Despre musulmani și terorism

O șansă de supraviețuire pentru Biserica din Irak și Siria

Mult înainte de războiul civil din Siria și avansarea Statului Islamic în Irak, Porți Deschise era deja activă în aceste două țări de mai mulți ani. Astăzi putem să ne bazăm pe o rețea care s-a dezvoltat într-o fază politică mai stabilă. Datorită donațiilor dumneavoastră și în colaborare cu bisericile partenere la fața locului, Porți Deschise poate să susțină în mod regular 9000 de familii creștine în Siria și 5000 de familii în Irak cu pachete de hrană și alte ajutoare de urgență. La aceasta se adaugă și proiecte social-economice pentru a crea o bază de subzistență, de sprijin post-traumatic și diverse activități sportive și spirituale pentru copii și tineri. Veți sprijini eforturile noastre pentru a da o șansă de supraviețuire creștinilor din Siria și din Irak? Contact: Emanuel Beșleagă, 0743412296, emanuelbesleaga@hotmail.com

 

Luigi Mițoi – Înființarea terorismului internațional. Pentru a downloada video, clic aici. Pentru a downloada audio, clic aici.

Ioan Ciobotă & Mihai Creția – Parisul sub atac – corespondență din Franța (Radio Vocea Evangheliei Timișoara, 16.11.2015)

Ioan Ciobota & Mihai Cretia – Parisul sub atac – corespondenta din Franta by Eliberare De Satanism on Mixcloud

Dan Bercian, Radio UnisonCrislam

Dan Bercian, Radio UnisonDespre musulmani. Partea I

Dan Bercian, Radio UnisonDespre musulmani. Partea II

Dan Bercian, Radio UnisonDespre musulmani. Partea III

Dan Bercian, Radio UnisonHamas (1)

Dan Bercian, Radio UnisonHamas (2)

Dan Bercian, Radio UnisonHidra terorismului islamic

Dan Bercian, Radio UnisonISIL și lepădarea de credință

Dan Bercian, Radio UnisonVor cuceri musulmanii Europa?

Ioan Ciobotă, Radio Vocea Evangheliei TimişoaraEuropa musulmană

Ioan Ciobotă, Radio Vocea Evangheliei TimişoaraIslamizarea Europei

Ioan Ciobotă, Radio Vocea Evangheliei TimişoaraIslam sau Creştinism – Ramadanul

Cornel Avram – Islamul. De la minutul 11:02

2 comments

 1. Radu says:

  Am văzut primul video… Şi-am trimis TUTUROR prietenilor mei din agendă… Ce spurcaţi de musulmani! Sunt foarte trist şi apăsat.

 2. Radu says:

  Eu m-am gândit la Ştefan, în special când îi auzeam cum strigă şi îşi fac curaj!!! Era o psihologie progresivă de gloată dezlănţuită, montată iraţional împotriva a doi nevinovaţi, probabil.

  De unde ştiţi că oamenii erau catolici? Nu cred că asta demonstrează dacă ei sunt sau nu creştini, dar arată clar că au fost gata să moară pentru o cauză în care au crezut! Tu şi cu mine am muri pentru Domnul Isus??

  După film, m-am închinat Domnului şi am trimis tuturor linkul. Iar acuşica cred că merg să îl postez pe timeline-ul meu în FB… Chiar aşa, trebuie să ştim adevărul, ca să putem lupta împotriva răului!

  Azi, după video-ul acesta, am fost profund mâhnit… Aşa de trist nu am mai fost de ani de zile!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published.