratereştrii sunt demoni, şi are loc un amestec între demoni şi carne şi sânge, pentru că ei au şi alte experimente genetice.

[Sursa: Fritz Springmeier – Reptilian Entities (Rare Material)]

Print Friendly, PDF & Email

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *