Fiul fondatorului Bisericii Sataniste, convertit la creştinism

Anthony Jess LaVey, convertit la creştinism

Fiul unui om care i-a condus pe mulţi la Satan, îi conduce pe oameni la Isus Hristos. Dar pentru aceasta, Anthony LaVey, care şi-a schimbat numele în Jess LaVey, ca să scape de comparaţia cu tatăl lui decedat, Anton LaVey, fondatorul Bisericii lui Satan mondiale, a avut de străbătut un drum lung şi violent.

La 15 ani, Anthony LaVey şi-a pus îmbrăcămintea în camionetă şi s-a mutat din casa pe care o deţinea infamul lui tată. „M-a înşfăcat şi m-a aruncat la pământ, strigând la mine în timp ce mă lovea cu un bici”, îşi aminteşte LaVey. „Dintr-odată arma i-a căzut din buzunar. M-am rostogolit, am ridicat-o şi am început să trag în cauciucurile camionetei lui. M-am sculat şi am alergat la camioneta mea şi am pornit, lăsându-l strigând. Eram plin de urme de bici. Hainele îmi erau rupte şi eram acoperit de sânge.”

Acel eveniment a fost tipic pentru tinereţea haotică, torturată şi puternic fragmentată a lui LaVey. Astăzi, la 33 de ani, el este Reverendul Jess LaVey din Yucaipa, California, unde face misiune atât cât îi permite sănătatea.

Deşi spune că Duhul Sfânt a adus o uimitoare victorie în viaţa lui, el adăugă că încă poartă cicatricele emoţionale şi fizice ale abuzului ritualic prelungit pe care l-a suferit când se afla în grija tatălui său. El afirmă că atunci când avea 11 sau 12 ani, tatăl lui l-a lovit cu o bară metalică, iar apoi l-a castrat.

„Era cu adevărat supărat fiindcă nu putea să facă ce vroia cu mine”, spune LaVey. Tatăl lui vroia ca în cele din urmă el să conducă Biserica lui Satan. O celebritate în cultura pop a anilor 1960 şi 1970, Anton LaVey avea biserici în San Francisco şi Hollywood, California, care numărau 50000 de membri.

De Sabatul Negru, pe 30 aprilie 1966, el a declarat sosirea epocii lui Satan. Doi ani mai târziu, în ajunul Crăciunului, în cadrul bisericii mamă din Berlinul de Est, s-a născut Jess.

Cu toate că şi-a petrecut mare parte din prima parte a vieţii în şcoli cu internat, LaVey a spus că tatăl lui a insistat să-l ia şi să-l ducă la el acasă pentru vizite. Acolo, tatăl lui l-a violat în mod repetat şi l-a forţat să ia parte la ritualuri. „Era un om bizar, bolnav”, spune el.

Răzvrătindu-se la vârsta de 10 ani, a solicitat un curs biblic prin corespondenţă. Odată a folosit un marker fosforescent ca să scrie „Isus mântuieşte” pe pereţii unei camere rezervate pentru ritualuri. La 14 ani, a intrat în contact cu o biserică Vineyard din Oceanside, California, unde a primit eliberare de forţele demonice. „Am simţit că parcă un munte mare fusese ridicat de pe mine, şi eram complet epuizat”, a spus el. „Dar era pace.”

LaVey a absolvit apoi un mic colegiu bibic indian din Hemet-ul rural, California, şi a înfiinţat Sword of the Spirit Ministries. Este un oaspete frecvent la emisiunile de radio creştine şi în biserici, vorbind despre pericolele bălăcirii în ocult. A refuzat să meargă la înmormântarea tatălui său în 1997. Astăzi păstrează fotografiile tatălui său într-o magazie din spatele locuinţei lui mobile, fiindcă nu vrea influenţe demonice în casă.

***

Ai întrebat dacă ştie cineva de încercarea de discreditare a Reverendului Jess LaVey.

Ca director al organizaţiei de slujire care îl ordinează pe Jess, am într-adevăr informaţii care îl validează pe Jess, pe care îl cunosc de mai mulţi ani.

El este ordinat cu noi şi slujeşte bine Domnului Isus Hristos în misiunea sa.

Am un site web care îi autentifică afirmaţiile, prin care nu urmăreşte să se justifice. Dacă doreşti informaţiile respective, îţi voi trimite adresa site-ului.

Al tău în Hristos,

Pastorul Phil

www.iafm.org

Sursa: www.jmm.aaa.net.au

Familia Bush face sacrificii umane la Castelul Kimball-Cherokee din Sedalia, Colorado

Declaraţia sub jurământ a Reverendului creştin Jess A. LaVey, fiul lui Anton LaVey, fondatorul Bisericii lui Satan

1 august 2005

Stew Webb,

Îmi amintesc Castelul Kimball bine, când aveam vârsta de 10 ani, părinţii mei m-au dus de multe ori acolo şi îmi amintesc de ritualurile ţinute acolo. Parcă era ieri. Îmi amintesc că am petrecut noaptea în unul din dormitoare, care era foarte înspăimântător pentru mine, nu am dormit niciodată bine în el când mergeam acolo. Părea aproape tot timpul foarte întunecat şi avea un miros de peşte. Camerele erau mari. Tatăl meu, Anton LaVey petrecea mult timp acolo. Nu mi-a plăcut niciodată să merg acolo. Îmi amintesc că am fost forţat să privesc ritualuri şi uram asta. Cel mai mult nu am putut uita consiliul celor 13. Oameni care păreau foarte răi.

Când am ajuns la vârsta de 12 ani, tatăl meu mi-a spus că trebuia să merg înaintea lor din cauza răzvrătirii mele şi pentru că mă împotriveam la ceea ce trebuia să fac. Acela a fost momentul când i-am întâlnit pe acei bărbaţi. M-au avertizat cu privire la ce putea să mi se întâmple dacă nu făceam cum îmi sugerau ei. George H. W. Bush Senior era unul dintre acei bărbaţi. Am stat înaintea lor şi le-am spus că nu aveam de gând să urmez calea lor, că nu voi ocupa locul tatălui meu şi că nu era nimic ce-mi puteau face. Tatăl meu a fost atât de jenat încât s-a făcut mic în scaunul său. Le-am spus că eu cred într-o Putere mai înaltă şi că acea Putere mai înaltă a spus în Cuvântul Său că niciun rău nu poate veni peste mine. Aşa să fie, şi am luat-o la stânga. Nu mi-au răspuns. Cred că fierbeau toţi sau erau şocaţi. Ştiu că pentru tatăl meu a fost ceva neaşteptat.

Îmi amintesc de asemenea de Scott Millman. Eram de aceeaşi vârstă. Erau şi alţii, dar nu mi-i amintesc la fel de bine cum mi-l amintesc pe Scott Millman. Cred că din cauză că am vorbit unul cu celălalt o mulţime. Îmi amintesc cu adevărat de un tunel sub clădire, unde eu şi Scott am fost duşi într-o noapte, şi îmi amintesc că nu a fost bine. Până în ziua de astăzi mă schimb puţin la faţă când vorbesc despre asta. Unii spun că este lumină la capătul tunelului, ei bine, era întuneric la capătul acestuia, acolo unde sataniştii vin şi fac lucruri de nedescris. Actele sunt un coşmar. Actele făcute copiilor sunt de nedescris. Este greu pentru unii oamenii să creadă că Bush şi întreaga lui familie iau parte la acest gen de lucruri. Dar Domnul ne avertizează pe toţi despre cel întunecat îmbrăcat în piele de oaie. Întreaga familie Bush sunt satanişti de generaţii. L-am întâlnit o dată pe Bush Jr. când a venit cu tatăl lui la un ritual la castel. Gândul meu când l-am întâlnit a fost acelaşi pe care îl am şi astăzi. Este un om foarte rece pentru Satan. Ca o armă letală.

Reverend

Jess A. LaVey

Sursa:www.stewwebb.com

Jesse LaVey, fiul lui Anton LaVey, fondatorul Bisericii lui Satan. Jesse LaVey a fost emasculat (testiculele i-au fost tăiate) la o întâlnire cu tatăl său care era bineînţeles satanist, şi cu alţi membrii ai adunării satanice, George H. W. fiind prezent.

Jesse urma să devină succesorul tatălui său, şi după ce a devenit creştin a refuzat cu încăpăţânare. Atunci Jesse a fost pus pe altar, iar testiculele i-au fost tăiate de propriul lui tată, Anton LaVey, pentru „neascultarea” lui.

Sursa: www.letsrollforums.com

Trăind cu părinţi satanici

Anton LaVey este celebru pentru întemeierea Bisericii lui Satan, pentru ritualurile lui satanice şi pentru presupusele lui sacrificii umane. Fiul său, Jess LaVey nu a vrut să ia locul tatălui său ca conducător al bisericii. În schimb, a devenit creştin şi slujitor al Domnului. Domnul LaVey i-a spus lui Gianni că ascultătorii ei se vor face mici de teamă când le va spune cum era tatăl lui. El spune că pedeapsa pentru că nu a ocupat locul desemnat pentru el ca conducător al Bisericii lui Satan a fost că tatăl lui l-a castrat. […]

LaVey adaugă: „Am fost abuzat fizic şi mental de amândoi părinţii mei, care trăiau pentru satanism.”

Sursa: www.biblebelievers.org.au

Reverend Jess A LaVey, Sword of the Spirit Ministries, misiune nedominaţională, 13645 5th Street, SP10, Yucaipa, CA 92399, Telefon: 909-446-8737, E-mail: lavey7772000@yahoo.com (Specializare în consiliere şi probleme oculte, eliberare, prezentări în biserici şi grupuri.)

Sursa: www.sw-mins.org

Ex Satanist Testimony Rev. Antony ‘Jess’ LaVey Convertion to Christianity 1/8

https://www.youtube.com/watch?v=_IO9_hz92hg

Leave a Reply

Your email address will not be published.